تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 58 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 576

نام تاپيک: فوتسال

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من فقط نیمه دوم رو دیدم این اسپانیا واقعا تیم اولش بود؟؟؟
    نیمه دوم اصلا حرفی برای گفتن نداشتن بعضی لحظات واقعا بی برنامه و گیج بودن
    موقعیتهای گل ما هم نیمه دوم بیشتر بود و با کمی دقت و شجاعت بیشتر میشد به راحتی اسپانیایی که من در نیمه دوم دیدم رو ببریم
    +
    یه نکته کلا ذهن ورزشکارای ایرانی رو آزار میده
    اونم اینه که خیلی زود به حداقلها قانع میشن

2. 5 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حالا اگه نگین از ارزش های تیم کم میشه (!) منم همین سوال رو دارم
    یعنی با فینال 2008 مقایسه میکنم اسپانیا ضعیف تر از حد انتظار من بود نیمه اولم فکر میکنم بچه های تیم خودمون اشتباه زیاد داشتن که دو تا خوردیم

4. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

لوپز: بازیکنانم قدر موقعیت ها را ندانستند/ ایران از موقعیت هایش بهتر استفاده کرد

علی صانعی: تساوی با یکی از باتجربه ترین تیم های دنیا ارزشمند است

سرمربی تیم ملی فوتسال اسپانیا پس از تساوی برابر ایران گفت: می توانستیم برنده این دیدار باشیم اما بازیکنانم قدر فرصت ها را ندانستند.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، "وانسیون لوپز" در نشست خبری پس از دیدار روز جمعه برابر تیم ملی ایران ضمن بیان این مطلب افزود:

ما در نیمه اول خیلی خوب بودیم و توانستیم دو گل به ایران بزنیم. ضمن اینکه موقعیت های دیگری هم داشتیم که بازیکنانم نتوانستند از آنها استفاده کنند.

وی افزود: در نیمه دوم این ایران بود که از موقعیت هایش به خوبی استفاده کرد و توانست به بازی برگردد. در این نیمه و قبل از اینکه ایران گل اول را بزند ما این شانس را داشتیم که تعداد گل هایمان را بیشتر کنیم اما بازیکنان قدر این فرصت ها را ندانستند و در نهایت به تساوی رسیدیم.

سرمربی تیم ملی فوتسال اسپانیا در پایان گفت: تیم ملی ایران در این بازی از موقعیت هایش به خوبی استفاده کرد و بازگشت خوبی به بازی داشت. به نظر نتیجه تساوی برای این بازی عادلانه بود.

سرمربی تیم ملی فوتسال ایران پس از تساوی برابر اسپانیا گفت: ملی پوشان ایران برابر تیمی به تساوی رسیدند که در طول 20 سال گذشته یکی از تیم های حاضر در جام جهانی بوده و از تجربه بالایی برخوردار است.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، بنا بر اعلام امیرحسین پورمحمد مدیر رسانه ای تیم ملی فوتسال، علی صانعی در نشست خبری دیدار با اسپانیا که جمعه شب در سالن نشست خبری ورزشگاه "هوماک" شهر بانکوک برگزار شد

ضمن بیان این مطلب افزود: در نیمه اول اسپانیا بهتر بازی کرد و با دو گل به پیروزی رسید اما در نیمه دوم این ایران بود که نمایش بهتری داشت.

وی با بیان اینکه تساوی در دیدار برای هر دو تیم عادلانه بود خاطرنشان کرد: بین دو نیمه با بازیکنان صحبت کردم و به آنها گفتم که خودشان باشند و راحت بازی کنند. می دانستم که بازیکنان ایران جوان هستند و تجربه بالایی ندارند اما اگر بازی خودشان را کنند می توانند بازی قابل قبولی را به نمایش بگذارند که همین طور هم شد و توانستیم در نیمه دوم بازی را به تساوی بکشانیم.

علی صانعی: تساوی با یکی از باتجربه ترین تیم های دنیا ارزشمند است
    سرمربی تیم ملی فوتسال ایران افزود: اسپانیا به واسطه حضورش در 20 سال اخیر یکی از باتجربه ترین تیم های جام جهانی است و طبیعی است که بازی کردن با چنین تیمی برای بازیکنان جوان ما سخت است. اما ما در مسابقات مختلفی با اسپانیا بازی کرده بودیم و شناخت خوبی از این تیم داشتیم که همین امر سبب شد این بار هم نمایش خوبی برابر این تیم داشته باشیم.

علی صانعی خاطرنشان کرد: ما از سال گذشته جوانگرایی را در تیم ملی فوتسال ایران آغاز کرده ایم و از همان زمان هدفمان حضور موفق در جام جهانی بود. اینکه ما توانستیم بازی باخته 2 بر صفر را با تساوی عوض کنیم نشان می دهد که چقدر قدرت فوتسال ایران بیشتر شده است.

6. 3 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

حالا اگه نگین از ارزش های تیم کم میشه (!) منم همین سوال رو دارم
    یعنی با فینال 2008 مقایسه میکنم اسپانیا ضعیف تر از حد انتظار من بود نیمه اولم فکر میکنم بچه های تیم خودمون اشتباه زیاد داشتن که دو تا خوردیم
    والله من هم ميخواستم همينو بگم و انصافاً هم با اون اسپانيايي كه در گذشته ميشناختيمش خيلي فرق كرده بود. ما از جام جهاني 2008 به اين طرف هميشه از اسپانيا چلو افتاديم و بعدش نتونستيم بازي را كنترل كنيم و به تساوي يا شكست تن داديم. ما نيمه اول دو بازي در سال 2008 و 2010 را به ترتيب 3-0 و 3-1 از اسپانيا گرفتيم. و اونها بين دو نيمه تونستن تمركز تيميشونو بازيابي كنن و به ترتيب با تساوي و پيروزي از زمين خارج شدن. اما اين بار اين اونها بودن كه جلو افتادن و ما با آرامش بهتر در حاليكه ميدونستيم هيچ چيزي براي از دست دادن نداريم جلو اومديم و تونستيم بازي را مساوي كنيم و من فكر مي كنم اگر شانس باهامون يار بود ميتونستيم با اختلاف دو گل اسپانيا را شكست بديم و نتيجه اي تاريخي مقابلش بگيريم كه متأسفانه نشد.

با اين وجود معتقدم اسپانيا هميشه اسپانياست و ما حتماً در آينده ارزش اين تساوي را بيشتر درك خواهيم كرد.

8. 2 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

نیمه اول بچه ها پاهاشون میلرزید.
    مطمئن باشید اگه در مراحل بعدی به این اسپانیا بخوریم به راحتی بچه ها میبرند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

این تساوی بسیار ارزشمند بود و من از بازی ایران و نتیجه راضی بودم و لذت بردم ولی باید واقع بین هم باشیم هر دو نیمه رو که بررسی کنیم واقعا شانسها و موقعیتهای گل اسپانیا شدیدتر و بهتر بود (یعنی آمار رو کیفی هم بررسی کنیم!) اگه ما تو نیمه اول یا اوایل نیمه دوم گل سوم رو میخوردیم رو یکی از اون صحنه ها دیگه برگشتن بسیار سخت میشد!ضمن اینکه اسپانیا امروز پر اشتباه بود نیمه اول تو ضربات آخر و نیمه دوم تو دفاع تیمی و مخصوصا دروازبان نامطمئن شانس و واکنشهای فوق العاده نظری هم حداقل 4 بار دروازه ما رو نجات دادن!دقیقا حق دارن دوستان اسپانیا هم مثل ایران , برزیل و حتی روسیه تو این 4 سال افت محسوسی کرده و اون تیم آماده 2008 رو نداره!(برعکس تیمهایی مثل پرتغال ایتالیا ژاپن پیشرفت خوبی داشتند)البته اینو حداقل تو بازی های تدارکاتی نشون ندادن خلاصه اینکه تو روز خوب ما و بد اسپانیا نتیجه مساوی رقم خورد که عادلانه هم بود!البته صحبتهای آقایون ترابیان و صانعی بعد از بازی و اینکه اسپانیا رو به زانو درآوردیم!دور از منطق و واقعیت هست ولی خب ...

ظلم بزرگ شبکه ۳ به فوتسال ملی!

به گزارش خبرگزاری فارس، دیدار تیم‌های فوتسال ایران و اسپانیا در چارچوب رقابت‌های جام جهانی از ساعت 17:30 در سالن هومارک بانکوک آغاز شد.

هرچند تلویزیون نسبت به پخش رقابت‌های فوتسال اهمیتی قائل نمی‌شد، اما به علت حساسیت جام جهانی، شبکه سه تصمیم گرفت مسابقات را پخش زنده کند، اما نکته تاسف بار زمانی رخ داد که بازی در نیمه دوم در جریان بود، اما به علت زمان پخش اخبار ناگهان مسابقه ایران و اسپانیا قطع شد و اخبار ورزشی به روی آنتن رفت.
    درست در همین لحظه گل تساوی ایران به ثمر رسید و مردم به جای دیدن مستقیم این گل، خبر آن را در اخبار ورزشی شنیدند!
    پس از این اقدام عجیب اخبار ورزشی قطع شد‌ و مجددا پخش بازی در دستور کار شبکه سه قرار گرفت.
    سایت فیفا پیش از بازی توصیه کرده بود تماشای این بازی را از دست ندهید، اما مسئولان صدا و سیما پخش اخباری را که می‌توان آن را به تاخیر انداخت مهم ‌تر می‌دانند!

پ.ن:دوستانی که خیلی علاقه داشتن ببریم حتما میدونن که مسیر برای صعود به نیمه نهایی در صورت اول شدن تو گروه سختتره دیگه؟

11. 9 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

پ.ن:دوستانی که خیلی علاقه داشتن ببریم حتما میدونن که مسیر برای صعود به نیمه نهایی در صورت اول شدن تو گروه سختتره دیگه؟
    سلام
    یعنی ممکنه اسپانیا عمدا می خواست بد بازی کنه تا دوم بشه و به برزیل نخوره؟
    میشد حدس زد چون در حد تایلند هم بازی نمی کرد!

13. این کاربر از hes25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

سلام ...

امتیاز ارزشمدی بود . با توجه به دو بازی به نسبت اسون تیم ملی صعود به عنوان تیم اول به نوعی دست خودمون افتاد . من جدول کلی رو هنوز وقت نکردم ب طبع اگه دومی در گروه راه اسون تری رو پیش پامون بزاره باید با سیاست رفتار کنیم و اگه دست خودمون باشه دوم شیم !

واقعا اگه فقط نیمه دوم رو ببینی و از نیمه اول صرف نظر کنی از بازی اسپانیا متعجب میشید . البته نیمه اول هم انچنان اسپانیایی نبودند ولی نیمه دوم افت فاحشی داشتند . ولی خب شاید جالب نباشه بازی خوب بچه ها در نیمه دوم و نتیجه خوبشون رو بی ارزش کنیم . دستشونم درد نکنه می تونستیم برنده بازی هم باشیم .

توی نیمه اول بازی پر استرسی رو بچه های ایران انجام می دادند . طاهری و کشاورز که در نبود شمسایی امید اول و دوم ما هستند و روی تجربشون هم خیلی حساب کردیم نیمه اول خوب نبودند .
    نیمه دوم کل تیم بهتر شد . در یک کلمه استرسمون از بین رفت و بازی خودمون رو کردیم .

فکر می کنم با توجه به نتیجه 4 سال پیش ، از تیم فعلی ( بدون توجه به حاشیه های اخیر البته ) انتظار حضور در بین 4 تیم رو داریم .

به امید بردن در بازی های اینده .

15. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    یعنی ممکنه اسپانیا عمدا می خواست بد بازی کنه تا دوم بشه و به برزیل نخوره؟
    میشد حدس زد چون در حد تایلند هم بازی نمی کرد!
    سلام
    درسته اشتباهات زیادی داشتن و در حد نام اسپانیا قهرمان اروپا و تیم اول دنیا نبودن(مخصوصا نیمه دوم) ولی از واکنش بازیکنها و مربی بعد از گل ها و تلاششون تا آخرین ثانیه(که نزدیک بود به گل هم منجر بشه) مصاحبه بعد از بازی و ... میشه برداشت کرد قصد بدبازی کردن نداشتند!
    علاوه بر این با دوم شدن در این گروه مسیر برای صعود به نیمه نهایی ساده تر میشه(قبلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح دادم) وگرنه اتفاقا دوم این گروه در نیمه نهایی به برزیل خواهد خورد اگه اتفاق عجیبی رخ نده!و اولش تو یک چهارم به روسیه میخوره احتمالا و تو نیمه نهایی به ایتالیا خلاصه نیمه نهایی انقدر تیمها نزدیک هستند که خیلی فرقی نخواهد کرد برزیل اسپانیا ایتالیا و ... یه نظر هم میتونه این باشه اول بشیم در گروه بتونیم از سد روسیه بگذریم ولی در نیمه نهایی مقابل ایتالیای پدرسوخته! قرار بگیریم و انتقام 2008 رو هم ازشون بگیریم و به فینال بریم!

بازم میگم اینها همه پیشبینی روی کاغذ و احتمالات هست! یک تصمیمی که کادر فنی خواهد گرفت مسیر ساده تر به نیمه نهایی و حضور در جمع 4 تیم یا انتخاب راه سختتر برای حضور در فینال؟!
    اینم اضافه کنم با فرض اینکه ایران و اسپانیا هردو مراکش و پاناما رو شکست خواهند داد تفاضل گل تعیین کننده هست و سرنوشت سرگروهی کاملا در اختیار خودمون نیست!

17. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

از دیشب تا حالا منتظر تحلیل بازی ایران - اسپانیا در تلویزیون و رادیو هستم و تا اونجایی که وقت گذاشتم در سه ساعت اول بعد از پایان بازی فقط شبکه ورزش بود که با نشان دادن لحظاتی از بازی تیم ملی اون هم به صورت نصفه و نیمه با ترابیان به صورت تلفنی به گفتگوی کوتاه پرداخت و بعدش بازی برزیل و ژاپن را پخش کرد و بعدش باز هم برامون مهمون اومد و نتونستم ادامه شو ببینم.

ولی خداییش اگر فوتبال همچین موفقیتی کسب میکرد تا چند روز اون بازی اینقدر از تلویزیون پخش میشد که تمام لحظات بازی را حفظ میشدیم. تبعیض تا کجاست؟

19. 4 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •