اون مطلب که خوندید رو شما کامل نخوندید
آبدیت سونی برای نوت بوک سونی هست
شما اول باید یه مودم وایر لس سونی بخری که تیوی ساپورتش میکنه فقط و فقط یه مدل خاصه
بعد این درایور رو روی نوت بوک سونی نصب میکنی
نوت بوک سونی با وایرلس به اون مودم متصل به تی وی کانکت میشه
بعد میتونی از موس و کیبورد نوت بوک استفاده کنی این قدر هم وب سرچ با پنل سونی حال میده...@
بعد از خرید اون مودم میتونی از DLNA هم استفاده کنی ...
البته با کابل شبکه هم میتونی از این خاصیت استفاده کنی ...
البته خیلی هم حال میده چون دقیقا مشکل زیر نویس با این روش اشتراک گذاری حل میشه
البته اگه وایر لس این کار رو بکنی(البته من با مودم ای دی اس ال 300 مگ سری N امتحان کردم) توی فیلمهای 1080P فیلم ریپ میزنه منظورم فیلمهای بلوری با حجم 30 گیگ هست فول اچ دی البته منمودم خود سونی رو ندارم امتحان کنم
به حر حال که برای DLNA کابل شبکه بهترین گزینه است
تا÷یک اشتراک گذاری با این خاصیت هم توی امضا من هست
برای من هم جزاب شد
البته من موقعی که خریدم فکر کنم وقتی فروشنده زد به برق پنل روشن نشد و دستی دکمه پاور رو زد
ولی این نکته که شبها روی استند بای میمونه و موقع از برق کشیدن باید حتما کلید پاور روی پنل رو زد یا نه برای من هم جذاب شد بزار ببینیم بقیه بچه ها چی میگن
من از وقتی خریدم دست به دکمه پاور روی بدنه پنل نزدم فقط با کنترل خاموش روشن میکنیم
بخوایم بریم بیرون هم برای مدت زیاد مستقیم از برق میکشیم
نظر بچه ها د رمورد استفاده کردن از دکمه پاور روی پنل چیه؟
شبها چی کار میکنید استند بای یا از برق میکشید یا دکمه پاور روی پنل رو میزنید؟
دوستم تیونر دیجیتال داخل سونی قابلیت تصویر در تصویرش فقط برای انواع ورودی هاست
یعنی از یک ورودی چند تصویر در تصویر نمیدهد
پس شما نمیتونید همزمان شبکه های داخلی رو تصویر در تصویر داشته باشید از یک ورودی آنتن دیجیتال
مگر اینکه شما هم آنتن مستقیم بزنید به تیوی هم ورودی HDMIریسیور یا سه فیش داشته باشید یا ست آپ باکس
اون موقع یک کانال رو یا مثلا ریسیور بگیرید و تصویر در تصویر رو با گیرنده دیجیتال داخلی
شبکه اصفهان الان دو صدا هست البته رادیو اصفهان و صدای خود شبکه ولی بازار توی اصفهان نه همون فارسی
کلا قابلیت خوبه
پریشب می خوندم یه جایی که تو روزنامه بود قراره زیر نویس اخبار هم توی حالت دیجیتال اضافه بشه!!!