تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 55 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 547

نام تاپيک: مشاوره خرید دوربین فیلمبرداری

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

فرض کن مثلا 600 تومنم گذاشتم منتها باید دید چقدر دوربین بهتر میشه. ببین من مشکل بودجه ندارم مشکل اینکه نیاز چندانی به هندی کم ندارم منتها بنظرم رسید الان قیمتا با توجه به مسائل فنی دوربینا مناسبه. قیمت صفحات قبل بروز نیست. میتونی چند تا کنن مناسب تو این رنج قیمتا معرفی کنی تو تعطیلات عید که بازار کساده برم بخرم؟
    ببینید دوست عزیز، بستگی به نیاز و سطح توقع شما از کیفیت داره. بعنوان مثالل شما 99درصد صحنه هاتون در نور
    کافی هست و نیازی به داشتن لوکوس بالا و قوی برای دوربین ندارین. پس نیازی به هزینه اضافه نیست.
    باید در ابتدا نوع کاربرد رو مشخص کنید و بعد هم سطه توقع از دوربین و آپشنهای داخلی دوربین!!!
    با این حال، کارکرد رو مشخص کنید تا مدل مناسب پیشنهاد بشه.
    اگر توی تعطیلات جنس موجود باشه، خریدش کار اشتباهی نیست.

2. 3 کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ببینید دوست عزیز، بستگی به نیاز و سطح توقع شما از کیفیت داره. بعنوان مثالل شما 99درصد صحنه هاتون در نور
    کافی هست و نیازی به داشتن لوکوس بالا و قوی برای دوربین ندارین. پس نیازی به هزینه اضافه نیست.
    باید در ابتدا نوع کاربرد رو مشخص کنید و بعد هم سطه توقع از دوربین و آپشنهای داخلی دوربین!!!
    با این حال، کارکرد رو مشخص کنید تا مدل مناسب پیشنهاد بشه.
    اگر توی تعطیلات جنس موجود باشه، خریدش کار اشتباهی نیست.
    من الان کمی تحقیق کردم دیدم چند تا گزینه مهمه 1-زوم نوری کم کم 30 برابر 2-لرزشگیر نوری 3-حداقل لوکس برای شب مناسب 4- کیفیت تصویر مناسب (اگر پولم به Full HD برسه بهتر) 5-توانایی حمایت از حافظه های جانبی. راستی این تنها عکس رو روی حافظه جانبی میریزن و باید فیلم روی دی وی دی ضبط شه؟ برای گزینه های 3 و 4 و 5 عدد خاصی مد نظرم نیست.
    اولویتهام کانن و سپس پاناسونیکه. راستی چند روز دیگه میرم کربلا. با ارزی زیارتی که میدن از اونجا دوربین بیارم بهتر نیست؟
    Last edited by mostafa1400; 20-03-2012 at 12:57.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

من الان کمی تحقیق کردم دیدم چند تا گزینه مهمه 1-زوم نوری کم کم 30 برابر 2-لرزشگیر نوری 3-حداقل لوکس برای شب مناسب 4- کیفیت تصویر مناسب (اگر پولم به Full HD برسه بهتر) 5-توانایی حمایت از حافظه های جانبی. راستی این تنها عکس رو روی حافظه جانبی میریزن و باید فیلم روی دی وی دی ضبط شه؟ برای گزینه های 3 و 4 و 5 عدد خاصی مد نظرم نیست.
    اولویتهام کانن و سپس پاناسونیکه. راستی چند روز دیگه میرم کربلا. با ارزی زیارتی که میدن از اونجا دوربین بیارم بهتر نیست؟
    کاربرد کلی شما چیه؟؟؟
    چقدر میخواین هزینه کنید؟؟؟
    اگر میتونید این کارو بکنید که خیلی عالی میشه. فقط حواستون رو خیلی جمع کنید. اونجا بدتر از ایران پر از جنسهای
    تقلبی هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کاربرد کلی شما چیه؟؟؟
    چقدر میخواین هزینه کنید؟؟؟
    اگر میتونید این کارو بکنید که خیلی عالی میشه. فقط حواستون رو خیلی جمع کنید. اونجا بدتر از ایران پر از جنسهای
    تقلبی هست.
    500-600 تومن. پیشنهاد داده شد که همین ایران بخرم و 400 دلار زیارتیم رو برگردونم تهران بفروشم. ام با مشخصاتی که دادم پیشنهاد کسی نداره چی بخرم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

500-600 تومن. پیشنهاد داده شد که همین ایران بخرم و 400 دلار زیارتیم رو برگردونم تهران بفروشم. ام با مشخصاتی که دادم پیشنهاد کسی نداره چی بخرم؟
    با این بودجه نمیتونید دوربین با کیفیتی بخرین. لااقل باید 900.000تومان هزینه کنید!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با این بودجه نمیتونید دوربین با کیفیتی بخرین. لااقل باید 900.000تومان هزینه کنید!!!
    900 تومن خیلیه. من کیفیت در حدی که نوشتم بیشتر نمیخوام. چقدر از چیزایی که نوشتم با این بودجه قابل دستیابیه.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

900 تومن خیلیه. من کیفیت در حدی که نوشتم بیشتر نمیخوام. چقدر از چیزایی که نوشتم با این بودجه قابل دستیابیه.
    در ایران فعلا با 800.000تومان!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اینجوری که من دیدم مثلا این خوبه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما عکسبرداریش دیگه خیلی ضعیفه بجاش این که گرونتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکلش اینکه زومش کمه. یعنی الان بحث بودچه بکنار بحث اینکه زوم بالا و کیفیت با هم نیست!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

اینجوری که من دیدم مثلا این خوبه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما عکسبرداریش دیگه خیلی ضعیفه بجاش این که گرونتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکلش اینکه زومش کمه. یعنی الان بحث بودچه بکنار بحث اینکه زوم بالا و کیفیت با هم نیست!!!
    ببینید دوست من، هر سری که عرضه میشه در یک یا چند زمینه قابلیت کلیدی داره. مثلا برخی مدلها دارای زوم بالا
    هستند اما در زومهای بسته و فوکوس شدید به شدت دچار نویز میشن. ویا اینکه یک سریها لوکوس خوبی دارن اما
    زوم پایینی دارن. برای اجماع کردن همه این گزینه ها باید مقدار بیشتری هزینه کنیئ تا بعد از خرید دوربین به فکر
    فروشش نیفتین!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

در ایران فعلا با 800.000تومان!!!
    حامد عزیز سلام

میشه بفرمایید که با این 800 پیشنهادتون چیه؟

همچنین بین 500 تا 600 پیشنهادتون چیه؟

از کجا بهتره که خرید کنیم.

از پاسخی که زحمت میکشید و میدهید ممنونم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •