[QUOTE=maryam36;7299366]من منطقه ۳ ام
بعد خرج دانشگاهشم توش موندم چه برسه بخوام یه چیزی هم بهشون کمک کنم .
[QUOTE=maryam36;7299366]من منطقه ۳ ام
بعد خرج دانشگاهشم توش موندم چه برسه بخوام یه چیزی هم بهشون کمک کنم .
ببخشید مریم خانوم اگر میشه فردا که رفتین برای ثبت نام ازشون بپرسین که چند نفر ثبت نام کردند ؟
ببخشید من این متنو الان دیدم.نپرسیدم چند نفر ثبت نام کردن ولی من ساعت 8/30اونجابودم 3نفر هم زمان بامن داشتن ثبت نام می کردن.2تا منطقه2 یه نفر منطقه1.برای ما تعداد متقاضی تو منطقه3 مهمه.
[QUOTE=maryam36;7301655]ببخشید من این متنو الان دیدم.نپرسیدم چند نفر ثبت نام کردن ولی من ساعت 8/30اونجابودم 3نفر هم زمان بامن داشتن ثبت نام می کردن.2تا منطقه2 یه نفر منطقه1.برای ما تعداد متقاضی تو منطقه3 مهمه.[
میشه یکم بیشتر توضیح بدی یعنی هر منطقه یه ظرفیت مشخص داره ؟
بعد به شما هم نگفتن مصاحبه کی هست؟
Last edited by rezamousavifard; 04-11-2012 at 23:55.
[QUOTE=rezamousavifard;7301798]نه گفتن 20ام روسایت می زنیم.مثلا 35نفرظرفیت شهید بهشتی رو تقسیم بر3می کن تقریبا11نفر برای هر منطقه شایدم 13نفر برای منطقه2...11نفر برای هرمنطقه 1و3.......ولی اگه بری سایت دانشگاه با اینکه ظرفیت دندان35نفره ولی42نفر قبول نهایی شدن.یعنی ممکنه ظرفیتو بیشترکنن.
Last edited by maryam36; 05-11-2012 at 18:52.
من یکی از دوستام سال پیش رفت تهران کیش با رتبه بالای ۱۰۰۰۰ ولی وضع مالیش توپ بوده در کل همه چی به توان پرداخت شهریه دانشگاه بستگی داره بقیش فرمالیتست.[/B] البته اون اولش قبول نشد بعد تو تکمیل ظرفیت اسفند ماه اسمش اومد
Last edited by rezamousavifard; 05-11-2012 at 19:15.
اگه اطلاع دارین مصاحبه این دانشگاه چطوریه بگین لطفا.شما آشنایی ندارین که برای مصاحبه شیراز رفته باشه؟یا بدونه که چیا می پرسن؟
رتبه شما چندبود؟
شیراز دندون زدی یا پزشکی ؟ اگه دندون زدی سال پیش تو مصاحبه ازشون خواسته بودن که یه طرح دندون کامل روی کاغذ بکشن . بعد سعی میکنم تا فردا شماره چند تا از بچه ها که سال پیش قبول شدنو براتون بذارم من معدل کتبیم ۱۸.۷۹ ولی رتبه شما بهتر از من بود.
دندان..شما می خواین تو انتخاب رشته مجدد اولویت اولتونو دندان بزنین یا پزشکی؟ببخشیدا اگه زحمتی نیست خودتون ازشون بپرسین اینجا بنویسین چون من نمی تونم بهشون زنگ بزنم.به چندتاشون ایمیل زدماولی جواب ندادن.
![]()
Last edited by maryam36; 05-11-2012 at 23:29.
باشه . من اولویت اولم پزشکیه . چون دندون قبولیش سخته .سال پیش دانشگاه گیلان تا رتبه ۲۹۰۰ برای دندون پذیرفته بود .اگه بتونی دندون شیراز قبول بشی خیلی خوب چون دو سال اولو نمی خواد تو قشم باشی میری کیش بعدشم مدرک دانشگاه شیراز خیلی معتبر تر از شهید بهشتیه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)