سلام دوستان شما می توانید در این جا سوالات و مشکلات خود را در مورد کانورتور ها بیان کنید
لطفادر بحث ها شرکت کنید.
سلام دوستان شما می توانید در این جا سوالات و مشکلات خود را در مورد کانورتور ها بیان کنید
لطفادر بحث ها شرکت کنید.
Last edited by savoz; 24-11-2011 at 09:39.
سلام
در نرم افزار Total video converter با گزینه ی video editor چه کار می تونیم بکنیم؟
Last edited by savoz; 24-11-2011 at 09:47.
همونطور که ازاسمش معلومه باید بتونید یک فایل تصویری رو ادیت کنید یعنی برش بزنید افکت روش بزارین و غیره![]()
برای رایت فیلم می تونی از نرم افزار نرو استفاده کنی اشامپو و توتال ویدئو کانورتور
شما گفتین هر سوالی داشته باشیم می تونیم بپرسیم میشه گزینه ی Video editor رو در نرم افزار total video converter رو تشریح کنید.
پست 323 توضیح دادم که که اینکار تا حدی انجام میده اون گزینه .
یکی بیاد برنامه format factory بزاره !
بعد روش اپدیدشو هم بگه !
یه کم هم راجب خود برنمامه و نقاط ضعفش بگه !
ممنون از همه دوستای عزیز و زحمت کش که گیر ما افتادن ما هم هی سوال میپرسیم اعصابشونو داغون میکنیم !![]()
FORMAT FACTORY
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان من یه ripper قوی می خوام برای رایت روی DVD که چند تا چیز مهم رو داشته باشه :
1- به خوبی از زیرنویس فارسی پشتیبانی کنه. از تمامی قالبها.
2- بشه زیرنویس رو ویرایش کرد. مثلا رنگ و اندازه و فونتش رو.
3- بشه رزولوشن رو تغییر داد.
4- بشه حجم بندی کرد که هر چند مگ یا دقیقه یک فایل ts بسازه.
5- منوهاش تنوع داشته باشه
6- از بیشتر فرمت ها مخصوصا MKV , avi پشتیبانی کنه.
7- با فرمت های صدا مشکلی نداشته باشه.
8- خروجی مطلوب و سرعت کار بالا
حالا اینا رو من لیست کردم شما نزدیکترینش رو پیشنهاد کنید. خیلی ممنون.در ضمن از دو نرم افزار convert x to DVD , xilisoft DVD creator استفاده کردم. xilisoft رو ترجیح میدم به اولی اما روی زیرنویس مشکل داره.
سلام دوستان من یه نرم افزار میخوام باهاش فایلهای mkv رو به فرمتهای دیگه مثل hd avi و یا .vob تبدیل کنه و سرعتش بالا باشه من با خیلی از نرم افزار ها کار کردم ولی همشون یه سرعت دارند مثلا یه فایل 600 مگی رو به hd avi حدود 4 ساعت طول میدن بلکه بیشترم تازه
دمتون غیژژژژژژژژژژ رویتون ماه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)