تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 475 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    مهم نـــــــی !!

پيش فرض

يه تبلت تو بهم جايزه دادن كريتيو اندرويد ! ميشه قيمت نو شو برام بگيد !؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

[CENTER]سلام دوستان چند سوال دارم من قصد خرید لپ تاپ دارم برای کار با اینترنت و دیدن فیلم و موزیک و کار حسابداری

حالا میشه همین کار ها رو با تبلت انجام بدم یعنی همه این کار ها رو و ایا تبلت به تلویزیون وصل میشه یعنی خروجی hdmi داره ؟؟؟

[/B]
    برای کار با اینترنت ، فیلم و موزیک ، تبلت کاملا مناسب است ولی برای کار شما (حسابداری) از انجا که سیستم عامل اغلب تبلتها ویندوز نیست، امکان نصب نرم افزارهای حسابداری را ندارید. گرچه تبلتهای آندرویدی قابلیت مشاهده و ویرایش فایلهای آفیس (Word, Excel,...) را دارند.

اغلب تبلتها (غیر از آیپد) خروجی HDMI دارند.

[CENTER][FONT=Arial][B]
    500 تا 700 هزار تومان
    من اصلا در مورد تبلت اطلاعات ندارم خواهشن توضیحاتی هم بدید در موردش

اگر هم قیمت پایینتر بود هم مشکلی نیست ولی این کارایی هایی که گفتم داشته باشه

]

یک تبلت معمولی با مشخصاتی که شما می خواهید حدود 300 هزار تومان است. خواستی ایمیلتو بده تا واست لیست قیمت رو ارسال کنم.

[CENTER]

میخواستم بدونم میشه به اینترنت وصل شد از طریق بلوتوث یا از طریق usb با مودم وایرلس ؟؟؟

و ایا میشه هارد اکسترنال بهشون وصل کرد از طریق usb و اطلاعات و فیلم ها رو میخونه و اطلاعات ؟؟

و به نظر شما ایا احتیاج هست به کیبرد چون با نت کار میکنم یا احتیاج نیست با صفحه لمسیش راحت میشه کار کرد چون قیمتش فرق داره بدون کیبرد ؟؟؟

بهترین راه برای اتصال تبلت به اینترنت شبکۀ WiFi است. که الان تو اغلب شرکتها برای شبکه استفاده میشه. راه حل دیگه خرید تبلت سیمکارت خور (3G) است که از طریق سیمکارت و GPRS می تونید در ایران به اینترنت وصل بشید.
    اگه تبلت 3G نخواستید با مودم usb میشه به اینترنت سیمکارتی دسترسی پیدا کرد.

فلش مموری به راحتی به تبلت وصل میشه ولی هارد اکسترنال بخاطر مصرف برق بالاتر در بعضی از تبلتها جواب نمیده.

کیبرد usb هم برای تبلتها ارائه شده که تبلت شما رو به یک لپ تاپ تبدیل میکنه (قیمت 15 هزار تومان)
    [/SIZE]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان من تا حالا زیاد با تبلت کار نکردم.
    تو یه بروشور یه تبلت از MTC دیدم اینم سایتش
    کد:
    [لینک سایت فروشنده ممنوع
    Pami
    کسی تا حالا باهاش کار کرده.چجوریه؟
    اصلا سیستم عامل آندروید بهتره یا اپل؟
    چی بخرم. ارزون باشه؟

تبلت ها هم مثل گوشیها قابلیت نصب رام رو دارن؟ اصلا آپدیت میشن؟
    کار کردن با سیستم عامل آندروید راحتتر از iOS اپل است .
    تبلتها هم قابلیت نصب رام دارند و اغلب از طریق سایت سازنده یا برنامه نویسان پشتیبانی میشند.

این هم یه لیست قیمت از تبلتهای آندرویدی:

لینک سایت فروشنده ممنوع
    Pami
    Last edited by Pami; 13-10-2011 at 16:24.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این تبلت های اندروید قیمت تا 300 تومن هم دارن ؟ نو البته
    بله
    لیست قیمت :

لینک سایت فروشنده ممنوع
    Pami

---------- Post added at 06:07 PM ---------- Previous post was at 06:02 PM ----------

سلام یه تبلت تا 450 با ساپورت قوی (به جز گالکسی تب ) معرفی کنید
    اگه منظورتون از ساپورت داشتن نمایندگی در ایران است:

Archos101
    8GB
    10 inch
    420,000 تومان
    ارائه در ایران توسط شرکت بانیان

لیست قیمت بقیه محصولات :
    لینک سایت فروشنده ممنوع
    Pami
    Last edited by Pami; 13-10-2011 at 16:24.

5. این کاربر از ALINAZARIPN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام خدمت همه. دوستان به نظرشما آيا تبلتى بهترازآيپادتو و زوم هست من قصدخريديك تبلت دارم كه ازاين دومدل كه نام بردم بهتروكاملترباشدازراهنمائى شما خوبان ممنون هستم
    پیشنهاد من XOOM هست

بنده هم دنبال یه p1000 تمیز هستم کسی از دوستان در تهران اگر فروشنده بود خبر بده

يک تحقيق جديد از سوي موسسه تحقيقاتي iSuppli منتشر شده است که به ميزان رضايت کاربران از تبلت هايشان و احتمال پيشنهاد دادن آن محصول خاص به ديگران از سوي اين کاربران مي پردازد.

همانطور که انتظار مي رود تبلت iPad شرکت Apple در صدر اين فهرست قرار دارد و در واقع کاربران اين محصول درصد رضايت خوبي از اين محصول داشته و آن را به ديگران هم پيشنهاد مي کنند. به اين ترتيب از حداکثر امتياز 10 کاربران iPad امتياز 8.8 را به اين محصول داده اند. اما نکته جالب توجه اين است که درست بعد از تبلت پر طرفدار Apple، يک تبلت ارزان قيمت به نام Zenithink قرار دارد که امتياز 8.75 را گرفته است. اين تبلت مبتني بر سيستم عامل آندرويد بوده و با قيمتي کمتر از 200 دلار به بازار عرضه مي شود.

تبلت Galaxy شرکت Samsung با امتياز 8.5 در رتبه سوم قرار دارد و بعد از آن به ترتيب تبلت هاي Archos با امتياز 8.4، تبلت Motorola با امتياز 8.48، تبلت ViewSonic با امتياز 8.25، تبلت Dell با امتياز 7.8، تبلت Acer با امتياز 7.6، تبلت HP با امتياز 7.6، تبلت Coby با امتياز 7 و بالاخره تبلت Toshiba با امتياز 6.7 قرار دارند.
    در اين تحقيق انجام شده عوامل موثر و مهم در انتخاب و خريد تبلت ها هم مورد بررسي قرار گرفته اند.

قیمت تبلت Zenithink-ZT180
    300,000 تومان می باشد.

داره خودمونی میشه m6120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بله
    لیست قیمت :

لینک سایت فروشنده ممنوع
    Pami

---------- Post added at 06:07 PM ---------- Previous post was at 06:02 PM ----------

اگه منظورتون از ساپورت داشتن نمایندگی در ایران است:

Archos101
    8GB
    10 inch
    420,000 تومان
    ارائه در ایران توسط شرکت بانیان

لیست قیمت بقیه محصولات :
    لینک سایت فروشنده ممنوع
    Pami
    نه منظورم این که به ice cream sandwich آپدیت شه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نه منظورم این که به ice cream sandwich آپدیت شه
    خیر آپدیت شدن بیشتر بستگی به cpu داره که ورژن مورد نظر آندروید رو ساپورت کنه.
    اغلب تبلتهایی که نسخۀ 2.2 یا 2.3 دارند حتی نمی تونند به نسخۀ 3 آپدیت بشند چه برسه به نسخۀ 4 Ice Cream
    Sandwich

9. این کاربر از ALINAZARIPN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خیر آپدیت شدن بیشتر بستگی به cpu داره که ورژن مورد نظر آندروید رو ساپورت کنه.
    اغلب تبلتهایی که نسخۀ 2.2 یا 2.3 دارند حتی نمی تونند به نسخۀ 3 آپدیت بشند چه برسه به نسخۀ 4 Ice Cream
    Sandwich
    دوست عزیز ولی چون آندروید 4 هم مال تبلت هاس و هم مال موبایل ها اغلب cpu ها رو ساپورت میکه. تنها بستگی به ساپورت شرکت ارائه کننده دارد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزیز ولی چون آندروید 4 هم مال تبلت هاس و هم مال موبایل ها اغلب cpu ها رو ساپورت میکه.
    ببخشید منظورم رو بد گفتم:
    cpu باید ورژن بالاتر آندروید رو ساپورت کنه که اغلب cpu هایی که امروزه در تبلتها استفاده می شند برای نسخۀ 2.2 آندروید می باشند.

12. این کاربر از ALINAZARIPN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ببخشید منظورم رو بد گفتم:
    cpu باید ورژن بالاتر آندروید رو ساپورت کنه که اغلب cpu هایی که امروزه در تبلتها استفاده می شند برای نسخۀ 2.2 آندروید می باشند.
    پس تبلتی که حتما به آندروید 4 آپدیت شه زیر 450 وجود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •