تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 98 اولاول ... 232930313233343536374383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 978

نام تاپيک: معرفي كليه امكانات و رفع مشكلات LED مدل 2011 سوني به نام EX520

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام
    قصد دارم از اینترنت تی وی ام( ex520) راحتتر استفاده کنم . ولی با توجه به نبود موس و صفحه کلید خیلی مشکله . یکجائی در همین فروم خوندم که آپدیت جدید تی وی کیبورد سونی را ساپورت میکند. آیا منظور همان کی بورد وایرلس مدل سونی است؟ هر مدل کی بورد سونی یا فرقی ندارد؟ خوب برای موس چی ؟ راستی من از یوس بی غیر از برند سونی استفاده کردم ولی نتونست به صورت وایر لس من رو به اینترنت پر سرعتم وصل کند . چون تی وی برند سونی رو میشناسه. آیا مدل خاصی از یو اس بی وایرلس مارک سونی هست یا هر مدل با برند سونی را میشناسد؟

---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------

برای راه اندازی و استفاده از سرویس DLNA
    تلویزیون EX520 چه سخت افزار یا ملزوماتی لازم است؟ از بس که فایل با یو اس بی بین کامپیوتر و فلش و تی وی رد و بدل کردیم خسته شدیم . ما که پول این امکان را پرداخته ایم و این آپشن روی تلویزیون ما است چرا نباید بتونیم از اون استفاده کنیم. لطفا اگر تجربیاتی در این خصوص دارین راهنمائی بفرمائید.
    اون مطلب که خوندید رو شما کامل نخوندید
    آبدیت سونی برای نوت بوک سونی هست
    شما اول باید یه مودم وایر لس سونی بخری که تیوی ساپورتش میکنه فقط و فقط یه مدل خاصه
    بعد این درایور رو روی نوت بوک سونی نصب میکنی
    نوت بوک سونی با وایرلس به اون مودم متصل به تی وی کانکت میشه
    بعد میتونی از موس و کیبورد نوت بوک استفاده کنی این قدر هم وب سرچ با پنل سونی حال میده...@
    بعد از خرید اون مودم میتونی از DLNA هم استفاده کنی ...
    البته با کابل شبکه هم میتونی از این خاصیت استفاده کنی ...
    البته خیلی هم حال میده چون دقیقا مشکل زیر نویس با این روش اشتراک گذاری حل میشه
    البته اگه وایر لس این کار رو بکنی(البته من با مودم ای دی اس ال 300 مگ سری N امتحان کردم) توی فیلمهای 1080P فیلم ریپ میزنه منظورم فیلمهای بلوری با حجم 30 گیگ هست فول اچ دی البته منمودم خود سونی رو ندارم امتحان کنم
    به حر حال که برای DLNA کابل شبکه بهترین گزینه است
    تا÷یک اشتراک گذاری با این خاصیت هم توی امضا من هست

سلام مرسی از توضیحت یک زحمت دیگم دارم ببخشا
    یک چیزی به برق زدم اول خودش رفت رو stand by چراغ قرمز میگم نباید اول با خود تل روشنش کنیم از رو کنارش؟؟تو دفترچه نوشته اخه؟
    کل روز باید رو چراغ قرمز باشه مشکل نداره بعدش این دکمه کنار تلویزیون رو خودش همون کار کنترل میکنه مثلا اون دکمه باورش رو خودش بزنی کلا خاموش میکنه shut down بعد بزنیم دیگه با کنترل روشن نمیشه ؟ یا اینکه دکمه رو خودشم مثل کنترل میمونه برای روشن خاموشه نه shut down کلی. شبا دیگه از برق بکشم اخه چراغ قرمز standby هس یا اون دکمه رو خوه تل کلا خاموشش میکنه
    برای من که بار اول تا زدم برق چراغ قرمز روشن شد یعنی قبل روشن کرده بودنش؟؟؟ اما اول یکسرس تنظیمات کرد خوده تل 40 sec رستارت و ... میخام بدونم تو مغازش کار نکرده باشه ؟ جلوی ما از انبارش داد ولی
    ولی lcd قبل سونی هم اینطوری بود میزدیم برق میرفت رو قرمز ولی از خودش روشنش نکرده بودم.
    ببخش اخر ببرسم که برای خودتم اولین بار برق زدی رفت رو چراغ قرمز با کنترل روشن شد یا نه اول باور بقل تل را زدی تا روشن شد؟
    اینم دوباره بگم دکمه باور سمت راست تل بقلش مثل کاره کنترل میکنه یا بزنیم کلا خاموش میکنه تل که با کنترل دیگه کار نمیکنه تل؟
    شب هم میخایم خاموش کنیم رو چراغ قرمزه محافظ بزنیم خاموش بشه مشکل نداره؟ یا اگه دکمه کنارش کلا خاموش میکنه اول اونو بزنیم بعد محافظ خاموش کنم؟
    دیشب که جراغ قرمز استند بای بود محافظ خاموش کردم مشکل داشت کارم بد بود؟؟

میشه عکس با فتو برا درست کنید تا تست کنم
    برای من هم جزاب شد
    البته من موقعی که خریدم فکر کنم وقتی فروشنده زد به برق پنل روشن نشد و دستی دکمه پاور رو زد
    ولی این نکته که شبها روی استند بای میمونه و موقع از برق کشیدن باید حتما کلید پاور روی پنل رو زد یا نه برای من هم جذاب شد بزار ببینیم بقیه بچه ها چی میگن
    من از وقتی خریدم دست به دکمه پاور روی بدنه پنل نزدم فقط با کنترل خاموش روشن میکنیم
    بخوایم بریم بیرون هم برای مدت زیاد مستقیم از برق میکشیم

نظر بچه ها د رمورد استفاده کردن از دکمه پاور روی پنل چیه؟
    شبها چی کار میکنید استند بای یا از برق میکشید یا دکمه پاور روی پنل رو میزنید؟

دوستان، این تصویر در تصویرش چطوری همزمان برای دو تا شبکه داخلی کار میکنه؟ من اول ها که خریده بودم تونستم این کار رو انجام بدم (نمیدونم چکارش کردم) ولی الان هر کاری می کنم فقط بین شبکه داخلی و ویدئو کار میکنه
    دوستم تیونر دیجیتال داخل سونی قابلیت تصویر در تصویرش فقط برای انواع ورودی هاست
    یعنی از یک ورودی چند تصویر در تصویر نمیدهد
    پس شما نمیتونید همزمان شبکه های داخلی رو تصویر در تصویر داشته باشید از یک ورودی آنتن دیجیتال
    مگر اینکه شما هم آنتن مستقیم بزنید به تیوی هم ورودی HDMIریسیور یا سه فیش داشته باشید یا ست آپ باکس
    اون موقع یک کانال رو یا مثلا ریسیور بگیرید و تصویر در تصویر رو با گیرنده دیجیتال داخلی

من الان یه گیرنده دنای هم دارم که این قابلیت رو داره و روی گیرنده های دوست و آشنا هم همچین
    چیزی دقیقا وجود داره .
    شبکه اصفهان الان دو صدا هست البته رادیو اصفهان و صدای خود شبکه ولی بازار توی اصفهان نه همون فارسی
    کلا قابلیت خوبه
    پریشب می خوندم یه جایی که تو روزنامه بود قراره زیر نویس اخبار هم توی حالت دیجیتال اضافه بشه!!!

2. 2 کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arashp30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خروجی دوم که پشت پنلex520 هست ،(سبز ،آبی و قرمز + سفید و قرمز) چه تفاوتی با همون خروجی زرد سفید قرمز دارد؟وبرای استفاده از خروجی صدا که از پشت دریچه آن نور قرمز دیده می شود چه نوع کابلی لازم داریم؟
    Last edited by arashp30world; 09-10-2011 at 07:34.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خروجی دوم که پشت پنلex520 هست ،(سبز ،آبی و قرمز + سفید و قرمز) چه تفاوتی با همون خروجی زرد سفید قرمز دارد؟وبرای استفاده از خروجی صدا که از پشت دریچه آن نور قرمز دیده می شود چه نوع کابلی لازم داریم؟

با سلام و احترام
    خروجی دوم که شما میفرمائید به نام component هست که از لحاظ سیگنالهای تصویر به سه بخش تقسیم شده و کیفیت بهتری نسبت به audio & video ( زرد سفیدقرمز) داره--در مورد درگاه مشکی رنگ که نور قرمز هم داره به نام (optical) هست و مختص صدای دیجیتال هست که برای استفاده از آن باید کابل اپتیکال با اندازه مورد نیاز تهیه بفرمائید

5. 2 کاربر از nimaamin28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوستان پشت کنترل شما چی نوشته ؟
    EX520

با سلام خدمت دوست عزیز
    من دیشب 46 این دستگاه رو خریدم
    پشت کنترل نوشته(( made in malaysia))

7. 3 کاربر از nimaamin28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    1 : وقتی فلش رو وصل میکنی یه پیغام میده و میگه که قبل از خارج کردن فلش یه کاری انجام بدید ، اون کار چیه .
    2 : اگه زبان رو فارسی کنیم قسمت دفتر چه داخلی هم فارسی میشه یا نه .

با تشکر .

9. 2 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه hovo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    1 : وقتی فلش رو وصل میکنی یه پیغام میده و میگه که قبل از خارج کردن فلش یه کاری انجام بدید ، اون کار چیه .
    2 : اگه زبان رو فارسی کنیم قسمت دفتر چه داخلی هم فارسی میشه یا نه .

با تشکر .
    چیز خاصی نمیگه
    داره بهت یاد آوری میکنه قبل از قطع برق خاموش کردن پنل فلش رو جدا نکنی ممکنه فایلهات خراب بشن (ما که هیچ وقت به هحرفش گوش نمیکنیم می کشیم بیرون)

بله راهنماش فارسی میشه

11. 3 کاربر از hovo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام

من یک ex520 46 از بانه گرفتم 1500. این را بگم که خیلی از مغازه ها این مدل را داشتند به قیمت 1400 و فقط یک مغازه دیدم که داره میده 1500. رفتم دیدم که کارتن این با بقیه یک تفاوتهایی دارد. مثلا 2تا هولگرام سونی داشت که بقیه ند اشتند. خلاصه این را گرفتم.( یارو میگفت پاورش ژاپنی هست و اون 1400 چینی !)

من کانال یابی کردم و 30 تا کانال گرفتم. ( در تهرانم ) . ولی فقط کانالهای ifilm - jamjam-shoma - pres tv تصویر دارند. و بقیه را میزند تصویری وجود ندارد.

حالا اخرین ورژن را ( sony_dtv0FA10A01A0A1_00000201 ) گرفتم که نصب کنم. چند تا سوال دارم که از دوستان و سروران گرامی خواهش میکنم بنده را راهنمایی کنند.

1- ایا این اخرین ورژن ارائه شده است ؟ و ایای با ریختن این ورژن فرمت wmv هم اضافه میشود.

2- من گیرنده ایکس ویژن 333 دارم. ایا از این ایکس ویژن استفاده کنم و یا از گیرنده داخلی خود سونی ؟

اگر جواب اینست که از ایکس ویژن استفاده کنم . با کابل hdmi وصل شوم بهتر است یا نه ؟

3- دوستان در مورد دیدن فوتبال صحبت کردند و یکسری تنطیمات گفتند که انجام شود. اگر امکانش هست به زبان ساده تر و با دادن ادرس تنظیمات به بنده کمک کنند. جریان این گاما را هم خواهش میکنم توضیح دهید که چی هست؟

پیشاپیش از لطفتون سپاسگذارم

13. این کاربر از mani_505 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arashp30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام خدمت دوست عزیز
    من دیشب 46 این دستگاه رو خریدم
    پشت کنترل نوشته(( made in malaysia))
    سلام
    مبارک باشه . چند خریدید؟ از بانه خریدید؟یا...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    مبارک باشه . چند خریدید؟ از بانه خریدید؟یا...
    سلام
    من از تهران خریدم به قیمت بانه-یه نفر رو پیدا کردم که توو کار فروش تی وی بود از بانه میاره و به قیمت میده-من 1/550/000تومان من حسابی تست گرفتم--تست پیکسل و پنل و اینترنت و... خیالم که راحت شد پول رو دادم-الانم با وصل کردن مودم ئایمکس ایرانسل به پشت دستگاه نرم افزارش به روز شد

16. 2 کاربر از nimaamin28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

بهترین کیفیتی فیلمی که از روی usb پخش میکنه چه فرمتیه ؟

با چه نرم افزاری تبدیل کنم ؟ میخوام نهایت کیفیت رو با یو اس بی داشته باشم تنظیمات مربوط به صدا و تصویر فابل ودیویی و فرمت رو بگید

18. این کاربر از n.a.b.a.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •