تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 280 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

راند بعدی دایی/کاشانی
    نماینده تام الاختیار دایی :دايي به صراحت عنوان كرد در صورتي كه هيئت مديره انتخاب شود و اعضاي هيئت مديره هر مديرعاملي را انتخاب كردند با كمال ميل حاضر است با باشگاه همكاري كند!!!
    بهمن دهقان نماينده تام‌الاختيار علي دايي در خصوص نامه علي دايي به باشگاه پرسپوليس عنوان كرد: با توجه به اينكه شرايط خاصي براي دايي مهيا شد تا نظرش را به باشگاه ارائه دهد به دليل قولي كه داده بود به سختي اين كار را انجام داد و صبح زود نظر او به باشگاه اعلام شد اما اينكه آقايان اعلام كردند كه دايي به درخواست كميته فني جواب رد داده، اين طور نيست.

وي افزود: بهتر است آقايان نامه علي دايي را يك بار ديگر بخوانند. دايي به صراحت عنوان كرد در صورتي كه هيئت مديره انتخاب شود و اعضاي هيئت مديره هر مديرعاملي را انتخاب كردند با كمال ميل حاضر است با باشگاه همكاري كند. او اعلام نكرده كه با فرد خاصي كار نمي‌كند. بهتر است در جملات دايي دقت كنند.

نماينده تام الاختيار علي دايي خاطرنشان كرد: اعضاي كميته فني بايد يك بار ديگر نامه دايي را بخوانند. دايي به دنبال يك هيئت مديره قوي است تا در طول فصل كه قرار است در 3 جام معتبر شركت كنند پشتوانه قوي داشته باشد.

دهقان با اشاره به اينكه وظيفه‌ كميته فني‌ ابلاغ نظر به مسئول باشگاه است، اظهار داشت: كميته فني بازوي مشورتي باشگاه است، سؤال اينجاست كه چرا به جاي اعلام نظر كميته فني به سرپرست باشگاه، صورت جلسه كميته فني مستقيم به دست من داده مي‌شود و از من امضا مي‌گيرند و مي‌گويند تا ساعت 6 صبح علي دايي بايد به اين پيشنهاد جواب دهد. آيا اين تصميم فني است؟

وي اضافه كرد: اين موضوع نشان مي‌دهد كميته فني در حال انجام وظايف مديريتي است. اين نامه ابتدا بايد به تاييد سرپرست باشگاه مي‌رسيد و سپس به من ابلاغ مي‌شد. ما اين را يك ابلاغ غيررسمي مي‌دانيم. مشخص است كه باشگاه در اين زمينه شتاب زده عمل كرده است.
    Last edited by manreza71; 21-06-2011 at 11:16.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

استيلي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس شد

حميد استيلي به عنوان سرمربي نهايي پرسپوليس انتخاب شد و از امروز کارش را در اين باشگاه آغاز مي کند.

کميته فني باشگاه پرسپوليس صبح امروز مجددا جلسه اي را برگزار کرد تا پس از انصراف علي دايي، حميد استيلي را به عنوان سرمربي معرفي کند.
    ''بيژن ذوالفقار نسب'' سخنگوي کميته فني پس از پايان جلسه اين کميته تصريح کرد: علي دايي شرط ما را براي سرمربيگري قبول نکرد و بر اساس توافق، استيلي به عنوان سرمربي انتخاب شد.
    وي گفت:استيلي سرمربي پرسپوليس است و کارش را از امروز آغاز مي کند.
    قرارداد حميد استيلي امروز در هيات فوتبال استان تهران ثبت مي شود.

3. این کاربر از manreza71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

هنوز چیزی قطعی نشده .
    به نظر من دایی حرف غیر منطقی نزده ! باشگاه باید هیئت مدیره داشته باشه و هیئت مدیره هم مدیر عامل انتخاب کنه . یعنی از الان کاشانی مدیر عامل هست در حالی که هیئت مدیره ای وجود نداره ؟!؟!
    هنوز کمیته فنی صحبتی در مورد این موضوع نکرده و تا اون موقع استیلی اسما سر مربی هست نه رسما !
    حرفش کاملا درسته ، ولی مشکل اینه که دایی پارسال توسط همین آقای سرپرست موقت انتخاب شد
    چطور امسال یادش افتاده که تیم باید هیئت مدیره داشته باشه؟؟
    مطمئنا اگه سرپرست تغییر می کرد و دایی رو انتخاب میکرد ، دایی بحث مدیرعامل و هیئت مدیره رو پیش نمی کشید
    مشکل اینجاست که هر وقت پای منافع در میان هست ، دایی قانون رو ترجیح میده

5. 4 کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اعضا در انتظار پاسخ سرمربي جديد
    كميته فني رسما استيلي را به عنوان سرمربي پرسپوليس معرفي كرد

خبرگزاري فارس: كميته فني باشگاه پرسپوليس پس از جلسه امروز حميد استيلي را رسما به عنوان سرمربي اين تيم انتخاب كرد.

محمد پنجعلي عضو كميته فني باشگاه پرسپوليس پس از جلسه امروز كميته فني باشگاه پرسپوليس در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: تصميم خود را ديروز گرفته بوديم كه اگر علي دايي سرمربيگري را نپذيرد، حميد استيلي انتخاب شود. امروز هم دور هم جمع شديم و بابت تصميم دايي تاسف خورديم.

وي افزود: هنوز هم معتقدم دايي تاثير بهتري در تيم مي گذاشت چرا كه به نقاط قوت و ضعف تيم به خوبي آشنايي داشت. در هر صورت زمان در حال از دست رفتن است و بازيكنان مورد نظر پرسپوليس در حال قرارداد بستن با تيم هاي ديگر هستند. كميته فني حميد استيلي را انتخاب كرده و او بايد امروز جواب خود را بدهد و سپس دوباره كميته فني تشكيل جلسه دهد.

پنجعلي ادامه داد: كميته فني اگر تاثيرگذاري در تصميم نداشت اصلا به كارش ادامه نمي داد. كاشاني كوچكترين دخالتي در تصميمات نداشت.

7. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

روزنامه جوان: مدیریت حبیب کاشانی ضعیف است
    او دنبال کارهایی است که موجه جلوه کند

روزنامه جوان نوشت:

کاشانی، این روزها به جای جذب سرمربی و بازیکن و برطرف کردن نقاط ضعف پرسپولیس مثل همیشه در حال کارهایی است که وجهه او را موجه نشان داده و نزد هواداران تیم محبوبش کرده‌اند! اعلام نام دایی به عنوان گزینه مربیگری در پرسپولیس از سوی کاشانی، آن هم در شرایطی که همه می‌دانستند در لیگ دهم، کاشانی هرگز پشت دایی نبود، فقط و فقط به این دلیل است که سرپرست موقت آدم بده این بازی نشود و حال برای جبران این وقت گرانبهایی که تلف شده، جذب علی کریمی، یعنی به دست آوردن دل هواداران پرسپولیس، هوادارانی که بعد از اتفاقات سال گذشته، دیگر چشم دیدن کاشانی را نداشتند! کاشانی برای رسیدن به خواسته‌هایش از استفاده ابزاری از علی کریمی و نام او نیز نگذشت، در حالی که کریمی اگر بهترین بازیکن دنیا هم باشد، نمی‌تواند به تنهایی برای تیمی که باید 16 بازیکن جذب کند کمکی کند.

یکی دیگر از دلایل جذب کریمی در تنگنا قرار دادن دایی است، چرا که کریمی و دایی رابطه چندان جالبی با هم ندارند. از طرف دیگر کاشانی که مدعی بود اولویت پرسپولیس با دایی است، حتی اگر منجر به جدایی او از سرخپوشان باشد، وقتی دید تیرش با جذب کریمی به سنگ خورده و دایی عکس‌العملی درباره این خرید از خود نشان نداده است، سراغ مایلی کهن رفت؛ کسی که خاطره دعواها و دادگاه‌های او و دایی هنوز از خاطراتمان پاک نشده و همه می‌دانند آب این دو در یک جوی نمی‌رود. کاشانی اما خیلی در هول و ولا و تب و تاب جذب بازیکن نیست و گویا قصد دارد ابتدا سرمربی تیم را معرفی کند. در دید اول این فکر مثبت است و منطقی چرا که تیم را باید سرمربی ببندد. اما نه زمانی که 9 روز از فصل نقل و انتقالات برای این تیم به بطالت گذشته و تمام بازیکنان برتر لیگ را تیم‌های دیگر روی دست برده‌اند و هرچه مانده ته بار است!

و تمام این مسائل و مشکلات، به مدیریت ضعیف کاشانی برمی‌گردد. اینکه زمانی که پرسپولیس در کوران بازی‌ها بود،‌ با بازیکنانش برای تمدید قرارداد،‌تماس گرفته می‌شود حال که طبق قانون تعریف شده لیگ زمان جذب بازیکن است. همه دست روی دست گذاشته‌اند! 9 روز از فصل نقل و انتقالات می‌گذرد و پرسپولیس تنها 9 بازیکن دارد و یک بازیکن جذب کرده است. آن یک بازیکن هم البته اگر جنبه تبلیغاتی برای کاشانی نداشت، حتماً امروز نامش در لیست این تیم نبود.

پرسپولیس یک فصل با تمام بازی‌های کاشانی سوخت و ساخت. کاشانی که از ابتدا سیاسی نبود و شاید هم به راستی به عشق ورزش و مردم آمده بود، اما نتیجه آن چیزی جز ناکامی نبود و اگر همان تلاش دایی هم نبود، الان این تیم جام بازی‌‌های حذفی را هم نداشت. تصور کنید این مدیر سیاسی، قرار است چه تدبیری برای بحران‌های این تیم در لیگ یازدهم کند. بحران‌هایی که بی‌شک بخش اعظم آن به عدم موفقیت پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات و تفکرات اشتباه مدیری که از نیمه راه به بیراهه زد برمی‌گردد.

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه دنیا از ت ممنونم دوست عزیز که مطلب این روزنامه دو..ل.تی رو نشون دادی
    این مطلب در دفاع از دایی خیلی بدرد من خورد چرا که موضع این روزنامه در قبال برخی دیگر 180 درجه فرق کرده که اگه خواستی با پ.خ برات میارم تا بدونی چرا تو ایران رسانه ها حرف واول واخر رو میزنن وادما رو بالا پایین میکنن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مهاجم ملوان در فهرست حميد استيلي
    اولادي:‌ از حضور در پرسپوليس استقبال مي‌كنم

سايت گل ‌ـ مهرداد اولادي مهاجم ملي‌پوش تيم فوتبال ملوان در فهرست حميد استيلي قرار دارد. او اين شانس را دارد كه سال آينده دوباره پيراهن پرسپوليس را برتن كند، خصوصا اينكه حالا حضور دايي در اين تيم منتفي شده و قرار است استيلي هدايت پرسپوليس را برعهده بگيرد.

اولادي در گفت‌وگو با خبرنگار سايت گل در خصوص اين موضوع مي‌گويد:«راستش را بخواهيد هنوز هيچ تماسي از سوي باشگاه پرسپوليس با من گرفته نشده است در ضمن فعلا شرايط كادرفني اين تيم مشخص نيست با اين حال من ازحضور در پرسپوليس استقبال مي‌كنم و اگر پيشنهاد بدهند قطعا بررسي خواهم كرد.»

وقتمان گرفته شد
    درخشان: باشگاه پرسپوليس با همه بازي كرد

خبرگزاري فارس: حميد درخشان گفت: باشگاه پرسپوليس با همه بازي كرد و فقط مي‌توانم به حال اين وضع تاسف بخورم.

حميد درخشان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد انتخاب علي دايي از سوي كميته فني باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: دايي كه از اول گفته بود حاضر است با تيم كار كند پس تشكيل كميته فني ديگر چه كاري بود؟ اين كار جز وقت تلف كردن نتيجه ديگري نداشت.

وي افزود: كاشاني پيش از اينكه بخواهد كميته فني تشكيل دهد بايد فكري به حال اختلافش با دايي مي كرد. او مي دانست نمي تواند با دايي كار كند. اگر بنا به عدم همكاري اين دو بوده نبايد از ابتدا نام دايي را در ليست گزينه ها قرار مي گرفت. اشتباه از هر دو طرف بود. اين وسط نه تنها هوادار بلكه تيم هم قرباني شد.

اين پيشكسوت پرسپوليس تصريح كرد: به نظرم باشگاه در انتخاب سرمربي بسيار بسيار ضعيف، عاميانه و سبك عمل كرد. وقتي قرار بود علي دايي انتخاب شود چرا كميته فني تشكيل شد؟ مي توانستند قبل از بررسي گزينه ها به كاشاني اين مشورت را بدهند كه بهتر است با علي دايي كار نكند و نامش در گزينه ها نباشد. سوال من اين است كه اگر روي دايي نظر مثبت بوده چرا نام دو گزينه ديگر مطرح و از آنها برنامه گرفته شد؟ من احساس مي كنم با همه ما بازي شد. اين رفتارها به تيم كمك نكرد و با آبروي ما هم بازي شد. اين افراد سوابق خود را خراب كردند.
    درخشان خاطرنشان كرد: پرسپوليس چوب عدم ثبات فكر و مديريت خوب را مي خورد. فقط مي توانم براي اين شرايط تاسف بخورم.

وي كه گزينه سرمربيگري شهرداري تبريز هم بود در خصوص انتخاب يسيچ در اين تيم گفت: تصميمات قشنگ در اين باشگاه هم باعث تعجب است. ظاهرا يسيچ را قايم كرده بودند تا بعدا او را معرفي كنند. همه اينها نشان مي دهد كه مديران ما تفكر ندارند.

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

دوستان پرسپوليسي انتخاب حميد استيلي اسطوره ي فوتبال ايران رو به سمت سرمربيگري باشگاه پرسپوليس تبريك ميگم.

اميدوارم ايشون كه يكي از شايسته ترين هاي فوتبال ما هستند با موفقيت عمل كنن در پرسپوليس.

حق حميد خان استيلي بود كه بالاخره به سرمربيگري تيمش برسه ... من هميشه گفتم آدم كاربلدي هست استيلي ... مصداق حرفم هم يه مثال ميزنم براتون:

فصلي كه افشين قطبي اومد ايران و شد مربي پرسپوليس و همه گفتن پرسپوليس رو قطبي قهرمان كرد ! بايد بگم اون فصل تيم رو استيلي تمرين داده بود و تو يارگيري دخالت داشت ... و افشين قطبي درست 2-3 روز قبل از اولين بازي اومد و رسيد به ايران... و حميد استيلي سهم بزرگي در قهرماني داشت.

خيلي خوشحال شدم براي استيلي ... انشالله كه موفق بشه ... من به عنوان يه استقلالي قديمي براي پرسپوليس و جناب استيلي آرزوي موفقيت دارم و دوست دارم امسال قهرمان بشه با تيمش. و اميدوارم كه براش مشكل درست نكنن و حاشيه براش پيش نيارن.

موفق باشيد

11. 2 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

هنوز که چیزی معلوم نیست !!

تو سایتا زده دایی 12 ساعت وقت داره تا بیاد و قبول کنه اگه نیاد ، استیلی میشه سر مربی

حتما میخواستن استیلی رو سرمربی کنن ، اینجوری دارن مردم رو گول میزنن که بعدا بگن دایی خودش نخواست !!!
    حرف من درست از آب در اومد ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

كسي در مورد دايي از من سوال نكرد
    خوردبين: باشگاه پرسپوليس هر كاري كه دوست دارد انجام مي‌دهد

خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در باشگاه هر كاري كه دوست دارند انجام مي‌دهند و احترامي به قديمي نمي‌گذارند.

به گزارش خبرگزاري فارس، محمود خوردبين در جمع خبرنگاران در مورد انتخاب حميد استيلي به عنوان سرمربي پرسپوليس اظهار داشت: استيلي آدم خوبي است و براي من قابل احترام است.
    وي در مورد علي دايي و اتفاقي كه افتاد، عنوان كرد: من چه بگويم؟ مگر كسي در باشگاه از من سوال پرسيد كه بخواهم حرفي هم بزنم؟

سرپرست پرسپوليس تصريح كرد: باشگاه هر كاري كه دوست دارد انجام مي دهد. اصلا به آدم احترام نمي گذارند. من عضو كميته فني بودم اما اصلا براي انتخاب سرمربي من را دعوت نكردند.

خوردبين تاكيد كرد: به نظر شما اين طرز برخورد با قديمي ترين فرد باشگاه درست است؟ من سرپرست تيم هستم اما يكي به من زنگ نمي زند بگويد چه خبر است؟! بايد مسائل را از زبان شما بشنوم يا از روزنامه ها بخوانم.

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

مرجع خبری پرسپولیس : نماينده اردبيل در مجلس خواستار معرفي علي دايي براي تصدي پست وزارت ورزش و جوانان شد و گفت كه مجلس براي اين امر و انتخاب آماده است.

حجت‌الاسلام سيدكاظم موسوي نماينده مردم اردبيل در مجلس شوراي اسلامي در جلسه علني امروز پارلمان و در جريان بررسي رأي اعتماد به سجادي، طي تذكري با استناد به ماده 20 آئين‌نامه داخلي مجلس، اظهار داشت: بنده ضمن تشكر از راي وكلاي ملت به لايحه وزارت راه و شهرسازي، اميدوارم نمايندگان هفته آينده به نيكزاد كه براي تصدي اين وزارتخانه به مجلس معرفي شده، راي بالايي بدهند.

وي در ادامه با انتقاد از برنامه‌هاي ارائه شده از سوي سجادي براي تصدي وزارت ورزش و جوانان، گفت: آقای سجادی برنامه ای ارائه نداد و طبیعتا رای نیاورد.

موسوي بر همين اساس يادآور شد: بايد فردي كه براي جوانان كشور محبوب است، براي تصدي اين پست معرفي شود و بنده فكر مي‌كنم كه آقاي علي دايي كه پدر فوتبال ايران است، بايد براي تصدي وزارت ورزش و جوانان معرفي شود و براي اين انتخاب نيز مجلس آماده است.

اين سخنان موسوي با "دو دو " شديد نمايندگان به نشانه مخالفت روبرو شد.

در ادامه اين جلسه خليل حيات‌مقدم نماينده مردم ماهشهر نيز در تذكري اظهار داشت: اگر نمايندگان از سخنان بنده ‌در موافقت با آقاي سجادي ‌كه در آن از لفظ " لجبازي "‌ استفاده كردم، ناراحت شده‌اند، عذرخواهي مي‌كنم و بنده مي‌دانم همكاران به هيچ وجه چنين اخلاقي ندارند كه بخواهند در دادن رأي لجبازي كنند.

perspolisnews

---------- Post added at 02:12 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------

دايي به نيمكت سپاهان نزديك شد

سرمربي فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس در آستانه حضور روي نيمکت سپاهان قرار دارد.

با منتفي شدن حضور دایی در پرسپوليس اين موضوع باشگاه سپاهان که پيش از اين از علي دايي به عنوان يکي از گزينه هاي جدي براي سرمربيگري ياد کرده بود مذاکرات جدي تر را با وي آغاز کرد.
    مذاکرات تلفني مديرعامل باشگاه با دايي حکايت از توافقات اوليه با اين سرمربي دارد و گفته مي شود به زودي دايي براي امضاي قرارداد با اين باشگاه راهي اصفهان خواهد شد.
    دايي اکنون در اسپانيا است و به همين دليل توافقات وي با مسئولان سپاهان به صورت تلفني بوده است.

varzesh3

15. 2 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •