تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 37 اولاول ... 23293031323334353637 آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 365

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی سپاهان اصفهان | طوفان زرد آسیا

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

منم به دوستان اصفهانی قهرمانیشون رو تبریک میگم
    به امید موفقیت این تیم در آسیا

2. 4 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

آقا تبریک ...

ترکوندیم یعنی ...

ما که پشت در ورزشگاه مونده بودیم ... تازه من خودم فولادشهر زندگی میکنم .

خیلی شب خوبی بود !

4. 5 کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چهارمین قهرمانی سپاهان در لیگ برتر و سومین قهرمانی پیاپی رو به همه ی اصفهانیها و سپاهانیای عزیز تبریک میگم

همونطور که بازیکنان تیم هم اشاره کردن این قهرمان شیرین تر ار قهرمانی های گذشته بود

بازی خوبی انجام دادیم و خب مثل اکثر بازیها بیشتر دقایق بازی دست ما بود
    موقعیت های گل زیادی ایجاد کردیم که متاسفانه از هیچ کدوم استفاده لازم رو نبردیم

این فرصت سوزی ها هم داره یواش یواش به یه جور معضل تبدیل میشه
    در سه بازی اخیر مقابل شاهین و ذوب و مس حدود 20 موقعیت گل ایجاد کردیم و فقط تونستیم 2 تاش گل کنیم که اصلا آمار خوبی نیست

جا داره یه تشکر از اصغر شرفی و تیم مس سرچشمه بکنم که با اینکه سقوط کرده بودن تو این دو هفته آخر جوانمردانه بازی کردن

یه خسته نباشید هم به تمام بازیکنا و کادر فنی و مدیریت تیم که با تلاش و غیرتشون قهرمانی رو به دست آوردن و دل مردم اصفهان رو شاد کردن

امیدوارم فصل بعد هم با حفظ بازیکنای فعلی و چند خرید خوب بازم بازیهای زیبایی رو از سپاهان شاهد باشیم

پ.ن : این ورزشگاه نقش جهان دیگه کی میخواد درست بشه ؟؟
    این همه راه تا فولاد شهر رفتیم جا نبود برگشتیم

6. 4 کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یادداشت ویژه؛چرا سپاهان قهرمان لیگ شد؟

سايت گل – اولين بازي دور رفت زماني كه بازي به دقيقه 80 مي‌رسيد، هواداران استقلال شروع به مخالف‌خواني عليه پرويز مظلومي كردند. مظلومي در خانه با وجود نمايشي نسبتا تهاجمي، موفق به برد مقابل سپاهان نشده بود و همين مساله باعث عصبانيت طرفداران استقلال مي‌شد. آن روزها سپاهان تازه از شر لوكا بوناچيچ خلاص شده بود در ميانه‌هاي جدول دست و پا مي‌زد... آنقدر دور از رتبه اول كه تساوي استقلال مقابل اين تيم براي هواداران آبي‌پوش گران مي‌آمد. امروز اما در آخرين ثانيه‌هاي ليگ‌برتر، هزاران استقلالي حاضر در ورزشگاه آزادي در گوش هم پچ پچ مي‌كردند كه بله، سپاهان شايسته قهرماني بود

رکورد خارق العاده

كسب سومين قهرماني متوالي ركورد خارق العاده اي است چيزي كه غول هاي پرطرفدار تهراني حتي فكرش را هم نمي‌كنند. آنها كه سال‌هاست دستشان از جام كوتاه مانده هنوز با خاطرات آن روزها زندگي مي‌كنند و اين سپاهان است كه با همه تغيير و تحولات باز هم جام مي‌برد.

براي اينكه ارزش كار طلايي پوشان فوتبال ايران را بيشتر درك كنيم بايد به نكته مهمي اشاره كرد. اينكه آنها امسال با شرايطي بحراني در پس تعويض مديرعامل و سرمربي مواجه شدند و در زماني 11 امتياز با استقلال فاصله داشتند اما تغييرات مثبت و يك انتخاب بجا همه چيز را عوض كرد.

ماموريت كرانچار

زلاتكو كرانچار دومين تجربه ليگ برتري خود را با موفقيت پشت سر گذاشت در مرحله اول او در حالي از پرسپوليس جدا شد كه تقريبا كارش را با توفيق پيش مي‌برد. پرسپوليس با او در رده سوم جدول بود و روند رو به رشدي داشت اما كرانچار با تصميم عجيب حبيب كاشاني جاي خود را به علي دايي داد تا پرسپوليس دوباره با مشكلاتي جدي در يك و نيم سال آينده مواجه شود اما كرانچار كه با تيم ملي مونته نگرو نتايج دور از انتظاري گرفت دوباره به ايران بازگشت و اين‌بار اعتبار و ارزش خود را دوچندان كرد. كرانچار يك مربي محترم، با سواد و درجه اول در سطح فوتبال جهان است و حضورش در اصفهان همان چيزي بود كه سپاهان بحران‌زده احتياج داشت. تيمي كه بعد از يك نيم فصل پرتنش با لوكا تشنه آرامش بود.

و آنها كه قهرمان شدند

گزارشگر امروز بازي سپاهان ـ مس بارها سازماندهي سپاهان را به رخ بينندگان و البته ساير تيم‌هاي ليگ برتر كشيد. البته ممكن بود اين جملات سوهاني بر اعصاب استقلالي‌ها و پرسپوليسي‌ها باشد اما عين خب از طرفي عين حقيقت بود. سپاهان بعد از مديريت 10 ساله محمدرضا ساكت صاحب قوي‌ترين سازمان تشكيلاتي باشگاهي در فوتبال ايران است و امروز بهترين قهرماني دوران خود را كسب كرده است. تيمي كه دير بسته شد و تعداد زيادي از ستارگان خود را از دست داد چگونه چنين مقتدر سومين قهرماني متوالي را كسب كرد؟ سال‌هاست كه از ثبات حرف مي‌زنيم وقتش رسيده كه بيشتر دقت كنيم و كمتر حرف بزنيم. زردها يك مدل قابل تقليد بخصوص براي همه مغزهايي هستند كه آرامش را از استقلال و پرسپوليس گرفته‌اند تيم‌هايي كه حقشان هست در سربلندي باشند اما ...

شايد مديريت اصفهاني نسخه عاجلي براي آنها باشد كه مي‌خواهند اثري از خود بجا بگذارند.

8. 4 کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ما سپاهانیم و حالا حالاها قهرمان

محتوای مخفی:  

Last edited by pcforlife; 12-05-2012 at 09:13. دليل: مرج + اضافه کردن اسپویلر

10. 4 کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شرمنده هواداران سپاهان هستم
    رحیمی: اگر تا سال ۹۲ نقش جهان تکمیل نشود، بازی‌های سپاهان را به استان دیگری منتقل می‌کنم

خبرگزاری ایمنا: مدیرعامل باشگاه سپاهان گفت: اگر تا سال ۹۲ ورزشگاه نقش جهان تکمیل نشود، بازی های سپاهان را به استان دیگری منتقل می کنم.

به گزارش ایمنا، علیرضا رحیمی ضمن تبریک قهرمانی سپاهان به جامعه فوتبال و هواداران این تیم گفت: وظیفه خود می دانم از همه کسانی که ما را در کسب این افتخار همراهی کردند تشکر کنم. این قهرمانی را مدیون مادرانی می دانم که به ما می گفتند برای شما دعا می کنیم.

وی بار دیگر با انتقاد از روند تکمیل ورزشگاه نقش جهان تصریح کرد: روی صحبت من با دولت و مجلس است. اعلام می کنم اگر سال ۹۲ نقش جهان آماده نشود من مسابقات سپاهان را به استان دیگری منتقل می کنم. وضعیت نقش جهان چند سال قرار است به این شکل باشد؟ بالاخره یک نفر باید پاسخگو باشد. خانواده ها نگران این هستند که فرزندان آنها سالم به ورزشگاه بیایند و برگردند. باید بگویم شرمنده هواداران هستم. کسانی که از ساعت ۱۲ به ورزشگاه آمدند و کسانی که نتوانستند به خاطر ظرفیت کم وارد ورزشگاه شوند.

مدیرعامل باشگاه سپاهان در ادامه بیان داشت: دیدگاه رئیس سازمان صداوسیما به ورزش خوب است و به شهرستان ها بها می دهند. استقلال و پرسپولیس هم سرمایه های فوتبال ما هستند و هرچقدر آنها آماده تر باشند استان ها هم از این شرایط استفاده می کنند اما ما باید نگاه کلان به این مساله داشته باشیم.

رحیمی در پایان اظهار داشت: مطمئن باشید ما هر سال بیشتر از قبل تلاش می کنیم، ثابت کردیم که می توانیم امیدوار باشیم و امیدوار بمانیم، هزینه در ورزش ارزشمند است و ما نتیجه تلاش های خود را گرفتیم.

قهرمان شدیم در شرایطی که هیچکس فکرش را نمی کرد
    کرانچار: کیفیت سپاهان، کیفیت فوتبال اروپایی است

خبرگزاری ایمنا: سرمربی تیم فوتبال سپاهان گفت: سعی ما در سپاهان این بود که کیفیت تیم را بالا ببریم. ما به عنوان یک تیم ایرانی بهترین بازی ها را در آسیا انجام دادیم. کیفیت ما کیفیت فوتبال اروپایی است و از این مساله خوشحالیم.

به گزارش ایمنا، زلاتکو کرانچار بعد از کسب چهارمین قهرمانی سپاهان در لیگ برتر فوتبال باشگاههای کشور گفت: من افتخار می کنم به بازی بازیکنانم. این تیم توانست در شرایطی سخت و در زمانی که هیچکس فکر نمی کرد این تیم مدعی باشد به قهرمانی برسد.

وی ادامه داد: سعی ما در سپاهان این بود که کیفیت تیم را بالا ببریم. ما به عنوان یک تیم ایرانی بهترین بازی ها را در آسیا انجام دادیم. کیفیت ما کیفیت فوتبال اروپایی است و از این مساله خوشحالیم.

کرانچار گفت: در زمان دیدار برابر النصر در لیگ قهرمانان آسیا مربی بدنساز این تیم به برشیانو گفته بود که تیم های ایرانی دوندگی ندارند و کار آسانی برابر سپاهان داریم اما برشیانو بعد از این بازی به ما گفت سپاهان کیفیت اروپایی دارد.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان در ادامه بیان داشت: ما کار را علمی دنبال کرده ایم و نگاه ما نگاه کیفی است. از طرفی این قهرمانی را فقط حاصل تلاش بازیکنان و کادر فنی نمی دانم مدیریت سپاهان هم در کسب این عنوان نقش تعیین کننده ای داشت.

وی در خصوص اواخر بازی و عصبانیتش گفت: در دقایق آخر وقتی حریف حمله نمی کند لزومی نیست ما مجدد حمله کنیم ما هم سعی داشتیم با حفظ توپ نتیجه را نگهداری کنیم.

مرزبان که وظیفه ترجمه صحبت های کرانچار را برعهده داشت در پایان گفت: قول داده بودم بعد از قهرمانی تا اصفهان را پیاده بروم. آماده ام تا به قولم عمل کنم و فکر می کنم ۶ صبح برای صرف کله پاچه به اصفهان برسم!

منظم‌ترین جشن قهرمانی

لیگ برتر - سپاهانی‌ها توانستند جشن قهرمانی منظمی را برگزار کنند.

به گزارش خبرآنلاین؛ لیگ برتر ایران در طول 10 دوره برگزاری اش، هر سال یك مشكلی در برگزاری جشن قهرمانی داشت اما امسال و در پایان یازدهمین دوره، سپاهانی ها این ضعف را برطرف كردند. سپاهان اصفهان كه چهارمین قهرمانی در لیگ برتر را تجربه كرد، امسال مراسمی را برگزار كرد كه از همه نظر نسبت به مراسم های قبلی بهتر بود. امسال تقریبا هیچ آدم اضافه ای روی سكوی قهرمانی نرفت و فقط بازیكنان بودند كه روی سكو رفتند و جشن گرفتند. جشن منظم قهرمانی سپاهانی ها قطعا طی روزهای آینده با تعریف و تمجید مطبوعات و اهالی فوتبال مواجه خواهد شد.

12. این کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

اقااااااااا تبریییییییییییییییک ! تبریککککککککککککک
    خیلی قهرمانیه شیرینی بووووووووود . من که نتونستم برم ورزشگاه ولی برای جشن قهرمانی بودم ، خیلی خوب بوووود ! همه ی مردم شاد شده بودند یعنی فقط این [حذف شد] باتون به دست باز ریختند بیرون
    Last edited by pcforlife; 12-05-2012 at 11:47. دليل: بخش حذف شده = ادبیات نامناسب

14. 2 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

محتوای مخفی:  

16. 4 کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

فرصت نشد قهرمانی رو به اصفهانی ها تبریک بگم .

تیم که بهتر از شرایط موجود استفاده کرد قهرمان شد .
    نیم فصل اول سپاهان 30 امتیاز داشت و نیم فصل دوم استقلال 30 امتیاز ! سپاهان جایی که باید از استقلال سبقت می گرفت ،گرفت .

مبارکتون .

18. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این اصفهانی هایِ جام پس نده!

ساعت 9 صبح بود و من هم نگران . نگران این بودم که با مجانی اعلام شدن بازی جا بهمان نمی رسید ، حق هم داشتم جا بهمان نرسید! ساعت 3 بعد از شهر که از اینجا راه افتادم فقط به این امید داشتم که بتوانم وارد ورزشگاه شوم . از نزدیک بازی را ببینم . بچها از درون ورزشگاه زنگ می زدند که پس تو کجایی پسر ورزشگاه پر شد . و منم نگران تر . در اره همه چیز زرد بود ! همه چیز . هر جا را در اتوبان ، خیابان ، بزرگ راه و... می دیدی زرد شده بود . از ملتی که داشتند با ماشین و موتور و هر نوع وسیله نقلیه به ورزشگاه می رفتند بگیر تا مغازه ها خانها بالای پشتبام ها و پرچم های سپاهان در آن نسب شده ها . وارد فولادشهر شدم دیدم با این اوصاف یقینا داخل نمی توانم برم ایستادم و فاتحه ای برای اموات جلوگیرنده ی ساخت نقش جهان فرستادم ! 15 هزار نفر داخل نشسته بودند و دسته کمِ دسته کم 15 الی بیست هزار نفر هم اطراف ورزشگاه مثل مرغ سرکنده از این سو به آن سو می دویدنند از این جایگاه به آن جایگاه فرار می کردند تا بلکه دری بر رویشان باز شود این صحنه ها را که دیدم نا امید شدم گفتم می ایستم ببینم فرجی می شود؟

نیم ساعت ایستادیم عده ای با زرنگی وارد شدند که جالب ترینشان جوانی بود که خودش را پشت باربرِ خودرویی که باید وارد ورزشگاه بود سوار کرد و زیر بنری خودش را مخفی کرد و وارد ورزشگاه شد ! دمشم گرم حقش بود بازی را از نزدیک ببیند.

نا امید در حالی که شدت فاتحه خواندنم برای امواتِ جلوگیرنده ی ساخت نقش جهان زیاد شده بود سرم را زیر انداختم و به سمت خودروام راه افتادم تا برگردم به منزل .اقای جلوگیرنده ! هیچی، ارزشش را ندارد !! در حالی که به خانه بر میگشتم به فکر جشن بعد از قهرمانی بودم اما در این تفکرات مرتبا نهیبی به من زده میشد که فلانی نکند قهرمان نشویم ، نکند اتفاقاتِ عجیب! نکند؟! وای دلم می لرزید تنم سست میشد عرق سرد می کردم این تفکرات در ذهنم می آمد اصلا نمی دادنم چه گونه به خانه رسیدم . وقتی رسیدم ضربان قلبم مانند ضربان قلب یک بچه بالا و پایین می رفت . یک ساعت تا آغاز بازی مانده بود از استرس نمی داستنم چه کنم که وقت بگذرد و این وقت لعنتی هم نمی گذشت . عجب وقتی بود . رفتم آمدم بالا پایین چپ راست تا بلاخره آن ساعت لعنتی یک عقربه اش روی هفت و یک عقربه اش روی 20 دقیقه ایستاد . بازی شروع شد .

ورزشگاه از پر بودن داشت می ترکید . که من باز هم فاتحه ای برای اموات جلوگیرنده ی ساخت نقش جهان فرستادم ! فولادشهر یک دست طلایی شده بود توجه همه به بنری گوشه زمین جلب شده بود ، "سپاهان پادشاه طلایی فوتبال آسیا" . بازی شروع شد . جو عجیب سنگین بود . لرزهای فولادشهر از نعره های سپاهانی هایِ تیفوسی تا زیر پای منم می رسید . عجب بازی ای . سپاهان یکپارچه حمله . بزن ، نمی ورد! یکی دیگر ! نمی رود ... بعد! نمی رود ، این را بزن !! نمی رود لعنتی نمی رفت! درون گل نمی رفت دروازه بانِ حریف به قول بچهای شاخ شده بود حق هم داشت اولین و آخرین نمایشش در لیگ برتر بود .

خبر می رسد حریفان از رقبای خود جلو هستند اما سپاهان کار به حریفان نداشت بازی می کرد فقط بازی . درصد مالیگت در لحاظاتی صد به هیچ بود! سپاهان می زد و نمی رفت . هوادار نیم خیز و نمی رفت . فولاد شهر در آستانه ی انفجار سوم ، نه چهارم ، نه نه اول قرار داشت ، هتریک قهرمانی بود از سوی دیگر چهارمین قهرمانی و اولین جشن قهرمانی در فولادشهر . عجب جوِ وحشتناکی ! یک لحظه فکر می کردم این جمعیت با 6 برابر بیشتر در ورزشگاهِ مسقفی مانند نقش جهان ، لامصب یک تیر دو نشان بود ! یکی از تیر هایش حرام آن طفلانی می شد که با یاوه گویی می گفتند "سپاهان هوادار ندارد!" و تیر دیگر حرامِ خودِ بازی و جشن بعدش می شد . با فاتحه خواندن برای امواتِ جلوگیرنده ی ساخت نقش جهان به ادامه ی بازی پرداختم .

با هلیکوپتر یک صحنه را فیلم برداری کردند و عجیب زیبا بود این صحنه ! یک کار بی سابقه در این کشور که باز هم توسط ما رو نمایی شد . کماکان سپاهان هر چه می ند به درِ چهار قفله می خورد . از آن سو حریفان هم کاری از پیش نمی بردند . مهاجم سیه چرده ی سپاهان مدام بنزین می پاشید بر روی آتش فولادشهر . هواداران سر از پا نمی شناختند . شمارش معکوس برای انفجار طلایی ! دو ، نه! هشت . هفت ، شش! پنج ، چهار . هتریک! دو، یک! به قول عادل فردوسی پور ؛ و تمام ... فولادشهر مانند دیگی طلایی رنگ شده بود . هواداران ورزشگاه را آتش زدند ، اصفهان می لرزید . سریع رفتم ولباسهایم را پوشیدم که با بچها برویم جشن حداقل بازی بازی را ندیده ایم جشن را برویم . با ماشین به سمت مرکز شهر اره افتادیم . از سر کوچه مان جشن شروع شده بود تا مکان اصلیِ جشن . خیابان هایی که به عنوان خلوت ترینِ خلوت ها در اصفهان شناخته شده بودند حالا خود را غرق در شادیُ سرورُ جشنُ آهنگ می دیدند .

موتور ها آدم ها ماشین ها اتوبوس ها قایق ها همه همه و همه نمی دانستند چه کنند . آخر تیمشان قهرمان شده بود خب برای سومین بار پیاپی کمی باید تکراری شده باشد ولی کیست که ندادند چه جفاها علیه این تیم شده بود کیست که نداند مانند چه از قهرمانیِ سه باره ی طلایی ها وحشت داشتند از هر گونه تیشه برای ضربه زدن به ریشه این تیم استفاده کردند ولی امان از اِلاستیکِ بالایِ ریشه سپاهان که هرچه محکم تر بر آن می زدند محکم تر پاسخ می گرفتند . شهر قلقله بود ، رودخانه طلایی شده بود در حاشیه ای مردُ زن و دختر و پسر نغمه گویان و خرامان می دویدند و می دویدند . بی اغراق می توانم بگویم چیزی حدود 50 هزار نفر در جشن حضور داشتند ! در این میان در مرکز شهر دو اتوبوس توریست یکی ژاپنی و دیگری دانمارکی در این جمعیت گیر کرده بودند و درون اتوبوس های آنان هم با جشن بیرون همراهی بود و اصلا از این خسته نبودند که میان این جمعیت گیر کرده اند . ژاپنی ها در حال فیلم برداری بودند و دانمارکی ها قهقهه می زدند و انگشت شصت خود را نشان می داند و تشویق می کردند ! سر از پا ،پا از سر نمیشناختند می خندیدند داد می زدند می رقصید با هم می رقصیدیند قاطی می رقصیدیند و ... عجب جشنی! عجب شوری . جشن را گه در فولادشهر دیدم به اصفهانی بودن خودم افتخار کردم که چقدر ما اصفهانی ها بلدِ کاریم . رحیمی راست می گفت بدون شک منظم ترین و بهترین جشن 30 سال اخیر بود جشن قهرمانیِ طلایی پوشان .

بمب طلایی منفجر شد و همه جا را طلا برداشت ای کاش من هم سپاهان بودم . ای کاش من هم یک دهه افتخار بودم . ای کاش من هم پر افتخار بودم ای کاش من هم طلایی بودم . از همین جا برای رقبای فصل آینده درود میفرستم و می گویم که " ما سپاهانیم و حالا حالا ها قهرمان ..."

محمدرضا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

20. 2 کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •