دیروز رفتم تو Wif آپدیت کنم.
اما هیچ جای گوشی نتونستم گزینه آپدیت رو پیدا کنم !!!!!!!
کسی میدونه آپدیت آنلاین گزینه اش کجاست ؟؟؟؟؟!!!
دیروز رفتم تو Wif آپدیت کنم.
اما هیچ جای گوشی نتونستم گزینه آپدیت رو پیدا کنم !!!!!!!
کسی میدونه آپدیت آنلاین گزینه اش کجاست ؟؟؟؟؟!!!
Settings ~> About Phone ~> Check For Updates اگه اشتباه نکنم...
شنیدم هنسفری ش مالی نیست من میخوام بخرم چه نوع هنسفری بگیرم؟ یه مارک پیشنهاد بدین خوب باشه؟
قیمتش الان علائدین چنده ؟ بی زحمت تلفظ فارسیش رو هم بگین![]()
Last edited by A/|\IR; 05-03-2012 at 12:12.
هنزفريه خودشو همونجا بنداز دورمن يه Creative ep830 داشتم اونو استفاده ميكنم واقعا فوق العادست
بري علادين از 620 قيمت ميدن تا 730-740 ...... ولي من چند روز پيش 650 خريدم.همشون ميخوان به اسم برنامه ريختنو رمو محافظ صفحه 100-120 تومن الكي بگيرن.اصلا زير بار نرو و گوشيو خام بگير ازشون
بعد خودت بيا بلافاصله به 2.3.5 اپديتش كنوقتي اپديتش ميكني عمق 3D دو برابر ميشه و همه چي يه 2 سانتي از صفحه ميزنه بيرون
وقتي رو 2.2 بود بعضيا تشخيص نميدادن كه 3 بعديه اما رو 2.3 واقعا دهن ملت باز ميمونه
تلفظ فارسيشم اپتيموس 3دي
پ.ن
اون روز كه من رفتم بخرم قيمت گوشي تو ديجي كالا 699 تومن بود.امروز قيمتو 727 زده
Last edited by Amir M.ohAma.D; 05-03-2012 at 15:13.
هندزفری میخوان ایشون در نتیجه این EP830 اینا جواب نمیدن... هفته پیش هم رفتم EP830 بگیرم پیدا نکردم همه میگفتن تولیدش متوقف شده :| مجبور شدم 660 بگیرم...
در رابطه با تلفظ ، اگه اصولی ایناشو میخواین آپتیمس ــه ، ولی علاالدین اینا همون اپتیموس بگین بهتره![]()
بچه ها جریان اینکه فیلم دو بعدی بریزیم روش خود گوشی به سه بعدی تبدیلش میکنه چیه ؟
کیفیت تبدیل دو بعدی به 3 بعدیش چطوره ؟
مثل tv ها هست ؟
وقتي فيلمو پخش ميكني اون پايين سمت راست يه گزينست اونو بزني 3 بعدي ميشه بعد ميتوني عمقشم خودت تنظيم كني
كيفيت تبديلشم خوب بود بعد از اپديت خيلي بهتر شده
سلام یه چند سوال راجع به این گوشی داشتم :
1-باتریش چطوره(شارژش تا چند روز دووم میاره) ؟
2-lcd و تاچش چطوره ؟
3-قیمت 3max تو بازار چنده چه تفاوتی با اپتیموس معمولی داره ؟
1_بستگی به مصرفتون داره.وقتی 2.2 بود با مصرف معمولی یه روز نگه میداشت.ولی از وقتی اپدیتش کردم انگار مصرفش بیشتر شده....1-باتریش چطوره(شارژش تا چند روز دووم میاره) ؟
2-lcd و تاچش چطوره ؟
2_جفتش عالیه و حرف نداره
بچه ها کسی مقایسه ای از صفحه نمایشش با یه گوشیه دیگه ای داره؟
ویــــرایش:
راستی به ics آپدیت میشه؟
Last edited by 5ajad; 07-03-2012 at 22:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)