تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 36 اولاول ... 232930313233343536 آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 357

نام تاپيک: Game Development [ UDK ] TesT

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

تازه میخواستم بگم 50 درصد : دی دی
    البته من طراح خوبی نیستم و شاید به خاطر همین طراحی اون گالن 20 لیتری و اون سلطح آشغال و اون شوفاژو سنگین تر و سخت تر از محیط کلی میدونم !

درکل ببخشید ولی باید قبول کنی تو این صحنه 40 درصد از کار مال خودت نیست !
    البته من کارهاتو کلا تو قسمت گرافیک و طراحی خیلی قبول دارم ...

محتوای مخفی: !!! 
    همین کارهارو میکنید که آبروی UDK و بازی های ایرانی رو میبرید دیگه : دی ( شوخی )
    Last edited by anti-military; 15-05-2011 at 00:24.

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

ایول هادی جان ترکوندی !

با توجه به اینکه 100 درصد کاره خودته و بازیسازی رو با مدلسازی قاطی کردن کاره حرفه ایی نیست و شما هم قصدت نشون دادنه قدرته بازیسازیت و Real Time هست نه مدلسازی, میتونم بگم فوق العادس کارت !

3. 4 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با توجه به اینکه 100 درصد کاره خودته و بازیسازی رو با مدلسازی قاطی کردن کاره حرفه ایی نیست و شما هم قصدت نشون دادنه قدرته بازیسازیت و Real Time هست نه مدلسازی, میتونم بگم فوق العادس کارت !
    ماشاالله یه جوری میگید بازی سازی کسی ندونه فکر میکنه موتور اختصاصی نوشتید ! UDK یه موتور کاملا آماده تو قسمت گرافیکی بازی هست که فقط نیاز هست محیط ها و مدلها ساخته بشن و واردش بشن ! همین روند رو به آماده UDK خیلی رو اعصابه چه برسه همین چندتا مش و مدل هم دیگه کار خودی نباشه ! پس رسما میشه چندتا کلیک کردن و اکسپورت و ایمپورت کردن ! ( قسمت گرافیکی رو دارم میگم )

آقا ادامه ندید تاپیک به بیراهه بره هادی از چشم من میبنه
    Last edited by anti-military; 15-05-2011 at 01:14.

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

دوست عزیزم شما به کل یه لطفی در حق من بنما ، تاپیک بنده ی مدل آماده استفاده کن رو که دیدی موستو حرکت بده برو یه جا دیگه کلیک کن !
    شما کلا انگاری یه چیزی داره انگولکت میکنه !
    اصلا تاحالا توی انجمن این رفتارو با کسی نداشتم اما برام جالبه که من که 9 ساله دارم مدل سازی میکنم و تمام وقتمو توی max روی مدل سازی گزاشتم ( طوری که رندرینگم خیلی ضعیفه ) هی دارم جلو حرفای شما کوتاه میامو شمام متاسفانه دارید آتیشتونو تند تر میکنید !!!!!

اگه خیلی قدرت مدلینگتو بالا تر از بچه های انجمن میبینید ، هر مدلی توی هر ضمینه ای صلاح دیدید اعلام کنید تا با هم بسازیم
    متاسفانه حرف زدن خیلی راحته ، و دقیقا این همون کاریه که من از شما زیاد دیدم !!

-
    من موندم اینجا داریم مسیره پپیشرفتو با هم طی میکنیم یا کلا داریم کل میندازیم !!!

6. 4 کاربر از hadi665 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

ایول هادی جان ترکوندی !

ممنونم رضا جان
    توی این محیط تا جایی که نیاز بود محیط و آبجمت های توشو خودم ساختم و البته یه سری هاشونو هنو از مکس نیاوردم توی محیط
    چراغ ها و سیمو ایناشم توی مکس اون طوری که دلم میخواست ساختم چون چراغایی که از قبل داشتم مناسبه این محیط نبودن

و البته از چند تا باکس و پیت و اینا استفاده کردم که اگه هر کدوم به محیطم نخورند حتما تعویضشون میکنم
    ممنون

8. این کاربر از hadi665 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

ماشاالله یه جوری میگید بازی سازی کسی ندونه فکر میکنه موتور اختصاصی نوشتید ! UDK یه موتور کاملا آماده تو قسمت گرافیکی بازی هست که فقط نیاز هست محیط ها و مدلها ساخته بشن و واردش بشن ! همین روند رو به آماده UDK خیلی رو اعصابه چه برسه همین چندتا مش و مدل هم دیگه کار خودی نباشه ! پس رسما میشه چندتا کلیک کردن و اکسپورت و ایمپورت کردن ! ( قسمت گرافیکی رو دارم میگم )

آقا ادامه ندید تاپیک به بیراهه بره هادی از چشم من میبنه
    عزیز من منظورم شما نبودی و جوابه شما رو ندادم ! واسه خودم یه پستی دادم !

در ضمن اینجا انجمنه ساخت و ویرایشه بازیه انجمنه سه بعدی که باید رویه مدلسازی دوستان نظر داده بشه چند تا بالاتره !

امیدوارم دلخور نشی ولی خوب زشته کلا با این حرفات کاره همه رو بی ارزش میکنی

ممنونم رضا جان
    توی این محیط تا جایی که نیاز بود محیط و آبجمت های توشو خودم ساختم و البته یه سری هاشونو هنو از مکس نیاوردم توی محیط
    چراغ ها و سیمو ایناشم توی مکس اون طوری که دلم میخواست ساختم چون چراغایی که از قبل داشتم مناسبه این محیط نبودن

و البته از چند تا باکس و پیت و اینا استفاده کردم که اگه هر کدوم به محیطم نخورند حتما تعویضشون میکنم
    ممنون
    ایول کارت عالیه مدلسازیت رو هم که همه بهت ایمان دارن ! تا جایی که یادمه تو انجمنه سه بعدی همیشه کاریه درجه یک ارایه میدادی . خوشم میاد رویه یه صحنه خیلی وقت میزاری و به جزییات توجه میکنی ...

موفق باشی
    Last edited by Reza Azimy_RW; 15-05-2011 at 01:51.

10. 3 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

بابا دوباره بحث مدل آماده رو واست نکشید .کار هادی جون رو قبلا تو انچمن 3d دیدم .بخواد مدل بزنه می ترکونه (یک سر به انجمن 3d بزن). من مدل آماده استفاده نکرده ام به هیچ جا نرسیدم و حالا سعی می کنم مدل سازی یادش بگیرم .برای کار ها ی هادی یادمه یک دفعه ساعت زده بود من فقط تا 10 دقیقه داشتم فکر می کردم واقعی هست یا نه؟
    پس هادی جان تو مدل سازی ضعیف نیست ساخت گالن و سطح آشغان فکر نکنم کار سختی باشه.
    حالا مثال بزنم :
    فرض کنیم شخصی به نام xمی خواد بازی بسازه یک بازی مستقل <<
    x برنامه نویس مهاری هست ولی گرافیست و مدل ساز خوبی نیست حالا این شخص بگه از مدل آماده استفاده کرده ولی برنامه نویسی کار مطلق به خودشه مشکلی نداره.

12. 2 کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

هادی جان تو مدلینگ و تکسچرینگ خیلی سطحت بالاست , واقعا کاراتو که میبینم هی تحریک میشم برم بلندر کار کنم و مثل تو بتونم مدل بزنم.
    کسی هم که چشم دیدن پیشرفت و تلاش دیگران رو نداره هرگز تو بازیسازی نمیتونه موفق بشه.

14. 2 کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

کسی منکر حرفه ای بودن هادی تو گرافیک و طراحی نیست ! من فقط حرفم اینه با اکسپورت و ایمپورت مدل آماده تو UDK این موتورو خز نکنید !
    البته هادی بیشتر کارو خودش طراحی میکنه اما بعضی ها هستن که کارشون فقط شده ایمپورت مدل تو UDK و خز کردن این موتور ...

16. این کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

من مخالفم

18. این کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •