تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 90 اولاول ... 232930313233343536374383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 899

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Arsenal F.C | توپچی های لندن

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

شایعاتی که دور و بر آرسناله:

- به نقل از Independent : نصری به دوستاش گفته نمی خواد به منچستر سیتی بره! با وجود اینکه حقوق هفتگی 200 هزار هم براش آماده کردن!!

- منابع نزدیک به بیرمنگام گفتن که توافقات با آرسنال سر اسکات دان انجام شده. مبلغ هم مثل اینکه 6+2 هستش.

- ظاهرا آرسنال هم میخواد بره تو کار مونتولیوو. خبرگزاری های ایتالیایی نوشتن بعد از اینکه پیشنهاد میلان برای این بازیکن رد شده مسئولای فیورنتینا گفتن اونو به یه تیم خارجی میفروشیم

- مترو هم از علاقه آرسنال به امویلا نوشته گفته میخواد با 10 میلیون پوند میتونیم بزنیمش زمین

- بعضی از خبرگزاریها مثل تیم تاک و مترو ... گفتن که آرسنال میخواد کاکا رو به صورت قرضی از رئال بگیره.

- ونگر با شبکه TF1 فرانسه مصاحبه ای انجام داده و گفته هم سیتی هم یونایتد به نصری علاقه مند هستن اما هنوز انتقالی صورت نگرفته و باید منتظر شد و دید چه اتفاقی می افته!

- همچنین گفته ما در بازار فرانسه فعال هستیم اما اسمی از هیچ بازیکنی نمی برم چون نمی خوام درون باشگاه ها مشکلی به وجود بیاورم!

اینارو بچه ها تو گانرزتراست میزارن منم میزارم اینجا که کسی اونجا نخونده اینجا بخونه.
    Last edited by VBYOFSKI; 21-08-2011 at 17:10.

2. 6 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

ونگر بمب خبری اش را منفجر می کند؟

آرسن ونگر قصد دارد کاکا ستاره برزیلی رئال مادرید را به صورت قرضی به خدمت بگیرد.
    مشاوران سرمربی فرانسوی آرسنال به او اعلام کردند اگر می خواهد حمایت هواداران این تیم را بار دیگر به دست بیاورد باید قبل از پایان مهلت نقل و انتقالات یک خرید بزرگ انجام دهد.
    اکنون ونگر می خواهد با جذب کاکا بار دیگر به مربی محبوب هواداران تبدیل شود. این در حالی است که ژوزه مورینیو اخیرا اعلام کرده ستاره برزیلی این تیم جایی در ترکیب اصلی تیمش نخواهد داشت.
    اکنون فلورنتینو پرس که دو سال پیش کاکا را از میلان با رقم 56 میلیون پوند به خدمت گرفته اعلام کرده هر باشگاهی که می خواهد می تواند کاکا را به صورت قرضی به خدمت بگیرد و تمام دستمزدهای او را بپردازد.
    ونگر از این فرصت می خواهد به نفع خود استفاده کند و با جذب کاکا یک بازیکن بزرگ را به امیریتس بیاورد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جدا از درستی یا نادرستی خبر سایت گل ؛ نظرتون چیه؟
    من فکر میکنم توی این زمان میتونه بهترین جانشین برای فابرگاس و وزنه روحی نقل و انتقالات باشه.

4. 4 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من فکر میکنم توی این زمان میتونه بهترین جانشین برای فابرگاس و وزنه روحی نقل و انتقالات باشه.
    از نظر وزنه روحی خیلی میشه روش حساب کرد
    هرچی نباشه زمانی بهترین بازیکن جهان بوده
    اینکه به صورت قرضی هم میخواد بیاد ، این هم خودش عالیه
    میتونه یه فرصت برای اثبات کردن خودش باشه
    ولی همین الان نظرمو میگم
    شایعه ای بیشتر نیست

6. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ونگر بمب خبری اش را منفجر می کند؟

آرسن ونگر قصد دارد کاکا ستاره برزیلی رئال مادرید را به صورت قرضی به خدمت بگیرد.
    مشاوران سرمربی فرانسوی آرسنال به او اعلام کردند اگر می خواهد حمایت هواداران این تیم را بار دیگر به دست بیاورد باید قبل از پایان مهلت نقل و انتقالات یک خرید بزرگ انجام دهد.
    اکنون ونگر می خواهد با جذب کاکا بار دیگر به مربی محبوب هواداران تبدیل شود. این در حالی است که ژوزه مورینیو اخیرا اعلام کرده ستاره برزیلی این تیم جایی در ترکیب اصلی تیمش نخواهد داشت.
    اکنون فلورنتینو پرس که دو سال پیش کاکا را از میلان با رقم 56 میلیون پوند به خدمت گرفته اعلام کرده هر باشگاهی که می خواهد می تواند کاکا را به صورت قرضی به خدمت بگیرد و تمام دستمزدهای او را بپردازد.
    ونگر از این فرصت می خواهد به نفع خود استفاده کند و با جذب کاکا یک بازیکن بزرگ را به امیریتس بیاورد.

دستمزد کامل یک سالش رو دادن با سیاستهای آرسنال نمی خونه. اما اگر یکم دست تو جیبشون بکنن به نفعشونه. من تقریبا مطمئنم کاکا با 4-5 بازی دوباره میشه همون بازیکن سابق و چقدر هم الان بدرد میخوره واسه آرسنال. دقیقا همون سوراخی که اون وسط دارن رو پر میکنه
    فکر کنم مثلا بعد یک سال احتمالا موفق تو آرسنال خودش حاضر بشه دستمزد کمتری بگیره تا انتقالش کامل بشه.
    در کل خبر رفتن این بازیکن دوست داشتنی از مادرید برای من یکی خیلی خوشحال کننده است

8. 2 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

همسر کاکا خونه اش توی میلان رو هم انتخاب کرده!
    کاکا هم در یه اقدام ایضایی موجودی حساب های ماردیدشو انتقال داده به یکی از بانک های شهر میلان!

ببخشید ولی آرسنال به جای توجه به این شایعات باید حواسشون به نصری باشه!

10. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

همسر کاکا خونه اش توی میلان رو هم انتخاب کرده!
    کاکا هم در یه اقدام ایضایی موجودی حساب های ماردیدشو انتقال داده به یکی از بانک های شهر میلان!
    من هم فکر میکنم احتمال پیوستنش به میلان خیلی زیاد تر باشه
    ولی اگه این خبر شایعه باشه ؛ یادمون باشه همین شایعات به واقیعت می پیونده .
    رفتن فابرگاس هم همش فکر میکردیم شایه باشه ولی...

12. این کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من هم فکر میکنم احتمال پیوستنش به میلان خیلی زیاد تر باشه
    ولی اگه این خبر شایعه باشه ؛ یادمون باشه همین شایعات به واقیعت می پیونده .
    رفتن فابرگاس هم همش فکر میکردیم شایه باشه ولی...
    کاکا حاضر شده برای انتقالش به میلان دستمزدش رو کم کنه تا این تیم به مشکل مالیاتی بر نخوره!
    چون دستمزد کاکا به اندازه ی زلاتان (9 میلیون یورو) هست. وگالیانی گفت اگر کاکا میخواد بیاد باید دستمزدش ر. کاهش بده که داد....
    اصلا به این شایعات خوشبین نباشید..

14. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

'آماده ام تا در بازار معامله پر خطری انجام دهم'

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آرسن ونگر از ریسک کردن در بازار نقل و انتقالات هراسی ندارد.
    سرمربی آرسنال می خواهد پیش از بسته شدن پنجره نقل و انتقالات در انتهای این ماه به تیمش بازیکنان با تجربه اضافه کند. در کنفرانس خبری روز جمعه او گفت خط دفاعی و میانی باید تقویت شود.
    پس از بازی با لیورپول نیز ونگر تأیید کرد که او خریدی دیگر خواهد داشت. نگرانی او از یافتن بازیکنی است که کیفیت لازم را داشته باشد و اگر لازم باشد روی این مسأله ریسک خواهد کرد.
    " ما از ریسک کردن هراسی نداریم. اما خید یک بازیکن در هر صورت یک ریسک است."
    " من به بازیکنان نگاه می کنم که ببینم به اندازه کافی خوب هستند. اما مردم فراموش می کنند که ما بازیکنانی نیز تاکنون خریده ایم. جروینیو، چمبرلین، جنکینسون و ریو بازیکنانی هستند که در طول فصل خواهید دید که بازیکنان بسیار خوبی هستند اما در این لحظات باید به آن ها زمان داد."
    " بله در مجموع باز هم خرید خواهیم دات. شاید مردم فکر کنند من کله شق و لجوج هستم. اما نه این گونه است. من فقط می خواهم بهترین چیزها را برای تیمم به ارمغان بیاورم و بازیکنان صحیحی به تیمم اضافه کنم."
    " اگر چیزی باشد که در طول 15 سال گذشته نشان داده باشم آن چیز این است که همواره بازیکنان خوبی خریده ام."
    " ما بازیکنان با تجربه ای را خواهیم اورد. مردم فقط می گویند 'خرید' اما خرید بازیکنان خوب دشوار است."

16. 3 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

مربی اینقدر خوشتیپ؟

'آماده ام تا در بازار معامله پر خطری انجام دهم'
    سرمربی آرسنال برنامه هایش را در روزهای پایانی نقل و انتقالات بیان کرد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آرسن ونگر از ریسک کردن در بازار نقل و انتقالات هراسی ندارد.
    سرمربی آرسنال می خواهد پیش از بسته شدن پنجره نقل و انتقالات در انتهای این ماه به تیمش بازیکنان با تجربه اضافه کند. در کنفرانس خبری روز جمعه او گفت خط دفاعی و میانی باید تقویت شود.
    پس از بازی با لیورپول نیز ونگر تأیید کرد که او خریدی دیگر خواهد داشت. نگرانی او از یافتن بازیکنی است که کیفیت لازم را داشته باشد و اگر لازم باشد روی این مسأله ریسک خواهد کرد.
    " ما از ریسک کردن هراسی نداریم. اما خید یک بازیکن در هر صورت یک ریسک است."
    " من به بازیکنان نگاه می کنم که ببینم به اندازه کافی خوب هستند. اما مردم فراموش می کنند که ما بازیکنانی نیز تاکنون خریده ایم. جروینیو، چمبرلین، جنکینسون و ریو بازیکنانی هستند که در طول فصل خواهید دید که بازیکنان بسیار خوبی هستند اما در این لحظات باید به آن ها زمان داد."
    " بله در مجموع باز هم خرید خواهیم دات. شاید مردم فکر کنند من کله شق و لجوج هستم. اما نه این گونه است. من فقط می خواهم بهترین چیزها را برای تیمم به ارمغان بیاورم و بازیکنان صحیحی به تیمم اضافه کنم."
    " اگر چیزی باشد که در طول 15 سال گذشته نشان داده باشم آن چیز این است که همواره بازیکنان خوبی خریده ام."
    " ما بازیکنان با تجربه ای را خواهیم اورد. مردم فقط می گویند 'خرید' اما خرید بازیکنان خوب دشوار است."

منبع :
    gunnerstrust.com

18. 6 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

Champions League preview: Udinese - Arsenal

توپچی ها با توجه به برد یک بر صفر در بازی رفت در موقیعت راحت تری هستند ولی احتمالا تحت فشار زیادی از جانب اودینزه ، تیم قدرتمند بازی های داخل خانه قرار خواهند گرفت .

پیش بازی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

20. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •