کارت گرافیک این لب تاب چطوره>
آیا با کارت ATi 6470 DDR5 خیلی تفاوت داره؟ممنون . تا 750 چه کانفیگی میتوانم انتخاب کنم
خواهشا سریعتر ممنون
یه سایت بود که کارت گرافیک ها را مقایسه و ... اسم اون سایت رو هم اگه امکان داره بذارید
بازی خور نیستم اما راضی کننده به نظر میآد. 525 کمی از 6470 قوری تر هست.
از این لپتاپ میتونید با 750 تومن corei5 2410 ,4gb ddr3 ram and 500 gb 5200rpm انتخاب کنید.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
با سلام
چند تا سئوال داشتم:
لپ تاپ Dell Inspiron 5110-A با این مشخصات میخوام بگیرم:
پردازنده:
Intel 2630QM 2.0 GHZ Core i7 2.90 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه:
6 GB DDR3
هارد دیسک:
640 GB 5400 RPM
کارت گرافیک:
Nvidia GeForce GT525M 1024 MB UpTo 4096 MB
با قیمت 1 میلیون
1: لپ تاپ خوبی هست؟
2:در مقایسه با acer با همین مشخصات کدوم پیشنهاد می کنین؟
3: نصب ویندوز xp برای من حیاتی هستش آیا میشه روش نصب کرد، اگه نمیشه روی چه لپ تاپی میشه نصب کرد؟
4:Windows XP SP3 Pro Corporate Student Edition این ویندوز شامل کلیه درایورهای SATA یا AHCI و RAID برای چیپستهای Nvidia و Intel می باشد،
میشه این ویندوز روی لپ تاپ نصب کرد؟
سلام.
به سلامتی. به نظر میآد از دیجی کالا میخواهید تهیه کنید!
من راضیم و کانفیک مورد نظرتونو دارم استفاده میکنم.
از نوشته کاربران و بدون تجربه شخصی به این نتیجه رسیدم که ایسر قطعات با دوام تری نسبت به دل در این محدوده قیمت داره اما تمام افرادی که ایسر دوست هستند پیشنهاد میکنن ایسر زیر 1 میلیون تومان بخرید. میتونید روی acer 5750 فکر کنید در این محدوده قیمت. اما دل 5110 کاربرپسندتر هست و انتخاب نهایی با خودتونه. اگر دوباره حق انتخاب داشتم همین مدل میخریدم.
میتونید xp 64 bit sp3 نصب کنید.
این ویندوزی که معرفی کردید دستکاری شده هست و با این نام به صورت رسمی از طرف کمپانی مایکروسافت به فروش نمیره اما اگر روی بسته نوشته که این درایورها و امکاناتو داره احتمالا باید داشته باشه. ساتا و کنترولر ساتا و رید چیزهای ابتدائی هستند و باید که داشته باشه وقتی که سرویس پک 3 هم داره. اگر فکر میکنید که با نصب این ویندوز درایورهای این لپتاپ هم براتون راحت نصب میشه زیاد مطمئن نیستم و باید به فکر دانلود جداگانه درایورها باشید. موفق باشید.
---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
سلام؛
من حدود یک ماه هست که Dell Inspiron N5110 خریدم؛ یه مشکلی که دارم اینه که بعضی مواقع که روشنه خودش Restart میشه؛ تا حالا مواقعی که باهاش کار میکردم این اتفاق پیش نیومده و فقط مواقعی که روشنه و کسی باهاش کاری نداره Restart میشه. تمام تنظیمات Power Option را هم روی Never گذاشتم؛ ولی فرقی نکرد.
به نظر شما مشکل از چیه؟!
سلام.
مشکل شما باید نرم افزاری باشه و چون گفتید بعضی اوقات در حالت استندبای یا اسکرین ساور ریستارت میشه میتونه یکی از دلایلش اجرای بعضی برنامه ها در این حالت ها باشه و یا چون گرم میشه ریاستارت میشه و میتونه این گرما به خاطر اسکن هارد یا اسکرین ساور بسیار سنگین از نظر گرافیکی باشه و یا استفاده از منابع سخت افزاری سیستم به صورت همزمان به وسیله چند برنامه در حالت idle باشه. خیلی میشه حدث زد اما راه مطمئن چک کردن تنظیمات تمام برنامه ها و ویندوز هست که ببینید مشکل از چه چیزیه. اگر بخواهید مشکلو پیدا کنید وقت گیر هست اما میتونید با دوباره نصب کردن ویندوز این مشکلو سریع رفع کنید. موفق باشید