تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 160 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 1597

نام تاپيک: ► هر گونه سوال راجع به موی سر در اینجا مطرح شود ◄

پيش فرض

اسمش کریستال ِ ، شما رفتی تهیه کنی بگو سرم موی کریستال میخوام

-->

2. 2 کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پيش فرض

خوب این از سرم مو
    بریم سراغ سوال بعدی،یه شامپو خوبم اگه بهم معرفی کنین ممنون میشم،یه شامپو برای موهای معمولی که هم موهارو لطیف کنه و هم قوی(پروتئینه میگن،چی میگن)،کلا چیز خوبی باشه دیگه
    ممنون
    مو ها که از طریق شامپو تغذیه نمیشن اینا تبلیغاته توجه نکنین

تغـذیه مو از طریـق عروق تغذیه کننده مو در ریـشــه مو هستش

شامپو رو باید خودتون امتحان کنین ببینین چی با موهاتون سازگاره .. هد اند شولدرز .. سینره ..

4. 3 کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اسمش کریستال ِ ، شما رفتی تهیه کنی بگو سرم موی کریستال میخوام

-->

ممنون
    قیمت حدودیشم میگی داداش
    از این نظر میگم که تقلبیه همه چی تو بازار زیاده،اگه زیاد ارزون بود شک کنم

پيش فرض

خواهش میکنم

محصول کشور فرانسه هستش

من 120 ml رو چند وقت پیش 11000 تومن گرفتم ، 80 ml هم حدود 8000 تومن هست باز کوچیکترش هم هست

7. این کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من یه زمانی انقدر مو داشتم که وقتی میرفتم آرایشگاه که موهام رو اتو بکشه، خانومه کلی غر میزد که دستم درد گرفت و ....
    ولی از حدود 2 سال پیش موهام بشدت ریخت،تو این 2 سال هم به علت کنکور و هم به دلیل یه سری مشکلاتی که داشتم خیلی استرس داشتم و علاوه بر ریزش مو با اینکه به نسبت لاغر بودم ولی 6 کیلو هم از وزنم کم شد ( قدم 167 ، وزنم از 60 رسید به 54)
    6 ماه پیش رفتم دکتر متخصص واسه مو که قرص finpecia و قرص zinc رو تجویز کرد .
    بابام رفت قرص رو از داروخونه ی یکی از دوستاش بگیره که دوستش بهش گفت این قرص finpecia خیل بده و چقدر دکتر احمقی بوده که همچین قرصی رو واسه دخترت تجویز کرده و خلاصه اون قرص رو نگرفت و فقط قرص zinc رو یک بسته 100 تایی گرفت که اونو استفاده کردم،
    تا 4 ماه دیگه هم نمیتونم به دکتر مراجعه کنم ولی بعدش میخوام حتما برم دکتر متخصص واسه مو و آزمایش بدم،
    فقط میترسم تو این 4 ماه موهام دیگه خیلی کمتر بشه و میخوام فقط یه دارویی استفاده کنم که موهام از این کمتر نشه و عوارضی هم نداشته باشه،یا یه شامپوی بهتری استفاده کنم.
    چون ماینوکسیدیل میگن باید مصرفش مداوم باشه (البته شایدم اشتباه گفته باشن) نمیخوام از ماینوکسیدیل استفاده کنم چون شاید واسه من نیازی به ماینوکسیدیل نباشه ...
    دخترم،20 سالمه و در حال حاضر از شامپوی آلپسین c1 استفاده میکنم

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

من یه زمانی انقدر مو داشتم که وقتی میرفتم آرایشگاه که موهام رو اتو بکشه، خانومه کلی غر میزد که دستم درد گرفت و ....
    ولی از حدود 2 سال پیش موهام بشدت ریخت،تو این 2 سال هم به علت کنکور و هم به دلیل یه سری مشکلاتی که داشتم خیلی استرس داشتم و علاوه بر ریزش مو با اینکه به نسبت لاغر بودم ولی 6 کیلو هم از وزنم کم شد ( قدم 167 ، وزنم از 60 رسید به 54)
    بابام رفت قرص رو از داروخونه ی یکی از دوستاش بگیره که دوستش بهش گفت این قرص finpecia خیل بده و چقدر دکتر احمقی بوده که همچین قرصی رو واسه دخترت تجویز کرده و خلاصه اون قرص رو نگرفت و فقط قرص zinc رو یک بسته 100 تایی گرفت که اونو استفاده کردم،
    تا 4 ماه دیگه هم نمیتونم به دکتر مراجعه کنم ولی بعدش میخوام حتما برم دکتر متخصص واسه مو و آزمایش بدم،
    فقط میترسم تو این 4 ماه موهام دیگه خیلی کمتر بشه و میخوام فقط یه دارویی استفاده کنم که موهام از این کمتر نشه و عوارضی هم نداشته باشه،یا یه شامپوی بهتری استفاده کنم.
    چون ماینوکسیدیل میگن باید مصرفش مداوم باشه (البته شایدم اشتباه گفته باشن) نمیخوام از ماینوکسیدیل استفاده کنم چون شاید واسه من نیازی به ماینوکسیدیل نباشه ...
    اولا اینکه شما حتما ازمایش خون بده به خصوص که دختر هستی
    تو به خصوص ایران اکثر دخترا فقر اهن دارند که عامل مهمی تو سلامت پوست و مو هست

استرس هم یه عامل اصلی تو ریزش مو و همچنین پیری پوست هست که باید کم کنید البته خودم هم واسه درس و مسائل دیگه استرس دارم ولی خوب سعی میکنم کمترش کنم

قرص فين پشيا عموما واسه اقایان تجویر میشه و یه سری عوارض هورمونی هم ایجاد میکنه
    بعدشم اونطور که فهمیدم شما ازمایش ندادی بعد دکتر سرخورد واستون قرص زینک پلاس تجویز کرده؟!
    ماینوکسیدل هم ولش کنید فقط تو قسمت فرق سر تاثیر داره اونم نه چندان و باعث پرمویی صورت و بدن میشه

10. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

مایعی کاملا گیاهی و بدون ضرر و عوارض به نام خرگوشک
    من خودم که پسرم ازش به جای ژل استفاده میکنم
    استفاده شم خیلی آسونه
    خیلی برام موثر بوده البته من اصلا ریزش مو ندارم و ولی چند ماه پیش چند بار دست میکردم تو موهام دستم چندتا مو مشاهده میشد رفتم دکتر گفت وضعیتت اصلا حاد نیست
    فقط هفته ای سه تا زینک یا همون روی البته خارجی بخور ازین هم استفاده کن
    الان هم اصلا ریزش ندارم

12. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یه سوال از کجا بدونم که این سرم کریستال مو که می خرم اصله ودر ضمن قیمتش هم 10 هزار تومانه؟

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

میخواستم ببینم توصیه ای یا راه کاری برای جلو گیری از ریزش مو دارید- چند هفته ای هست که احساس میکنم مو هام داره میریزه

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام

میخواستم ببینم توصیه ای یا راه کاری برای جلو گیری از ریزش مو دارید- چند هفته ای هست که احساس میکنم مو هام داره میریزه
    استرس و اضطراب رو بذار کنار
    رژیم رو بیخیال میشی یعنی رژیم نگیر و تو تغذیت خیلی دقت کن . غذاها و میوه جات حاوی ویتامین ها و... رو حتما استفاده کن

موهاتو خوب و با شامپوی مناسب بشور

اگه واقعا نگرانی در اولین فرصت به پزشک متصص پوست و مو مراجعه کن

16. 2 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •