تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 34 اولاول ... 23293031323334 آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 331

نام تاپيک: _ معرفی دستگاه های پخش HD شرکت Xtreamer

داره خودمونی میشه banker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

جناب stb2xxx مجددا سلام . خواستم بپرسم آیا محصولی با امکانات و خصوصیات Xtreamer Prodigy Black که هم 3D باشد و هم ----T داشته هم پورت USB3 داشته و هم سی پی یو RTD1186DD داشته و رم DDR3 512 وای فای باشد و بتوان آن را در تهران تهیه نمود شما سراغ دارید؟

پروفشنال stb2xxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

جناب stb2xxx مجددا سلام . خواستم بپرسم آیا محصولی با امکانات و خصوصیات Xtreamer Prodigy Black که هم 3D باشد و هم ----T داشته هم پورت USB3 داشته و هم سی پی یو RTD1186DD داشته و رم DDR3 512 وای فای باشد و بتوان آن را در تهران تهیه نمود شما سراغ دارید؟
    خیر متاسفانه

داره خودمونی میشه firesoul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    Last edited by firesoul; 02-04-2012 at 10:43.

4. این کاربر از firesoul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hbm_7052's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اقا چرا این سایتوت اینقدر دیربه دیر آپدیت میشه !!
    قیمتا جدید هستن دیگه؟

6. این کاربر از hbm_7052 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام ، من دستگاه رو فروختم

8. 2 کاربر از emadnavy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

قابل توجه دارندگان xtreamer
    من اين مورد را جايي نديدم اشاره بشه و لازم دونستم اشاره بكنم تا بقيه دوستاني كه نمي دونن مطلع بشن
    ابتدا player را با كابل شبكه (lan) به( pc) كامپيوتر وصل كنيد ، بعد بقيه تنظيمات لازم اعم از دادن ip به دو طرف ،و اصل مطلب اينكه شما ميتوانيد ip دستگاه player را در آدرس بار url مرورگر تون وارد كنيد و از قابليتها و تنظيمات بيشتري بهره ببريد مثلا ميتوانيد در قسمت jukebax روي فيلم هاتون تغييرات به دلخواه داشته باشيد ميشه خلاصه فيلم را به صورت فارسي تايپ كنيد يا اطلاعات بيشتري روي فايلها ثبت كنيد مثل زمان فيلم،ژانر... تا آرشيو كامل و زيباتري تنظيم كنيد ،بايد تست كنيد و اينكارو انجام بديد تا بيشتر از اين سيستم لذت ببريد.

10. 3 کاربر از adi1358 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

با سلام خدمت جناب stb2xxx :
    من از حضرتعالی چند سئوال دارم

1- کیفیت دستگاههای r200s و r65 به اندازه دستگاههای اکستریمر هست ؟ ( منظورم از نظر کیفیت ساخت بدنه ، کنترل دستگاه و قدرت سخت افزاری دستگاه هستش ) من فکر میکنم به اون کیفیت نباشه چون با مقایسه سایتهای هر دو برند میشه فهمید که اکستریمر سرتر از EGREAT هستش .
    2- امکانات نرم افزاری EGREAT تا چه حد به امکانات اکتریمر شبیه ؟ الان با آپدیت جدیدی که اکستریمر به دستگاههای جدیدش داده میشه فونت زیرنویس رو عوض کرد و با فونت دلخواه فیلم رو دید و در مورد تنظیمات رنگ و ... زیرنویس هم که حتی بیشتر نرم افزارها از دستگاههای اکستریمر عقب تر هستن چه برسه به دستگاههای دیگه پخش مدیا ( ظاهرا در این زمینه هیچ رقیبی برای اکستریمر وجود ندارد )
    با توجه به آندرویدی بودن دستگاههای ایگریت میشه مثلا برنامه MX Player رو رو دستگاه نصب کرد و از امکانات اون استفاده کرد ؟
    در گوشی های آندروید میشه با تکنیکهای مختلفی فونت فارسی گوشی رو عوض کرد ( نصب فونت بصورت برنامه در گوشی های سامسونگ و تعویض فونت بعد از روت بودن گوشی و ... ) آیا در این دستگاهها هم امکان تغییر فونت فارسی برای بهتر دیده شدن زیرنویس فارسی در فیلمهای در حال پخش از طریق نرم افزارهای پلیر آندروید وجود داره؟ اگه هست لطفا یک عکس و نمونه فونت فارسی تعویض شده رو برای دوستان قرار بدهید
    3- با توجه به اینکه دستگاههای اکستریمر خواهان زیادی دارند و شما قبلا این دستگاهها رو وارد میکردید چه مشکلی هست که دیگه اونا رو وارد نمیکنید مگه این دستگاههای ایگریت چی دارند که عرضه اونو به اکستریمر ترجیح میدید ؟ خودتون هم میدونید که اگه اکستریمر بیارید تو همین انجمن مشتری زیادی داره من الان سه نوع پلیر مختلف دارم که هیچکدون نیاز منو براورده نمیکنند و حتی نسبت به تهیه دستگاه اکستریمر از طریق ترکیه هم اقدام کردم ولی دوستی که قول اونو به من داده سه ماهه دیگه میاد ایران و من در صورتی که شما واردش کنید دوست دارم از شما تهیه کنم و چند بار هم براتون ایمیل زدم ولی علت عدم واردات این دستگاه رو متوجه نشدم و فقط به گفتن فعلا برنامه ای برای وارد کردن اون دستگاهها نداریم اکتفا کردید خواهش میکنم همکارانتون رو هم در جریان بزارید تا بدونن ما میخواهییم این دستگاه تو ایران باشه و احتمالا با قیمت آزاد دلار قیمت پرودیجی بلک بیشتر از 400 تومن هم باشه ولی واقعا خسته شدم از این دستگاههای ناقص که هرکدوم یه نقصی دارن و دلم نمیخواد با خرید یه مدل ایگریت باز هم یه پلیر ناقص دیگه داشته باشم و واقعا قانع نشدم که ایگریت r200s دستگاهی با کیفیت پرودیجی بلک یا سیلور باشه چه نرم افزاری و چه سخت افزاری و ظاهرا قیمتش بین 350 تا 400 تومنه ( البته من اینطوری میدونم شاید هم کمتر باشه ) .
    با این تفاسیر خواهش میکنم اگه واقعا مشکل حادی نیست نسبت به تهیه اون اقدام کنید .
    ظاهرا یه مدل پلیر جدید ایسوس هم جدیدا وارد شده که امکانات زیادی داره که در حال تحقیق روی اون هم هستم ، ممنون میشم جواب سئوالای منو که جواب اکثر دوستان هم میتونه باشه رو بفرمائید.

12. 4 کاربر از xdvbxkaomx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام ببخشید از کحا میتونم این رو تهیه کنم؟ قیمتش چقدر هست؟ممنون میشم راهنمایی کنید

14. این کاربر از mohsen.haftom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان من امروز کل خیابون ولیعصر رو زیر رو کردم ولی این دستگاه Xtreamer Prodigy Black رو پیدا نکردم کسی قیمت و ادرس خرید داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

چه دستگاه هلویی هست
    مرسی از معرفیت
    خیلی خوشم اومد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •