تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 339 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

دوستان يه سوال ...

الان ما 3 تا سهميه هامون كيا هستن كه خريديم؟!

حمودي و كرار و ... ديگه كي؟!

نكنه ممد سوتي قراردادش ثبت شده باشه؟!

خريد نصرتي خيلي كار اشتباهيه ...

ولي اومدن اين 3 تا بازيكن به استقلال اگه مسجل بشه يعني معجزه :

1_ رحمتي / 2_ تيموريان / 3_انصاري فر

واسه هر كدوم هم دليل هستش ... تيموريان شايد بمونه پيش قلعه نوعي

رحمتي هم كه مظلومي ميگفت حدود 1 ميليارد پول خواسته !

انصارفي فر هم كه آخه پرسپوليسه ... ديگه چجوري بگه بنده خدا : دي ( هرچند خيلي بازيكن خوبيه )

+

ولي خدا كنه حداقل يه هافبك دفاعي بگيرن ... كه اگه نگيرن بايد فاتحه ي تيم رو خوند ... چون دفاع خوبي هم نداريم زياد ( گلر و خط دفاعي منظورمه )

2. 3 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یعنی احتماله رفتنه میداوودی هم هست؟؟؟؟؟؟
    قرارداد داره که.

4. 2 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

یعنی احتماله رفتنه میداوودی هم هست؟؟؟؟؟؟
    خدا نکنه اگه میداوودی بره کی بمونه با آرش می خوایم گل بزنیم
    اگه این حاجی منو دق مرگ نکرد من فقط ادینهو رو می خوام هیچ خبری هم ازش نیست خدا کنه عقل سلیمشون کار کنه این بازیکن رو بگیرن
    ما 3 بازیکن گرفتیم اگه ادینهو و کاظمی رو بگیریم و یه گلر از همه نظر تکمیلیم احتیاج به بازیکن دیگه ای هم نیست فکرش رو بکنید چه شود

6. 3 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

[/QUOTE]
    اگه این حاجی منو دق مرگ نکرد من فقط ادینهو رو می خوام هیچ خبری هم ازش نیست خدا کنه عقل سلیمشون کار کنه این بازیکن رو بگیرن
    ما 3 بازیکن گرفتیم اگه ادینهو و کاظمی رو بگیریم و یه گلر از همه نظر تکمیلیم احتیاج به بازیکن دیگه ای هم نیست فکرش رو بکنید چه شود[/QUOTE]

اره ....
    فکرش رو بکنید این خط حمله چه شود...

میداوودی مجیدی ادینیو

جباری کرار

8. این کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ورزش > مدیریت ورزش - بازار نقل و انتقالات داغ داغ است و این روزها شایعات زیادی در مورد گزینه هایی که قرار است به جمع آبی پوشان اضافه شوند شنیده می شود.
    به گزارش خبرآنلاین؛ خیلی از هواداران نگران هستند که ممکن است مسئولان این تیم نتوانند گزینه هایی را که این روزها در صدر اخبار قرار دارند را جذب کنند اما فتح الله زاده سرپرست این تیم با اعتماد به نفس بالایی این قول را به هواداران می دهد که خیالشان از بابت فصل نقل و انتقالات راحت باشد:«قول می دهم هواداران همه آن بازیکنانی را که دوست دارند در استقلال بازی کنند را جذب کنم.»
    او این را می گوید و ادامه می دهد:«در پست دروازه بان،هافبک راست و هافبک دفاعی بازیکنانی در لیست ما هستند که بدون شک استقلالی می شوند.هر بازیکنی هر کجا که دوست دارد برود و مذاکره کند اما مهم این است که من ثابت کرده ام در فصل نقل و انتقالات خوب عمل کرده ام و تخصصم این است که ماهی قزل آلا صید کنم.هر کاری یک راهی دارد و من می دانم چطور بازیکنان مورد نظر هواداران را جذب کنم.»
    فتح الله زاده در پایان می گوید:«فصل قبل که خسرو حیدری به سپاهان رفت من روی قول یکی از دوستان حساب باز کرده بودم اما امسال دیگر چنین ریسکی را نمی کنم و خیال هواداران راحت باشد که هر بازیکنی را که دوست داشته باشند من به استقلال می آورم.این شایعاتی هم که در مورد کرار مطرح شده است اصلا درست نیست و قبل از اینکه باشگاه ها بخواهند برای جذب او اقدامی بکنند من با کرار قرارداد داخلی ثبت کردم و او نمی تواند به باشگاه دیگری برود. شنیده ام خیلی از باشگاه های دیگرهم برای جذب بازیکن با مشکل روبرو شده اند اگر آنها بخواهند من می توانم مشاوره بدهم تا آنها بازیکنان مورد نظرشان را جذب کنند.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پ ن :حاجی ما قبولت داریم .
    فقط باید با پیراهن تیم ببینیمشون نه با مصاحبه !
    ..........................
    اقا یکی از کاربرا خبر انلاین نوشته بود رحمتی از پیروزی یک میلیارد و 400 میلیون خواسته!! پیشنهاد اس اس 970 میلیون و پیروزی 750 میلونه !!

10. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خسرو حيدري:استقلال را دوست دارم اما به ساكت قول دادم

هافبک فصل گذشته تيم فوتبال سپاهان گفت: براي هر بازيکني افتخار است در استقلال بازي کند، اما من به محمدرضا ساکت مدير عامل باشگاه سپاهان قول داده‌ام.

خسرو حيدري در پي شايعات اخير مبني بر بازگشت احتمالي‌اش به تيم فوتبال استقلال، اظهار کرد: من تيم استقلال را دوست دارم و براي هر بازيکني افتخار است که در استقلال بازي کند. اما ديروز (چهارشنبه) جلسه‌اي با محمدرضا ساکت و غلامحسين حسيني، مديرعامل و رييس هيات مديره باشگاه سپاهان داشتم و براي ماندن در اين تيم در فصل آينده به نتايج خوبي رسيديم و قرار شد فردا (جمعه) به اصفهان رفته تا مذاکرات نهايي را انجام دهم.

وي افزود: من فصل گذشته دوران خوبي را با سپاهان داشتم و الان هم براي ماندن در اين تيم تنها يک مشکل کوچک شخصي دارم که اميدوارم با حل کردن آن بتوانم قرار دادم را با سپاهان تمديد کنم. بازي کردن در استقلال را دوست دارم، اما به مسئولان سپاهان قول دادم. اگر در نهايت با سپاهان به توافق نهايي نرسم، بي‌ترديد به پيشنهادهاي ديگر فکر خواهم کرد.

کد:
    پ.ن
    پارسال هم به ما قول داده بودی اقایه حیدری.یادته؟
    به نظر من امسال باید اخرین فرصتش برایه برگشت باشه.....
    اخره بی غیرتیه اگه این بازیکنو بخوایم برایه لیگ 12 قبولش کنیم.....اگه امسال نیاد نباید دیگه بیاریمش منکه خیلی شاکی میشم اگه این فصل نیادو بخواد فصل دیگه بیاد چون همین فصلم با منت قبولش میکنیم
    اگه اینطوری بشه پس معلوم میشه قلعه نویی به اینا قول داده فصله بعدی همه با هم میریم استقلال این فصل نمیخواد برین.....

....
    ....

طبق اخبار اندو تو تراکتور ماندنی شد

12. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مذاکرات نا موفق رحمتی با پرسپولیس

ورزش > لیگ برتر - مهدی رحمتی در دیدار با حمید استیلی و نمایندگان باشگاه پرسپولیس ، نتوانست برای پیوستن به این تیم ، توافق کند.
    به گزارش خبرآنلاین؛ درحالی که خبرگزاری فارس از گفت و گوی تلفنی رحمتی با پرسپولیسی ها خبر داده بود اما نزدیکان به حمید استیلی از ملاقات او و نمایندگان باشگاه پرسپولیس در عصر روز چهارشنبه با رحمتی خبر دادند. مذاکراتی که البته بر سر مسائل مالی به نتیجه ای نرسید و نیمه تمام باقی ماند. اگرچه میزان رقم مورد نظر رحمتی در این مذاکرات عنوان نشده اما می گویند این رقم باعث شده تا استیلی و همراهانش با تعجب به هم نگاه کنند.
    رحمتی که بیشترین مشتریان را در این فصل دارد پس از ترک باشگاه با تماس چند چهره شاخص مذهبی روبرو شد که او را برای حضور در تیم سرخپوش تهرانی ترغیب می کردند و حتی بحث هایی درباره احتمال تداوم مذاکرات میان او و مدیران پرسپولیس برای صبح روز پنجشنبه عنوان شده است. اگرچه علی فتح الله زاده ، مدیر استقلال هم می گوید هرچقدر هم این بازیکنان با پرسپولیس مذاکره کنند ، در پایان به تیم خودمان می آیند چون هیچ کس مثل حاجی توان جذب ستاره ها را ندارد.

کد:
    این تیکه اخر که حرفه حاجیه خیلی باحاله

14. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دلخوري شديد فتح اله زاده از رحمتي

علي فتح اله زاده بلافاصله پس از اتمام ليگ با رحمتي (از سپاهان) وارد مذاکره شد و از اين دروازه بان قول گرفت که فصل بعد را در استقلال سپري کند؛ اما حضور رحمتي در شوراي شهر و توافق شفاهي با حبيب کاشاني، فتح اله زاده را ناراحت و دلخور کرده است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران به نقل از يک مقام مسئول حاضر در باشگاه استقلال؛ سرپرست اين باشگاه تصور مذاکره رحمتي با قرمزها را نداشت و به همين دليل اعلام کرده در صورتي که اين دروازه بان به پرسپوليس برود وي نيز تلافي مي کند و يک دروازه بان از پرسپوليس را جذب مي کند.

فتح اله زاده مدعي شده در صورتي که مطمئن شود رحمتي به پرسپوليسي ها قول صددرصد داده و قرار است فصل بعد را در اين تيم سپري کند، ديگر به وي نيازي ندارد و ترجيح مي دهد که وي با قرمزها قرارداد امضاء کند.

اما در حال حاضر هيچ خبري از رحمتي نيست و اين دروازه بان پس از گفتگو با کاشاني در سفر بسر مي برد. رحمتي قصد دارد پس از پايان حرف و حديث ها و مشخص شدن شرايط تيم ها از جمله سرمربي پرسپوليس قرارداد خود را نهايي کند.

کد:
    حقیقی که امروز قراردادشو 2ساله تمدید کرد.کیو میخواد از اونا بگیره حاجی؟نکنه رحمان احمدیو؟

16. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امير حسين صادقي به تبريز فرا خوانده شد

امير حسين صادقي، مدافع فصل پيش تيم استقلال در فهرست فروش باشگاه استقلال قرار دارد اين بازيکن، از سوي مظلومي به تمرينات فرا خوانده شده است، اما مسئولان و شخص فتح اله زاده، اعلام کردند که به اين بازيکن نياز ندارند، زيرا وي با انجام مصاحبه و بي نظمي شرايط تيم را در طول فصل با تغيير و مشکل روبرو کرده است.

به نقل از يک مقام مسئول حاضر در باشگاه استقلال، اميرحسين صادقي، بصورت تلفني با امير قلعه نوعي مذاکره کرده است و به احتمال فراوان فصل آينده را در تيم تراکتورسازي سپري مي‌کند، اما وي براي گفتگو با فتح اله زاه و بررسي مشکلاتش راهي باشگاه استقلال و پس از تسويه حساب راهي تبريز مي شود.

گفتني است، اين بازيکن قرار است به عنوان مدافع و جانشين احتمالي محمد نصرتي جذب تراکتور سازي شود، البته با توجه به بازيکناني که اين تيم جذب کرده و محدوديت هايي که براي بازيکنان ليگ برتر وجود دارد، امير قلعه نوعي در تلاش است تا جذب بازيکنان مورد نظر خود را در اولويت قرار دهد و امير حسين صادقي جز اين نفرات است.

کد:
    بنز میدیم ژیان میگیریم

18. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام دوستان يه چند تا خبر به صورت تيتر و كوتاه مينويسم از روزنامه ي خبر ورزشي :

آتيلا حجازي اومدنش به استقلال روند مثبتي نداره چون فكر ميكنه دارن بر سرش منت ميزارن.

خسرو حيدري بعد از همراهي نكردن قلعه نوعي در تراكتور به نظر ميرسه به استقلال نزديك شده باشه.

كريم انصاري فر مذاكرات خودش رو با استقلال روز شنبه آغاز ميكنه ... انصاري فر گفته هنوز پيشنهادي از پرسپوليس دريافت نكردم.

20. 3 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •