تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 2605 اولاول ... 2329303132333435363743831335331033 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من یه چند وقتی نبودم اون تاپیک قبلی چرا بسته شد یاده قدیمای تاپیک شاتل افتادم !

یه سوال دارم لطفا کسی که میدونه جواب بده من مخابرات 128 دارم الان میخوام اونو آپگرید کنم به 512 دو باره باید برم همه مراحل ثبت نامو طی کنم؟؟ قیمتش چنده؟ از لحاظ قانونی به همه میدن یا حتما مدرک خاصی باید داشته باشی؟ و اگه مدرک داشته باشی بازم ممکنه به یه بهونه ای ندن یا دیگه مشکلی نیست؟؟ مرسی
    مهرداد یه خبر گذاشت بچه ها هم هی خبر رو میخوندن هی ... میدادن.بعد اقا ناظم اومد تنبیهمون کرد
    داداش مگه تو کره جنوبی زندگی میکنی که میخوای اپگرید کنی.هر چی بهت دادن دو دستی بچسب.قیمت 512 20000 تومان هست 256 12500 تومان.مراحل ثبت نام نمیخواد فقط باید درخواست بدی و اونا موافقت کنن.طبیعیه که مدارک لازم واسه 512 رو باید ببری(کارت ارشد-هیات علمی-جبهه-جنگ-بسیج-نظام پزشکی).الان 256 هم خیلی سخت میدن.تلاشت رو بکن.امیدوارم بگیری

2. این کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behrad_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

طبیعیه که مدارک لازم واسه 512 رو باید ببری(کارت ارشد-هیات علمی-جبهه-جنگ-بسیج-نظام پزشکی
    اگر صاحب خط فقط در جنگ و جبهه بوده باشه و جانبازم نباشه 512 میدن؟

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر صاحب خط فقط در جنگ و جبهه بوده باشه و جانبازم نباشه 512 میدن؟
    باید بدن.لااقل از نظام پزشکی که بیشتر اعتبار داره

5. 2 کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Citrix Systems's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام چندتا سوال دارم:1- من بابام توی مخابراته میگه شاید بتونم با بند پ 256 بگیرم میخوام بدونم سرعتش خوبه؟ نامحدوده دیگه؟ باهاش میشه با چیز پی ان وصل شد؟ دردهسری چیزی نداره چون ماله مخابراته میگم پیگیری و ... ؟
    2- سرعت بالاتر هم میدن؟قیمتاش چطوره؟
    3-من سرعت 1مگ محدود دارم الان 10 گیگ محدودیت در ماه میخوام بدونم ارزش داره برم نامحدود مخابرات بگیرذم 256 یا بالاتر؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من تو تهران تو مرکز صالح طبری اردیبهشت با کارت ارشد 256 گرفتم.برو با مدیر مرکز صحبت کن بندازشون تو منگنه.اونوقت اگه بتونن بهت میدن.

---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:42 PM ----------

سرعتهای 128 رو روی 160 بستن.تقسیم به 8 کنی میشه 20.یه خورده میاد پاییین تر.یعنی 18-17.فیلم یکی از بچه ها رو هم دیدم 18 بود
    ممنون دوست عزیز.
    من قبلا در قسمت status مودمم،Data rate رو 160 بود ولی الان شده 156
    راهی داره دوباره برگرده به 160؟زنگ بزنم درست میکنن؟

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون دوست عزیز.
    من قبلا در قسمت status مودمم،Data rate رو 160 بود ولی الان شده 156
    راهی داره دوباره برگرده به 160؟زنگ بزنم درست میکنن؟
    زنگ بزن ولی تاثیر چندانی تو سرعتت نداره.نیم کیلو بایت میخواد سرعتت رو زیاد کنه
    اینها بعضی وقتها سرعت ها رو بالا پایین میکنن.حواستون به این مساله باشه و لااقل هفته ای 1 بار از مودم سرعتها رو چک کنید.حالا مال شما زیادم کم نشده.سرعت اپلود من روی 127 هست ولی به زور 10 میفرسته

---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:31 AM ----------

سلام چندتا سوال دارم:1- من بابام توی مخابراته میگه شاید بتونم با بند پ 256 بگیرم میخوام بدونم سرعتش خوبه؟ نامحدوده دیگه؟ باهاش میشه با چیز پی ان وصل شد؟ دردهسری چیزی نداره چون ماله مخابراته میگم پیگیری و ... ؟
    3-من سرعت 1مگ محدود دارم الان 10 گیگ محدودیت در ماه میخوام بدونم ارزش داره برم نامحدود مخابرات بگیرذم 256 یا بالاتر؟
    سرعت 256 برابر 25 کیلوبایت هست.من الان دارم.بین 21-26 هستم.ساعتی 90 مگ دان دارم.
    مشکل میدن.بیخیال 512 باش مگر این که واقعا مصمم باشی.بعید میدونم بابات هم بخاطر سرعت بخواد به رییس اداره رو بندازه.ارزشش رو نداره.ولی 256 رو بگیر
    ارزش 100 داره.من ماهی55 گیگ دانلود دارم با 12500 تومان

9. 2 کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

1 مگ با 10 گيگ محدوديت واقعا سرويس خوبيه به شرط اينكه شبانه داشته باشه ، شما اگه 6 ساعت شبانه داشته باشی و تو اون زمان هم سرعتت 1 مگ باشه شبی حدود 2.4 گيگ قاعدتا ميتونی دان كنی كه در ماه ميشه 72 گيگ و لازمم نيست صبح تا شب سيستمت روشن باشه! در صورتيكه با 256 شبانه روز بذاری با سرعت مخابرات 60 گيگ بگيری خيليه!

در طول روز هم كه 10 گيگ كافی و وافی هم هست .

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سرعت 256 برابر 25 کیلوبایت هست.من الان دارم.بین 21-26 هستم.ساعتی 90 مگ دان دارم.
    مشکل میدن.بیخیال 512 باش مگر این که واقعا مصمم باشی.بعید میدونم بابات هم بخاطر سرعت بخواد به رییس اداره رو بندازه.ارزشش رو نداره.ولی 256 رو بگیر
    ارزش 100 داره.من ماهی55 گیگ دانلود دارم با 12500 تومان
    256 باشد دان استریم اش 30 تا 32 باشه نه 25! من 256 داشتم از یک ای اس پی دیگه غیر مخابرات با 32 کیلوبایت در ثانیه تا 100 مگ میگیره

پروفشنال amirkalak6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام

دوستان من میخوام از شاتل کوچ کنم به دلیل اشغال بودنش میخوام ببینم راهی نداره پول این اینترنته مخابرات رو قبض نیاد؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام

دوستان من میخوام از شاتل کوچ کنم به دلیل اشغال بودنش میخوام ببینم راهی نداره پول این اینترنته مخابرات رو قبض نیاد؟؟؟
    نترس..پولش روی قبض نمیاد
    تا پول نگیرن بهت اینترنت نمیدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •