تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 71 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 704

نام تاپيک: Desire S | گوشي اندرويدي HTC با دوربين 5 مگاپيكسلي و پردازنده ي 1 گيگاهرتزي

اگه نباشه جاش خالی می مونه printemps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی
    حالا میشه لطفا بگید برای خرید این گوشی چه نکاتی رو باید تست کنم و حواسم باشه؟
    کدوم گارانتی بهتره و فارسی شده تحویلم میده(فارسی رو ساپورت کنه)؟
    و اینکه چه چیزهایی تو جعبه و همراه گوشی باید باشه؟
    خلاصه هرچی هست بگید لطفا
    من بار اولمه میخوام با این گوشیها کار کنم و اصلا وارد نیستم.
    ممنون از راهنماییهاتون

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

مرسی
    حالا میشه لطفا بگید برای خرید این گوشی چه نکاتی رو باید تست کنم و حواسم باشه؟
    کدوم گارانتی بهتره و فارسی شده تحویلم میده(فارسی رو ساپورت کنه)؟
    و اینکه چه چیزهایی تو جعبه و همراه گوشی باید باشه؟
    خلاصه هرچی هست بگید لطفا
    من بار اولمه میخوام با این گوشیها کار کنم و اصلا وارد نیستم.
    ممنون از راهنماییهاتون
    سلام
    'گارانتی یاس فارسی تحویل میده اما گرون درمیاد.بدون گارانتی یا متفرقه بگیرید با یه آپدیت مشکل فارسی حل میشه.
    هندزفری،شارژر با کابل usb یه رم 8 گیگ که توی گوشی هست،دفترچه ها و گوشی!
    کلا حواست باشه که جعبه باز نشده باشه.زیر باتری یه پلاستیکه که اگه بار اول باشه باید اونو برداره.imei رو هم حتما چک کن.

----------------------------------

1.کیبورد فارسی چجوری اضافه میشه؟یه برنامه نصب کردم که به تنظیمات کیبورد قسمت فارسی اضافه شده اما توی تایپ،حروف لاتین می نویسه.آپدیت زبان رو هم انجام دادم.
    2.برنامه های جاوا رو نمیشه نصب کرد؟
    3.شما با اینترنت مشکلی ندارید؟من از هر برنامه ای که استفاده کنم زیاد با مشکل لود مواجه میشم.
    4.wpn برای من کار نمیکنه.کانکت میشه ولی سایت باز نمی کنه!شما تونستید ازش استفاده کنید؟

3. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه printemps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    'گارانتی یاس فارسی تحویل میده اما گرون درمیاد.بدون گارانتی یا متفرقه بگیرید با یه آپدیت مشکل فارسی حل میشه.
    هندزفری،شارژر با کابل usb یه رم 8 گیگ که توی گوشی هست،دفترچه ها و گوشی!
    کلا حواست باشه که جعبه باز نشده باشه.زیر باتری یه پلاستیکه که اگه بار اول باشه باید اونو برداره.imei رو هم حتما چک کن.
    ممنون
    راستش میترسم بدون گارانتی چون تجربه این گوشیهارو هم نداشتم نمیدونم باید جطوری این کارارو بکنم، میترسم نتونم درستش کنم :( گارانتی باز یه پشتیبانه برام.
    از طرفی شنیدم اچ تی سی قطعاتیش تو ایران کمه نه؟ یعنی واسه تعمیرات و اینا ممکنه به مشکل بخورم و قطعاتش تو ایران نباشه. واسه همین خوندم گفته بودن با گارانتی بهتره

یعنی فقط گارانتی یاس خاورمیانه میاره؟ گارانتی های دیگه خوب نیستن؟ کامتل و ..
    گارانتی یاس پسوند پیشوند نداره؟ یاس جهان همون یاسه؟
    زیر باتری یعنی رو بدنه گوشی یا رو خود باتری؟
    imei رو هم نمیدونم چیه؟ ممنون میشم توضیح بدید.
    Last edited by printemps; 04-08-2011 at 11:13.

5. این کاربر از printemps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

ممنون
    راستش میترسم بدون گارانتی چون تجربه این گوشیهارو هم نداشتم نمیدونم باید جطوری این کارارو بکنم، میترسم نتونم درستش کنم :( گارانتی باز یه پشتیبانه برام.
    از طرفی شنیدم اچ تی سی قطعاتیش تو ایران کمه نه؟ یعنی واسه تعمیرات و اینا ممکنه به مشکل بخورم و قطعاتش تو ایران نباشه. واسه همین خوندم گفته بودن با گارانتی بهتره

من گارانتی پارس کامتل گرفتم...خاور میانه بود ولی ورژن نرم افزارش قدیمی بود...با یه آپدیت ساده 70 مگی از تو گوشی فارسی شد (البته فارسی کامل نه...اسمس فارسی میخونه و کیبورد فارسی)
    آره یاس جهان همون یاسه...
    نه پلاستیک دور باتری طوری که مانع استفاده از باتری میشه و تا نکنیش روشن نمیشه...
    یه کد خیلی طولانی...در واقع کد گوشی رو با اونی که رو جعبه نوشته چک کن...

1.کیبورد فارسی چجوری اضافه میشه؟یه برنامه نصب کردم که به تنظیمات کیبورد قسمت فارسی اضافه شده اما توی تایپ،حروف لاتین می نویسه.آپدیت زبان رو هم انجام دادم.
    2.برنامه های جاوا رو نمیشه نصب کرد؟
    3.شما با اینترنت مشکلی ندارید؟من از هر برنامه ای که استفاده کنم زیاد با مشکل لود مواجه میشم.
    4.wpn برای من کار نمیکنه.کانکت میشه ولی سایت باز نمی کنه!شما تونستید ازش استفاده کنید؟
    1.رو اونجایی که میخوای چیزی بنیویسی دستت رو نگه دار input method رو بزن... arbic input رو بزن...به نظر من از smart keyboard استفاده کن...خیلی عالیه...
    2.تو فروم ها باید دنبالش بگردی راهش رو پیدا میکنی...ولی در کل آره میشه...
    3.نه من مشکلی نداشتم و ندیدم...
    4.بعضی از چیز پی ان ها کار میده...در واقع باید l2tp باشه بیشتر...برای من pptp کانکت شد ولی اینترنت نداد...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

راستی امروز یه آپدیت جدید برای desire s اومده که ورژن نرم افزار شد 1.47.415.1 CL78999 release-key
    25 مگابایت بود...
    من تا حالا تفاوتی رو ندیدم...احتمالا بهینه سازی بوده...
    Last edited by tonypb; 04-08-2011 at 15:13.

7. 2 کاربر از tonypb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

ممنون

یا باید برخی کارها مثل نصب فارسی رو خودتون انجام بدین یا پول بیشتری خرج کنید و گارانتی یاس بگیرید.یاس 80 تومن بالاتر از گوشی خام قیمت داره که شامل گارانتی و بیمه و فارسی کامل هست.کامتل نصف ون قیمت داره که خودم هم دارم و شامل گارانتی(نه به شهرت یاس) بیمه بود.فارسی هم با یه آپدیت و یه برنامه کاملا اوکی شد.
    این بیمه هم باید حواستون باشه که کاغذ خالی دستتون ندن.از یه نمایندگی معتبر گارانتی یاس بگیرید کاملا مطمئن میشید.بیمه نامه ای که من دارم تا یکسال بجز سرقت صدمات دیگه بیمه شده.من به گارانتی تو ایران اعتقادی ندارم ولی این یکی جالبه.
    تازه htc امکاناتی داره که جالبه.مثلا اگه گوشی گم بشه یا دزیده بشه توی سایت مخصوصش می تونید اینترنتی از اطلاعاتتون بک آپ بگیرید و گوشی رو قفل کنید و ردیابی کنید(فکر کنم با gps باشه)
    IMEI همون سریال گوشی هست.کد #06#* (ستاره مربع صفر شش مربع) رو بزنید نشون میده.با عددهای توی گارانتی ،بیمه و جعبه کاملا مطابقت کنید.
    در رابطه با قطعات هم نگران نباشید.اگه یاس بگیرید که باید و باید کاملا ساپورت کنند.اگه هم نبود بالاخره چهار تا تعمیرکار معتبر پیدا میشه.کامتل هم اونقدر بد نیست.

1.رو اونجایی که میخوای چیزی بنیویسی دستت رو نگه دار input method رو بزن... arbic input رو بزن...به نظر من از smart keyboard استفاده کن...خیلی عالیه...
    راستی امروز یه آپدیت جدید برای desire s اومده که ورژن نرم افزار شد 1.47.415.1 CL78999 release-key
    25 مگابایت بود...
    من تا حالا تفاوتی رو ندیدم...احتمالا بهینه سازی بوده...
    مرسی عزیز.پس راهش این بود.برای من persian soft keyboard رو هم داره.کاملا فارسی رو دارم الان.

هر آپدیتی نباید محسوس باشه که.مثل آپدیتهای ویندوز،خیلی هاش موارد امنیتی،باگ و... هست.

9. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه loooder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    یه جایی همین جاها

پيش فرض

سلام
    ببخشید ایا برای نصب رام های مختلف بغیر از s-off نیاز به روت کردن گوشی هم هست؟
    و احتمال خرابی گوشی بعد از نصب رام های مختلف وجود داره؟

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام
    ببخشید ایا برای نصب رام های مختلف بغیر از s-off نیاز به روت کردن گوشی هم هست؟
    و احتمال خرابی گوشی بعد از نصب رام های مختلف وجود داره؟
    بله نیاز هست...
    رام اگه مشکل داشته باشه کاملا احتمال خرابی هست...ولی رام های معروف که چندین نفر هم تست کردند مطمئن باشید مشکلی پیش نمیاد...پس در انتخاب رام دقت کنید...

13. این کاربر از tonypb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yaroo89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

باسلام. دوستان گرامی من تازه این گوشی روگرفتم و دوتا مشکل دارم
    1- نمی تونم فایلی رو از طریق بلوتوث از کسی دریافت کنم (توی ارسال کردن با بلوتوث مشکلی ندارم)
    بلوتوث را on میکنم و توی setting نمیدونم باید discoverable رو on کنم یا نه وتوی advance setting باید ftp server رو on کنم یا نه .درضمن پسورد رو تو دو تا گوشی عین هم وارد میکنم ولی ارسال فایل از طرف گوشی مقابل روی صفر درصد میمونه accept را درست انجام میدم ولی ...
    2- sms های فارسی به صورت حروف بزرگ جدا از هم دریافت میشه

اساتید محترم لطفا راهنمایی کنید . باتشکر

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

باسلام. دوستان گرامی من تازه این گوشی روگرفتم و دوتا مشکل دارم
    1- نمی تونم فایلی رو از طریق بلوتوث از کسی دریافت کنم (توی ارسال کردن با بلوتوث مشکلی ندارم)
    بلوتوث را on میکنم و توی setting نمیدونم باید discoverable رو on کنم یا نه وتوی advance setting باید ftp server رو on کنم یا نه .درضمن پسورد رو تو دو تا گوشی عین هم وارد میکنم ولی ارسال فایل از طرف گوشی مقابل روی صفر درصد میمونه accept را درست انجام میدم ولی ...
    2- sms های فارسی به صورت حروف بزرگ جدا از هم دریافت میشه

اساتید محترم لطفا راهنمایی کنید . باتشکر
    discoverable باید فعال باشه تا بتونن بیینن شمارو.فقط بعد از 120 ثانیه خاموش میشه و باید دوباره تیک بزنید.
    برای راحتی کار،خود شما serch device رو بزنید و طرف رو pair کنید.دیگه نیازی به discoverable ندارید.در هنگام دریافت باید به قسمت notification هم توجه کنید تا پیغام مربوطه توسط شما تایید بشه.
    برای حروف و متون فارسی در هر جای گوشی،باید گوشی تون رو آپدیت کنید.من همون روز اول زدم آپدیت یه آپدیت 34 مگی برای زبان عربی پیشنهاد داد اون رو که دان کردم مشکل تا حدود زیادی درست شد.بعد از اون برنامه keybord farsi رو دان کنید تا به تنظیمات کیبورد زبان فارسی هم اضافه بشه.الان من حتی گچ پژ رو هم همه جا دارم.

16. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •