نگران نباش هر وقت اومد شما به من بگید براتون لینک دانلود میذارم اگه کرک بخواد با کرک اگرم نخواد بدون کرک
ولی من هم خودم میخرم 100% چون اطمینانش بیشتره و داخل پک برام میارن![]()
نگران نباش هر وقت اومد شما به من بگید براتون لینک دانلود میذارم اگه کرک بخواد با کرک اگرم نخواد بدون کرک
ولی من هم خودم میخرم 100% چون اطمینانش بیشتره و داخل پک برام میارن![]()
توي اين دو تا سايت مي تونين عكس ها و فيلم هايي رو از بازي ets2ببينين.
هرچند روز هم عكس ها و فيلم هاي جديدي ميزاره
اخرين عكسي كه من ديدم از يك رنو مگنوم بود
euro truck simulator 2.pl
euro truck simulator 2.de
سلام
بچه ها مهر ماه شد
خبری از بازی نیست؟؟؟؟؟؟
خبری شده بگید
هیچی.خدا بگم چیکارشون بکنه این همه لفتش میدن مثلا میخوان چی درست کنن؟؟؟؟؟؟
اونم که فقط برای pc
بازی که به احتمال زیاد دی ماه میاد طبق آخرین اطلاعاتی که ه دست اومد تاریخ 10.01.2012 تاریخ ریلیز شده که میشه حدودا 20 دی ماه
صبحشون بخیر !!!!
خداکنه حالا انقد سر وصدا کردن و ناز کردن ، ارزششو داشته باشه
به انتظارش بیارزه
از عکس هاش که به نظر میاد بازی توپ و ترو تمیزی از آب در اومده ولی تا بازی نکنیم نمیشه راجع به بازی نظر داد![]()
بازی با گرافیک بالا به چه قیمت؟؟؟؟ یه سیستم چند میلیونی بخواد که هنر نیست.نسخه قبلشون که یک دهم گرافیک نسبت به اون سیستمی که نیاز داشت رو نداشت.
یادش بخیر king of the road با گرافیک 16 هم بالا میومد.
دوست عزیز شما راجع به این بازی چه فکری کردی؟
چرا سیستم چند میلیونی مگه BF3 میخوای بازی کنی
نهایتا سیستم مورد نیازش
VGA:512
RAM:2
CPU هم هر چی بالاتر بهتر
یه سیستم خیلی معمولی بازی میخواد
منظورت از نسخه قبلی هم نمیدونم کدوم نسخه هستش ولی اگه GTS باشه که باید بگم واقعا در حد انتظار بود و واقعا کارشون خوب بود
خب کینگ هم زمان خودش شاخ بود ولی الان دیگه نمیشه بازی کرد![]()
بله کینگ زمان خودش شاخ بود ولی این بازی .....
نسخه قبلی گرافیکش شما رو راضی کرد؟؟؟؟؟؟
من رو یه سیستم که 4 گیگ رم ddr3 داره و ... با حد اکثر تنظیمات اجرا کردم ولی کیفیت ماشین ها از کامیونی که تو gta iv طراحی شده بود و خوب هم روش کار نکرده بودن پایین تر بود.
من نمیدونم شما از چیش خوشتون اومد برگ درخت ها بسیار بد.ماشین های سواری هم که همه کاغذ.
هوش مصنوعی باقالی.نداشتن پلیس.نداشتن داستان.
زمانی که king اومد داستان نداشت اما اون موقع 90 درصد بازی ها داستان نداشتن.اما الآن همه داستان دارن که این نداشت.king زمان خودش پلیس داشت که این نداشت. و .....
در ضمن این سیستمی که گفتید برای نسخه قبله فکر میکنم خیلی بیشتر از اینا این نسخه بخواد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)