تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 314 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

نگراني شما بي مورده دوست عزيز خود سايت اچ پي گفته توليد بي 2 رو از فوريه متوقف كرده و از سريال 108 به بالا اين مشكل برطرف شده اگه سريال شما از 108 پايينتر باشه اون موقع ببينيد c200 توي ديوايس منيجر هست يا نه به نظرم شما با تعويض ويندوز اين مشكل رو ميتونيد برطرف كنيد و نگران نباشيد اصلا چون منم خودم msi 620 رو كه ديدم توي ديوايس منيجرش c200 هستش ولي از نوع اصلاح شده سندي بريج بود الان هم هم اون 620 مثل ساعت داره كار ميكنه هم اين لپ تاپ اچ پي خيالتون راحت اگه مشكلي داشت شايد من كه روزي 10 ساعت روشنش ميكنم همش دارم ازش رندر مي گيرم متوجهش ميشدم اما يكمي ناراحتم چون اگه منتظر ميموندم و صبر ميكردم تا لنوو بياد باز ميتونستم انتخاب مطمئن تري بكنم چون تو رويوي لنوو خيلي از سرعتش تعريف شده كه در عرض 9 ثانيه ويندوز 7 بوت ميشه!!! حالا منتظر لنوو هستم اگه اون واقعا آس بود يكمي ناراحت ميشم چون ديگه نميتونم لپتاپمو بفروشمو برم دوباره يه چيزه ديگه بخرم !! خدا كنه لنوو هم در حد همين لپتاپ باشه...
    لنوو که حسرت خوردن نداره
    من امروز ENVY 17 3D دیدم که همیشه دنبالش بودم و هیچ کس هم تو ایران نداشت -دارم واسه اون غصه میخورم
    ولی بازم از خریدم راضیم

---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------

دوستان به نظر من 6090 بهترين لپ تاپ است . اچ پي هم بهترين توليد كننده لپ تاپ تو دنيا است .
    اما همه نگراني من مربوط به چيپ سري 6 اينتل است كه خود اينتل گفته B2 ها مشكل دارند.
    فكر كنم براي همه شما هم با برنامه cpu-z ورژن چيپ رو B2 نشون بده .
    من خودم 1 ماه قبل اين مشكل چيپ هاي جديد رو ميدونستم . اما انتظار داشتم با توجه به گفته خود Hp در مورد شماره سريال . لپ تاپ من B3 رو نشون بده . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولي تو اين سايت يه قسمت پايين نوشته
    1. For HP Desktop and Notebook PCs, a combination of the serial number and Windows Device Manager must be used to properly determine whether or not the HP PC is affected.

اين يعني بايد شامل هر دو گزينه شماره سريال و ديوايس منيجر بشه . ( البته احتمالا اچ پي اين صفحه رو قبل از توليدات جديدش زده باشه كه كاربراش براي تشخيص سري 6 بودن چيپ اينو نوشته باشه )

و تعجبم از اينكه من از سايت اچ پي با 4-5 نفرشون چت كردم . يكيشون ميگفت لپ تاپت از روي سريال مشخصه كه ايرادي نداره ولي وقتي گفت ديوايس منيجر رو ببين . گفتم زده intel 6 series / C200 گفت احتمالا مشكل داره . من هم گفتم پس چرا اچ پي گفته از رو شماره سريال مشكل نداره . گفت بايد با نمايندگي هاش تماس بگيري تا بدوني مشكل داره يا نه و براي تعويض يا تعميرش از اونا بپرسي
    نكته ديگه اينكه چون اينتل خودش گفته با ساتا 6 گيگ ها مشكل نداره . اچ پي هم آورده هارد رو به پورت 0 وصل كرده كه مربوط ميشه به ساتا 6 . ولي دي وي دي رو پورت 5 هست كه مربوطه به ساتا 3 . (پورت 0 و1 مربوط به ساتا 6 گيگ و 2-5 مربوط به ساتا 3 گيگ است) پس در مورد سرعت هارد فكر نكنم مشكلي برامون پيش بياد ولي اگه از چيپ هاي معيوب استفاده شده باشه احتمالا در كپي و ... دي وي دي رايتر مشكل داشته باشيم .
    نكته ديگه هم اينه كه قبلا گفتم احتمالا هم چيپ ما B3 باشه و من همه راه ها رو امتحان كردم فقط راه آخر فهميدن B2 يا B3 نصب كردن يك ويندوز جديد به غير از مال خود لپ تاپ است . ( ريكاوري جواب نميده ) چون احتمال داره اچ پي بعد از در آوردن B2 چيپ B3 رو نصب كرده ولي در رجيستر اين B2 لعنتي خوابيده و برنامه cpu-z هم ميره از اونجا ميخونه .
    دوست عزیز منم قبلا پت کردم و جواب درست و حسابی نگرفتم و گفت باید از نمایندگی بپرسی ولی بعید میدونم مشکلی داسته باشه
    در ضمن مهمترین مسئله هارد هست که اونم درسته
    Last edited by d.b23; 18-05-2011 at 20:27.

در آغاز فعالیت Reza-90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این سایت HP برای چک کردن مشکل دار بودن یا نبودن لپ تاپ . مشکل چیپست های سندی بریج اینتل

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لپ تاپ های دارای مشکل چیپست :

1 - لپ تاپ های که در سریال پشت دستگاه عدد چهارم تا ششم از 108 کمتر باشند

2 - لپ تاپ هایی که در Device Manager ویندوز Intel® 6 Series/C200 Series Chipset Family وجود داشته باشد

ضمناً همه لپ تاپ هایی که از ابتدای مارس 2011 در دسترس قرار گرفته اند بدون مشکل هستند

مشکل نشان دادن B2 بجای B3 در Device Manager برای دستگاه هایی که بر اساس موارد فوق دارای چیپست معیوب نیستند به خود ویندوز بر میگردد و ID چیپست دستگاه در واقع B3 است .
    Last edited by Reza-90; 18-05-2011 at 16:26.

3. 4 کاربر از Reza-90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

امروز از قابلیت LightScribe درایو هم استفاده کردم و 2-3 تا طرح رو CD برام با لیزر چاپ کرد که کیفیتش هم خیلی خوب بود
    با برنامه Cyber Link DVD Suite
    البته Nero 10 هم قابلست پشتیبانی از تکنولوژی lightScribe رو داره.
    CD های LughtScribe هم دونه ای 200 تومنه .
    بهتون پیشنهاد میکنم حداقل یه بار تست کنید

اینم تو قسمت توضیحات سایت HP که درباره چک کردن چک کردن نوشته

1. I purchased an HP PC that shipped on or after March 2011, but the chipset ID says “B2”. Is my new HP PC affected?
      No, HP PCs shipped beginning March 2011 are not affected by this issue. For this specific issue, Microsoft® Windows® Device Manager and third party applications/tools may report the “B3” chipset Revision ID as “B2”.
      For HP Desktop and Notebook PCs, a combination of the serial number and Windows Device Manager must be used to properly determine whether or not the HP PC is affected.

اینم لینک intel برای چک کردن مشکل
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by d.b23; 18-05-2011 at 16:50.

5. 4 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه .princess's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

دست شما درد نکنه.چقد بفکر بقیه هستید که ممتظر لنوو هستند!!
    میشه 2تا سوال بپرسم؟
    اول اینکه این زمزمه های مربوط به مشکل دار بودن 6090 چیه؟شما 6090 داری؟راضی هستی ازش؟واسه رندر با vray چطوره؟رندر های سنگین رو سریع میگیره نسبت به pc ؟
    به نظرت وایسم واسه y570 یا برم واسه خرید 6090 ؟ مگه چه برتری داره نسبت به 6090 که باید واسش معلوم نیست چقد صبر کنم و قیمتش هم معلوم نیس چقدر باشه؟!!(آخه امروز زنگ زدم به چندتا نمایندگی یا میگفتند y560 جدید اومده دیروز و معلوم نیس کی y570 بیاد یا میگفتند اصلا تا 1ماه دیگه هم نمیاد و شاید اصلا سازگار نیارش واسه ایران!!)

بلاخره چی کار کنم بنظرت؟

من 6070 رو دارم و اين لپتاپ هيچ مشكلي نداره چون همونطوري كه دوستمون لينكش رو گذاشته گام 1 و 2 و 3 گذاشته كه در ابتدا ميگه اگه 108 بيشتر بود مشكلي نداره و گرنه برو به گام 2 كه بررسي كن سي 200 تو ديوايس منيجر موجوده يا نه من خودم ام اس اي 620 داشتم و رفتم اونم ديوايس منيجرشو ديدم اونم C 200 بود اما مشكل چيپست نداشت حالا هم نميدونم شايد ماله ويندوز باشه اگه به فرض محال هم مشكلي ايجاد بشه واسه دي وي ديش اتفاق ميافته كه ميتونيد يه اكسترنال واسش بعدا تهيه كنيد شايد تا اون موقع حتي بلوري رايتر هم ارزون بشه و خودم واسش يكي بخرم اگه قرار بود بلايي سرش بياد بايد خيلي زودتر از اينا سرعت هاردش واسه من كم ميشد چون خيلي ازش دارم كار ميكشم و امپر زياد ميكشم ازش!!من هميشه دو تا چيزو خيلي بهش دقت ميكنم 1- سرعت 2- دما كه خداروشكر هيچ مشكلي نداشته تا حالا من روزي 10 ساعت باهاش كار ميكنم و اخ نگفته اين سيستم واسه كارهاي گيم و رندر و حتي اديت موسيقي و يا چيزايي از اين دست خيلي عاليه و من تو نرم افزار تست پرفورمنس ديدم كمي سي پيوش از 1100 فينام ايكس 6 ضعيف تره ولي انصافا از پي سي خونگيم قويتره من AMD Phenom 945 x4 دارم كه از اين سي پي يو فكر ميكردم قويتر باشه اما سندي بريج واقعا خيلي قويتره در مورد لنوو هم بگم كه ممكنه گرونتر باشه چيزي در حدود 1700 اما سي پي يوش ممكنه 2820 باشه كه واقعا از 2630 خيلي قويتره و ممكنه كه صفحه ال اي ديش 1080 فول اچ دي باشه ولي اينا حدس و گمانه معلوم نيست لننو 570 چه كانفيگي داشته باشه اما احتمال ميدم كه كارت گرافيكش DDR3 باشه كه از 6770 خيلي ضعيفتر ميشه و اگه DDR5 باشه با هم برابري ميكنن

7. 3 کاربر از .princess بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

1. I purchased an HP PC that shipped on or after March 2011, but the chipset ID says “B2”. Is my new HP PC affected?
      No, HP PCs shipped beginning March 2011 are not affected by this issue. For this specific issue, Microsoft® Windows® Device Manager and third party applications/tools may report the “B3” chipset Revision ID as “B2”.
      For HP Desktop and Notebook PCs, a combination of the serial number and Windows Device Manager must be used to properly determine whether or not the HP PC is affected.
    فكر كنم اين جواب مختصر و مفيديه واسه همه اونايي كه كمي به اين لپتاپ شك كردن چون از مارس 2011 ديگه اين مشكل كاملا برطرف شده و ميگه كه ويندوز بي 3 رو بي 2 نمايش ميده و به نظرم سريال نامبر واسه تشخيص اين مشكل به تنهايي كافيه

9. 4 کاربر از .princess بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه iran.sniper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    حساس نشو !

پيش فرض

یه سوال دیگه زیر لپ تاپ دکمه کشوی هست که باهاش باتری را باز و بسته میکنیم یه جهت دیگشو که فشار میدم درب پشتی لپ تاپ از جا میخوتد در بیاد جریانش چیه ؟
    و یه سوال دیگه coolpad باید چه جوری باشه خوبه ؟ آخه یمی بهم اشانتیون داده 3تایی مارشال هست 3نت 5ولت هست احساس مسکنم ضعیفن و یه چیز دیگه اینکه مسیر هوا را این تز ریز لپ تاپ میده داخل لپ تاپ مگه نباید بیرون بده به سمت زمین ؟
    ممنون!

داره خودمونی میشه kian00sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام بچها اول از همه تشکر کنم بابت تمام راهنمای هایی که به من کردن منم 6090 رو گرفتم یه سوال خیلی مهم دارم
    لطفا زود جواب بدین ! وقتی داشتم اینو میگرفتم فروشنده گفت ویندوزش حدود 200-300 تومن قیمت داره و تو باید فکر کنم گفت ویندوزو ریکاوری کنییو بریزی توی چند تا دی وی دی تا همیشه ویندوز اصلو داشته باشی من 3 روزه گرفتم ولی نمیدونم چطوره لطفا یه اموزش بزارین که چطور این کارو کنم
    مرسی

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

یه سوال دیگه زیر لپ تاپ دکمه کشوی هست که باهاش باتری را باز و بسته میکنیم یه جهت دیگشو که فشار میدم درب پشتی لپ تاپ از جا میخوتد در بیاد جریانش چیه ؟
    و یه سوال دیگه coolpad باید چه جوری باشه خوبه ؟ آخه یمی بهم اشانتیون داده 3تایی مارشال هست 3نت 5ولت هست احساس مسکنم ضعیفن و یه چیز دیگه اینکه مسیر هوا را این تز ریز لپ تاپ میده داخل لپ تاپ مگه نباید بیرون بده به سمت زمین ؟
    ممنون!
    من در مورد در باتريش متوجه نشدم منظورتون چيه حقيقتش... وقتي دكمه رو به سمت راست حركت بديم باتري همراه با درش در مياد و اين مشكلي نيست و همه لپتاپها اينجوري هستن پس جاي نگراني نيست ....
    در مورد فن هم يك ايت سليقه ايه بعضيا ميرن كول پد مارك دار ميخرن مثل كول مستر و بعضيا هم يه مارك كاملا معمولي ميخرن مثل خود من!! بعضيا هم كولپد نميخرن و فقط يه سطح شيبدار ميگيرن كه زيرش بسته نيستو هوا از زير لپتاپ در جريانه...اما به نظرم كول پد مناسبي داريد به 2 دليل : 1- از 5 ولت بيشتر نيس
    2- 3تا فن داره
    و در مورد سوال اخرتون اينكه كول پد چرا هوا رو ميكشه به سمت بالا و نه به زمين ... اساس كار همينه و درست عمل ميكنه چون اگه دقت كنيد زير لپتاپتون شيارهايي هستن كه هوا از اونجا وارد سيستم لپتاپتون ميشه و از كناره هاش با فن خارج ميشه پس كول پد بايد هوا رو از زير بكشه به سمت لپتاپ تا هوا داخل لپتاپ جاري باشه و كول پد شما مشكلي نداره

13. این کاربر از .princess بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه iran.sniper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    حساس نشو !

14

من در مورد در باتريش متوجه نشدم منظورتون چيه حقيقتش... وقتي دكمه رو به سمت راست حركت بديم باتري همراه با درش در مياد و اين مشكلي نيست و همه لپتاپها اينجوري هستن پس جاي نگراني نيست ....
    در مورد فن هم يك ايت سليقه ايه بعضيا ميرن كول پد مارك دار ميخرن مثل كول مستر و بعضيا هم يه مارك كاملا معمولي ميخرن مثل خود من!! بعضيا هم كولپد نميخرن و فقط يه سطح شيبدار ميگيرن كه زيرش بسته نيستو هوا از زير لپتاپ در جريانه...اما به نظرم كول پد مناسبي داريد به 2 دليل : 1- از 5 ولت بيشتر نيس
    2- 3تا فن داره
    و در مورد سوال اخرتون اينكه كول پد چرا هوا رو ميكشه به سمت بالا و نه به زمين ... اساس كار همينه و درست عمل ميكنه چون اگه دقت كنيد زير لپتاپتون شيارهايي هستن كه هوا از اونجا وارد سيستم لپتاپتون ميشه و از كناره هاش با فن خارج ميشه پس كول پد بايد هوا رو از زير بكشه به سمت لپتاپ تا هوا داخل لپتاپ جاري باشه و كول پد شما مشكلي نداره
    ممنون منظورم از دکمه باتری اینه که وقتی سمت راست میکشم باتری میاد بیرون و تمام ولی وقتی که باتری را در اوردم و دکمه را به سمت چپ میبرم درب بالای رکمه در پشت لپ تاپ میخواد بزنه بیرون !
    و یه سوال دیگه 6070 هم مثل 6090 قابلیت LightScribe را داره ؟
    بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

سلام بچها اول از همه تشکر کنم بابت تمام راهنمای هایی که به من کردن منم 6090 رو گرفتم یه سوال خیلی مهم دارم
    لطفا زود جواب بدین ! وقتی داشتم اینو میگرفتم فروشنده گفت ویندوزش حدود 200-300 تومن قیمت داره و تو باید فکر کنم گفت ویندوزو ریکاوری کنییو بریزی توی چند تا دی وی دی تا همیشه ویندوز اصلو داشته باشی من 3 روزه گرفتم ولی نمیدونم چطوره لطفا یه اموزش بزارین که چطور این کارو کنم
    مرسی

بله فروشنده درست گفته چون ويندوز شما ارجيناله شما بايد اول 4 تا دي وي دي خوب واسه بك اپ گيري بگيريد ولي نه از اين دي وي دي هاي معمولي من مارك فيليپس رو بهتون پيشنهاد ميكنم كه واسه بك اپ گيري عاليه شما اول بايد بريد تو قسمت ريكاوري منيجر و بعدش از اونجا بك اپ بگيريد يا اينكه با هر نرم افزار ديگري هم ميتونيد استفاده كنيد ولي طرز بك اپ گيري تو پستاي قبلي دوستان اوردن كه منم اينجا بهش اشاره ميكنم:
    recovery manage-recovery media creation- وبعدش به راحتي بك اپ بگيريد و دي وي دي ها رو بزاريد تو دي وي دي رايتر خودش رايت ميكنه فقط يه زحمت داريد كه منتظر ميمونيد تا چهار بار دي وي دي ها رو رايت كنه و شما دي وي دي ها رو داخل قرار بديد فقط حواستون باشه كه امكان بك اپ گيري يه بار هست و اگه دفعه بعدي بخواين بك اپ بگيريد نميتونيد پس قبل از همه اين كارا لپتاپتون رو به برق وصل كنيد تا باتريتون تموم نشه و نتونيد بك اپ بگيريد
    ايشالا موفق باشيد

16. این کاربر از .princess بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •