تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام سیستم عامل را برای سرور میپسندید؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Windows

9 100.00%
  • Linux

0 0%
  • Unix

0 0%
  • Os2

0 0%
  • Other

0 0%
صفحه 33 از 337 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 3369

نام تاپيک: بحث های تخصصی و عمومی شبكه

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید من یک مقاله کامل در رابطه با شبکه بندی در linux می خاستم
    لطف کنین هر چه سرع تر به امیل من بفرستید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون
    منظورتون رو درست متوجه نمی شم
    شبکه بندی که به لینوکس یا ویندوز ربطی نداره
    ولی این سایت خیلی کمک می کنه :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی بهتره کتاب بخونید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

13 کمک در زمینه کار با نرم افزار

سلام
    من نرم افزار هندی کف نصب کردم ولی درست کار کردن باهاش رو بلد نیستم .
    یعنی نمیدونم که هزینه ی روزانه رو چجوری در میاره ؟
    اگه کسی هست که در این زمینه میتونه منو راهنمایی کنه کمک بزرگی کرده .
    مقاله ای هم اگه در این زمینه داشته باشه که چه بهتر

پروفشنال Gune Baxan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    آنا یوردوم

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان

من دنبال مطلب در مورد Interface ها در شبکه هستم. خیلی ممنون میشم اگر منابعی در این مورد به من معرفی کنید. فرقی نمیکنه انگلیسی باشه یا فارسی.

داره خودمونی میشه topfighter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام عزیزان چطورین ؟ انگاری اینجا همه پره پر هستن
    صادق رشیدی هستم 20 سالمه
    MCSE,CCNA,RHCE
    اینارو خوب بلدم ابته CCNP هم با بیشتر بحساش کار کردم
    هنوز تو لینوکس مشکل دارم
    وایرلس و دیش هم کار کردم
    به هر حال خیلی خوشحال هستم که تو جمع شما هستم خوشحال میشم بتونیم به همدیگه کمک کنیم
    راستی اینجا کسی هست که لینوکس رو خیلی خوب بلد باشه؟

اگه کسی MRTG رو واسه SQUID را انداخته یه راهنمایی جامع به من بکنه ممنون میشم
    وقتی SNMP رو میخوای ران کنی داخل SQUID باید از اول کامپای بشه ؟ یا فقط تنظیماتشه؟
    وقتی که SNMP_port رو از 0 تغیر میدی یعنی فعالش میکنم دیگه Squid استارت نمیشه
    مشکلم کجاس به نظر اساتید لینوکس؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه SALMAN_LOOLOO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

Salam Khedmate HAmaye dostan Maaan Belakhare bar gashtam...

Age Kasi Soale Nesbatan Sakhti Dasht be porseee Dar khedmatim......

Sale Jadid Ro be hamaye dostanam Tabrik migam ...... makhsoosan Anjomane Shabake.....

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز ebilove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بوشهر هستم فعلا

پيش فرض

با سلام

دوستان اطلاعاتی در مورد isa

یا :
    Internet Authentication Service

میخوام هر چیزی که باشه ممنون از دوستان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با عرض سلام به همه p30 ها
    آقا من تازه وارد اینجا شدم از از همون صفحه اول تا همین صفحه 33 خوندم واقعا بحث جالیه واقعا دارین زحمت می کشین دست همتون درد نکنه
    حقیقتش من تا اینجا هرچی رو خوندم بجز بعزی موارد که حالا یا خیلی تخصصی بود یا ما با هاش برخورد نداشیم باقی چیزارو میدونستم وحقیقتا من یه سرور راه انداختیم با 15 تا کلاینت همه چیز کامله یعنی یه ویندوز 2003 سرور و یک dhcp , dns و vpn که اینا همه به خوبی کار مکنند و همه چیز عالیه حالا این وسط چند تا سوال هست اولا که من این vpn که راه انداختم به سیستم ها اینترنت میده (به جای شیر کردن) حالا اگه من بخوام روی همین سیستم ISA نصب کنم آیا مشکلی پیش نمی یاد یعنی با vpn تداخل پیدا نمی کنه و ایا اگه ایزا نصب کنم دیگه احتیاجی به وی پی ان ندارم و میشه همشو با هم روی یه سیستم نصب کرد چون در اصل انجوری که ما فهمیدیم یه سرور باید برای dhcp و dns داشته باسیم یکی برای ISA و یکی برای IIS ویکی برای vpn که اینا همه با هم به یه هاب وصل میشن و کلاینها به یه هاب دیگه که این دو هابم به هم و یه مشکل دیگه اینکه من به هر نفر یه یوزر و پسورد دادم و اینا میتونن هم زمان روی چند سیستم لوگین کنن در صورتی که من می خوام تا موقعی که از روی یک سیستم لوگ آف نکرده نتونه روی اون یکی لوگین کنه
    یه سوال دیگه (امیدوارم خسته نشین از این سوالهای من وبخونید و جواب بدین ) من تو شهرستانم و چون شبکه رو به صورت تجربی کار کردم و از این اصطلاحات قلمبه سلمبه هم چیزی سرم نمیشه و می خوام اگه بهشه کلاس برم تا به صورت تئوری هم چیزی یاد بگیریم و اگه ممکن باشه یه مدرکی هم بگیریم باید توی تهران کجا برم کجا بهتره برای این کلاسا و کجا مدرک میدن آه خسته شدم امیدوارم حداقل یه نفر جواب بده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با عرض سلام به همه p30 ها
    آقا من تازه وارد اینجا شدم از از همون صفحه اول تا همین صفحه 33 خوندم واقعا بحث جالیه واقعا دارین زحمت می کشین دست همتون درد نکنه
    حقیقتش من تا اینجا هرچی رو خوندم بجز بعزی موارد که حالا یا خیلی تخصصی بود یا ما با هاش برخورد نداشیم باقی چیزارو میدونستم وحقیقتا من یه سرور راه انداختیم با 15 تا کلاینت همه چیز کامله یعنی یه ویندوز 2003 سرور و یک dhcp , dns و vpn که اینا همه به خوبی کار مکنند و همه چیز عالیه حالا این وسط چند تا سوال هست اولا که من این vpn که راه انداختم به سیستم ها اینترنت میده (به جای شیر کردن) حالا اگه من بخوام روی همین سیستم ISA نصب کنم آیا مشکلی پیش نمی یاد یعنی با vpn تداخل پیدا نمی کنه و ایا اگه ایزا نصب کنم دیگه احتیاجی به وی پی ان ندارم و میشه همشو با هم روی یه سیستم نصب کرد چون در اصل انجوری که ما فهمیدیم یه سرور باید برای dhcp و dns داشته باسیم یکی برای ISA و یکی برای IIS ویکی برای vpn که اینا همه با هم به یه هاب وصل میشن و کلاینها به یه هاب دیگه که این دو هابم به هم و یه مشکل دیگه اینکه من به هر نفر یه یوزر و پسورد دادم و اینا میتونن هم زمان روی چند سیستم لوگین کنن در صورتی که من می خوام تا موقعی که از روی یک سیستم لوگ آف نکرده نتونه روی اون یکی لوگین کنه
    یه سوال دیگه (امیدوارم خسته نشین از این سوالهای من وبخونید و جواب بدین ) من تو شهرستانم و چون شبکه رو به صورت تجربی کار کردم و از این اصطلاحات قلمبه سلمبه هم چیزی سرم نمیشه و می خوام اگه بهشه کلاس برم تا به صورت تئوری هم چیزی یاد بگیریم و اگه ممکن باشه یه مدرکی هم بگیریم باید توی تهران کجا برم کجا بهتره برای این کلاسا و کجا مدرک میدن آه خسته شدم امیدوارم حداقل یه نفر جواب بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ببخشید اقا یه سوال داشتم میشه تو یه شبکه کابلی صدا هم انتقال داد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    اراك

پيش فرض

سلام به نظر شما الان برای یادگیری شبکه باید به کدام شرکت بریم سیسکو یا ماکروسافت و یا هر دو میخواستم کسانی که اینا رو خوندن یه نظر بدن و قیمت هاش هم بگن چه قدر میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •