این تایوو عجب بدن ورزیده ای داره !
یکی از اون بازیکناییه که دوست دارم امشب بازیشو ببینم.
بازی امشب چون ترکیب میلان تقریبا کامله واقعا ارزش دیدن داره.
این تایوو عجب بدن ورزیده ای داره !
یکی از اون بازیکناییه که دوست دارم امشب بازیشو ببینم.
بازی امشب چون ترکیب میلان تقریبا کامله واقعا ارزش دیدن داره.
نمي تونه بازي كنه !!
پیشنهاد 6 ملیون یوریی + نصف مالکیت پالوسچی
میلان پیشنهاد خود را از 5 میلیون یورو به 6 میلیون یورو افزایش داده است.
به نظر می رسد مدافع عنوان قهرمانی اسکودتو مصمم است تا ریکاردو مونتولیوو را به سن سیرو بکشاند و گفته می شود پیشنهاد رسمی جدیدی برای این هافبک ایتالیایی ارائه شده است.
طبق گزارشات امروز میلان ایتالیا مشتاق است تا ریکاردو مونتولیوو را به خط میانی خود اضافه کند قبل از آنکه فصل آغاز شود و گفته می شود پیشنهاد رسمی خود را ارائه دادند.
پیشنهاد رسمی روسونری 6 ملیون یورو و به اضافه نصف مالکیت پالوسچی برای جذب مونتولیوو می باشد و امیدوار فیورنتینا اجازه ترک مونتی را بدهد.
میلان پیش از این تلاش کرده بود تا آنتونیو کاسانو را در این معامله وارد کند اما این معامله لغو شد چرا که فیورنتینا قادر به پرداخت دستمزد مهاجمی چون کاسانو نمی باشد
مونتولیوو تا سال 2012 با باشگاه خود قرارداد دارد اما انتظار می رود پس از امتناع به وضوع مونتی در تمدید قرار داد خود در این تابستان به فروش برسد.
باید دید سران فیورنتینا چه واکنشی نسبت به این پیشنهاد میلان از خود نشان خواهند داد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رونی " میلان را دوست دارم,سیدورف برایم جالب است
در اینجا می توانید مصاحبه وین رونی با گازتا دلا اسپورت را مشاهده کنید.
در مصاحبه ای با وین رونی که به نقل و انتقالات هیچ ربطی ندارد رونی در رابطه با کالچیو صحبت کرد.
بدون شک وین رونی یکی از بهترین بازیکن های حال حاضر دنبا و خطرناکترین آن ها می باشد و در سال 2009 با درخشش خود و گلزنی لئوناردو و روسونری ها را در مرحله یک هشتم نهایی حذف کرد و به خانه فرستاد.
اما این مرد انگلیسی در حال حاضر می گوید که میلان را دوست دارد.
زمانی که از او پرسیده شد که کدام تیم را در ایتالیا بیشتر دوست دارد , بازیکن سابق اورتون گفت " میلان نیز یک باشگاه تاریخی است ما با آنها چندین بار مواجه شده ایم و من نمی توانم دو مورد از این بازی ها برابر میلان ه ما شکست خوردیم را فراموش کنم"
وسلی اسنایدر در اینتر ؟ نه , کلارنس سیدورف در میلان برایم جالب تر است.من با تماشای بازی های سری آ از تلویزیون بزرگ شدم,لیگ ایتالیا همواره خوب است.من هیچ وقت به بازی در خارج از انگلیس فکر نکرده ام و دلیلی برای ترک کردن ندارم"
رونی در سال 2005 بود که به منچستر پیوست و بیشتر از 100 گل برای تیمش به ثمر رسانده است.هر چند او در تیم ملی یک بازیکن معمولی است اما او در مصاحبه با گازتا دلا اسپورت چنین گفت که اگر او نمی خواست که برای انگلیس بازی کند دوست داشت تا برای برزیل بازی کند!.
باستین شواین اشتایگر می گوید رسانه ها باید از میلان بپرسند اگر او آقای ایکس وعده داده شده است.
میلان به دنبال یک هافبک است و یکی از نام های که از آن به عنوان آقای ایکس یاد می شود باستین شواین اشتایگر است.جانشین کاپیتان بایرن مونیخ که دیروز در بازی برابر میلان به میدان رفت که با تساوی 1-1 به پایان رسید و موفق شد اخرین پنالتی بایرن را پس از خراب کردن پنالتی روسونری توسط پالوسچی را به گل تبدیل کند و تیمش را راهی فینال آئودی کاپ کند.
ماکس آلگری سرمربی روسونری در کنفرانس مطبوعاتی پس از بازی گفت " شواین اشتایگرموفق به ایجاد تفاوت " در آئودی کاپ شد و زمانی که از بازیکن این سوال شد که احتمال انتقالش به میلان وجود دارد او هیچ چیزی را به طور کامل رد نکرد.
به گزارش یورو اسپورت دات ایت-باستین شواین اشتایگر چنین گفت " در حال حاضر من بازیکن بایرن مونیخ هستم , اما آینده نامعلوم است.میلان تیم بزرگی است"
" آیا من آقای ایکس هستم ؟ من چیزی نمی دانم اگر من آقای ایکس هستم یا اینکه نیستم شما باید این سوال را از سرمربی میلان بپیرسید"
" آیا ترجیح به ترک بایرن می دهم؟ من هنوز جوان هستم و زمان زیادی پیش رو دارم تا بجربه های بسیاری را بدست آورم.در حال حاضر من بازیکن بایرن مونیخ هستم و در اینجا خوب هستم اما هیچ کسی از آینده خبر ندارد"
بایرن مونیخ دیروز اعلام کرد که باستین شواین اشتایگر 26 ساله فروشی نمی باشد.
آدریانو گالیانی درب های میلان را بر روی مونتی باز کرد
در اینجا می توانید مصاحبه گالیانی با اسکای اسپورت ایتالیا را مشاهده کنید.
میلان ایتالیا اعلام کرد که انتقال این ملی پوش ایتالیایی به میلان " ممکن " است پس از آنکه میلان پیشنهادی برای جذب این بازیکن ارائه کرد.
آدریانو گالیانی اعلام کرد که انتقال هافبک 26 ساله فیورنتینا ریکاردو مونتولیوو به میلان می تواند در پنجره نقل و انتقالات تابستانی تحقق یابد.
صبح امروز نشریه La nazione اعلام کرد که میلان پیشنهادی 6 میلیون یورویی + نصف مالکیت آلرتو پالوسچی برای متقاعد کردن باشگاه فیورنتینا ارائه داده است.
گالیانی نیز تایید کرد که تمایل به جذب این هافبک ایتالیایی دارند, تنها یک هفته پس از آنکه آلگری این هافبک ملی پوش را مورد تحسین خود قرار داد کسی که پیشنهاد تمدید قرارداد با باشگاه فیورنتینا را رد کرد.
گالیانی در صحبت هایی با اسکای اسپورت ایتالیا چنین گفت " مونتولیوو در میلان ؟ ممکن است , اما میلان هیچ ربطی به عدم تمدید قرارداد مونتی با باشکاه خود ندارد"
" ما رابطه بسیار خوبی با فیورنتینا داریم و ما نمی خواهیم هیچ مشکل خاصی پیش آید"
مونتولیوو در حال حاضر تا سال 2012 با باشگاه خود قرارداد دارد و فیورنتینا پس از به خدمت گرفتن آندرآ لاتزاری در آستانه به خدمت گرفتن آلبرتو آکوئیلانی می باشد که بن نظر می رسد کاملا آماده از دست دادن کاپیتان سابق جوان خود می باشد.
روسونری ها هنوز هم ادعا می کنند که به دنبال یک هافبک تازه قبل از پایان نقل و انتقالات تابستانی هستند, اما این هافبک فابرگاس از آرسنال ,شواینی از بایرن مونیخ و بازیکن سابق میلان کاکا نمی باشد.
گالیانی در آخرین مصاحبه ای که داشته است چنین گفته است " من می دانم که فابرگاس بازیکن آرسنال است و بازیکن بارسا نمی باشد"
" هیچ دربی ما بین ما و بارسلونا برای جذب سسک وجود ندارد چرا که هزینه انتقال او بسیار بالا می باشد و او یکی از اهداف ما نمی باشد"
" باستین شواین اشتایگر یک سمبل برای بایرنی ها و بازیکن کلیدی آن ها می باشد و او نمی خواهد به میلان نقل مکان کند,همونطور که کاکا نیز انتقال او از نظر مالی بسیار مشکل است
گالیانی از در کردن انتقال احتمالی منوتولیوو به میلان خودداری کرد.هافبک 26 ساله فیورنتینا که فروخته خواهد شد.
" ما به هیچ وجه مونتولیوو را تحت فشار نگذاشته ایم اما پس از این ماجرا ها انتقال او به میلان ممکن است"
" به اندازه کافی در رابطه با آقای ایکس صحبت شده است و دیگر کافی است,اگر او از راه برسد در انتهای آگوست می باشد"
موجی: تنها اینتر و میلان تا سه سال آینده مدعی اصلی فتح اسکودتو هستند
رئیس اسبق باشگاه یوونتوس معتقد است در چند سال آینده رقابت اصلی برای کسب قهرمانی سری آ بین دو باشگاه اینتر و میلان خواهد بود
سایت گل – لوچیانو موجی مدیر اسبق باشگاه یوونتوس معتقد است حداقل تا سه سال آینده میلان و اینتر مدعیان اصلی کسب عنوان قهرمانی سری آ هستند.
بعد از رسوایی کالچوپولی در سال 2006 این دو باشگاه تمامی عناوین قهرمانی سری آ را بین خود تقسیم کردند. اینتر 5 عنوان قهرمانی پیاپی را بعد از سال 2006 از آن خود کرد اما میلان سال گذشته نوار قهرمانی های اینتر را پاره کرد و بعد از 7 سال اسکودتو را فتح کرد.
ناپولی، یوونتوس و رم همگی عزم خود را جزم کرده اند تا برای کسب عنوان قهرمانی سری آ بجنگند اما موجی معتقد است آنها نمی توانند با میلان و اینتر رقابت کنند.
موجی می گوید:" به نظر من دو تیم شهر میلان در دو تا سه سال آینده مدعی اصلی فتح اسکودتو هستند. ناپولی در حد و اندازه های رقابت با این دو تیم نیست اما می تواند برای آنها مشکل ساز باشد."
موجی در جواب این سئوال که آیا یک مهاجم جدید می تواند به شاگردان والتر پاتزینی کمک کند گفت:" فکر نمی کنم."
دوست دارم هر چه زودتر این مونتولیوو کوفتی بیاد
دیگه کش پیدا کردن ترانسفر این بازیکن از حوصله ما خارجه!
کلا نقل و انتقالات امسال بدجوری روی اعصاب همه بود
مخصوصا همین پروژه آقای ایکس![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)