تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 59 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 589

نام تاپيک: اینترنت شهر کاشان

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

دوستان توجه کرده اید دانلود شبانه بایت از ساعت حدود 1:5 تا 6:55 می شه! یعنی 10 دقیقه کمتر از اونی که شرکت گفته!
    برای اینترنت 512 کیلوبایت، اگه مثل من از 1 تا 7 دانلود کنید در ماه می شه:

[CODE]
    CODE512(Kb/s)*10(min)*60(s/min)*30=9216000Kb=1152000 KB = 1152 MB = 1 GB
    ]
    البته امیدوارم اشتباه کرده باشم! ولی ولی اگه مثل من از دی ال رایگان استفاده می کنید (اونم تمام ماه!) یه چند دقیقه ای over design کنید!! و زمان بندی دانلود رو محدود کنید!
    Last edited by amirkhan_0o0; 20-08-2013 at 00:32.

2. 2 کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان توجه کرده اید دانلود شبانه بایت از ساعت حدود 1:5 تا 6:55 می شه! یعنی 10 دقیقه کمتر از اونی که شرکت گفته!
    برای اینترنت 512 کیلوبایت، اگه مثل من از 1 تا 7 دانلود کنید در ماه می شه:

[CODE]
    CODE512(Kb/s)*10(min)*60(s/min)*30=9216000Kb=1152000 KB = 1152 MB = 1 GB
    ]
    البته امیدوارم اشتباه کرده باشم! ولی ولی اگه مثل من از دی ال رایگان استفاده می کنید (اونم تمام ماه!) یه چند دقیقه ای over design کنید!! و زمان بندی دانلود رو محدود کنید!
    دوست عزیز اگر شما با پشتیبانی بایت تماس گرفتید و این مورد به شما یا کاربران دیگه اعلام شده، به خاطر این هست که اکثر کاربران چون ساعت سیستمشون دقیق نیست و امکان داره ساعت 1 روی سیستم اونها با ساعت سرورهای مرکزی بایت اختلاف در این مورد داشته باشه، خودتون حساب کردین که به چه میزان از پهنای باند اونها بی دلیل مصرف میشه. برای همین این موارد به کاربران برای رفاه حال خودشان و جلوگیری از اتلاف پهنای باندشون انجام میشه وگرنه شما ساعت سیستمت رو از طریق سرورهای مطمئن SYNC کنید و مطمئن باشید بازه زمانی رایگان دقیقا همان 6 ساعت (1 الی 7 صبح) خواهد بود.

4. این کاربر از mheidarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حرف خوبی هستش عزیز. / در مورد سرویس های شرکت بایت پیشنهادی داشتم
    امیدوارم یکی مسئولان این شرکت این پیشنهاد رو ببینند یا یکی از دوستان به اطلاعشون برسونن.
    به هر حال؛ در حال حاضر از بایت استفاده میکنم و بسیار خرسندم از کیفیت پینگ های سرویس های این شرکت.
    پینگ بسیار خوبی رو با سرورهای خارجی دارم و داخلی هم خیلی خوب هستش.به نظر من 3 مورد جای اون خالی هستش در شرکت بایت.

1. سرویس های حجمی برای 1 ماهه فقط 3 گیگ ترافیک دارند. و خوب قاعدتا باید ترافیک اضافه خریداری بشه.
    (پیشنهاد و درخواست بنده این هستش که مشترکی مثل من که مصرف زیادی در طول روز داره براش سخت هستش که
    مثلا 10 گیگ اضافه رو 40 تومن یا 20 گیگ اضافه رو 70 تومن بخره... اگر میشد مثل بعضی شرکتهای دیگه برای سرویس های
    1 ماهه حجم های بالاتر و در عوض قیمت پایینتر در نظر گرفته بشه خیلی عالی میشد. به فرض شرکت
    صبانت 1 ماهه 128 با برست 2 مگ و 10 گیگ ترافیک 30500 تومان و یا 1 ماهه 128 با 20 گیگ ترافیک 47000 تومان
    ارائه میدهد... اگر بایت هم چنین سیاستی برای سرویس های خود اعمال کنه خیلی و واقعا خیلی خوب میشه
    یعنی در اصل متنوع تر بشه سرویس ها و برای کسانی که از ابتدای دوره حجم زیاد خریداری میکنند ارزانتر تموم بشه)

2. سرویس های نامحدود که دارای قیمتی مشخص هست و مثل دیگر جاها هستش ولی خوب دقیقا همون سرعت
    اسمی و قراردادی رو به مشترک ارائه میدهند و خوب این هیچ ایرادی نداره و قرارداد هست ولی
    (پیشنهاد و درخواست بنده اینکه برای سرویسهای نامحدود هم برست brust قرار بدهند مثلا 128 نامحدود رو
    برست 1 مگ بذارند که تا به فرض 15 گیگ مشترک با سرعت 1 مگ استفاده کنه و بعد از این مقدار سرعتش بیاد رو همون 16 تا 20 کیلوبایت).

3. سرعت آپلود upstream در حال حاضر روی 512 کیلوبیت هست برای کاربران بایت,
    (پیشنهاد و درخواست بنده اینکه سرعت آپلود رو بیارند رو 1 مگابیت. البته مشخص هستش که احتمالا 3 چهارم
    مشترکین اصلا نیازی به این مورد ندارند و همین مقدار براشون کافیه ولی خوب اگر آپلود سرویسها بیاد روی 1 مگابیت
    فوق العاده عالی میشه و grade سرویسها در اسپید تست هم بالا میره)

به هر حال مواردی بود به عنوان پیشنهاد و تا حدودی خواهش از مسئولان این شرکت. امیدوارم به اطلاعشون برسه
    و در مورد موارد بالا فکر کنند و مد نظرشون باشه. اگر موارد بالا اضافه بشه فکر نمیکنم isp ی بهتر از آن در ایران وجود داشته باشه.

راستی دوستان یه مدتی هست نمیشه از سایت بایت تمدید دوره یا خرید ترافیک کرد.
    هر موقع مشکل پرداخت آنلاین از سایت بایت حل شد توی تاپیک اعلام کنید.
    دوست عزیز صرفا در مورد بند 3 خدمتتون عرض شود که در سرویس های ADSL استاندارد بر روی کابل مسی، بیشترین سرعت Upstream واقعی، 768 کیلوبیت می تواند باشد که همونطور که خودتون هم اشاره کردین اکثر مشترکین نیازی به این سرعت ندارن ضمن اینکه این سرعت ناپایداری زیادی را برای خط سبب می شود.
    چنانچه از استاندارد gdmt برای ارائه سرویس اینترنت روی کابل مسی استفاده گردد، سرعت های بالاتر از سرعتی که در بالا ذکر شد (768 کیلوبیت) و همچنین سرویس های متقارن (سرویسی که سرعت up و down یکسان است) قابل ارائه می باشند که نیاز به تجهیزات خاصی سمت سرویس دهنده و مشترک می باشد. ضمن اینکه برد سرویس دهی نیز پایین تر از سرویس های adsl استاندارد خواهد شد.

6. این کاربر از mheidarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

دوست عزیز اگر شما با پشتیبانی بایت تماس گرفتید و این مورد به شما یا کاربران دیگه اعلام شده، به خاطر این هست که اکثر کاربران چون ساعت سیستمشون دقیق نیست و امکان داره ساعت 1 روی سیستم اونها با ساعت سرورهای مرکزی بایت اختلاف در این مورد داشته باشه، خودتون حساب کردین که به چه میزان از پهنای باند اونها بی دلیل مصرف میشه. برای همین این موارد به کاربران برای رفاه حال خودشان و جلوگیری از اتلاف پهنای باندشون انجام میشه وگرنه شما ساعت سیستمت رو از طریق سرورهای مطمئن SYNC کنید و مطمئن باشید بازه زمانی رایگان دقیقا همان 6 ساعت (1 الی 7 صبح) خواهد بود.
    جناب حیدریان عزیز من ساعت سیستمم دقیقا با مایکروسافت سینک می شه! و از این دقیق تر سراغ ندارم. اما من بار ها امتحان کرده ام. وقتی مثلا ساعت 1:1 میزان حجم باقیمانده رو از سامانه می گیرم و در ساعت 1:5 دقیقه ریفرش می کنم، می بینم که از حجمم کم شد!
    خوب شاید بگین این برای اختلاف تنظیم ساعت بین سرور و پی سی من هست.
    اما جالب اینه که وقتی صبح، مثلا ساعت 6:57 دوباره چک می کنم می بینم چند مگ کم شد.یعنی بازه زمانی شیفت پیدا نکرده (که بگیم به خاطر عدم تطابق زمانی هست)، و متأسفانه بازه زمانی محدود شده!!!
    اما به هر حال اسب پیش کشی رو دندونش رو نمی شمرند! و خیلی از ارائه کنندگان سرویس، همین 6 ساعت (چند دقیقه کمتر رو ارائه نمی دن) اما بهتر بود در یه جایی از سایت ذکر می شد که ما هم حساب کار خودمون رو بکنیم. و بعد از یک سال متوجه این قضیه نشیم!
    -------------------------
    پ.ن امروز ساعت 1:1 و 1:5 باقیمانده گرفتم. تغییری نکرد! یعنی سیستم پیشگامان احتمالاً به سمت جلو شیفت پیدا کرده!
    فردا انشالله بررسی می کنم و بهتون می گم که نسبت به مایکروسافت چقدر شیفت پیدا کرده!
    Last edited by amirkhan_0o0; 22-08-2013 at 00:12.

8. این کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

جناب حیدریان عزیز من ساعت سیستمم دقیقا با مایکروسافت سینک می شه! و از این دقیق تر سراغ ندارم. اما من بار ها امتحان کرده ام. وقتی مثلا ساعت 1:1 میزان حجم باقیمانده رو از سامانه می گیرم و در ساعت 1:5 دقیقه ریفرش می کنم، می بینم که از حجمم کم شد!
    خوب شاید بگین این برای اختلاف تنظیم ساعت بین سرور و پی سی من هست.
    اما جالب اینه که وقتی صبح، مثلا ساعت 6:57 دوباره چک می کنم می بینم چند مگ کم شد.یعنی بازه زمانی شیفت پیدا نکرده (که بگیم به خاطر عدم تطابق زمانی هست)، و متأسفانه بازه زمانی محدود شده!!!
    اما به هر حال اسب پیش کشی رو دندونش رو نمی شمرند! و خیلی از ارائه کنندگان سرویس، همین 6 ساعت (چند دقیقه کمتر رو ارائه نمی دن) اما بهتر بود در یه جایی از سایت ذکر می شد که ما هم حساب کار خودمون رو بکنیم. و بعد از یک سال متوجه این قضیه نشیم!
    -------------------------
    پ.ن امروز ساعت 1:1 و 1:5 باقیمانده گرفتم. تغییری نکرد! یعنی سیستم پیشگامان احتمالاً به سمت جلو شیفت پیدا کرده!
    فردا انشالله بررسی می کنم و بهتون می گم که نسبت به مایکروسافت چقدر شیفت پیدا کرده!
    دوست عزیز همانطور که خودتون فرمودید وقتی یک سرویس دهنده 6 ساعت، زمان استفاده رایگان برای مشترکین قرار می دهد و حداقل میزان دریافت طبق قرارداد سرویس درخواستی را نیز ارائه و گارانتی می کند، یقیناً کاهش 5 تا 10 دقیقه ای این بازه به منظور کسب سود از طریق مصرف پهنای باند مشترکین، نه با منطق انصاف و نه با اصول مشتری مداری سازگار نیست.
    مطمئن باشید این مواردی که مطرح کردید علاوه بر نکته سنجی جنابعالی، پاشیدن گرد بی اعتمادی بین یک سرویس دهنده و مشترکین آن می باشد. شما بهتر است طی تماس با واحد پشتیبانی بایت و اعلام مورد خود اجازه دهید تا واحد فنی و کنترل کیفی این مورد را نه فقط برای شما بلکه کلیه مشترکین مورد ارزیابی قراردهند تا حقی از کسی (مشترک / سرویس دهنده) ضایع نشده باشد.
    سیاست شرکت بایت (و سایر سرویس دهنگان محترم) جهت اختصاص ترافیک رایگان به مناسبت های مختلف به مشترکین، خود نشان دهنده ی این است که رضایت و رفاه مشترکین مافوق هر چیز است و این اصلی است که ما و همکاران باید به آن پایبند باشیم.

10. این کاربر از mheidarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

اینترنت تو کاشون مخصوصا خیلی وضعش خرابه این بایت هم دزده فقط نامحدود هاش خوبه که اونم سرعتش خیلی خیلی پایینه
    کسی اینجا رنگین کمان نداره؟

12. این کاربر از pharm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

اینترنت تو کاشون مخصوصا خیلی وضعش خرابه این بایت هم دزده فقط نامحدود هاش خوبه که اونم سرعتش خیلی خیلی پایینه
    می شه بگین چرا دزده؟
    ما تو این دو سال و خرده ای نفهمیدیدیم چجوری دزدی کرده؟
    رهیاب فکر کنم نمایندگی رنگین کمان باشه

14. این کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

ولی خدایی پینگ بایت خیلی ردیفه. دمشون گرم.
    این واسه من پروفایل گیم:

Microsoft Windows [Version 6.1.7600]
    Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\----->ping shatel.ir

Pinging shatel.ir [94.182.197.74] with 32 bytes of data:
    Reply from 94.182.197.74: bytes=32 time=35ms TTL=107
    Reply from 94.182.197.74: bytes=32 time=34ms TTL=107
    Reply from 94.182.197.74: bytes=32 time=37ms TTL=107

Ping statistics for 94.182.197.74:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 34ms, Maximum = 37ms, Average = 35ms

C:\Users\----->ping 4.2.2.4

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=120ms TTL=45
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=119ms TTL=45
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=117ms TTL=45
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=125ms TTL=45

Ping statistics for 4.2.2.4:
    Minimum = 117ms, Maximum = 125ms, Average = 120ms

95 درصد وقتها هم ثابته , خیلی باحاله, فقط همون چندتا موردهای بالا رو اگه اضافه کنن خیلی دوست داشتنی تر میشه

من چند بار تست کردم دقیق هرچی مصرف میکردم کم میشد و دزدی نمیشد, نمیدونم والا شاید هم اینجوری بوده
    واسه من تقریبا دقیق بود.
    من میخواستم برم رهیاب ولی خوب گفتند پورت ندارن. فک کنم خیلی ارزون باشه . آره؟
    مثلا سرویس با 10 گیگ در ماه یا 20 گیگ در ماه هم میدن؟ قیمتهاش باید خوب باشه احتمالا

می شه بگین چرا دزده؟
    ما تو این دو سال و خرده ای نفهمیدیدیم چجوری دزدی کرده؟
    رهیاب فکر کنم نمایندگی رنگین کمان باشه
    من بایت این ماه نامحدود گرفتم , درسته سرعت همون سرعت قراردادیه و سرعت پایینه ولی خوب
    واقعا دیگه حریف خرید ترافیک اضافه نمیشدم تقصیر این سایتهاس از بس بنر تبلیغاتی میذارن.
    از این سایتهای مو.زیک باز میکنیم بین 10 تا 15 مگ حجم میپره واسه صفحه اولش واسه کسی که اکثر توی نت
    میچرخه مثل خودم و حدود 10 ساعت بازی آنلاین هم داره سرویسهای حجمی نمیصرفه واقعا. (حالا دانلود فایل بماند)
    به نظر من بایت مشکلی نداشت از لحاظ کم کردن حجم.
    اگه واقعا شکی بهش هست باید از این نرم افزارهای کنترل ترافیک مصرفی رو نصب کرد
    دقیق معلوم میشه دیگه.
    در کل ما در حسرت یه اینترنت نامحدود با قیمت مناسب موووندیم... هیچ امیدی هم به اینترنت خود مخابرات نیست

16. این کاربر از fastfind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

راستی کسی اگه از وایمکس توی کاشون اطلاعاتی داره بگه.
    چطوره؟ جواب میده ؟ سرعت و ایناش خوبه؟ وایمکس مبین نت 1 نامحدود زده تو سایتش 55 تومن.
    خوبه از اینا بگیریم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

ولی خدایی پینگ بایت خیلی ردیفه. دمشون گرم.
    این واسه من پروفایل گیم:

Microsoft Windows [Version 6.1.7600]
    Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\----->ping shatel.ir

Pinging shatel.ir [94.182.197.74] with 32 bytes of data:
    Reply from 94.182.197.74: bytes=32 time=35ms TTL=107
    Reply from 94.182.197.74: bytes=32 time=34ms TTL=107

Ping statistics for 94.182.197.74:
    Minimum = 34ms, Maximum = 37ms, Average = 35ms

C:\Users\----->ping 4.2.2.4

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=120ms TTL=45
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=119ms TTL=45
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=117ms TTL=45
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=125ms TTL=45

Ping statistics for 4.2.2.4:
    Minimum = 117ms, Maximum = 125ms, Average = 120ms

95 درصد وقتها هم ثابته , خیلی باحاله, فقط همون چندتا موردهای بالا رو اگه اضافه کنن خیلی دوست داشتنی تر میشه
    خدا رو شکر بالاخره کار شما هم ردیف شد
    من چند بار تست کردم دقیق هرچی مصرف میکردم کم میشد و دزدی نمیشد, نمیدونم والا شاید هم اینجوری بوده
    واسه من تقریبا دقیق بود.
    دی ال شبانه رو هم ته و توش رو در اوردم ساعت سرورهای بایت چند دقیقه ای جلو هست و شیفت به جلو داره نسبت به ساعتی که دقیق با مایکروسافت تنظیم شده.
    این که بیشتر کنتور بندازه بعید می دونم.
    البته فری گیت هم گویا اینترنت رو قورت می ده!(نمی دونم ربطش چیه؟)
    من میخواستم برم رهیاب ولی خوب گفتند پورت ندارن. فک کنم خیلی ارزون باشه . آره؟
    مثلا سرویس با 10 گیگ در ماه یا 20 گیگ در ماه هم میدن؟ قیمتهاش باید خوب باشه احتمالا
    ارزونیش به خاطر اینه که دی ال شبانه نداره
    کیفیتش خوبه و فقط بدیش اینه که محیط کنترل کاربری نداره
    من بایت این ماه نامحدود گرفتم , درسته سرعت همون سرعت قراردادیه و سرعت پایینه ولی خوب
    واقعا دیگه حریف خرید ترافیک اضافه نمیشدم تقصیر این سایتهاس از بس بنر تبلیغاتی میذارن.
    از این سایتهای مو.زیک باز میکنیم بین 10 تا 15 مگ حجم میپره واسه صفحه اولش واسه کسی که اکثر توی نت
    میچرخه مثل خودم و حدود 10 ساعت بازی آنلاین هم داره سرویسهای حجمی نمیصرفه واقعا. (حالا دانلود فایل بماند)
    به نظر من بایت مشکلی نداشت از لحاظ کم کردن حجم.
    اگه واقعا شکی بهش هست باید از این نرم افزارهای کنترل ترافیک مصرفی رو نصب کرد
    دقیق معلوم میشه دیگه.
    در کل ما در حسرت یه اینترنت نامحدود با قیمت مناسب موووندیم... هیچ امیدی هم به اینترنت خود مخابرات نیست
    من یه سری از تبلیغات رو با ad block حذف کردم البته این فروم نمی گذاره ادبلاک کنیم چون می گه درامدمون از این راهه
    همین طور نارنجی یه کاری کرده که نشه بلاک کرد!
    و البته وسعم نمی رسه اینترنت نامحدود از بایت بگیرم
    خواهر زادم اینترنت نامحدود 256 و 512 رو از مخابرات تهرون می گیه 18 و 25 تومن
    البته پینگش متوسطه!
    منم هر وقت می رم تهرون پدر اینترنتش رو در میارم!
    واقعا ارائه اینترنت نامحدود ارزون توی استان اصفهان ریسکه!
    شما احتمالا یه گیک اکس باکس هستین که حاضرین اینقدر برای اینترنت هزینه کنید (و البته خوره سیر1 )

19. این کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •