تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 456 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آقا من یه سوآل از شما دارم. اگه فابرگاس بیاد بارسا چه طوری میخواد توی ترکیب 3-3-4 قرار بگیر یعنی منظورم اینه که به جای کی میاد تو ترکیب؟ چند تا راه داره که اولیش اینه که ژاوی یا اینیستا رو نیمکت نشین کنه ! یا خود فابرگاس رو مثل بویان کرکیچ نیمکت نشین کنه یا اصلا فابرگاس رو نخره ببخشید قصد توهین نداشتم اگه به کسی بر خورد معذرت میخوام

سلام

دوست عزیز شما اگر بازی بارسا رو دنبال کرده باشی میبینی که فابرگاس در بیش از 60 درصد بازیها راحت میتواند فیکس باشد و در بقیه هم اولویت اول تعویض باشد.

در صورت امدن فابرگاس این احتمالات هست

فابرگاس در کنار ژاوی قرار بگیره و اینیستا بره وینگ
    در کنار اینیستا قرار بگیره و ژاوی استراحت کنه
    در کنار ژاوی قرار بگیره و اینیستا استراحت کنه
    در کنار تیاگو بازی کنه ......
    از خود فابرگاس در وینگ استفاده شه

و در بعضی وقتها با 3 هافبک وسط به بازی ادامه بدیم + بوسکتس (مثل فینال جام جهانی)

در کل شما زیاد نگران نیمکت نشینی فابرگاس نباشید فکر کنم اگر طرفدار این بازیکن یا ارسنال باشین دلایل برای نگرانی زیادتر از این مورد داشته باشین!

خوب در بعضی از تاپیکها صحبتهایی در مورد بارسا میشه که فقط ناشی از کمبود اطلاعات هست

و چون جو جوریه که یک بارسایی فقط یک پست ساده هم بده در برابر توهین قرار میگیره جواب این دوستان رو اینجا میدم که حداقل قبل از بیان حرفی یکم اطلاعات بسیار محدود و ناقص خودشونو کامل کنند و بعد در مورد بارسا حرف بزنند .

به به. به این میگن یه خبر خوب. از اول هم معلوم بود که این حرف ها شایعه هست. بارسلونا برای تابستون فقط 45 ملیون یورو پول داره. 20-25 تایی رو که برای روسی کنار گذاشتن. با چی میخواست فابرگاس رو بخره؟
    فکر کنم به فرضیۀ جاذبه اعتقاد دارن! همه با هم داشتن فکر میکردن که فابرگاس میخواد بره اونجا تا شاید واقعاً بره!!
    مثلا در جواب این دوستمون که به فرضیه جاذبه اعتقاد نداره باید بگیم عزیزم , گلم , دوست گرامی

23 میلیون بابته قرار داد ابرا + 3 میلیون بابته کاسرس + خیلی از بازیکنهای تیم B و غیره تو جیب راسل نمیره و این اعداد جمع میشن رو اون بودجه اولیه همین دو مورد حساب کنیم بودجه خرید میره بالای 70 میلیون

ایشالا هر چه زودتر شاهد حضور فابرگاس تو نوکمپ باشیم که 3 ماه از وقتمون به اخبار فیک و بحث بی فایده در این مورد با هواداران تیمهای دیگر نباشیم.

مورد بعدی هم باز ناشی از کمبود اطلاعاته

اول اینکه اگه بارسا خیلی فابرگاس رو میخواست و دوسش داشت و میدونست یه روزی به اینجا میرسه هیچ وقت رد تاکتیکی و تکنیکی نمیکردنش و بعدشم پرتش کنن بیرون.
    عزیزم کسی فابرگاس رو پرت نکرد بیرون ! مشکل قوانین فوتبال تو اسپانیا هست که دست باشگاه ها را برای قرار داد (مالی بالا) با بازیکنان جوان بسته و این وسط کسانی از این قانون سوء استفاده میکنند . همه هم میدونیم کیا هستند.

امیدوارم این قانون های مسخره هم برداشته بشه تا شاهد حضور اینده سازان باشگاهمون در باشگاههای ضعیف و سطح پایین نباشیم .

2. 7 کاربر از xmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آقا من یه سوآل از شما دارم. اگه فابرگاس بیاد بارسا چه طوری میخواد توی ترکیب 3-3-4 قرار بگیر یعنی منظورم اینه که به جای کی میاد تو ترکیب؟ چند تا راه داره که اولیش اینه که ژاوی یا اینیستا رو نیمکت نشین کنه ! یا خود فابرگاس رو مثل بویان کرکیچ نیمکت نشین کنه یا اصلا فابرگاس رو نخره ببخشید قصد توهین نداشتم اگه به کسی بر خورد معذرت میخوام
    دوست عزيز
    نميشه كه هميشه 3 3 4 بازي كرد
    فصل بعد همه اروپا براي بستن بارسا و متوقف كردنش بسيج ميشه
    ما بايد بتونيم به روشهاي ديگه اي هم بازي كنيم كه براي اين كار به ابزارش هم نيازمنديم
    بارسا در هر صورت به يه فابرگاس يه يكي شبيهش نياز داره

در خط حمله هم حتما به كسي مثل سانچز احتياج داريم
    من دو سه تا ويدئو ازش ديدم خيلي بازيكن باهوشيه
    شايد بعضي از دوستان معتقد باشن كه با اين ويدئو ها نميشه در مورد يه بازيكن قضاوت كرد چون گلچين ميشن
    اما اصلا نيازي نيست از روي تكنيك و كارهاي فرديش در مورد يه بازيكن قضاوت كرد
    كافيه به حركتش ، سرعتش، سربالا بودنش ، ميدان و وسعت ديدش توجه بشه تا بتونيم يه بازيكن خوب رو از معمولي تشخيص بديم
    كافيه توجه كنيم كه از انتخابهاي خودش مثلا در پاس دادن به كي پاس ميده به راحتي ميشه قدرت پيشبيني و بازيخواني بازيكن رو تشخيص داد
    به نظر من سانچز واقعا بهتر از روسيه
    اميدوارم به خاطر علاقه پپ به اين بازيكن راسل كم كاري نكنه

4. 6 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

جالب اینه که تو جاهای مختلف خوندم که میگه منچستر یونایتد رویای کودکی من بوده و قطعا انتخاب اولم یونایتد هست!!!
    پس چون 2نوع حرف شده نمیشه به این حرف ها اعتماد کرد....
    از این زاویه نگاه کن که گرفتن سالی 2-3 میلیون یورو آرزوی نه تنها کودکی بلکه هر زمان هر آدمیه
    اما گذشته از اینها فکر کنم ایجنت این بازیکنها بهشون میگن که تا اونها کارها رو درست کنن، خود بازیکن حرفی نزنه و این اظهار نظرها هم که غالبا تو اینترنت میاد (بنابراین کی به کیه) ساختگین

پ.ن: من هم اگر میخواستم بازی کنم یا بارسا رو انتخاب میکردم یا منچستر رو پس زیاد عجیب نیست سانچز هر دوتا رو دوست داشته باشه

6. 7 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

خدا رو شکر...
    آقای فابرگاس شما می تونید انقدر توی ورزشگاه بدون جام امیرات بمونید و خاک بخورید تا روزی در اوج پیری مثل تیری آنری و لیونبرگ و پاتریک ویرا و پیرس تو رو رها کنن!!!
    خیلی زور داره اون موقع که نه جام داری نه اینکه اسطوره ی یه تیمی باشی!!!
    یه کارنامه ضعیف باشگاهی در طول عمر...
    آقای فابرگاس فراموش کرده که داره بهترین سال های عمرش رو در چه باشگاهی می گذرونه!!!
    بهتره سال ها پیش رئیس بمونه...
    یعنی انقدر راحت به یه تیم بی احترامی میکنین؟؟؟ البته من این چیزا از جانب هوادارای بارسا عادت کردم.

شما از آرسنال چی میدونی که میگی خیلی راحت چون سنشون زیاد شد فروخت؟؟؟
    آرسنال که اگه اونارو نمیفروخت با بدهی هایی که داشت باشگاه الان بین بیگ فور لیگ انگلیس نبود.
    وگرنه آرسنال چرا برگکمپ رو نفروخت؟؟؟ اون که سنش از همه اینا بیشتر بود؟؟؟ ولی موند و 2005 از فوتبال خداحافظی کرد.
    در ضمن اونایی که نام بردی همه از افسانه ها و اسطوره های باشگاه آرسنال هستن و اعضای تیم رویایی 2003 - 2004 آرسنال هستن.

راحت به هر تیمی بی احترامی نکنید...

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

در خط حمله هم حتما به كسي مثل سانچز احتياج داريم
    من دو سه تا ويدئو ازش ديدم خيلي بازيكن باهوشيه
    شايد بعضي از دوستان معتقد باشن كه با اين ويدئو ها نميشه در مورد يه بازيكن قضاوت كرد چون گلچين ميشن
    اما اصلا نيازي نيست از روي تكنيك و كارهاي فرديش در مورد يه بازيكن قضاوت كرد
    كافيه به حركتش ، سرعتش، سربالا بودنش ، ميدان و وسعت ديدش توجه بشه تا بتونيم يه بازيكن خوب رو از معمولي تشخيص بديم
    كافيه توجه كنيم كه از انتخابهاي خودش مثلا در پاس دادن به كي پاس ميده به راحتي ميشه قدرت پيشبيني و بازيخواني بازيكن رو تشخيص داد
    به نظر من سانچز واقعا بهتر از روسيه
    اميدوارم به خاطر علاقه پپ به اين بازيكن راسل كم كاري نكنه
    در مورد الکسیس سانچس، من همون پارسال هم که تو جام جهانی بازیشو تو شیلی می دیدم، به داداشم می گفتم که این فوق العاده س...
    تک تک حرکتاش درسته، رو حساب و کتابه، خطرناکه و بوی گل میده...
    یه بازیکن تکنیکی و سرعتی که نمونه عالی یه وینگر مدرنه؛ میتونه کابوس هر مدافعی بشه...
    امسال هم تو اودینزه فصل خیلی خوبی داشته که حالا نصف اروپا دنبالشن...
    +
    اما روسی، جنس بازیش فرق می کنه؛ یه مهاجم گلزنه که چارچوبُ خیلی خوب میشناسه؛ رو زمین هم تکنیکش خوبه و اگه لازم باشه میتونه تو کناره ها بازی کنه...
    در کل، به نظر من شبیه داوید ویا س و به قول فرانسویها از اون مهاجم هاییه که بهشون میگن renard des surfaces؛ (روباه محوطه جریمه...)
    +
    امیدوارم که جفتشون بیان، ولی اگه بخوام یکی رو انتخاب کنم، میگم سانچس، چون آپشن های زیادی رو در اختیار تیم میزاره...

9. 5 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یعنی انقدر راحت به یه تیم بی احترامی میکنین؟؟؟ البته من این چیزا از جانب هوادارای بارسا عادت کردم.

شما از آرسنال چی میدونی که میگی خیلی راحت چون سنشون زیاد شد فروخت؟؟؟
    آرسنال که اگه اونارو نمیفروخت با بدهی هایی که داشت باشگاه الان بین بیگ فور لیگ انگلیس نبود.
    وگرنه آرسنال چرا برگکمپ رو نفروخت؟؟؟ اون که سنش از همه اینا بیشتر بود؟؟؟ ولی موند و 2005 از فوتبال خداحافظی کرد.
    در ضمن اونایی که نام بردی همه از افسانه ها و اسطوره های باشگاه آرسنال هستن و اعضای تیم رویایی 2003 - 2004 آرسنال هستن.

راحت به هر تیمی بی احترامی نکنید...
    دوست عزيز و آرسنالي من
    به اين خاطر كه مسئله فابرگاس كمي بيش از اندازه طول كشيده يه مقدار دوستان حساس شدن وگرنه پستهاي من به عنوان يه طرفدار بارسا هستن بارها گفتم كه آرسنال رو بهترين تيم انگليس ميدونم حتي با توجه به اينكه اواخر فصل كمي افت كرد
    ما بارساييها اصلا يادمون نميره كه تنها تيمي كه به معناي واقعي با فوتبال بازي كردن نه با بستن و تخريب كردن بارسا رو برد آرسنال بود
    ولي در مورد فابرگاس فكر ميكنم هر دو طرف تا اندازه اي حق دارن نگران باشن
    از طرفي كاپيتان آرسناله و در اين تيم اوج گرفته و سالهاست كه با طرفداراي اين تيم نفس ميكشه و زندگي ميكنه و يه طرفدار آرسنال طبيعتا حق داره نسبت به موندن يا رفتن سسك نگران و كنجكاو باشه
    از طرفي هم اين بازيكن محصول لاماسياست و در مدرسه بارسا به وجود اومده الفباي فوتبال رو معلمين بارسا يادش دادن من فكر ميكنم عضوي از خانواده بارسلوناست پس حق داريم كه دوست داشته باشيم به تيم و خونه خودش برگرده
    من فكر ميكنم بهتره اسير اين جو سازيهاي رسانه اي نشيم و منتظر بمونيم تا در پايان نقل و انتقالات ببينيم فابرگاس در آرسنال ميمونه يا به بارسا مياد
    فكر ميكنم هم طرفداراي آرسنال و هم بارساييها به خاطر علاقه اي كه به سسك دارن آرزوي اصليشون اين باشه كه در پايان سسك در جايي بازي كنه كه خوشحال باشه و راضي

11. 9 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه metallica is me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ساندرو روسل: می توانیم بیش از 45 میلیون یورو هزینه کنیم

سایت گل- ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا، اعلام کرد در صورتی که برای تقویت تیم نیاز باشد، حاضرند بیش از 45 میلیون یورو در بازار نقل و انتقالات هزینه کنند.
    معاون مالی باشگاه بارسا به تازگی اعلام کرد تنها می توانند 45 میلیون یورو در بازار نقل و انتقالات هزینه کنند در حالی که بازیکنان گران قیمتی مانند الکسیس سانچس، سسک فابرگاس و جوزپه روسی در بین اهداف بارسا در بازار نقل و انتقالات قرار دارند.
    روسل امروز در کنفرانس مطبوعاتی اش اعلام کرد در صورتی که باشگاه نیاز به بازیکنان بهتری داشته باشند، می توانند پول بیشتری خرج کنند. او همچنین خرید فابرگاس را وابسته به چند عامل دانست.

" باید ببنیم در بازار نقل و انتقالات چه اتفاقاتی رخ خواهد داد. ما با 45 میلیون وارد بازار خواهیم شد اما شاید بخشی از بودجه فصل بعد را نیز استفاده کنیم. گواردیولا اولویت هایی دارد اما هنوز از بازیکن خاصی نام نبرده است. او تنها از پست هایی که نیاز به تقویت دارند، صحبت کرده است.
    سسک؟ فکر می کنم او دوست دارم به تیم ما بیاید، مانند خیلی از بازیکنان دیگر اما ما آنقدر دیوانه نیستیم که یک رقم احمقانه برای او پیشنهاد کنیم. ما سال گذشته برای خرید او 40 میلیون یورو پیشنهاد دادیم اما امسال ارزش او کمتر است. رقم پیشنهادی ما به دستمزد او بستگی دارد. باشگاه هایی مانند چلسی و منچسترسیتی با پیشنهادهایی عجیب و غریب، بازار را خراب کرده اند."
    سال گذشته و پیش از انتخاب روسل به عنوان رئیس باشگه، یکی از اعضای کمیته نامزدی او اعلام کرده بود که خرید فابرگاس آسان خواهد بود.
    روسل در این مورد گفت:" او این حرف را بدون اطلاع از بدهی 532 میلیون یورویی باشگاه زد. اطلاعات او کافی نبود و مطمئنا از چیزی که گفته پشیمان است

13. 6 کاربر از metallica is me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The old La Masia closes forever

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    June 14, 2011

15. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض سسک فابرگاس: حضور در بارسا می تواند رسیدن به قهرمانی را تضمین کند

مدت هاست که شایعات زیادی در مورد بازگشت فابرگاس به بارسا شنیده می شود اما هنوز این اتفاق رخ نداده است
    سایت گل- سسک فابرگاس، کاپیتان آرسنال، از عدم قهرمانی تیمش در چند فصل اخیر و از اینکه نمی تواند در مورد آینده اش تصمیم گیری کند، اظهار ناراحتی کرد.

مدت هاست که شایعات زیادی در مورد بازگشت فابرگاس به بارسا شنیده می شود اما هنوز این اتفاق رخ نداده است.

او در گفتگو با شبکه رادیویی کوپه گفت:" با حضور در بارسا رسید به قهرمانی تضمین شده است مانند حضور در بایرن مونیخ، منچستریونایتد یا رئال مادرید. اینها باشگاه هایی هستند که هر اتفاقی رخ دهد، می توانند به قهرمانی برسند. و کاملا واضح است که من به عنوان بازیکن دوست دارم پیشرفت کنم و تا آنجا که می تواتم پیش بروم.

از اینکه در چند فصل اخیر به جام دست پیدا نکردیم بسیار ناراحتم اما من تنها 24 سال دارم و به خودم می گویم که یک بازیکن حرفه ای هستم که می خواهد بهترین باشد چون فکر می کنم می توانم. طبیعی است که باشگاه هایی برای خرید تو پیشنهاد می دهند که می توانند رسیدن به جام، قهرمانی و چالش های شخصی ات را تضمین کنند."

این ستاره اسپانیایی که در سال 2003 و در 16 سالگی به آرسنال پیوست، بار دیگر تاکید کرد که آینده اش در دست خودش نیست:" همه چیز به من بستگی ندارد. من امیدوارم این اتفاق رخ دهد اما اگر هم نشود، کاری نمی توانم بکنم. نمی توانم علنا بگویم که می خواهم به بارسا بروم. نباید چیزی بگویم. باید به طرفدارانی که کمک زیادی به من کردند، احترام بگذارم.

من در این مورد با ونگر صحبت نکرده ام. البته سال قبل صحبت کردم و این چیز جدیدی نیست زیرا همه این را می دانند و چیزهایی زیادی در این مورد نوشته شده است."

17. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض احتمال پیوستن قرضی بویان به رم

رابطه نزدیک بویان با سرمربی جدید رم باعث شده مدیر برنامه های این بازیکن از انتقال قرضی او به باشگاه رم سخن بگوید

سایت گل – مدیر برنامه های بویان کرکیچ اعلام کرد این بازیکن ممکن است فصل آینده به صورت قرضی به رم بپیوندد.
    بویان که معمولا جایی در ترکیب اصلی بارسلونا ندارد قصد دارد به دلیل رابطه نزدیکش با لوئیس انریکه سرمربی پیشین تیم دوم بارسلونا به رم بپیوندد.
    از وقتی که لوئیس انریکه به عنوان سرمربی جدید رم معرفی شده خبرهایی مبنی بر احتمال انتقالی بویان به این تیم ایتالیایی شنیده میشد که اکنون زوران وکیچ مدیر برنامه های بویان این خبر را تایید کرده است.
    او در گفتگو با یکی از وب سایت های خبری شهر رم می گوید :" به نظرم مشکلی برای توافق بین دو باشگاه رم و بارسلونا وجود نخواهد داشت. این انتقال به احتمال فراوان قرضی خواهد بود. بویان همکاری مجدد با لوئیس انریکه را دوست دارد."
    بویان هم اکنون با تیم زیر 21 ساله های اسپانیا در رقابت های قهرمانی اروپا که در دانمارک برگزار می شود حضور دارد. او فصل گذشته در 26 بازی که برای بارسا به میدان رفت موفق شد شش گل به ثمر برساند.

19. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •