تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 65 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 647

نام تاپيک: همه چیز درباره نت بوک ASUS Eee PC 1215B

اگه نباشه جاش خالی می مونه T E R M I N A T O R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Dreams Land

پيش فرض

ASUS EeePC 1215B : اتم کشان!!!

مقدمه : اندازه صفحه نمایش نت بوک های اولیه (اولین EeePC که ایسوس معرفی کرد) کمتر از 8 اینچ بود. سپس ایسر با معرفی سری Aspire One به سراغ صفحه نمایش های 8.9 اینچی رفت و درنهایت نت بوک های 10 اینچی به یک استاندارد میان نت بوک های امروزی تبدیل شده اند. اما نت بوک هایی نیز وجود دارند که اندازه آنها در مقایسه با اندازه معمول نامتعارف است و برای مثال در ابعاد 11.6 یا 12.1 اینچ تولید می شوند. اما همین نت بوک های نامتعارف، یکی از بهترین گزینه ها برای انجام بسیاری از کارهای روزمره، اداری، اینترنت گردی و حتی دیدن فیلم هستند و می توانند محدوده وسیعی از نیازهای شما را پوشش دهند (اگر دوست داشتید یک دقیقه به یاد نوت بوک Lenovo S12 که از همین نت بوک های نامتعارف بود، سکوت کنید!). نت بوک ASUS EeePC 1215B نیز یکی از گزینه های عالی است که بطور قطع می تواند شما را مجذوب خود کند.

نت بوک یا نوت بوک؟

نت بوک ASUS EeePC 1215B ظاهری بسیار ساده داشته و فاقد هرگونه بافت یا طرح خاص است. اثر انگشت تا حدودی روی بدنه پلاستیک مات آن باقی می ماند و باتری بزرگ آن باعث می شود بدنه نه چندان باریک آن، در بخش انتهایی ضخیم تر شود. صفحه نمایش 12.1 اینچی 1215B با دقت تصویر 1366*768 و نور پس زمینه LED است و بالای صفحه نمایش، دوربین اینترنتی (مجهز به درپوش) با دقت 0.3 مگاپیکسل و میکروفون قرار دارد. صفحه کلید از نوع Chicklet بوده و برای دکمه ها از ابعاد مناسب و چیدمان خوبی برخوردار است (بجز دکمه Shift سمت راست که کمی کوچک است). بخش Touchpad نیز ابعاد مناسبی داشته و حساسیت خوبی دارد.

مطئنم بسیاری از شماها بعد از دیدن لوگوی AMD Vision روی این نت بوک به خودتان می گویید: ای بابا، AMD که خوب نیست، بریم نت بوک با پردازنده اتم بخریم!. اما باید بگویم، سخت در اشتباه هستید و پردازنده (در حقیقت APU E-350) به کار رفته در این نت بوک، حتی از قوی ترین پردازنده دوهسته ای اتم نیز قوی تر است!! و می تواند بسیاری از کارهای روزمره شما را به سادگی انجام دهد (مادربورد دوست داشتنی ASRock E350M1 نیز از همین پلتفرم استفاده می کند).

استفاده از این پلتفرم چند مزیت مهم در اختیار شما می گذارد. اول آن که، پردازنده به کار رفته در آن دوهسته ای بوده و قدرت پردازش خوبی دارد. توان مصرفی این پلتفرم نیز پایین است و در کار با این نت بوک متوجه می شوید، حتی پس از کار طولانی، زیر نت بوک به مقدار بسیار اندکی گرم می شود. نکته سوم آن که، پردازنده به کار رفته در این APU قدرت کافی برای کدگشایی و پخش فیلم های Full HD را داشته و به لطف وجود خروجی تصویر HDMI، می توان به سادگی فیلم های Full HD را روی تلویزیون های Full HD تماشا کرد.

از آنجا که پردازنده گرافیکی مجتمع از حافظه سیستم استفاده می کند (این مقدار گاهی به بالای 500 مگابایت می رسد)، ایسوس برای این نت بوک 4 گیگابایت حافظه درنظر گرفته تا از بابت حافظ دچار مشکل نشوید (اگر می خواهید فیلم Full HD نگاه کنید باید دست کم 256 مگابایت برای پردازنده گرافیکی درنظر بگیرید). کنار 4 گیگابایت حافظه، ویندوز Home Premium شصت و چهار بیتی نیز قرار گرفته تا به بهترین نحو از این مقدار حافظه استفاده شود. ویژگی مثبت دیگر این نت بوک، وجود دو پورت USB 3.0 با کنترلر ASMedia است که از کارایی خوبی نیز برخوردار هستند. دیگر بخش های ارتباطی ASUS 1215B شامل یک خروجی تصویر D-Sub، یک پورت USB 2.0، کارت خوان، کارت شبکه سیمی و بی سیم و بلوتوث نسخه 3 می شود (این نکته نیز قابل ذکر است که کارت شبکه بی سیم این محصول از میزان گیرندگی بالایی برخوردار است!).

شارژر همراه دستگاه مانند هر نوت بوک دیگری شامل کابل برق و آداپتور می شود. اندازه آداپتور کوچک بوده و وزن چندانی ندارد. متاسفانه باتری دستگاهی که برای بررسی به دست ما رسید کمی مشکل داشت، بنابراین امکان بررسی عمر باتری و میزان زمان موردنیاز برای شارژ آن را نداشتیم. اما برپایه اطلاعات سایت ایسوس، این باتری 56 وات ساعتی میتواند تا هشت ساعت توان موردنیاز دستگاه را تامین کند.

کالبدشکافی :
    حافظه ها از راه دریچه زیر نت بوک قابل دسترسی هستند. درمدل مورد استفاده ما از دو ماژول دوگیگابایتی Hynix استفاده شده است. برای باز کردن این نت بوک باید نخست صفحه کلید و Touchpad از روی آن جدا شود. زیر این دو بخش، هارد دیسک Western Digital Scorpio Blue با ظرفیت 500 گیگابایت و چیپ ست مادربورد دیده می شوند. در سمت دیگر برد اصلی نیز APU قرار گرفته که گرمای آن به کمک یک لوله انتقال حرارت به خنک کننده نت بوک منتقل می شود.

مزایا :
    کارایی عالی به عنوان یک نت بوک
    دقت مناسب صفحه نمایش
    Touchpad بزرگ
    صفحه کلید بزرگ
    پورت USB 3.0
    سیستم خنک کننده عالی
    گیرندگی خوب Wi-Fi
    خروجی HDMI

معایب :
    کوچک بودن دکمه Shift سمت راست صفحه کلید
    ضخامت به نسبت زیاد

امتیاز بندی: راندمان: 9.0/10 امکانات: 8.8/10 طراحی: 8.5/10 ارزش: 8.5/10 امتیاز نهایی: 8.7/10

منبع : ماهنامه سخت افزار
    Last edited by mp888; 31-12-2011 at 12:26.

2. 4 کاربر از T E R M I N A T O R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Arash_Pordel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Teh_elmosanat_khabgah

پيش فرض

من یکی دو هفته پیش خریدم 520
    فقط کیفیت صفحه نمایش کمه یه مقدار

از کجا؟؟؟؟؟؟؟ اصلا ممکن نیست با این قیمتی که گفتی! حتی سی پی یو C-50 هم خیلی گرون تره! مدلش چی بود مگه؟

اگه می شه آدرسش رو پخ کن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام من 1215Bخریدم 680 با نظرات دوستان فکر کنم خیلی گرون گرفتمش
    البته همه جای مشهد گشتم فقط 1215pداشتند این یکدونه رو هم شانسی گیر اوردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAJAD0936's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب با این قیمت چرا u270msi رو نخریدی؟ تازه از اینم کمتر میشد

6. این کاربر از SAJAD0936 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کسی در رابطه با اورکلاک این مدل اطلاعاتی داره؟
    رسوندن 1.6 به 1.77 وسوسه انگیزه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه T E R M I N A T O R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Dreams Land

پيش فرض

سلام راستش اوایل که این مدل را خریده بودم بدجور به دنبال راهی برای اورکلاکش بودم (حتی قبل از اینکه بخرمش) ولی خب چون اون موقع تازه وارد بازار جهانی شده بود هنوز هیچ جا راه حلی برای اورکلاکش ارائه نشده بود و بعد از چندروز پیگیری و جستجو دیگه ناامید شدم و فراموشش کردم تا الان که شما گفتین دوباره وسوسه شدم دنبالش برم (البته بعد امتحانات) . اگه خودتون اطلاعاتی دارین در اختیار من و بقیه دوستان بزارید تا استفاده ببریم.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mehrdad8086's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولا مبارکت باشه.درسته کمی بالا گرفتی ولی بدون تو تهران هم جائی با قیمت کمتر از 600 من که سراغ ندارم.
    آخرین قیمت برای رنگ مشکی 600 تومن.
    شاید اگر تهران کسی رو داشتی از اینجا تهیه میکردی ارزون تر میشد.

10. 2 کاربر از mehrdad8086 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه M1450M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

الان فرصت نیست صفحه های قبل رو بخونم
    بین u270 و 1215b کدوم بهترن ؟؟ خواهشا بدون تعصب بگین. ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohmrg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من تاپیک اورکلاک رو پیدا کرده بودم

ولی ورژن بایوس باید قدیمی باشه

چون شما یه مدل قدیمی رو میخواهید بریزید که دستکاری شده که کلاک cpu رو به 1.77 رسوندن

یعنی با تغییر بایوس فقط میشه عوض کرد

الان هم هرچه قدر سرچ میکنم نمیتونم پیدا کنم ... گفتن خوب نیست چون کولینگ خوبی نداره مشکل جدی ایجاد میکنه

13. 2 کاربر از mohmrg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Arash_Pordel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Teh_elmosanat_khabgah

پيش فرض

اولا مبارکت باشه.درسته کمی بالا گرفتی ولی بدون تو تهران هم جائی با قیمت کمتر از 600 من که سراغ ندارم.
    آخرین قیمت برای رنگ مشکی 600 تومن.
    شاید اگر تهران کسی رو داشتی از اینجا تهیه میکردی ارزون تر میشد.
    این 600 تومن همون جای قبلیه است؟ آخه من از تعاونی دانشگاه قیمت گرفتم! قیمتشون 25 تومن توی دو هفته پیش رفت بالا! الان می دن 680 با کیف و ماوس و نصب ویندوز و نرم افزار و نمی دونم چی چی و ... به من گفتن که قیمت آخر 640 هم می دن! حالا تهش بشه خریدش 625 دیگه ارزون تر نمی دن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •