تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 241 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 2402

نام تاپيک: بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    الان حدوداً 8 ساعته که دارم با یک رم کار می کنم و هنوز مشکلی پیش نیومده.
    با Memtest86+ V4.20 چک کنم؟ صفحه ای که باز می شه اینجوریه؟
    و اینکه در حین کار کردن با هر رم، این برنامه رو اجرا کنم؟ بعدش باید چه کار کنم؟

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    الان حدوداً 8 ساعته که دارم با یک رم کار می کنم و هنوز مشکلی پیش نیومده.
    با Memtest86+ V4.20 چک کنم؟ صفحه ای که باز می شه اینجوریه؟
    و اینکه در حین کار کردن با هر رم، این برنامه رو اجرا کنم؟ بعدش باید چه کار کنم؟

این ایمیج رو رایت کنین و ریست میکنین و باهاش بوت میکنین و رم ها رو اسکن میکنین

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. برای اینکه یادم نره و گزارش ها صحیح باشه، گزارش ها رو لحظه به لحظه می نویسم.
    1-حدوداً 10 ساعتی هست که با یکی از رم ها دارم کار می کنم. سه ساعت به سیستم استراحت دادم یعنی سیستم خاموش بود. وقتی کامپیوتر رو روشن کردم، خبری از قصه های قبلی نبود ولی موس و کیبورد از کار افتاده بود و مجبور شدم که ریست کنم و الان، اوضاع، خوبه. هنوز سی دی رو تهییه نکردم و به محض تهیه، اسکن هم می کنم.

---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------

این ایمیج رو رایت کنین و ریست میکنین و باهاش بوت میکنین و رم ها رو اسکن میکنین
    سلام
    ببخشید، اطلاعات اسکن، جایی ذخیره می شه و من باید اون رو بدونم یا اینکه فقط عمل اسکن رو انجام بدم؟

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام. برای اینکه یادم نره و گزارش ها صحیح باشه، گزارش ها رو لحظه به لحظه می نویسم.
    1-حدوداً 10 ساعتی هست که با یکی از رم ها دارم کار می کنم. سه ساعت به سیستم استراحت دادم یعنی سیستم خاموش بود. وقتی کامپیوتر رو روشن کردم، خبری از قصه های قبلی نبود ولی موس و کیبورد از کار افتاده بود و مجبور شدم که ریست کنم و الان، اوضاع، خوبه. هنوز سی دی رو تهییه نکردم و به محض تهیه، اسکن هم می کنم.

---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------

سلام
    ببخشید، اطلاعات اسکن، جایی ذخیره می شه و من باید اون رو بدونم یا اینکه فقط عمل اسکن رو انجام بدم؟
    با انجام دادن اسکن دو حالت پیش میاد، یا بدون ارور اسکن تموم میشه که رم مشکلی نداره یا با ارور های قرمز که عکسش رو گذاشتم رو به رو میین که در این صورت رم مشکل داره

5. این کاربر از ask_bl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    همه بلاهایی که با دو تا RAM سر سیستمم می اومد داره با این یک RAM سر سیستمم می یاد.
    1-سیستم ریست نمی شد
    2-سیستم خاموش نمی شد
    3-نیاز با تعمیر پیدا کرد
    4-چند بار وسط کار، ریست شد
    5-سه بار، محتویات صفحه دستکاپ به هم ریخت
    6-کی بور و موس از کار افتاد
    سی دی رو هم درست می کنم و اسکن خواهم کرد.

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

نـــقل قـــول از یــکی دوســــتــان ! :

سلام ؛
    من یه لپ تاپ hp Pavilion dv6-3190 ee دارم ، همون اول بوسیله پارتیشن میجیک اون درایو رو به چند پارتیشن تقسیم کردم !

لپ تاپ من زیاد کار میکنه ، اکثر کارش هم کارای خیلی سبکه ( موزیک و نت ) ، و کار های سنگین خیلی کم انجام میدم .
    نرم افزار هم خیلی روش نصب هست .

مشکلات لپ تاپم اینه :

داغی بیش از اندازه : سیستمم از استیل هست باید داغ کنه ولی نه این حد ، این مشکل هم تا حدودی با خرید یه کول پد حرفه ای از بین رفته ولی بازم یذره داغ میشه .

هنگ مداوم سیستم : سیستم من بعضی موقع ها وسط کار ، حالا هر کاری میخاد باشه ، یهو همچیش می ایسته ، نه دکمه ای ، نه چیزی ، یهو خشکش میزنه ، فقط باید سیستمو با دکمه پاور خاموش کنم .

بلو اسکرین : بعضی موقع ها ، زیاد نه ، دو هفته ای یه بار ، سیستم من بلو اسکرین میزنه !!!

خر خر کردن هارد !

ویندوزم اصلیه ، سرویس پک نداره ، 64 بیتی هم هست ، آپدیته همیشه، هم درایو هاش و هم خود ویندوز.
    البته کار های گرافیکی سنگین هم انجام میدم که موقع طراحی این مشکل پیش میاد و واقعاً نابودم میکنه ، چون کل طرح از بین میره !
    لطفاً کمکم کنید ، خیلی دارم اذیت میشم . کــانفــیگ :

Intel Core i7 + ATI 5650 + 6 DDR3
    Last edited by HESAM_5700; 26-09-2011 at 21:20.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

این پیغام بعد از تموم شدن اسکن RAM ای صادر شد که الان 33 ساعت هست دارم باهاش کار می کنم و همه نوع اشکال هم در این مدت روی سیستمم به وجود اومده که نام بردم.
    Pass complete, no errors, press ESC to exit
    یعنی چی؟ پس مشکل از کجاست؟

البته اگه اجازه بدید، RAM دوم رو امتحان کنم و به همین مدت یعنی 33 ساعت.

ویرایش: RAM دوم رو دارم امتحان می کنم. RAM اول که نزدیک پردازنده بود، دیگه سیستم رو بالا نمی آورد و مجبور شدم، RAM دوم رو قرار بدم و اولی رو بردارم.
    Last edited by قله بلند; 26-09-2011 at 22:45.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. با RAM دوم هم سیستم به همون صورت قبلی قاطی میکنه.
    ویرایش: RAM دوم رو هم با Memtest86+ V4.20 تست کردم که همون پیغام رو داد یعنی هیچ خطایی مشاهده نشد.
    Pass complete, no errors, press ESC to exit

خوب، مشکل از کجاست؟
    من اگر آنتی ویروسی روی سیستمم نریزم، هیچ اتفاقی نمی افته پس می شه نتیجه گرفت که انتی ویروس همه این مشکلات رو تولید می کنه؟ ولی چرا؟
    Last edited by قله بلند; 27-09-2011 at 15:34.

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

نـــقل قـــول از یــکی دوســــتــان ! :

شما فایل داخل پوشه minidump از داخل شاخه ویندوز اینجا آپلود کنید مشکل شما هم به احتمال خیلی زیاد از گرنای بیش از حد لپ تاپ هست دمای لپ تاپ خودتون با برنامه های realtemp یا hwinfo 32 یک تست بزنید ببینید چند نشون میده

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

شما فایل داخل پوشه minidump از داخل شاخه ویندوز اینجا آپلود کنید مشکل شما هم به احتمال خیلی زیاد از گرنای بیش از حد لپ تاپ هست دمای لپ تاپ خودتون با برنامه های realtemp یا hwinfo 32 یک تست بزنید ببینید چند نشون میده
    سلام
    من هم لازمه که از این برنامه استفاده کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •