ببخشید ولی من بازم نفهمیدم.یعنی فقط تو حافظه خود گوشی میشه برنامه نصب کرد؟ رم چی بعد؟
ببخشید ولی من بازم نفهمیدم.یعنی فقط تو حافظه خود گوشی میشه برنامه نصب کرد؟ رم چی بعد؟
کسی نیست راهنمایی کنه ؟؟؟؟؟؟ممنون
سلام دوستان من میخوام این گوشی رو بخرم . ارزش خرید داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1.بازی و نرم افزار خوب روش جواب میده مثل pes 2011 . angri brids و نیازی به روت کردن داره ؟؟؟؟؟؟؟؟
2. کیفیت تاچش چجوره مثل c7 میشه یا آیپد .
3. کیفیت باتریش چطوره خوب جواب میده .
4. میخوام گوشی خوبی بگیرم که فردا پشیمون نشم ............ارزش داره ..........250 یشتر پول ندارم
5. آیا سیستمش که اندرویده رو بازی و نرم افزار خوب جواب میده ؟؟؟؟؟؟؟ و gps بدون اینترنت کار میکنه ؟؟؟؟؟؟
6. ممنون
Last edited by zadis; 20-06-2011 at 18:17.
گفتم رم (دقیقا همون رم کامپیوتر) نه رام (همون حافظه داخلی گوشی)
شما توی این گوشی چون اندروید 2.2 و2.3 داره میتونید هر جا که خواستید برنامه نصب کنید
مگه آیپاد نخریده بودی....؟؟!!!
بخرش...ولی انتظار زیاد نداشته باش![]()
سلام
اگه برای خریدنش مشکل داری می تونم برات این گوشی رو بخرم برای یکی از بچه های اینجا هم قبلا خریدم![]()
من که باهاش حال میکنم
یه سوال من گوشی رو روت کردم ولی مشکل حافظه دارم البته خیلی برنامه نصب کردم ایا راهی هست راهنمایی کنید
در ضمن تو یه سایتی کلبپ برنامه استریت ویوو رو دیدم ولی تو این گوشی نیست چرا
آیپاد خریدم ولی فروختم . سیم کارت که نداشت حال نمیداد ./ پس ارزش خرید داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا برم همون x8 بگیرم
ممنون انتظاراتم زیاد بالا نیست بازی های مثل angriu brids میخوام براش .
تو این رنج قیمت بهترین گوشی همینن.....شک نکن بخرش....x8اصلا به درد نمیخوره.....این خیلی بهتره....
ممنون ولی تا دو هفته دیگه می خوام برم تهران خونه داداشم.همونجا میخرم.از لطفت ممنونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)