تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 44 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 440

نام تاپيک: خرید خودرو از مناطق آزاد

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

دوست عزیز واردات خودرو توسط اشخاص معمولی هم میتونه انجام بشه به شرطی که شخص وارد کننده دارای کارت بازرگانی باشه.
    وارد کردن ماشین مستلزم رعایت این 4 شرطی هست که میگم : نو بودن خودرو، داشتن نمایندگان خدمات پس از فروش، شرایط بهینه‌سازی مصرف سوخت، استانداردهای 51 گانه و اعلامی از سوی محیط زیست کشور و رعایت اون از سوی واردکننده.
    البته ناگفته نماند که اگر پارتی گردن کلفتی داشته باشی این قوانین زیاد هم نباید آزرده خاطرتون کنه!!! چون قبلأ ماشینهایی مثل شورلت کوروت ، هامر و کرایسلر 300 پلاک شده و با قیمت های نجومی فروخته شدن برای مثال هامر 800 میلیون قیمت گذاری شده بود توی یکی از نمایشگاه های تهران در حالی که توی منطقه آزاد قیمتش 30 میلیونه!!!
    خیلی ممنون بابت وقتی که میزارید
    فقط من چند تا ابهام برام هست
    1-این کارت بازرگانی دقیقا چیه؟ و به کیا میدند؟
    2-نو بودن خودرو یعنی صفر باشه؟ ( آخه شنیدم تا 3 سال کارکرد رو اجازه میدند)
    3-تعرفه ها برای وارد کننده شخصی چه جوریه؟ (صفر و کارکره اش تفاوت داره تعرفه؟)
    4- و جسارتا با عرض شرمندگی قیمت این ماشین ها توی منطقه آزاد خرمشهر چنده؟ (کمری - مزدا 3 - کیا سراتو - اپتیما)

خیلی ممنون که کمک می کنید و سوال های زیادم رو تحمل می

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

خیلی ممنون بابت وقتی که میزارید
    فقط من چند تا ابهام برام هست
    1-این کارت بازرگانی دقیقا چیه؟ و به کیا میدند؟
    2-نو بودن خودرو یعنی صفر باشه؟ ( آخه شنیدم تا 3 سال کارکرد رو اجازه میدند)
    3-تعرفه ها برای وارد کننده شخصی چه جوریه؟ (صفر و کارکره اش تفاوت داره تعرفه؟)
    4- و جسارتا با عرض شرمندگی قیمت این ماشین ها توی منطقه آزاد خرمشهر چنده؟ (کمری - مزدا 3 - کیا سراتو - اپتیما)

خیلی ممنون که کمک می کنید و سوال های زیادم رو تحمل می
    1. کارت بازرگانی مجوزی هست که به دارنده اون اعم از شخص حقیقی یا حقوقی به موجب ماده 2 قانون صادرات و واردات اجازه داده میشه به امر تجارت خارجی بپردازد .براساس مقرراتی که الان در دست اجراست اعتبار کارت بازرگانی از تاریخ صدور یکسال میباشد . تمدید کارت بازرگانی با ارائه مدارک لازم برای برای مدت مذکور انجام می گیرد و در دفعات بعد نیز به همین ترتیب ادامه پیدا میکنه. کاربردهای کارت بازرگانی شامل ثبت سفارش و ترخیص کالا ، واردات از مناطق آزاد ، مبادرت به حق العمل کاری در گمرک و صادرات کلیه کالاهای مجاز میشود. شرایط اخذ کارت بازرگانی : داشتن حداقل سن 21 سال تمام ، داشتن برگ پايان خدمت نظام وظيفه يا برگ معافيت براي آقايان ، داشتن سه سال سابقه فعاليت تجاري يا توليدي به تأييد دو نفر از دارندگان كارت‌بازرگاني ياارايه مدرك دانشگاهي ياداشتن مجوزتوليدازيكي از وزارتخانه‌هاي توليدي ، داشتن محل كسب متناسب با رشته فعاليت اعم از ملكي يا استيجاري ، داشتن دفاتر قانوني و ارايه اظهارنامه ثبتي ، داشتن حساب جاري در يكي از شعب بانكهاي داخلي ، عدم اشتغال تمام وقت و همچنين رابطه استخدامي با وزارتخانه‌ها و سازمانهاي دولتي و قواي سه گانه ، عدم ورشكستگي به تقصير و تقلب و نداشتن محكوميت كيفري
    یه چیزی تو مایه های هفت خان رستم
    2.نو بودن خودرو یعنی صفر کیلومتر بودن اون سه مدل پایین تر هم واسه مناطق آزاده که البته اونم تا سه مدل پایین تر به شرط صفر بودن اجازه پلاک شدن میدن. یعنی ماشین مدل 2011 با 30 هزار کارکرد پلاک نمیشه که البته دلالها کیلومتر رو صفر میکنن و با یه سری کارها ماشین رو صفر کیلومتر نشون میدن
    3.تعرفه واردات برای واردکننده شخصی فرقی با تعرفه واردات نمایندگی ها نداره همونطور که گفتم کارکرده مجاز نیست سه مدل پایینتر به شرط صفر بودن مجازه که هرچی مدل خودرو نسبت به سال جاری پایینتر باشه تعرفه عوارض گمرک بالاتر میره
    4.قیمت ها بسته به تمیزی ماشین داره مزدا 3 نسل قبل از 11 12 تومن هست تا 14 تومن حدودأ ، سراتو هم حدود 20 میلیونه ، اپتیما هم نسل قبل حدود 25 و نسل فعلی از 35 تومن هست تا حدود 45 از قیمت کمری اطلاعی ندارم اما مدل 2012 تا حالا وارد نشده

3. این کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

1. کارت بازرگانی مجوزی هست که به دارنده اون اعم از شخص حقیقی یا حقوقی به موجب ماده 2 قانون صادرات و واردات اجازه داده میشه به امر تجارت خارجی بپردازد .براساس مقرراتی که الان در دست اجراست اعتبار کارت بازرگانی از تاریخ صدور یکسال میباشد . تمدید کارت بازرگانی با ارائه مدارک لازم برای برای مدت مذکور انجام می گیرد و در دفعات بعد نیز به همین ترتیب ادامه پیدا میکنه. کاربردهای کارت بازرگانی شامل ثبت سفارش و ترخیص کالا ، واردات از مناطق آزاد ، مبادرت به حق العمل کاری در گمرک و صادرات کلیه کالاهای مجاز میشود. شرایط اخذ کارت بازرگانی : داشتن حداقل سن 21 سال تمام ، داشتن برگ پايان خدمت نظام وظيفه يا برگ معافيت براي آقايان ، داشتن سه سال سابقه فعاليت تجاري يا توليدي به تأييد دو نفر از دارندگان كارت‌بازرگاني ياارايه مدرك دانشگاهي ياداشتن مجوزتوليدازيكي از وزارتخانه‌هاي توليدي ، داشتن محل كسب متناسب با رشته فعاليت اعم از ملكي يا استيجاري ، داشتن دفاتر قانوني و ارايه اظهارنامه ثبتي ، داشتن حساب جاري در يكي از شعب بانكهاي داخلي ، عدم اشتغال تمام وقت و همچنين رابطه استخدامي با وزارتخانه‌ها و سازمانهاي دولتي و قواي سه گانه ، عدم ورشكستگي به تقصير و تقلب و نداشتن محكوميت كيفري
    یه چیزی تو مایه های هفت خان رستم
    2.نو بودن خودرو یعنی صفر کیلومتر بودن اون سه مدل پایین تر هم واسه مناطق آزاده که البته اونم تا سه مدل پایین تر به شرط صفر بودن اجازه پلاک شدن میدن. یعنی ماشین مدل 2011 با 30 هزار کارکرد پلاک نمیشه که البته دلالها کیلومتر رو صفر میکنن و با یه سری کارها ماشین رو صفر کیلومتر نشون میدن
    3.تعرفه واردات برای واردکننده شخصی فرقی با تعرفه واردات نمایندگی ها نداره همونطور که گفتم کارکرده مجاز نیست سه مدل پایینتر به شرط صفر بودن مجازه که هرچی مدل خودرو نسبت به سال جاری پایینتر باشه تعرفه عوارض گمرک بالاتر میره
    4.قیمت ها بسته به تمیزی ماشین داره مزدا 3 نسل قبل از 11 12 تومن هست تا 14 تومن حدودأ ، سراتو هم حدود 20 میلیونه ، اپتیما هم نسل قبل حدود 25 و نسل فعلی از 35 تومن هست تا حدود 45 از قیمت کمری اطلاعی ندارم اما مدل 2012 تا حالا وارد نشده

آقا ما رو مرام کش فرمودید!

با این حساب به ما که کارت بازرگانی نمی دند اگه از آشنایان که دارند (تو کار کارخونه و اینها هستند) باشه باید حتما خودشون هم حضور داشته باشند؟!

مقدار درصد تعرفه گمرک رو هم نفرمودید
    اگر به فرض 100% باشه باز هم سراتو 40 میلیون در میاد و اپتیما 50 ! خیلی می ارزه که 10 میلیون تفاوت داره!
    (اینها قیمت صفرشون بود دیگه یا من اوت زدم)

5. این کاربر از hsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

آقا ما رو مرام کش فرمودید!

با این حساب به ما که کارت بازرگانی نمی دند اگه از آشنایان که دارند (تو کار کارخونه و اینها هستند) باشه باید حتما خودشون هم حضور داشته باشند؟!

مقدار درصد تعرفه گمرک رو هم نفرمودید
    اگر به فرض 100% باشه باز هم سراتو 40 میلیون در میاد و اپتیما 50 ! خیلی می ارزه که 10 میلیون تفاوت داره!
    (اینها قیمت صفرشون بود دیگه یا من اوت زدم)
    اگر آشناتون کارت بازرگانی داره میشه به نامش ماشین رو پلاک کرد بعد اون به نام شما کنه ماشین رو
    تعرفه گمرک فکر کنم 110% باشه
    ممکنه بتونید سراتو رو 40 میلیون پلاک ملی کنید(هرچند بعید میدونم) اما اون سراتو کارکرده هست به هرحال بعد از یه مدت باید یه سرویس اولیه بشه که چون ماشین گارانتی نیست نمایندگی کیا موتورز ماشین رو با هزینه آزاد سرویس میکنه یا اگر خدایی نکرده ماشین تصادف کنه هزینه ی بالایی رو باید متقبل بشید.
    نه قیمت صفر نیست ، در حد صفره!

7. این کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

من نظر خودم رو طبق تجربه ای که چند ساله تو بازار خودرو دارم میگم.
    به نظر من الان دیگه واردات خودرو به صورتی که فقط یک دستگاه ماشین بیاریم و پلاک کنیم و سوار بشیم به دردسرش نمیارزه
    و اگر ماشین رو همین جا از نمایندگی خریداری کنیم بهتره گارانتی هم داره و فول آپشن.
    درسته که قیمت تمام شده ماشینی که از بیرون بیاریم و پلاک کنیم ارزون تر در میاد اما مشکلات و دردسر هایی داره که برای یک دستگاه
    صرف نمیکنه.
    این کار برای افرادی ارزش داره که بالای 4 یا 5 دستگاه خودرو وارد میکنن و دائم فعالن.
    این نظر من بود و نظرات دوستان دیگه محترم

9. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من نظر خودم رو طبق تجربه ای که چند ساله تو بازار خودرو دارم میگم.
    به نظر من الان دیگه واردات خودرو به صورتی که فقط یک دستگاه ماشین بیاریم و پلاک کنیم و سوار بشیم به دردسرش نمیارزه
    و اگر ماشین رو همین جا از نمایندگی خریداری کنیم بهتره گارانتی هم داره و فول آپشن.
    درسته که قیمت تمام شده ماشینی که از بیرون بیاریم و پلاک کنیم ارزون تر در میاد اما مشکلات و دردسر هایی داره که برای یک دستگاه
    صرف نمیکنه.
    این کار برای افرادی ارزش داره که بالای 4 یا 5 دستگاه خودرو وارد میکنن و دائم فعالن.
    این نظر من بود و نظرات دوستان دیگه محترم
    موافقم
    اما تقریبأ ماشین های مناطق آزاد هم فول آپشن هستن

11. این کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

سلام

میگم شرایط گرفتن این ماشین های گذر موقت چطوری هست ؟
    اینطوری که من فهمیدم به اسم هر فرد میشه یک سال گذر گرفت ، البته نمیدونم بعد از یکسال تا چند وقت نمیشه. بعد از یکسال هم معمولا میگن هر 4 ماه یک تومن هزینه داره واسه تمدید پلاک.
    شرایطش همینطوری هست یا نه ؟
    من واسه کامارو پرسیدم گفتن مدل 2010 یا 2011 حدود 45 تومن میشه و تا یکسال هم اجازه عبور داره. به نظرتون ارزش داره یا نه ؟ دردسرش زیاده ؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

دوستان اگه من بخوام یه دوج چلنجر از عراق خودم برم بیارم چند در میاد؟(البته پلاکو نمیخوام بابتش پولی بدم!بیارم و دوباره ببرم!)
    درباره ی پلاک گذر موقت یه توضیح هایی میدید؟(چند ماهه میدن؟+چند میدن؟+خود پلاک اربیل چند روز اجازه ی تردد داره؟+من اگه برا تبریز بگیرم تهرانم میتونم ببرم؟)
    متشکر

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان گذرموقت رو دو ماهه میدن جدیدأ دیگه سه ماه برداشته شد! به سختی هم اجازه تمدید داده میشه
    توی پست های قبل شرایط گذرموقت رو هم گفتم
    گذرموقت به درد مرفهین بی درد میخوره چون بعد از برگشت به کشور مبدأ شدیدأ ماشین افت قیمت پیدا میکنه اگر هم تصادف کرده باشه به قیمت اوراقی باید بفروشین چون اعراب حوزه ی خلیج فارس وقتی تصادف میکنن ماشینو اوزاق میکنن تعمیر نمیکنن مگر تصادف جزئی حالا فرقی نمیکنه ماشین فراری باشه یا هرچی کلأ ماشین گذرموقت خیلی ضررش زیاده مگر اینکه پول واستون مهم نباشه

15. این کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farhad200's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    International Network

پيش فرض

سلام
    من ساکن اهواز هستم....بیشتر همسا یه هامون پلاک اروند خریدن...خودم هم چند روز پیش رفتم ابادان میخواستم بخرم...چنتا ماشین تمیز هم پیدا کردم...ولی میترسم بخرم...میگن واسه اهواز نمیشه.... جریمه داره....ایا حقیقت داره؟...کسی هست که اطلاع داشته باشه؟
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •