از دوستان کسی این گوشیو روت کرده؟
آموزش روت کردنشو میخواستم
از دوستان کسی این گوشیو روت کرده؟
آموزش روت کردنشو میخواستم
سلام
من امروز این گوشی رو واسه خواهرم گرفتم گوشی خیلی خوبی هست نسبت به قیمتش ، شاید بشه گفت بهترین گوشی در این رنج قیمت هست ولی bright گوشی چرا اینقدر کمه و کم نوره ، یکم توی ذوقم زد مخصوصا واسه خودم که گلکسی دارم ، میدونم نباید انتظار برایت سوپرامولد رو داشته باشیم ولی توقع بیشتری داشتم
حالا دوستانی که از نزدیک مقایسه ای کردن ایا آرک هم این مشکل کوچولو رو داره یا خیر ؟
سلام دوست عزيز ...
اين برنامه ي Mx video player خيلي خوب بود و من باهاش سريال ها رو هم به راحتي و رووني ديدم.
قبلش يه برنامه گرفته بودم با نام Yxplater ... بعد دو تا فايل Avi ريختم رو گوشي و ديدم اصلا تيكه تيكه نشون ميده ! بعد گفتم خدايا من اين گوشي را با هزار اميد خريدم يعني انقدر قدرتش كمه كه يه سريال رو نميتونه پخش كنه؟! خلاصه خيلي خورد تو حالم.
اما با اين برنامه سريال Modern Family رو به راحتي پخش كردم باهاش ...
خيلي ممنون از لطف شما دوست عزيز
سلام دوستان
من امروز این گوشیو خریدم
میخواستم ببینم چطور میتونم فایل بکآپی که از کانتک های گوشیه قبلیم تهیه کردم رو برگردونم؟؟
پسوند فایل بکاپم Arc
ark lcd روشن تر هست .
Last edited by بامزی; 01-11-2011 at 21:00.
اقایون کسی تو کاره روت کردن گوشی نرفته هننوز؟
براي اين كه روتش كني بايد بوت لودرش رو اول باز كني!
كردي؟
بگو قدم به قدم پيش بريم
سلام
من الان 2.3.4 دارم و هنوز بوت لودر باز نکردم .....لطف کن قدم به قدم بگو چی کار کنم
ممنون
سلام
من حدود یک هفته ست که این گوشی رو خریدم.
انتخابهام خیلی گسترده نبود و بیشتر بین این مدل و آرک مردد بودم که در نهایت اینو بخاطر قیمت مناسبتر خریدم، ضمن اینکه آرکو تو دست گرفتم اصلا خوشم نیومد ازش و باهاش راحت نبودم
توی جعبش هم کابل HDMI وجود داشت ولی کارت حافظه نبود من با گارانتی کامتل گرفتم 465 تومن
تو این مدت کوتاه شاید مهمترین نقطه ضعفی که به چشمم اومده باشه صفحه نمایش کدرش هست، البته من که با گوشی های super amoled سامسونگ کار نکردم بنابراین برام قابل چشمپوشیه.
حالا چنتا سوال داشتم:
برای انتقال فایل با بلوتوث، گوشی باید روت بشه؟ منم همونطور که گفتم با گارانتی خریدمش و ترجیح میدم این کارو نکنم
برای پخش فایلهای ویدئویی، converter ای که رزولوشن 480*854 رو پشتیبانی کنه پیدا نکردم، میشه راهنمایی کنید باید چیکار کرد؟
اگه از دوستان کسی دیکشنری انگلیسی به انگلیسی خوب و معروف که تلفظ یا حداقل نمایش فونتیک کلمات رو داشته باشه سراغ داره، بهم معرفی کنه ممنون میشم
واسه بلوتوث اصلا نیازی به روت نیستاز برنامه Bluetooth file transfer استفاده کنید.برای انتقال فایل با بلوتوث، گوشی باید روت بشه؟ منم همونطور که گفتم با گارانتی خریدمش و ترجیح میدم این کارو نکنم
برای پخش فایلهای ویدئویی، converter ای که رزولوشن 480*854 رو پشتیبانی کنه پیدا نکردم، میشه راهنمایی کنید باید چیکار کرد؟
اگه از دوستان کسی دیکشنری انگلیسی به انگلیسی خوب و معروف که تلفظ یا حداقل نمایش فونتیک کلمات رو داشته باشه سراغ داره، بهم معرفی کنه ممنون میشم
من با jet audio کار میکنم.برنامه Wondershare Video Converter Platinum هم مجانی هست دقیقا مثل xilisoft هست ولی بهتر از اونه.اونم توصیه میشه
دیکشنری رو نمیدونم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)