من که فقط اون تیکه های که شیرزاده هست می خندم
کاش شیرزادشو بیشتر میکردند![]()
من که فقط اون تیکه های که شیرزاده هست می خندم
کاش شیرزادشو بیشتر میکردند![]()
اصلا موافق نیستمواقعا سریال بی محتوا ومسخره ایه...! واقعا دیگه دارم به این نتیجه میرسم که اگه یه سبزی فروش هم بره تلویزیون بخواد سریال طنز بسازه بهش اجازه میدن...! آخه سروش صحت رو چه به کارگردانی...؟! واقعا سریال بیخودیه...! اگه بازی تک ستاره تئاتریه این سریال یعنی هومن برق نورد نبود مطمئنا همین چهارتا بیننده هم این سریال نداشت...! واقعا آدم دلش برای این مردم میسوزه که این شبای تابستون باید چه مزخرفاتی رو ببینن...!
![]()
کنجکاو شدم ... میشه بیشتر توضیح بدی ؟- وان تیکه پیس پیس کردن ها هم که عالی بود ! ....
- این تیــکه رو فقط ما اصفهانی ها فهمیدیم ...
منم همینطور- امشب دلم واسه نازنین خیلی سوخت .... چقدر تو سرش زدن !
خیلی از این نازنین خوشم میاد (البته به چشم خواهری)
قسمت امشبشم جالب بود !
به نظرم تا حدی دارن مشکلایی که توی ساخت فیلمشون داشتن مطرح میکنن (چون بیشتر سر ساخت فیلم طنز و چارچوب هاش توی تلویزیون بود!)
اونجا که ناصر به تهیه کننده گفت باید معلوم شه این پولا چی میشه و اونم گفت ما همه رو خرج کردیم سندشم هست فکر کنم تیکه ش یه کم جنبه ی سیاسیم داشت
تیتراژ آخرشم احساس کردم یه بار دیگه سیروان خسروی ضبط کرده تیکه ی اول رو و روش افکت داده تا مثل قبلیه از آب در بیاد. چون این دو شب که اول شعرش عوض شده یه جوری خونده بود اولشو که انگار خیلی گیج گیجی بوده و وقت نکرده درست حسابی از آب در بیاره ! (اگه با دقت گوش میدادید متوجه میشدید منظورم چیه)
جای خانم شیرزاد خیلی خالی بود با اون خنده هاش >>>>>![]()
سكانس فالگيري :
مرجان : تو فالدون افتادس كه يه مسافري داريد !
محبوبه : جدا؟! ننوشته اين مسافرمون كي ميره؟! :دي
مرجان : نه :! دي اما نوشتس كه حالا حالا ها ميموند ... آخه اين خطه خيلي بلند افتاده : دي
مجبوبه: شيرين بهت گفتم بزار يه قلپ ديگه بخورم تا اين خط كوتاه شه و اين زود بره !
نازنين: ديگه چي نوشته؟!
مرجان : نوشته كه مهموندونم لهجه دارد !
نازنين : ئه !! : دي لهجشم اون تو نوشته؟!![]()
Last edited by Hamid Hamid; 13-06-2011 at 21:26.
یه تیکه خیلی جالب ناصر در رادیو گفت:
خوب باید ببینیم این پولای میلیاردی کجا میره!
آقا حمید شیرین کیه ؟ نازنین رو میگی ؟ : دی
تا حالا که طنز خوبی بوده مخصوصا قسمتی که می خواستن باشگاه افتتاح کنند اون قسمت واقعا عالی بود![]()
![]()
پیام بارز این قسمت به خصوص در اواخر سریال:
"آزادی عمل دارید، هر کاری بخواهید، میتونید انجام بدید! اما مشروط بر وجود و انجام شرط محال!"
دست نویسنده ها و کارگردان و مسئولین سریال درد نکنه... لذت بردم...
.
تیکه لب خونی خیلی باحال بود...و کل کل های نازنین با محبوبه و مرجان (قناری) آخرش بود!!
راستی گفتم قناری... میگم بریم قناری رو بفرستیم تو قفس!![]()
اره گل گفتی منم این حس رو دارممنم همینطور
خیلی از این نازنین خوشم میاد (البته به چشم خواهری)
(فک کنم چون جایی بازی نکرده و بازیگریش تو این نقش خیلی خوبه)
خوب
پیســــــــــپیسپیس پیس پیسپیس پیس
منم همین نظرو دارم که نشون بده واسه ی ساختن همچین طنز هایی چه زجر ها که نمیکشنبه نظرم تا حدی دارن مشکلایی که توی ساخت فیلمشون داشتن مطرح میکنن (چون بیشتر سر ساخت فیلم طنز و چارچوب هاش توی تلویزیون بود!)
پیس پیسپیس
تیکه ی منصور هم باهال بود![]()
نیشتو ببندآخ خدا ادم میخواد این قناری رو جر بده از وسط با این خنده ها ولهجه اش
![]()
Last edited by legolas 224; 14-06-2011 at 00:46.
به نظر من چون خانم شیرزاد تو این قسمت نبود مثل قسمتای قبلی زیاد زیاد جالبو خنده دار نبود.
.
.
.
داشتم خونه روزنامه میخوندم که اینو دیدم :
باحاله بخونین
به افتخار خانم شيرزاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)