خسرو حيدري:استقلال را دوست دارم اما به ساكت قول دادم
هافبک فصل گذشته تيم فوتبال سپاهان گفت: براي هر بازيکني افتخار است در استقلال بازي کند، اما من به محمدرضا ساکت مدير عامل باشگاه سپاهان قول دادهام.
خسرو حيدري در پي شايعات اخير مبني بر بازگشت احتمالياش به تيم فوتبال استقلال، اظهار کرد: من تيم استقلال را دوست دارم و براي هر بازيکني افتخار است که در استقلال بازي کند. اما ديروز (چهارشنبه) جلسهاي با محمدرضا ساکت و غلامحسين حسيني، مديرعامل و رييس هيات مديره باشگاه سپاهان داشتم و براي ماندن در اين تيم در فصل آينده به نتايج خوبي رسيديم و قرار شد فردا (جمعه) به اصفهان رفته تا مذاکرات نهايي را انجام دهم.
وي افزود: من فصل گذشته دوران خوبي را با سپاهان داشتم و الان هم براي ماندن در اين تيم تنها يک مشکل کوچک شخصي دارم که اميدوارم با حل کردن آن بتوانم قرار دادم را با سپاهان تمديد کنم. بازي کردن در استقلال را دوست دارم، اما به مسئولان سپاهان قول دادم. اگر در نهايت با سپاهان به توافق نهايي نرسم، بيترديد به پيشنهادهاي ديگر فکر خواهم کرد.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پ.ن
پارسال هم به ما قول داده بودی اقایه حیدری.یادته؟
به نظر من امسال باید اخرین فرصتش برایه برگشت باشه.....
اخره بی غیرتیه اگه این بازیکنو بخوایم برایه لیگ 12 قبولش کنیم.....اگه امسال نیاد نباید دیگه بیاریمش منکه خیلی شاکی میشم اگه این فصل نیادو بخواد فصل دیگه بیاد چون همین فصلم با منت قبولش میکنیم
اگه اینطوری بشه پس معلوم میشه قلعه نویی به اینا قول داده فصله بعدی همه با هم میریم استقلال این فصل نمیخواد برین.....
....
....
طبق اخبار اندو تو تراکتور ماندنی شد