تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 111 اولاول ... 232930313233343536374383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 1102

نام تاپيک: Darksiders II

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

یکی کمک کنه من وقتی میرم لولهای بالاتر فقط اون Skill dodge attack کار میکنه بقیه اسکیل هارو باز کردم ولی فایده ای نداره و نمیشه ازشون استفاده کرد یعنی نمیتونم اونجا بزارمش که مثلا LT+A میزنی حرکت Dodge Attack میزنه برا بقیشون نمیشه این کار رو کرد کسی راهی بلده بشه از بقیه اسکیل ها هم استفاده کرد؟ممنون.
    میشه خودت بگی این DODGE ATTACK چیه اونوقت . ما که اسکیلی به این نام ندیدیم . در ضمن اسکیل ها رو میشه با LB به اضافه یک دکمه دیگه زد نه LT .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دستت درد نکنه داداش جون همین که گفتی بود چند تا برنامه ها رو باید نصب میکردم.
    خب نظر من در مورد این بازی:
    این بازی بسیار بازی فوقعلاده ی است و با این که شناخته درست حسابی هنوز با این بازی ندارم بازم میگم عالیه.
    خب مقاسیه بازی اروچی و این بازی از نظر من:
    من میتونم بگم که این بازی از بازی اروچی بهتره صد درصد سلاح این یارو که اسمش رو نمیدونم همین که باهاش بازی میکنیم مثل سلاح اروچی هست تقریبا. اروچی نارحت نشو تو رو هم هنوز دوست دارم ولی دیگه کم کم قدیمی میشی.
    از نظر من این بازی از بازی سامورایی هم بهتره حتا از موسو اروچی.
    من این بازی رو خیلی دوست دارم انشاالله که با بازی اشنا بشیم و هرجا که گیر کردیم بیایم سوال کنیم.
    و هرجا که شما گیر کردین اگه تونستیم کمک و راهنمایی میکنیم.
    باید برم 1 این بازی رو هم نصب کنم ببینم چه جوریاست.
    خب حالا سوال من از شما این برادر اتیشی با این برادر یخی دشمنی داره؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دستت درد نکنه داداش جون همین که گفتی بود چند تا برنامه ها رو باید نصب میکردم.
    خب نظر من در مورد این بازی:
    این بازی بسیار بازی فوقعلاده ی است و با این که شناخته درست حسابی هنوز با این بازی ندارم بازم میگم عالیه.
    خب مقاسیه بازی اروچی و این بازی از نظر من:
    من میتونم بگم که این بازی از بازی اروچی بهتره صد درصد سلاح این یارو که اسمش رو نمیدونم همین که باهاش بازی میکنیم مثل سلاح اروچی هست تقریبا. اروچی نارحت نشو تو رو هم هنوز دوست دارم ولی دیگه کم کم قدیمی میشی.
    از نظر من این بازی از بازی سامورایی هم بهتره حتا از موسو اروچی.
    من این بازی رو خیلی دوست دارم انشاالله که با بازی اشنا بشیم و هرجا که گیر کردیم بیایم سوال کنیم.
    و هرجا که شما گیر کردین اگه تونستیم کمک و راهنمایی میکنیم.
    باید برم 1 این بازی رو هم نصب کنم ببینم چه جوریاست.
    خب حالا سوال من از شما این برادر اتیشی با این برادر یخی دشمنی داره؟
    یه پیشنهاد .
    بازی رو تا هر جا رفتی دیگه نرو و به جاش برو نسخه یک رو بازی کن . چون واقعا اشتباه میکنن کسایی که مستقیما میان سراغ نسخه دو .
    اون هم به دو دلیل : 1. اینکه داستان رو کامل متوجه بشی . چون اگه یکش رو بازی نکنی اصلا نمیفهمی این یارو واسه چی داره میجنگه . 2.کلا نسخه یک لذت دیگه ای داشت به خاطر شخصیت محبوب ترش . شما که میخوای یکش رو بعدا بازی کنی خوب همین الان بازی کن . پشت سر هم هست و میتونی خیلی چیزا رو بفهمی . گیم پلیش هم تقریبا نصف نسخه دو هست و سریعتر تموم میشه .

4. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

یه پیشنهاد .
    بازی رو تا هر جا رفتی دیگه نرو و به جاش برو نسخه یک رو بازی کن . چون واقعا اشتباه میکنن کسایی که مستقیما میان سراغ نسخه دو .
    اون هم به دو دلیل : 1. اینکه داستان رو کامل متوجه بشی . چون اگه یکش رو بازی نکنی اصلا نمیفهمی این یارو واسه چی داره میجنگه . 2.کلا نسخه یک لذت دیگه ای داشت به خاطر شخصیت محبوب ترش . شما که میخوای یکش رو بعدا بازی کنی خوب همین الان بازی کن . پشت سر هم هست و میتونی خیلی چیزا رو بفهمی . گیم پلیش هم تقریبا نصف نسخه دو هست و سریعتر تموم میشه .
    شنیدم نسخه 2 یه شاخه های Role Playing توش هست.مثلا همین که توی این تاپیک خوندم برای مبارزه با فلان غول باید بری قدرتمند بشی و برگردی باهاش مبارزه کنی.تا اینجا که خودم بازی کردم چیز خیلی مهمی توش نبوده و ژانر غالب بازی اکشن سوم شخص بوده
    نسخه یک هم اینطوریه؟( رول پلیه ) آخه یکو هنوز بازی نکردم.همینطور که شما میگین ظاهرا باید بازی کنم
    اگه فقط Action Adventure هست میرم می گیرمش.اگه رول پلی داره هم هیچی ، همینو بازی می کنیم بعدشم مدرسست گور بابای داستان

6. 2 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال javadlf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شنیدم نسخه 2 یه شاخه های Role Playing توش هست.مثلا همین که توی این تاپیک خوندم برای مبارزه با فلان غول باید بری قدرتمند بشی و برگردی باهاش مبارزه کنی.تا اینجا که خودم بازی کردم چیز خیلی مهمی توش نبوده و ژانر غالب بازی اکشن سوم شخص بوده
    نسخه یک هم اینطوریه؟( رول پلیه ) آخه یکو هنوز بازی نکردم.همینطور که شما میگین ظاهرا باید بازی کنم
    اگه فقط Action Adventure هست میرم می گیرمش.اگه رول پلی داره هم هیچی ، همینو بازی می کنیم بعدشم مدرسست گور بابای داستان
    نسخه یک هیچ المان Role playing نداره و فقط action adventure هست.

8. 2 کاربر از javadlf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IRAN-KERMANSHAH

پيش فرض

میشه خودت بگی این DODGE ATTACK چیه اونوقت . ما که اسکیلی به این نام ندیدیم . در ضمن اسکیل ها رو میشه با LB به اضافه یک دکمه دیگه زد نه LT .
    چرا حمله میکنی من منظورم همون teleport slash بود منتها چون یکم با عجله نوشتم بد نوشتم بعد هم خودم میدونم چجوری میشه اسکیل رو انجام داد منتها میخواستم بدونم بقیه اسکیلها مثل Exhume یا Harvest رو چطور میشه استفاده کرد مثلا من میخوام اسکیل Exhume رو با استفاده از LB+X بزنم باید چیکار کنم که مشکلم حل شد باید آنالوگ پایین رو میزدم شما هم اگه خیلی ناراحت میشی کسی پست اشتباه میده اصلا جوابشو نده کسی که مجبورت نکرده جواب بدی.
    Last edited by saeedblack; 26-08-2012 at 11:12.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

چرا حمله میکنی من منظورم همون teleport slash بود منتها چون یکم با عجله نوشتم بد نوشتم بعد هم خودم میدونم چجوری میشه اسکیل رو انجام داد منتها میخواستم بدونم بقیه اسکیلها مثل Exhume یا Harvest رو چطور میشه استفاده کرد مثلا من میخوام اسکیل Exhume رو با استفاده از LB+X بزنم باید چیکار کنم که مشکلم حل شد باید آنالوگ پایین رو میزدم شما هم اگه خیلی ناراحت میشی کسی پست اشتباه میده اصلا جوابشو نده کسی که مجبورت نکرده جواب بدی.
    توی کیبرد نمیدونم ولی با دسته ایکس باکس pad-down رو که بزنی یه لیست میاد که اسکیلهات هم اونجاست . فکر کنم اینا رو بدونی چون گفتی teleport slash رو میتونی بزنی . توی لیست اسکیل هات مثلا برو روی harvest و بعدش LB رو بگیر به اضافه یه دکمه مثلا X و اونوقت اون دکمه رو اختصاص میده به اون اسکیل که با LB میتوی بزنیش .
    لیست اسکیل های من اینان .
    راجع به اسکیل ها هم پیشنهاد میکنم اینا رو بگیرین .
    هاروست رو حتما بگیرین که مواقع شلوغی بدجور به درد بخوره و همه شاخه هاشو تا سه درجه بگیرین و اخری رو فقط یک درجه بگیرین .
    اون جادوی کلاغ ها هم خیلی خوبه . چون کلی کلاغ میریزن سر دشمنا و هم سرشون رو گرم میکنن و هم با هر ضربه شون واسه تو خون میفرستن . این رو هم همه شاخه شو سه درجه کنین یکی اخریشو فقط یکی بگیرین .

دو تا اسکیل دیگه رو هر چی خواستین بگیرین . از بین Aegis و unstoppable هم حتما یکیشون بگیرین . ولی Aegis بهتره .

11. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

این darksiders 2 هست یا prince of persia 2008 ؟
    گرافیک و گیم پلیاین دوتا بازی خیلی بهم نزدیکن . صداگذاری ،موزیک بازی و حرکات شخصیت ها زیاد جالب نیست .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

یه پیشنهاد .
    سلام
    دوست عزیز بیخیال یکش رو بعدا بازی میکنم گور پدر داستان.
    ولی میدونم تقریبا این بازی داره چی میشه.
    من از این یارو dearth خوشم امده حالا نمیدونم اسمش رو درست نوشتم.
    ولی یه چیزیش بده این بازی یکی این که من بیشتر ضربه هایی که به دشمن میزنم اصابت میکنه ولی در حینی که دارم ضربه میزنم اونم ضربه میزنه و کلی عمرمو کم میکنه.

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام

من از این یارو dearth خوشم امده حالا نمیدونم اسمش رو درست نوشتم.
    Death یعنی مرگ

15. این کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •