تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 42 اولاول ... 23293031323334353637 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 417

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Liverpool F.C | قرمزهای آنفیلد

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

علیرضا جان من هم منظورم مقایسه این دو تیم نبود ، دوستمون گفتند یونایتد داره از سبک بازی بارسا تقلید میکنه ( و انتقادشون هم به پاسهای رو به عقب یونایتدی ها برای بازیسازی از دفاع بود و این نحوه ی حفظ توپ ) ، و پست من هم در راستای رد کردن این تشابه بود /

کاملا موافقم که بارسا و در وهله ی بعد رئال چند سرو گردن بالاتر از سایر اروپا هستند ، بارها هم با دوستان صحبت این شده که این یونایتد فعلی اگه نگیم ضعیفترین ، یکی از متوسط ترین یونایتد های فرگی هست که فکر میکنم افت چلسی و لیورپول و آرسنال خیلی تاثیرگزار بوده در کامیابیهای 2 سال اخیرش /

بازیهای یونایتد لیورپول هم معمولا خوب درنمیان ، مگه اینکه معجزه ای بشه

ولی در کل فعلا دور ، دور ماتادورهاست
    خب پس من اشتبه برداشت کردم
    البته من با اینکه نوع پاسکاریهای کوتاه هم در منچستر تبدیل به یک سبک برای این تیم شده هم حرف دارم و تا اندازه ای موافق نیستم
    اما جدای از اینها ای کاش نظرت رو درباره کیفیت پریمیر این فصل هم میگفتی یا روشن تر میگفتی

آینده لیگ برتر رو میتونی از نظر خودت تحلیل کنی
    با جواب دادن به این سوالات
    اگر منچستر رو نماد پیشرفت و موفقیت باشگاه های انگلیس بدونیم آینده این تیم رو چجور میبینی؟
    سالهای آخر سرآلکسه حرف سر این بود که مورینیو به جای سر آلکس میاد
    فکر میکنی مورینیو با فلسفه منچستر جور در میاد؟
    مورینیو بعد از پورتو همیشه یک فرد ثروتمند در هر تیمی که بوده ساپورتش کرده

در کل با یه نگاه به تیمهای انگلیس فکر میکنی سرمربیهای مناسبی انتخاب کردن؟ یا گزینه های خوبی رو برای اینده در نظر گرفتن؟

تیم ملی انگلیس در حالی که اسپانیا در بهترین دوران خودشه و آلمان فوق العاده اس و ایتالیا هم داره به خودش میاد در مبهم ترین روزهای خودش به سر میبره
    فکر میکنی شکست احتمالی انگلیس در جام ملتهای آینده چند سال این تیم رو عقب ببره؟

تمام این سوالات به لیورپول من و آینده اونم ربط داره
    من عجیب انگلیس رو در سراشیبی افول میبینم

2. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خب تک تک جواب میدم
    اگر منچستر رو نماد پیشرفت و موفقیت باشگاه های انگلیس بدونیم آینده این تیم رو چجور میبینی؟
    این سوال نیاز به مقدمه داره ، لیورپول داره برمیگرده ، سیتی صاحب شخصیت جاه طلبانه ای شده ، تاتنهام ردنپ فوق العاده و ورای انتظار ها بوده این دو فصل ، آرسنال احتمالا در آستانه ی انقلاب قرار خواهد گرفت در انتهای فصل و البته چلسی هم مرموز هست /

من شخصا آینده ی فوق العاده ای رو متصور نیستم برای یونایتد ، هرچقدر هم به پایان سرالکس نزدیک میشیم نگرانیها بیشتر میشه /

فکر میکنی مورینیو با فلسفه منچستر جور در میاد؟
    با خساست گلیزرها اصلا و ابدا نمیشه مورینیو رو تصور کرد ، ولی جاه طلبی اون فاکتوری هست که میتونه خلاء سرالکس رو تا حدودی پر بکنه ، و البته من فکر میکنم بالاخره مورینیو هم به یونایتد خواهد اومد /

در کل با یه نگاه به تیمهای انگلیس فکر میکنی سرمربیهای مناسبی انتخاب کردن؟ یا گزینه های خوبی رو برای اینده در نظر گرفتن؟
    تاتنهام و سیتی آره ، ولی چلسی نه / لیورپول هم همونطور که آرمان گرامی هم قبلا اشاره کردند وقتشه کینگ کنی متدهای مدرن تری رو به کار بگیره ، و یا میتونه با انتخاب دستیار های قوی ، نقشی همانند نقش سرالکس که بیشتر منیجر تیم هست تا قطب تاکتیکی رو ایفا بکنه / آرسنال هم که مدتهاست با ونگر ناکامه /

اما برای آینده ، برای یونایتد که صحبت از پپ و مورینیو هست بعد از سرالکس ، برای آرسنال هم اخیرا صحبت از گواردیولا به میون اومده / اما این میون چلسی کماکان سردرگمه .

تیم ملی انگلیس در حالی که اسپانیا در بهترین دوران خودشه و آلمان فوق العاده اس و ایتالیا هم داره به خودش میاد در مبهم ترین روزهای خودش به سر میبره
    فکر میکنی شکست احتمالی انگلیس در جام ملتهای آینده چند سال این تیم رو عقب ببره؟
    من فکر میکنم شکست احتمالی انگلیس ( که مدتهاست چیز غیرعادی ای نیست دیگه ! ) به معنی شکست فوتبال انگلیس و به روایت تو افول فوتبال انگلیس و شروع دوره ی افولشه ، اسپانیا و قدرت بارسا و رئال رو در نظر نگیریم ایتالیا داره با میلان و یوونتوس متحول شده و قدرتمند به اروپا میاد ، آلمان هم که تیمهای سختکوش همیشگیش رو داره و به نظرم حداقل برای چند سالی انگلیس نهایتا میتونه رتبه دوم بهترین لیگ رو در اختیار داشه باشه /

سلطه ی ماتادورها به فوتبال جهان آغاز شده ، قدرت غیرقابل چشم پوشی بارسا رو که میدونیم ، رئال هم تیم جوونی داره که با این مهره ها چند سالی میتونه اوج رو تجربه کنه و با همه ی احترام پریمیر لیگ ماموریت غیرممکنی در پیش داره برای از بین بردن این سلطه /

4. 6 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

این موضوع پایین اومدن سطح کیفی تیم های لیگ برتر موضوع داغ برنامه های تلویزیونی اینجاست.. و خب من خیلی از این برنامه ها رو دیدم. نکته ای که وجود داره اینه که الان فوتبال انگلیس در حال اضافه کردن دو یا سه قطب به فوتبالشه، یعنی سیتی و تاتنهام و تا حدی نیوکاسل دارن به Big 4 اضافه میشن. در تاریخ همیشه زمانی که قطب های فوتبال یک کشور در حال زیاد شدن بودند همراه بوده با افت موقت کیفی فوتبال کلی اکثر تیم های قوی به دلیل پخش شدن ریسورس ها (مالی، انسانی، علمی، هواداری و ...) و این دوره موقت با قوی تر شدن ریسورس ها و زیرساخت ها دوباره درست میشه (در حقیقت ظرفیت فوتبال کشور بالا میره) برای همین این افت کیفی فعلی کاملا قابل پیش بینی بوده (سه سال پیش هم در برنامه ها خیلی از کارشناس ها همچین پیش بینی ای داشتند) و تا یکی دو سال دیگه با بیشتر شدن ریسورس ها در کشور دوباره به دوران قبل برمی گرده. این مسئله چیز خاصی نیست.

تیم ملی وضعش فرق می کنه و تیم های ملی موفق اکثر مواقع استخوان بندی قوی از یه تیم باشگاهی دارند که در انگلیس اینطور نیست و هیچ تیمی اون استخوان بندی لازم برای تغذیه تیم ملی رو نداره وگرنه دقت کنیم مهره های انگلیس در این چند نسل عالی بودن و همین الان هم مهره های جوان انگلیس بسیار خوب هستند. باید دید جایگزین کاپلو می تونه اون پایداری لازم رو به تیم ملی بیاره یا خیر. این یورو که پریده ولی می تونن برای جام جهانی 2014 یا 2018 آماده بشن.

6. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در جواب سروش عزیز
    سلطه ی ماتادورها به فوتبال جهان آغاز شده ، قدرت غیرقابل چشم پوشی بارسا رو که میدونیم ، رئال هم تیم جوونی داره که با این مهره ها چند سالی میتونه اوج رو تجربه کنه و با همه ی احترام پریمیر لیگ ماموریت غیرممکنی در پیش داره برای از بین بردن این سلطه /
    سروش جان من روی همین نکته حرف دارم
    من اقتدار و سلطه ای نمیبینم
    بارسا در این سالها تیم بسیار خوبی بوده اما با کمترین لغزشی چه فنی و چه روحیه ای تیمهای دیگه ازش سبقت گرفتن این یعنی فاصله با تیمهای تعقیب کننده فقط به اندازه بودن در سقف آمادگیه وگرنه تیمهای دیگه اینقدر فاصله ندارن در واقعا یک رقابت کاملا جدیه نه میدونی که یک تیم در اون پادشاهی میکنه
    دقیقا مثل همین فصل که من فکر میکنم اگر رئال و بارسا فقط به اندازه یک گام کم بزارن تیمهای دیگه به ویژه ایتالیاییها به راحتی کنارشون میزنن

من فکر میکنم دوستان طرفدار تیمهای انگلیس دارن با دو قطبی جلوه دادن باشگاه های اروپا و بسیار قویتر دونستن رئال و بارسا ناکامیهای خودشون رو به نوعی توجیه میکنن و تسکین میدن

به نظر من بهتره به جای این جمله به این اعتراف کنیم که باشگاه های اروپا شاهده یک رقابت کاملا جدی بین تیمهای تقریبا در یک سطح هست و این تیمهای انگلیسی هستن که از این سطح عقب افتادن

سلطه ی ماتادورها به فوتبال جهان آغاز شده
    پس در نتیجه من فکر میکنم سلطه ای وجود نداره مثل سالی که بارسا میدون رو به اینتر واگذار کرد
    پریمیر لیگ ماموریت غیرممکنی در پیش داره برای از بین بردن این سلطه /
    و البته درواقع پریمیر داره با سطح اول فوتبال اروپا فاصله میگیره نه فقط رئال و بارسا

در جواب آرمان عزیز
    این موضوع پایین اومدن سطح کیفی تیم های لیگ برتر موضوع داغ برنامه های تلویزیونی اینجاست.. و خب من خیلی از این برنامه ها رو دیدم. نکته ای که وجود داره اینه که الان فوتبال انگلیس در حال اضافه کردن دو یا سه قطب به فوتبالشه، یعنی سیتی و تاتنهام و تا حدی نیوکاسل دارن به Big 4 اضافه میشن. در تاریخ همیشه زمانی که قطب های فوتبال یک کشور در حال زیاد شدن بودند همراه بوده با افت موقت کیفی فوتبال کلی اکثر تیم های قوی به دلیل پخش شدن ریسورس ها (مالی، انسانی، علمی، هواداری و ...) و این دوره موقت با قوی تر شدن ریسورس ها و زیرساخت ها دوباره درست میشه (در حقیقت ظرفیت فوتبال کشور بالا میره) برای همین این افت کیفی فعلی کاملا قابل پیش بینی بوده (سه سال پیش هم در برنامه ها خیلی از کارشناس ها همچین پیش بینی ای داشتند) و تا یکی دو سال دیگه با بیشتر شدن ریسورس ها در کشور دوباره به دوران قبل برمی گرده. این مسئله چیز خاصی نیست.
    آرمان جان با احترام فکر میکنم این نگاه به ضعف و افت کیفی پریمیر شاید فقط اتحادیه فوتبال این کشور و کارشناسای اون رو راضی کنه
    من اصلا متوجه نمیشم که چرا باید متولد شدن قطبهای جدید باعث افت کیفی فوتبال یک کشور بشه
    دقیقا باید برعکس باشه وقتی انرژِیهای تازه از راه میرسن فوتبال باید با طراوت بیشتری اجرا بشه
    چیزی که در باشگاه های ایتالیا شاهدش هستیم ناپولی اگر متولد شده کیفیت فوتبال باشگاهی در این کشور بیشتر شده لاتزیو اگر سری در بین سرها درآورده باشگاه های این کشور شادابتر شدن که نتیجه اون رو داریم در اروپا میبینیم

سیستم در این کشور مشکل داره
    تیمهای انگلیسی هنوز به طور غریزی برای حمله میرن کنار و سانتر میکنن
    یا مثلا هنوز درک درستی از وینگر ندارن

تیم ملی وضعش فرق می کنه و تیم های ملی موفق اکثر مواقع استخوان بندی قوی از یه تیم باشگاهی دارند که در انگلیس اینطور نیست و هیچ تیمی اون استخوان بندی لازم برای تغذیه تیم ملی رو نداره وگرنه دقت کنیم مهره های انگلیس در این چند نسل عالی بودن و همین الان هم مهره های جوان انگلیس بسیار خوب هستند. باید دید جایگزین کاپلو می تونه اون پایداری لازم رو به تیم ملی بیاره یا خیر. این یورو که پریده ولی می تونن برای جام جهانی 2014 یا 2018 آماده بشن.
    من هر جوری فکر میکنم میبینم که بالا رفتن کیفیت فوتبال در باشگاه ها ارتباط مسقیمی با بالا رفتن و موفقیت کیفیت تیمهای ملی داره
    آلمان همیشه به واسطه کیفیت فوتبال باشگاهیش تیم ملی قدرتمندی هم داشته
    اسپانیا تمام موفقیت فعلیش رو مدیون باشگاه های خودشه
    و شما به احتمال زیاد تاثیر باشگاه های با کیفیت سری A رو در جام ملتها بر تیم ملی ایتالیا خواهید دید

سوال اینه که چطور ممکنه تیم ملی انگلیس چند دهه ناکام باشه و ادعا داشته باشه که فوتبال با کیفیتی رو در باشگاه هاش داره؟

نباید فکر کنیم که چون مثلا منچستر در اروپا موفق بوده پس پریمیر کیفیت بالایی داشته
    موفقیت یک تیم با کیفیت کلی باشگاه ها ارتباط چندانی نداره
    درواقع همیشه در این سالها یک تیم انگلیسی تونسته موفق باشه البته اونم نسبتا اما کیفیت سایر تیمها جوری نبوده که روی تیم ملی این کشور تاثیر مثبت بزاره
    انگیس حتی صور بازیکن هم نداره که خود این خیلی در شناخت فوتبال سایر کشورها کمک میکنه

حرف زیاده و مجال کم....

8. 2 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سروش جان من روی همین نکته حرف دارم
    من اقتدار و سلطه ای نمیبینم
    بارسا در این سالها تیم بسیار خوبی بوده اما با کمترین لغزشی چه فنی و چه روحیه ای تیمهای دیگه ازش سبقت گرفتن این یعنی فاصله با تیمهای تعقیب کننده فقط به اندازه بودن در سقف آمادگیه وگرنه تیمهای دیگه اینقدر فاصله ندارن در واقعا یک رقابت کاملا جدیه نه میدونی که یک تیم در اون پادشاهی میکنه
    دقیقا مثل همین فصل که من فکر میکنم اگر رئال و بارسا فقط به اندازه یک گام کم بزارن تیمهای دیگه به ویژه ایتالیاییها به راحتی کنارشون میزنن
    پس در نتیجه من فکر میکنم سلطه ای وجود نداره مثل سالی که بارسا میدون رو به اینتر واگذار کرد
    من فکر میکنم دوستان طرفدار تیمهای انگلیس دارن با دو قطبی جلوه دادن باشگاه های اروپا و بسیار قویتر دونستن رئال و بارسا ناکامیهای خودشون رو به نوعی توجیه میکنن و تسکین میدن
    علیرضا جان به نظرت امسال مدعیان اصلی سی-ال چه تیمهایی هستند ؟ آیا اگه رئال و بارسا به هم نخورند و از اون اتفاقات نادر دنیای فوتبال روی نده ، در حالت طبیعی به نظرت این دو تیم فینالیست نمیشن ؟

میلان برگشت با بارسا فوق العاده بود چون به قول قمارباز ها "پاکباخته" بود ، ولی میلان رفت چطور ؟ یا یوونتوس با شخصیت کنته به اگه به بارسا یا رئال برخورد کنه به نظرت چقدر میتونه جلوی این تیمها رو بگیره ؟

اینتر که دیگه اینتر مورینیو نیست ، چلسی هم هیدینک رو نداره دیگه

این که میگم رئال و بارسا یک سرو گردن بالاتر از اروپا هستند و سلطه دارند به اروپا ، حتی از لحاظ مالی بدهی های بارسا رو فاکتور بگیریم ، آیا حتی سران متمول سیتی میتونند با قدرت مالی مادرید برابری کنند ؟

اینکه از لحاظ فنی میگم ؛ به نظرت یونایتد که موفق ترین تیم دهه ی اخیر پریمیر بوده ، چقدر شانس داره برابر بارسا ؟ آیا اختلاف دو گل کماکان پابرجا نیست ؟ ( اگر بیشتر نشده باشه ) /

در بحث ملی هم دیدیم آلمانی که انگلیس رو 4 تایی کرد ، چطور مقهور اسپانیا شده بود /
    +
    من هر جوری فکر میکنم میبینم که بالا رفتن کیفیت فوتبال در باشگاه ها ارتباط مسقیمی با بالا رفتن و موفقیت کیفیت تیمهای ملی داره
    آلمان همیشه به واسطه کیفیت فوتبال باشگاهیش تیم ملی قدرتمندی هم داشته
    اسپانیا تمام موفقیت فعلیش رو مدیون باشگاه های خودشه
    و شما به احتمال زیاد تاثیر باشگاه های با کیفیت سری A رو در جام ملتها بر تیم ملی ایتالیا خواهید دید

سوال اینه که چطور ممکنه تیم ملی انگلیس چند دهه ناکام باشه و ادعا داشته باشه که فوتبال با کیفیتی رو در باشگاه هاش داره؟

نباید فکر کنیم که چون مثلا منچستر در اروپا موفق بوده پس پریمیر کیفیت بالایی داشته
    موفقیت یک تیم با کیفیت کلی باشگاه ها ارتباط چندانی نداره
    علیرضا جان این دو بخش آبی و قرمز متناقض هم نیستند ؟

10. 3 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نمیدونم چرا نمیتونم نقل قول کنم

سروش جان در مورد میلان
    فکر میکنم در دیدار رفت هم بازی خوبی انجام دادن گوشه هایی از یک دفاع مدرن رو نمایش دادن و البته باید توجه داشت که میلان اون موقع در شروع مسیر خودش بود
    اجازه بده خیلی روشن بگم که میلان فعلی رو کمی کاملتر از رئال و بارسا میدونم
    فکر میکنم دفاع میلان خیلی قویتر از خطوط دفاعی دو قطب اسپانیاست که ضعفهای مشهودی در خط دفاعی دارن
    میدونی که رئال در این فصل تقریبا به هیچ تیمی نه نگفته و خط دفاعی بارسا هم که نیازی به توضیح نداره
    از اون سمت خط حمله میلان هم اصلا دست کمی از خط حمله رئال و بارسا نداره جدای از اینکه من معتقدم میلان از تجربه خودش در خط حمله که 70 درصدش در ایبرا خلاصه شده استفاده میکنه
    این تجربه و خونسردی رو من نه در خط حمله رئال میبینم نه در خط حمله بارسا برعکس خطوط حمله رئال و بارسا رو بسیار پر اشتباه و گاهی دستپاچه هم میدونم
    من برای چندمین بار میگم اصلا نمیشه تعداد بالای گلهای این دو تیم در لالیگا رو دلیلی بر قدرت خط حمله این دو تیم دونست

و اجازه بده باز هم حرفم رو روشنتر بگم اگر قرار باشه الان در یک مسابقه پیشبینی شرکت کنم حکم به برتری میلان در مقابل این دو تیم میدم

در انتهای این بخش هم بگم اصلا طرفدار میلان نیستم و البته علاقه ای هم به موفقیت این تیم ندارم اما وقتی پای منطق رو وسط بکشیم نمیتونم فعلا جور دیگه ای درباره میلان حرف بزنم
    فعلا که اینجوریه ولی ممکنه فردا میلان چنتا شکست پیاپی بیاره

اما در مورد تناقض در اون بخش رنگی
    من در بخش قرمز حرفی رو میزنم که فکر میکنم روشنه و فکر میکنم کمتر کسی باهاش مخالف باشه چون تقریبا یه چیز عادیه
    در واقع کیفیت تیمهای باشگاهی میتونه عامل اصلی موفقیت یک تیم ملی باشه
    اما در بخش دوم که آبیش کردی این کیفیت رو تعریف میکنم و از موفقیت یک تیم متمایزش میکنم
    در واقع موفقیت یک تیم باشگاهی دلیلی بر کیفیت کلی لیگ اون کشور نیست دقیقا مثل منچستر که موفقیتهای اروپایی خوبی داشته اما لیگ انگلیس کیفیت آنچنانی نداشته

12. 3 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستان، داخل پرانتز بگم فردا فینال کارلینگ کاپ، مقابل کاردیف، در ورزشگاه ومبلی ساعت 7:30 به وقت ما
    امیدوارم به جام برسیم

14. 3 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

قهرمان شدیم در همین لحظه
    تبریک میگم، 1-1 در وقت قانونی، 2-2 در وقت اضافه و در نهایت در پنالتی پیروزی نصیب لیورپول شد
    این اولین جام ان شاالله اونیکی جام رو هم میگیریم

16. 3 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

...تـــــبـــریــک میگم قهرمانی لیورپـول تو اتحادیه رو...

من که بازی رو ندیدم ولی اونطور که می شنیدم بد بودیم...
    ضربات پنالتی رو هم مث اینکه کاپیتان بد شروع کرده
    ولی به هر حال بردیم دیگه بازم تبریک...

بـه امــید قهرمانی در FA

+

Carling Cup glory for Reds

+

Last edited by Masoud-Susa; 26-02-2012 at 23:17.

18. 8 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تبریک میگم به همه لیورپولیهای عزیز
    خداییش باید در 90 دقیقه با چند گل اختلاف کار رو تموم میکردیم
    یه نگاه به آمار انتهای بازی بندازید متوجه برتری شگفت انگیز لیورپول میشید ولی متاسفانه اصلا ضربه آخر رو خوب نمیزنیم

در هر صورت شب اولین قهرمانی فصل نباید به این چیزا گیر داد
    خوشحالم برای جرارد و جام جدیدی که بالای سرش برد

به امید موفقیت تیم در آینده

20. 8 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •