تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 88 اولاول ... 232930313233343536374383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 874

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی‌های لندن

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

ویلاس بواس: مصدومیت پتر چک جدی نبود

این دروازه بان اهل چک در نیمه اول با ارلاندو سا برخورد کرد و مربیان چلسی برای احتیاط، او را در بین دو نیمه دیدار شب گذشته تعویض کردند.

سایت گل- آندره ویلاس بواس، سرمربی چلسی، اعلام کرد پتر چک، دروازه بان تیمش، که در دیدار شب گذشته مقابل فولام به دلیل مصدومیت از بازی خارج شد، مشکل خاصی ندارد.

این دروازه بان اهل چک در نیمه اول با ارلاندو سا برخورد کرد و مربیان چلسی برای احتیاط، او را در بین دو نیمه تعویض کردند

سرمربی پرتغالی در گفتگو با نشریه سان گفت:" پتر برای اسکن به بیمارستان رفت اما وضعیت او خوب است. او در بین دو نیمه اندکی دچار تاری دید شده بود و ما تصمیم گرفتیم ریسک نکنیم. اما او می تواند در دیدار روز شنبه به میدان برود."

در این دیدار راس ترنبال جانشین چک شد و در ضربات پنالتی یکی از پنالتی های حریف را گرفت اما با بازگشت چک، در دیدار مقابل سوانسی باید بار دیگر روی نیمکت بنشیند.

چک در سال 2006 در برخورد با استفن هانت دچار شکستگی جمجمه شد و برای مدتی طولانی از میادین دور بود و به همین دلیل هنوز با کلاه محافظ بازی می کند.

---------------

پنالتی های بازی چلسی با فولام. دیدنش خالی از لطف نیست :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 3 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

من که فقط صحنه هایی از بازی چلسی برابر فولهام دیدم.اونم از اخبار ورزشی اما مثل اینکه خوب بازی کردن چون ویاس گفته بود مردان من فوق انسانی بازی کردن.10 نفره بازی کردن کاره سختیه.به هر صورت تبریک میگم.

4. 2 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

ایشالله با قدرت و اقتدار میبریم....امیدوارم اول برد پر گلی باشه ، دوم تورس گل بزنه

6. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

لوکاکو : خود را به مربی نشان خواهم داد

لوکاکو از حضور 120 دقیقه ای خود در ترکیب تیم چلسی خوشحال و راضی است.
    به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، روملو لوکاکو مهاجم 18 ساله تیم فوتبال چلسی که در بازی گذشته تیمش برابر فولام برای نخستین بار در ترکیب چلسی حضور داشت و بازی قابل قبولی از خود به نمایش گذاشت در مصاحبه ای با وب سایت رسمی باشگاهش گفت :" بعد از فصل گذشته ما پیروزی می خواهیم ، ما باید نشان دهیم که می توانیم همه چیز را ببریم و ما برای این کار ترکیب خوبی داریم ، پس ما از اینکه به دور بعدی صعودر کرده ایم راضی هستیم."

وی ادامه داد :" همه در باشگاه خوشحال هستند ، چلسی می خواهد تمام جام هایی که هست را برنده شود و این فرصتی برای حوانان است تا خودشان را به مربی نشان دهند. هواداران چلسی برای ما اشتیاق داشتند و در تمرینات ما بهترین های خود را انجام دادیم ، می توانید ببینید ریان ( برتناد ) ، جاش ( ایچران ) و اریول ( رومئو ) استعدادهای بزرگی هستند و برای تیم های ملی خود بازی می کنند."

لوکاکو گفت :" مربی به ما کمک های زیادی کرده است و همیشه با ما صحبت می کند . روبرتو دی متئو و استو هلند هرروز به ما کمک ی کنند ، پس ما همیشه در سطح خوبی با بازیکنان باتجربه هستیم."

لوکاکو در خصوص اینکه آیا بازهم ویلاس بواس به او اجازه خواهد داد تا از ابتدا در ترکیب قرار گیرد یا خیر گفت :" بعد از یک بازی خیلی آسان نیست ، من می خواهم تمریناتم را ادامه دهم ، بازی کنم ، آماده باشم و فردا روز جدیدی خواهد بود . روزی دیگر به مربی خود را نشان می دهم و او می تواند مرا نیز برای ترکیبش بشمارد . در این فصل بازیهای زیادی هست و من صبور هستم ، اما وقتی من شانس بازی داشته باشم تمام تلاشم را می کنم که برای تیم بهترین بازی خود را انجام دهم."

وی اضافه کرد :" تمرینات مانند بازی کردن در بازی است ، کیفیت واقعا بالایی دارد ، مانند این است که هرروز بازی می کنم. من از اینکه برنده شده ایم خوشحالم ، چیزی که خیلی مهم است و ما باید آن را ادامه دهیم."

ایوانوویچ : باید برنده شویم

برانیسلاو ایوانوویچ معتقد است تیمش باید برابر اسوانسی به پیروزی دست یابد.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، مدافع صرب تیم فوتبال چلسی در آستانه دیدار تیمش برابر اسوانسی ، در لیگ برتر با مصاحبه ای که از سایت رسمی باشگاه منتشر شد گفت :" من فکر می کنم اکنون برای ما مهم پیروزی در تمام دیدارهایمان است . بازی با منچستر بازی سختی بود چرا که اولین شکست ما در این فصل را رقم زد اما شما باید نکات مثبتی را نیز از کنارش ببینید ، بعد از شکست در یک بازی بزرگ ، شما می دانید بازی بعدی را چطور برنده شوید."

ایوانوویچ ادامه داد :" هیچوقت شکست خوردن خوب نیست ، شما می توانید از بازی باخته درسهای بیشتر و بهتری نسبت به بازی برده بگیرید ، همه می دانند که ما احتایج داریم تا عکس العمل خوبی در بازی بعدی نشان دهیم ، فصل بسیار طولانی است و ما نیازی نداریم به آن بازی فکر کنیم . ما می دانیم چکاری باید انجام دهیم ، و می خواهیم انجامش دهیم ."

مدافع قدرتمند تیم چلسی در خصوص عملکرد خط دفاعی تیمش و دریافت 3 گل از منچستر یونایتد گفت :" مدافعان نمی توانند خوشحال باشند ، فصل گذشته ما قوی ترین خط دفاعی لیگ برتر را داشتیم ، اما گاهی در فوتبال چنین اتفاقاتی می افتد و من فکر نمی کنم ما قدرت کمتری نسبت به سال گذشته داشته باشیم. ما تنها باید بیشتر کار کنیم و پیشرفت کنیم و این به تمام تیم مربوط می شود ، همه با هم می خواهند که دروازه تیم بسته بماند."

او همچنین گفت:"ما بازیهای بیشتری را با مربی جدید خواهیم داشت ، اما این بدین معنی نیست که ما دفاع بازی داریم ، همه در تیم می دانند که چه کاری باید انجام بدهند و وظیفه هر کس چیست .برای هر مدافعی بسته نگه داشتن دروازه خوب است و اعتماد به نفس می دهد ، اما ما بیشتر از آن به کسب امتیازدر چند هفته آتی نیاز داریم تا خود را به صدر جدول نزدیک کنیم."

ویلاس بواس : چک آماده است

آندره ویلاس بواس خبراز آمادگی چک برای بازی برابر اسوانسی خبر داد.
    به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، آندره ویلاس بواس در کنفرانسی خبری پیش بازی تیمش برابر اسوانسی حضور یافت و در خصوص مصدومان تیم گفت :" پتر چک برای بازی باید آماده باشد و جزو لیست 19 نفر خواهد بود ، اما دنیل استاریج نمی تواند بازی کند و بعد از این بازی قابل دسترس خواهد بود."
    وی همچنین در خصوص سوالی که از او پیرامون تغییرات در ترکیب نسبت به بازی منچستر یونایتد و فرصت دادن به جوانانی که در بازی با فولام خوش درخشیدند گفت :" در انتخاب من بسیار تاثیر گذار خواهد بود ، نه تنها برای کسانی که 120 دقیقه بازی کرده اند بلکه این تغییر ممکن است برای بازیکانی که 70 دقیقه و یا 10 دقیقه هم بازی کرده باشند ، وجود داشته باشد."

8. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

دروگبا: خوش شانس بودم که زنده ماندم

دروگبا در دیدار تیمش مقابل نوریچ که حدود یک ماه پیش برگزار شد، با جان رودی برخورد کرد و برای 8 دقیقه از هوش رفت.

سایت گل- دیدیه دروگبا، مهاجم باتجربه چلسی، اعلام کرد خوش شانس بوده که بعد از برخورد به دروازه بان نوریچ سیتی، همچنان زنده است.

دروگبا در دیدار تیمش مقابل نوریچ که حدود یک ماه پیش برگزار شد، با جان رودی برخورد کرد و برای 8 دقیقه از هوش رفت

او در گفتگو با نشریه سان گفت:" وقتی در آمبولانس به هوش آمدم، ترسیدم زیرا نمی دانستم چرا آنجا هستم. از زمان گل تساوی نوریچ چیز دیگری را به یاد نداشتم. نمی دانستم چه اتفاقی رخ داده است.

احساس عجیبی بود و لحظات سختی را گذراندم. حالا می فهمم یک بوکسور وقتی ناک اوت می شود، چه احساسی دارد. از همه آنهایی که به من کمک کردند، همه پزشکان و عوامل ورزشگاه، تشکر می کنم. آنها به من گفتند چیزی بین 6 تا 8 دقیقه بیهوش بودم.

وقتی صحنه آن اتفاق را دیدم، واقعا درک کردم که چرا خانواده، پدر و مادر ودوستان نزدیکم نگران شدند زیرا اتفاقی نبود که در هر دیدار رخ دهد. پدر و مادرم در فرانسه بازی را به طور زنده می دیدند و واقعا نگران شده بودند.

خوش شانس بودم که زنده ماندم. می دانم که برای بازگشت به میدان، مسئله زمان مطرح است. پتر چک نیز از ناحیه سر دچار مصدومیت شده بود و این روی او تاثیر زیادی گذاشت."

10. 3 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

ترکیب تیم :
    Cech,Bosingwa,Terry,Ivanovic,A.Cole,Ramires,Obi Mikel,Meireles,Anelka,Torres,Mata.

Subs:Turnbull,David Luiz,Lampard,McEachran,Malouda,Drogba,Kalou

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

واقعا نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت !
    تورس گل اول و رامیرز گل دوم رو زدند .....ولی تورس اخراج شد !!!!!!
    3 بازی محرومه

13. 3 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

ای بابا نشد این تورس یه بار حرصمون نده ! تازه داشت راه میفتادا !

ولی دم رامیرس گرم 2 گل زد

بازگشت دروگبا هم با گل بود ...

15. این کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

چلسی 4 - 1 اسوانسی

تیم فوتبال چلسی موفق شد تیم فوتبال اسوانسی را در یک دیدار پر گل شکست دهد.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، در حالی که تیم چلسی پذیرای اسوانسی بود ، این تیم را با نتیجه 4 بر 1 شکست دهد.

ترکیب چلسی : چک ، تری ، ایوانوویچ ، کول ، بوسینگوا ، میکل ، رامیرس ، میرلس ( 83 – مک ایچران ) ، آنلکا (79- دروگبا ) ، تورس ، ماتا ( 59 – مالودا )
    بازیکنان استفاده نشده : ترنبال ، لوئیز ، لمپارد ، کالو
    گل: تورس (29 ) ، رامیرس ( 36 و 76 ) ، دروگبا ( 90 + 4 )
    اخطار: ماتا ، میکل ، کول
    اخراج: تورس

ترکیب اسوانسی: وورم ، ویلیامز ، تیلور ، مونک ، رانجل ، بریتون (46 - راتلج ) ، سینکلر ، دایر ( 71 – دابی ) ، آلن ، گوور ، لیتا ( 59 – گراهام )
    بازیکان استفاده نشده : ترمل ، باسونه ، ریچاردز ، موور
    گل : ویلیامز ( 86 )
    اخطار: دایر ، مونک ، تیلور

داور : دین
    ورزشگاه : استمفوردبریج
    تماشاگر : 41800 نفر

آمار بازی:
    شوت در چارچوب: چلسی 7– 4 اسوانسی
    شوت خارج از چارچوب: چلسی8 – 1 اسوانسی
    کرنر: چلسی1 – 6 اسوانسی
    خطا: چلسی 15 – 11 اسوانسی
    درصد مالکیت توپ: چلسی 47 - 53 اسوانسی

17. 3 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

ویلاس بواس: اخراج تورس ناامید کننده بود

تورس در پیروزی 4-1 تیمش مقابل سوانسی در همان نیمه اول و 10 دقیقه بعد از به ثمر رساندن گل اول آبی ها، از بازی اخراج شد.

سایت گل- آندره ویلاس بواس، سرمربی چلسی، تایید کرد فرناندو تورس، مهاجم اسپانیایی تیمش، از دریافت اولین کارت قرمزش در لیگ برتر انگلیس ناامید شده است.

تورس در پیروزی 4-1 تیمش مقابل سوانسی در همان نیمه اول و 10 دقیقه بعد از به ثمر رساندن گل اول آبی ها، از بازی اخراج شد.

سرمربی پرتغالی چلسی اگرچه از این مسئله ناراحت است اما قصد ندارد نسبت به این کارت قرمز فرجام خواهی کند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" در مورد اخراج چیزی برای گفتن ندارم. این تصمیم داور بود. تورس کاری نکرد که بخواهد عذرخواهی کند. نمی دانم او دقیقا چه احساسی دارد اما مطمئنا ناراحت است."

ویلاس بواس همچنین در موردبازی تیمش گفت:" بعد از 10 نفره شدن، ما همچنان به حمله کردن ادامه دادیم و نتیجه اش را هم گرفتیم. این نتیجه برای ما بسیار خوب است. تیم حتی بعد از 10 نفره شدن هم نمایش خوبی داشت."

------------

پ.ن : تورس با این کارت قرمز بازی با بولتون , اورتون و کوئینزپارک رو از دست داد و میتونه از بازی با آرسنال به ترکیب تیم برگرده

19. 2 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •