به نظر منم.........ولی به نظر من اصلا خوب نیست
به نظر منم.........ولی به نظر من اصلا خوب نیست
هوافضای شریف و امیرکبیر چه رتبه ای میخواد حدودا؟
دانشگاه تهران هوافضا داره؟ اگه داره چه رتبه ای میخواد؟
این عکس رو ببینید و روحیه بگیرید .
علی دایی دوبار دانشگاه شریف قبول شده . اگه من بودم چی میشد؟!
سلام
دوستان يه لطف ميكنين يه سري از رشته هاي خوب تجربي كه حداقل براي آينده يه اميدي داشته باشي كه با مدركت يه لقمه نون دربياري معرفي كنين
اگرم درمورد حداقل رتبه هاي قبوليشون اطلاعي دارين بگين ممنونتتون ميشم![]()
بله ولی میگم برق چون از بچگی از برق خوشم میومد و دوره راهنمایی هم یه کارهایی تو برق میکردم برا خودم، یه چند باری هم برق گرفتم ولی زنده موندم هنوز!ولی باز هم از همه ی درسهای رشته ی برق خوشم نمیاد بلکه از بعضیاش خوشم میاد! مکانیک هم من سال سوم دبیرستان خوشم اومد و اونم فقط بعضی از درسهاش رو دوست دارم نه همش! تنها رشته ای که همه ی درسهاشو دوست دارم فیزیکه! (از فیزیک تو دورانی که پشت کنکور موندم خوشم اومد!
)اما فیزیک تو ایران که فقط میشه باهاش معلم شد که من اصلا معلمی رو دوست ندارم شاید هم نتونم دکترا بگیرم که استاد دانشگاه بشم و برا همین یا فیزیک نمیخونم یا اگه بخونم دو رشته ای میکنم یا اگه نتونستم دو رشته ای کنم کتاباشو میگیرم خودم برا تفریح کنار رشته ی اصلیم میخونمش! کلا چون از شیمی بدم میاد تمایلم به برق بیشتر از مکانیکه چون مکانیک شیمی داره ولی برق، شیمی نداره!
از بعضی از درسهای مهندسی مواد هم خوشم میاد!
هر چی هم بیشتر درباره رشته ها تحقیق میکنم بیشتر دودل میشم برا انتخاب رشته! کلا هر مهندسی رو که نگاه میکنم از بعضی از درسهاش خوشم میاد نه همه درسهاش! فعلا که نتونستم تصمیمو بگیرم.
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------
بله ، علی دایی سال اول عمران شریف قبول شد اما بنا به دلایلی از دانشگاه شوتش کردن بیرون!دوباره نشست خوند سال دوم متالوژی شریف قبول شد و دیگه بیشتر مراعات کرد و ننداختنش بیرون!
![]()
هوافضا اینطور که من یادمه فقط دانشگاه خواجه نصیر داشت + مالک اشتر(شاهین شهر) + دانشگاه امیرکبیر و شریف
یادگار ماندگار کانون مینویسه که برا دانشگاه شریف رتبه 500 و برا دانشگاه امیرکبیر رتبه 1200 منطقه1 لازمه .
البته رتبه هایی که یادگار ماندگار مینویسه میانه هست و ما نمونه همشهریمون داشتیم که در حالیکه یادگار ماندگار نوشته برا مهندسی شیمی دانشگاه خلیج حدود رتبه 1800 منطقه3 لازمه ولی با رتبه 3000 منطقه3 قبول شد سال 89 .
کلا میخوام بگم که همین رتبه هایی که برا هوافضای شریف و امیرکبیر نوشته میشه تا حدود دوبرابرش رو در نظر گرفت .
ضمنا باید بگم که قبولی در هوافضای خواجه نصیر از این دو دانشگاه آسونتره ولی شرمندم چون یادگار ماندگار ننوشته و تخمین رتبه گزینه2 هم از دسرس خارجه نتونستم حدودی بگم![]()
بوشهر یه هوافضا خواجه نصیر سهمیه محروم داره که پارسال یکی از بچه ها (یه حامد نامی) با 3500 زدش رو هوا....
ولی فکر کنم بطور معمول خواجه نصیر هوافضا رو تا 1800 یا 2هزار بگیره....
بدی خواجه نصیر پراکنده بودن دانشکده هاش تو سطح شهره که همین دوستمون ازش نارحت بود... ولی قراره همش تو یه پردیس جمع بشه در سال های آینده
هرمزگان سهمیه داره ولی بهترین دانشگاهش که سهمیه داره "دانشگاه شیراز" هست![]()
مرسی دوستان
یه سوال دیگه یه سری دورو بریام میگن برا انتخاب رشته پیش 3-4 تا مشاور توپ برو تا ضرر نکنی نظر شما چیه؟یعنی لازمه اینقدر؟ فوقش 2تا دیگه نه؟؟؟؟ اصلا خودم نمیتونم؟
راجع به انصراف ندادن دانشگاه شبانه و همزمان کنکور دادن کسی نمیدونه؟
تو تهران؟مثلا چه دانشگاهی؟غیرانتفاعی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)