دوستان به نظر من 6090 بهترين لپ تاپ است . اچ پي هم بهترين توليد كننده لپ تاپ تو دنيا است .
اما همه نگراني من مربوط به چيپ سري 6 اينتل است كه خود اينتل گفته B2 ها مشكل دارند.
فكر كنم براي همه شما هم با برنامه cpu-z ورژن چيپ رو B2 نشون بده .
من خودم 1 ماه قبل اين مشكل چيپ هاي جديد رو ميدونستم . اما انتظار داشتم با توجه به گفته خود Hp در مورد شماره سريال . لپ تاپ من B3 رو نشون بده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي تو اين سايت يه قسمت پايين نوشته
- For HP Desktop and Notebook PCs, a combination of the serial number and Windows Device Manager must be used to properly determine whether or not the HP PC is affected.
اين يعني بايد شامل هر دو گزينه شماره سريال و ديوايس منيجر بشه . ( البته احتمالا اچ پي اين صفحه رو قبل از توليدات جديدش زده باشه كه كاربراش براي تشخيص سري 6 بودن چيپ اينو نوشته باشه )
و تعجبم از اينكه من از سايت اچ پي با 4-5 نفرشون چت كردم . يكيشون ميگفت لپ تاپت از روي سريال مشخصه كه ايرادي نداره ولي وقتي گفت ديوايس منيجر رو ببين . گفتم زده intel 6 series / C200 گفت احتمالا مشكل داره . من هم گفتم پس چرا اچ پي گفته از رو شماره سريال مشكل نداره . گفت بايد با نمايندگي هاش تماس بگيري تا بدوني مشكل داره يا نه و براي تعويض يا تعميرش از اونا بپرسي
نكته ديگه اينكه چون اينتل خودش گفته با ساتا 6 گيگ ها مشكل نداره . اچ پي هم آورده هارد رو به پورت 0 وصل كرده كه مربوط ميشه به ساتا 6 . ولي دي وي دي رو پورت 5 هست كه مربوطه به ساتا 3 . (پورت 0 و1 مربوط به ساتا 6 گيگ و 2-5 مربوط به ساتا 3 گيگ است) پس در مورد سرعت هارد فكر نكنم مشكلي برامون پيش بياد ولي اگه از چيپ هاي معيوب استفاده شده باشه احتمالا در كپي و ... دي وي دي رايتر مشكل داشته باشيم .
نكته ديگه هم اينه كه قبلا گفتم احتمالا هم چيپ ما B3 باشه و من همه راه ها رو امتحان كردم فقط راه آخر فهميدن B2 يا B3 نصب كردن يك ويندوز جديد به غير از مال خود لپ تاپ است . ( ريكاوري جواب نميده ) چون احتمال داره اچ پي بعد از در آوردن B2 چيپ B3 رو نصب كرده ولي در رجيستر اين B2 لعنتي خوابيده و برنامه cpu-z هم ميره از اونجا ميخونه .