جناب stb2xxx مجددا سلام . خواستم بپرسم آیا محصولی با امکانات و خصوصیات Xtreamer Prodigy Black که هم 3D باشد و هم ----T داشته هم پورت USB3 داشته و هم سی پی یو RTD1186DD داشته و رم DDR3 512 وای فای باشد و بتوان آن را در تهران تهیه نمود شما سراغ دارید؟
جناب stb2xxx مجددا سلام . خواستم بپرسم آیا محصولی با امکانات و خصوصیات Xtreamer Prodigy Black که هم 3D باشد و هم ----T داشته هم پورت USB3 داشته و هم سی پی یو RTD1186DD داشته و رم DDR3 512 وای فای باشد و بتوان آن را در تهران تهیه نمود شما سراغ دارید؟
خیر متاسفانه
ورژن 3.12 سیستم عامل sidewinder2 ارائه شده:
Last edited by firesoul; 02-04-2012 at 10:43.
اقا چرا این سایتوت اینقدر دیربه دیر آپدیت میشه !!
قیمتا جدید هستن دیگه؟
سلام ، من دستگاه رو فروختم
قابل توجه دارندگان xtreamer
من اين مورد را جايي نديدم اشاره بشه و لازم دونستم اشاره بكنم تا بقيه دوستاني كه نمي دونن مطلع بشن
ابتدا player را با كابل شبكه (lan) به( pc) كامپيوتر وصل كنيد ، بعد بقيه تنظيمات لازم اعم از دادن ip به دو طرف ،و اصل مطلب اينكه شما ميتوانيد ip دستگاه player را در آدرس بار url مرورگر تون وارد كنيد و از قابليتها و تنظيمات بيشتري بهره ببريد مثلا ميتوانيد در قسمت jukebax روي فيلم هاتون تغييرات به دلخواه داشته باشيد ميشه خلاصه فيلم را به صورت فارسي تايپ كنيد يا اطلاعات بيشتري روي فايلها ثبت كنيد مثل زمان فيلم،ژانر... تا آرشيو كامل و زيباتري تنظيم كنيد ،بايد تست كنيد و اينكارو انجام بديد تا بيشتر از اين سيستم لذت ببريد.
با سلام خدمت جناب stb2xxx :
من از حضرتعالی چند سئوال دارم
1- کیفیت دستگاههای r200s و r65 به اندازه دستگاههای اکستریمر هست ؟ ( منظورم از نظر کیفیت ساخت بدنه ، کنترل دستگاه و قدرت سخت افزاری دستگاه هستش ) من فکر میکنم به اون کیفیت نباشه چون با مقایسه سایتهای هر دو برند میشه فهمید که اکستریمر سرتر از EGREAT هستش .
2- امکانات نرم افزاری EGREAT تا چه حد به امکانات اکتریمر شبیه ؟ الان با آپدیت جدیدی که اکستریمر به دستگاههای جدیدش داده میشه فونت زیرنویس رو عوض کرد و با فونت دلخواه فیلم رو دید و در مورد تنظیمات رنگ و ... زیرنویس هم که حتی بیشتر نرم افزارها از دستگاههای اکستریمر عقب تر هستن چه برسه به دستگاههای دیگه پخش مدیا ( ظاهرا در این زمینه هیچ رقیبی برای اکستریمر وجود ندارد )
با توجه به آندرویدی بودن دستگاههای ایگریت میشه مثلا برنامه MX Player رو رو دستگاه نصب کرد و از امکانات اون استفاده کرد ؟
در گوشی های آندروید میشه با تکنیکهای مختلفی فونت فارسی گوشی رو عوض کرد ( نصب فونت بصورت برنامه در گوشی های سامسونگ و تعویض فونت بعد از روت بودن گوشی و ... ) آیا در این دستگاهها هم امکان تغییر فونت فارسی برای بهتر دیده شدن زیرنویس فارسی در فیلمهای در حال پخش از طریق نرم افزارهای پلیر آندروید وجود داره؟ اگه هست لطفا یک عکس و نمونه فونت فارسی تعویض شده رو برای دوستان قرار بدهید
3- با توجه به اینکه دستگاههای اکستریمر خواهان زیادی دارند و شما قبلا این دستگاهها رو وارد میکردید چه مشکلی هست که دیگه اونا رو وارد نمیکنید مگه این دستگاههای ایگریت چی دارند که عرضه اونو به اکستریمر ترجیح میدید ؟ خودتون هم میدونید که اگه اکستریمر بیارید تو همین انجمن مشتری زیادی داره من الان سه نوع پلیر مختلف دارم که هیچکدون نیاز منو براورده نمیکنند و حتی نسبت به تهیه دستگاه اکستریمر از طریق ترکیه هم اقدام کردم ولی دوستی که قول اونو به من داده سه ماهه دیگه میاد ایران و من در صورتی که شما واردش کنید دوست دارم از شما تهیه کنم و چند بار هم براتون ایمیل زدم ولی علت عدم واردات این دستگاه رو متوجه نشدم و فقط به گفتن فعلا برنامه ای برای وارد کردن اون دستگاهها نداریم اکتفا کردید خواهش میکنم همکارانتون رو هم در جریان بزارید تا بدونن ما میخواهییم این دستگاه تو ایران باشه و احتمالا با قیمت آزاد دلار قیمت پرودیجی بلک بیشتر از 400 تومن هم باشه ولی واقعا خسته شدم از این دستگاههای ناقص که هرکدوم یه نقصی دارن و دلم نمیخواد با خرید یه مدل ایگریت باز هم یه پلیر ناقص دیگه داشته باشم و واقعا قانع نشدم که ایگریت r200s دستگاهی با کیفیت پرودیجی بلک یا سیلور باشه چه نرم افزاری و چه سخت افزاری و ظاهرا قیمتش بین 350 تا 400 تومنه ( البته من اینطوری میدونم شاید هم کمتر باشه ) .
با این تفاسیر خواهش میکنم اگه واقعا مشکل حادی نیست نسبت به تهیه اون اقدام کنید .
ظاهرا یه مدل پلیر جدید ایسوس هم جدیدا وارد شده که امکانات زیادی داره که در حال تحقیق روی اون هم هستم ، ممنون میشم جواب سئوالای منو که جواب اکثر دوستان هم میتونه باشه رو بفرمائید.
سلام ببخشید از کحا میتونم این رو تهیه کنم؟ قیمتش چقدر هست؟ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام خدمت همه دوستان من امروز کل خیابون ولیعصر رو زیر رو کردم ولی این دستگاه Xtreamer Prodigy Black رو پیدا نکردم کسی قیمت و ادرس خرید داره
چه دستگاه هلویی هست
مرسی از معرفیت
خیلی خوشم اومد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)