سلام
به نظر شما قیمت اپارتمان و مسکن در طی چند ماه آینده چه تغییراتی خواهند داشت
ایا با ورود به ماه مهر قیمت مسکن کاهش پیدا میکنه
کلا در حال حاضر سرمایه گذاری روی مسکن پیشنهاد میشه یا خرید طلا یا ....
موجودی 150 میلیون
سلام
به نظر شما قیمت اپارتمان و مسکن در طی چند ماه آینده چه تغییراتی خواهند داشت
ایا با ورود به ماه مهر قیمت مسکن کاهش پیدا میکنه
کلا در حال حاضر سرمایه گذاری روی مسکن پیشنهاد میشه یا خرید طلا یا ....
موجودی 150 میلیون
.
مرسي از نظراتون. به نظرتون شراكت با يكي و دو نفر و وارد ساخت وسلزو فروش خونه چطوره. سال اول مثلا يه اپارتمان. سال بعد دوتا و همينطوري ادامه دادن
فاكتور اصلي پول و پارتي هست كه اگه داشته باشي مخوز هم مي توني بگيري اگه نه هم خود شهيد هم بياد نمي تونه مجوز بگيره
توي فرحزاد و دركه و دربند اكثر سفره خونه ها مجوز هاي لازم رو ندارن (واسه همين هم تا اماكن مياد قليون ها رو جمع مي كنن) فقط باج سيبيل مي دن
دولت و مجلس علنا ناتواني خودشون رو در كنترل قيمت مسكن (و طلا) بيان كردن و با توجه به بحران حاصل شده مسكن رشد چشمگيري داشته و خواهد داشت ، بر اساس سالهاي گذشته واضح هست كه تو فصل پاييز اين سير صعودي كند ميشه اما مانند 5 سال گذشته سير نزولي نخواهد داشت
طلا ولي تا چند هفته ديگه بر اساس پيش بيني كارشناسا به روند صعودي شديد خودش ادامه ميده و بعد اون هنوز مشخص نيست چي ميشه بانك مركزي هم گفته جلوي افزايش قيمت رو نمي گيره اما خب طلا و سكه بازيچه اي شده دست يه عده كله گنده براي پولدار شدن و جمع كردن سرمايه هاي مردم بدبخت
من كه نظرم مثبت هست شما اگه در مكان مناسبي اين كار رو بكنيد و نوع شراكتتون هم درست باشه سود خوبي نصيبتون ميشه البته بايد اينو در نظر داشته باشيد به دليل گراني شديد مسكن و نبود توان مناسب براي خريد ممكنه براي فروش كمي ملكتون بخوابه كه اونم باز ميره رو قيمتش و سود ميكنيد اما مهم ترين چيز انتخاب محل و نقشه مناسب هست
.
مرسي از نظراتون. به نظرتون شراكت با يكي و دو نفر و وارد ساخت وسلزو فروش خونه چطوره. سال اول مثلا يه اپارتمان. سال بعد دوتا و همينطوري ادامه دادن
بنظرم هر دوش خوبه
مسکن مهر متقاضی خاص خودشو داره !
حالا چون مسکن مهر قراره ساخته بشه دیگه همه قراره برن توی آپارتمانهای مهر
دوستمون منظورش مهر ماه بود كه با شروع فصل تحصيل تب و تاب خريد و اجاره مسكن فروكش مي كنه چون خانواده ها يي كه بچه محصل دارن نمي تونن اسباب كشي كنن (به راحتي)
در مورد مسكن مهر هم حداقل تو تهران به دليل اينكه ساختمون ها به فاصله زيادي از شهر ساخته شده تقريبا هيچ متقاضي نداره كلا طرح مسكن مهر يه طرح شكست خورده هست
اوه ببخشید من سریع خوندم متوجه نشدم
در جواب اویس باید بگم اگر کسی برای خرید مراجعه نکنه همیشه مستاجر هست حالا با یکی دو ماه تاخیر میتونی بدیش اجاره اصلا اجاره هم که نره ارزش افزوده داره مطمئن باش اگه سودی نکنی لااقل متضرر هم نمیشی
مسکن مهر شیراز هم همینجوره یه جایی رفتن ساختن که 45 دقیقه با ماشین شخصی طول میکشه تا تازه برسی به یکی از ورودیهای شیراز اینجا هم استقبال نشده
آقای بهمنی رئیس کل بانک مرکزی چند بار از تلوزیون اعلام کرد که طلا و ارز به وفور موجود هست و به محض افزایش قیمت طلا یا ارز با تزریق اونها به بازار قیمتها رو کنترل میکنن اما حالا اومد و گفت ما مجبوریم قیمت طلا رو افزایش بدیم!
اصلا این نظر کلی منه که طلا مثلا 5000 گرون میشه 2000 ارزون میشه 10000 تومن گرون میشه 4000 تومن ارزون میشه کی دیدید بگن طلا از پارسال ارزونتر شده
سلام
ممنون بابت نظرات
حالا شما اگه جای من بودید کجا سرمایه گذاری میکردید ؟
من اگر بودم میرفتم سراغ مغازه البته اگر تجربه کاری در اون زمینه رو داشتم
میتونی مغازه هم بخری بدی اجاره هم ارزش افزوده داره هم اجارشو میگیری صفا میکنی
مسکن و ارز و طلا هم خوبه اما شاید در مدت طولانی جواب بده مثلا طلا الان بخری 3 ماه یا 6 ماه دیگه که رکورد زد بفروشی
نظرم رو مغازه هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)