تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 310 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 3093

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 6

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مــــــــشهد

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط linkin_park
    برو بچز استادیوم بعدیم استادیوم تیم ملی چین در شانگهای هست :

استادیوم خوفی هست و بنظر من و خیلی های دیگه سخت ترین استادیوم حال حاضر هست : ( البته بعد از آلیانز ارنا)

استادیوم یووه رو هم این هفته واسه دانلود میزارم .

با سلام

دوست عزیز از کجا دانلود کنیم ؟؟؟؟؟؟؟

دوستان در پست بالا یکی لطف کنه و جواب منو بده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط آرش-19
    متاسفانه بنده سررشته ای از بازی آنلاین نداریم آخه اینترنت من از این نفتیاست و دنبالش نرفتم.
    ولی شنیدم که راه حل نداره و شما باید Dvd اصل رو تهیه کنید .گفتم که دقیق نمی دونم.

و اما تفاوت We و Pes :
    در کل می شه گفت که از نظر گیم پلی شبیه هم هستند اماwe یه مقدار از Pes ساده تره.
    شما وقتی We بازی می کنید دارید یک فوتبالو بازی می کنید که فقط ازش لذت ببرید و یکم
    سرگرم بشید ( مثل فیفا ) البته به We بازها برنخوره این یک واقعیته بازی We و Pes درسته که
    از نظر فیزیک بازی و گرافیک و .... شباهت هایی با هم دارند اما از نظر هوش مصنوعی متفاوت
    هستند مثلا شما در We به راحتی ضربه چیپ می زنید و یا تک به تک گل می کنید ولی انجام
    این کار ها در Pes سخته چرا؟ چون این بازی بر اساس واقعیت طراحی شده و انجان این کارها
    در واقعیت هم دشواره.به همین دلیله که به Pes می گن فوتبال واقع گرایانه
    هوش مصنوعی Pes6 به قدری بالاست که در بازی برای لحظاتی می تونه نفس شما رو بگیره
    Pes برای کسانی طراحی شده که می خوان یک فوتبال حقیقی رو بازی کنند فوتبالی که بدون
    تاکتیک نمیشه به گل رسید و برای زدن یک گل کلی سختی بکشید . شرایط Pes6 طوری شده
    که شما به ندرت پیش میاد که مثلا 3 گل بزنید و هیچی گل نخورید و باید به نتیجه هایی مثل:
    2 به 1 و یا 3 به2 و یا 1 به 0 اکتفا کنید اونم در صورتی که یک بازیکن خوب باشید.
    در ضمن کونامی که مریض نیست بیاد یه جور فوتبالو به دو اسم بده بیرون و وجه خودشو خراب کنه!!!
    نسخه ژاپنی هم تمام بازی های ساخت ژاپن دارند مثلا رزیدنت اویل هم ژاپنی داره و هم انگلیسی
    ولی یک اسم داره.( تازه فیلم های ژاپنی مثل کینه هم نسخه ژاپنی دارند هم انگلیسی!!!)
    الان Pes6 هم برای Pc اومده و هم برای Ps2
    و امکان داره به زودی We 10 برای Pc بیاد مثل We9 که برای Pc اومد

و در نهایت :
    اگه سوالی در مورد خود بازی بود مثل همیشه در خدمتم
    سلام
    کمک کمک کمک کمک
    ديگه واقعا حالم داره از pes به هم میخوره
    این دیگه چه بازی مسخره است بعد از اینکه شونصد تا پاس دادیم و توپ رسید به یکی از مهاجمان پست محوطه
    هر جور شوت میزنی توپ از بالای دروازه بیرون میره اصلا انگار شوت محکم به سمت دروازه درpes معنی نداره
    اگر هم اروم بشوتیم سریع دروازبان راحت میگره یا وقتی که میخوای سانتر کنی هر جور ضربه ی سر میزنی باز توپ به بیرون میره
    خوب درست یه کم اروم تر بزنم شاید بره تو دروازه
    اما یا اینقدر اروم هستش که مدافع حریف سریع میاد و توپ را با ضربه ی سر دور میکنه یا اگر هم توپ به سمت دروازه بره دروازه بان راحت توپ رو میگیره من حدود 2 هفته که دارم pes6 بازی میکنم وقتی طی این مدت فقط 2 تا گل بیشتر نتونستم بزنم اونم تو حالت اماتور
    حتما میگید خوب مشکل از خودمه اما وقتی وقتی we10 رو بازی می کنم با pes6 ز'مین تا اسمون فرق میکنه اصلا من در سخت ترین شرایط در we10 به گل میرسم اونم با چندین گل در هر بازی تازه در حالت پروفشینال
    همین الان هم یکی از دوستان گفتند که این بازی واقع گرایانه هست خوب من بازی میکنم که سرگرم بشم نمیخوام فوتبالیست بشم که باید واقع گرا باشه
    خوب واقع گرا کیلویی چنده من میخوام از بازی کردن لذت ببرم ویا گل برنم
    اما شما میگید باید به شرایط 0-0 عادت کنم خوب درسته که باید در بازی تاکتیک داشت ولی در همین فوتبال های واقعی خودمون که میگید به قول شما واقع گرایانه هست در بعضی مواقع گل های شانسی به ثمر میرسد که خیلی هم در روند بازی موثر است
    در کل من we10 رو بیشتر میپسندم

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

من می خوام این بازی رو بخرم آخر خوبه یا نه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بازم سلام

دوست عزيز با احترام فراوان به شما بايد بگم كه اگه به فوتبال كامپيوتري به صورت تفريح نگاه ميكنيد بايد فيفا بازي كنيد چون شما به راحتي ميتونيد در سخت ترين درجه به گل برسيد اين رو يادمون نره كه pes6 رو باید به وسیله تاکتیک و تکنیک به گل رسید وبعضی از وقتا به وسیله شانس شما حتمان سیستم تیمتون رو باید عوض کنید من بهترین سیستم بازی رو سیستم کشویی معرفی میکنم

یا علی

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اولا سلام آقا حمید
    ثانیا بزار چند نکته رو برات بگم :
    1-من که گفتم اگه می خوای سرگرم بشی خوب برو WE10 یا Fifa07 رو بازی کن ولی اگه واقعا
    عشق فوتبال داشته باشی هیچی جز PES6 نمی تونه شما رو ارضاع کنه.

2-روش شوت به سمت دروازه در PES6 که نسبت PES5 تغییرات زیادی داشته رو من تا حالا نگفتم
    ولی امروز بخاطر اینکه این دوستمون از PES6 زده نشه می گم :

در PES5 برای شوت زدن مهمترین نکته حالت بدن نسبت به توپ بود که توپ باید نزدیک بدن و
    بدن در حالت تعادل می بود و همچنین بدن باید در زاویه مناسب در مقابل دروازه قرار می گرفت
    اما در PES6 شما علاوه بر نکات بالا باید توجه خاص نسبت به وضعیت توپ نسبت به زمین داشته
    باشید که این یعنی چه ؟
    اگه توجه کنید هنگامی که بازیکن با توپ در حال دویدن می باشد بعد از هر ضربه به توپ برای جلو
    انداختن توپ -توپ مقداری از سطح زمین بلند شده و بعد روی زمین شروع به قل خوردن می کنه
    بدترین لحظه برای ضربه زدن به توپ لحظه ای است که توپ از زمین بلند شده و به دلیل عجله برای
    شوت زدن و از دست نرفتن موقعیت اکثرا در این لحظه اقدام به شوت زدن می کنند که اگه محکم
    بزنی با اختلاف زیاد به بیرون میره و اگه آروم بزنی دروازه بان میگیره.
    و اما بهترین لحظه برای شوت زدن زمانی است که توپ روی زمین در حال قل خوردن است ( در ضمن
    اون نکات اولیه که گفتم باید رعایت بشه ) و شما برای رسیدن به این حالت فقط باید صبر کنید که
    بازیکن و توپ در حالت مناسب قرار بگیرند و بعد اقدام به شوت زنی بکنیددر این حالت شما می تونید
    توپو با قدرت زیاد (البته نه خیلی زیاد ) به زاویه دلخواه شوت کنید.
    راستی توقع نداشته که همش بره تو گل و اصلا توپو به بیرون نزنید چون من خودم هم بعضی از
    تو پارو به بیرون میزنم.

3-اگه زمان ضربه سر توپ به صورت قوص دار از بالای دروازه بیرون میره مهمترین عامل اینه که شما
    زودتر از موعد شوت ( مربع ) رو می زنید و باید با تمرین زمان بندی درست را بدست بیارید
    در ضمن این مهمترین عاملش بود عوامل دیگری مثل حضور مدافع یا سانتر بد یا خوب زیر توپ نبودن
    و......... می تونن از عواملش باشند.

4- در ضمن من خودم شاهد گل های شانسی در همین PES6 بودم
    امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم

آقا سعید شما حتما این بازی رو بخر ولی اولش سخته ها

اگه سوالی بود بازم مثل همیشه در خدمت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام
    آرش جان خيلي ممنون
    من قصد توهين به pes6 باز ها رو نداشتم و این فقط وفقط نظر من بود که بازی با مشکلاتی رو به رو است و یا قطعا هم من با مشکلاتی رو به رو هستم
    ولی در کل من چیز خاصی از این بازی نمی دونم که بخوام پیشنهاد یا انتقاد کنم در کل اگر چیز خاص یا ترفندی از pes 6 داشتید
    دریغ نکنید
    حالا با این صحبت های شما ببینیم میتونیم امروز یه گل بزنیم ..!!!!!!!!!!!
    ممنون

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

4

نقل قول نوشته شده توسط H @ M I D
    سلام
    کمک کمک کمک کمک
    ديگه واقعا حالم داره از pes به هم میخوره
    این دیگه چه بازی مسخره است بعد از اینکه شونصد تا پاس دادیم و توپ رسید به یکی از مهاجمان پست محوطه
    هر جور شوت میزنی توپ از بالای دروازه بیرون میره اصلا انگار شوت محکم به سمت دروازه درpes معنی نداره
    اگر هم اروم بشوتیم سریع دروازبان راحت میگره یا وقتی که میخوای سانتر کنی هر جور ضربه ی سر میزنی باز توپ به بیرون میره
    خوب درست یه کم اروم تر بزنم شاید بره تو دروازه
    اما یا اینقدر اروم هستش که مدافع حریف سریع میاد و توپ را با ضربه ی سر دور میکنه یا اگر هم توپ به سمت دروازه بره دروازه بان راحت توپ رو میگیره من حدود 2 هفته که دارم pes6 بازی میکنم وقتی طی این مدت فقط 2 تا گل بیشتر نتونستم بزنم اونم تو حالت اماتور
    حتما میگید خوب مشکل از خودمه اما وقتی وقتی we10 رو بازی می کنم با pes6 ز'مین تا اسمون فرق میکنه اصلا من در سخت ترین شرایط در we10 به گل میرسم اونم با چندین گل در هر بازی تازه در حالت پروفشینال
    همین الان هم یکی از دوستان گفتند که این بازی واقع گرایانه هست خوب من بازی میکنم که سرگرم بشم نمیخوام فوتبالیست بشم که باید واقع گرا باشه
    خوب واقع گرا کیلویی چنده من میخوام از بازی کردن لذت ببرم ویا گل برنم
    اما شما میگید باید به شرایط 0-0 عادت کنم خوب درسته که باید در بازی تاکتیک داشت ولی در همین فوتبال های واقعی خودمون که میگید به قول شما واقع گرایانه هست در بعضی مواقع گل های شانسی به ثمر میرسد که خیلی هم در روند بازی موثر است
    در کل من we10 رو بیشتر میپسندم
    دوست عزیز من یک هفته هستش که این بازی رو گرفتم.
    من قبلاً همیشه بازی های fifa رو می گرفتم ولی ایندفعه تصمیم گرفتم این بازی رو بگیرم.
    منم یه خورده اولش برام سخت بود.
    اما بعد دو روز شروع کردم top play یا همون very hard رو بازی کنم و هیچ مشکلی نداشتم و اگه قشنگ هم بازی کنم می برم.
    دیروز جام جهانی رو تموم کردم.
    حالا لیگ اسپانیا رو شروع کردم و 10 تا بازیهاشو پشت سر هم بردم...
    این بازی واقعاً اولش خیلی برام سخت بود...چون من همیشه بازی های فیفا رو بازی کرده بودم به گل های الکی و راحت عادت کرده بودم اما بعد از 1 روز فهمیدم که واقعاً این بازی خیلی بهتر و واقعی تر از بازیهای فوتبال دیگست.
    اگه تو شوتاش هم مشکل داری یکم برو قسمت تمریناتش اونجا قشنگ یاد می گیری...
    در کل بازی توپیه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مــــــــشهد

پيش فرض

با سلام

یک سوال داشتم در این کیت سرور اخری که همراه با ball server بود چه طور میشه این توپ ها رو به بازی اورد ؟

یک سوال دیگه ایا میشه از پچ بوندسلیگا برای ps2 هم استفاده کرد یا نه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط آرش-19

آقا سعید شما حتما این بازی رو بخر ولی اولش سخته ها

من استاد pes 5 هستم بابا

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

تو Pes 6 اگر به قسمت پس شاپ در آپشن بريد و پليرز رو انتخاب كنيد در صفحه 6 بازيكن يكي مانده به آخر ايراني

هست كه اسمش خداداد عزيزي است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •