تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 54 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 534

نام تاپيک: Galaxy Tab 10.1 » دومین Tablet سامسونگ با سیستم عامل Android و صفحه نمایش 10.1 اینچ

در آغاز فعالیت mehdydry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    اگه یه هارد یا فلش رو به تبلت وصل کنیم میتونیم بازیها و برنامه ها رو روی اون ریخت با این شرط که برای اجرا همیشه به تبلت متصل باشند؟امکانش هست؟

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام
    اگه یه هارد یا فلش رو به تبلت وصل کنیم میتونیم بازیها و برنامه ها رو روی اون ریخت با این شرط که برای اجرا همیشه به تبلت متصل باشند؟امکانش هست؟
    معمولا بازي ها در حافظه خود تبلت نصب وفايل ديتا هم همينطور (مطمئن نيستم )

3. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض آپدیت Galaxy Tab 10.1 به Android 3.2

سلام

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. 2 کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

اين اپديت باگ داشت براي سري هاي واي فاي رو از كار مينداخت مراقب باشيد
    هر چند هنوز توي كره هست و به صورت عمومي نيست

7. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیروز تو نمایشگاه الکامپ کلی با این تبلت کار کردم . از همه نظر عالی بود .
    نکته جالب اینجا بود که شرکت گارانتی کننده این تبلت ( شرکت هماهنگ ) تمام لوازم جانبی اونو هم داره و در صورتی که با گارانتی هماهنگ بخریم میتونیم لوازم جانبی مثل تبدیل HDMI و USB و... را هم بخریم .

9. این کاربر از mehdi30nema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان من الان یه ایپد 2 دارم که 32 گیگه و وای فای((تری جی نیست))...حالا بنظر شما خریدن یه تبلت اندروییدی در کنار اون حرکت احمقانه ایی محسوب میشه؟

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خیلی خوشحالم که دوستان فهمیدن اصل داستان شکایت مسخره بازی اپل سر چیه
    -------خب الان این چه ربطی به اپل داره که امده شکایت کرده از سامسونگ...من که نفهمیدم...سامسونگ اومده مثلا تبلتی زده که از لحاظ سخت افزاری مثل گوشی سامسونگه؟اینه داستان یا یه چیز دیگس؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

اين كار سامسونگو واقعا پسنديدم. واقعا. اصلا كپي كرده خوبم كپي كرده. آدم وقتي دستگاهي رو ميسازه پول خلاقيت نمي كشه كه روش ولي چون خلاقانس خوب مي فروشه. ولي اپل مي گه چون سخت افزار ما تكه نرم افزارمون تكه بايد 100 دلار بيشتر بدي روش. سامسونگ اومده با سخت افزار مشابه گوشي داده بيرون خوب كاري كرده. رقابته ديگه. يه خلاقيت جديد رو كن كه نشه كپي كرد. بيشتر جنبه تبليغاتي داره اين شكايت بره اينكه وجهه سامسونگ پايين بياد . به هيچ جا نميرسه مطمئن باش.
    خیلی خوشحالم که دوستان فهمیدن اصل داستان شکایت مسخره بازی اپل سر چیه
    این شکایات یه بازی استراتژیکه بین اپل و شرکای اندروید. کاملا واضحه نتیجه این شکایت ها "تعطیل کردن بازار تبلت های سامسونگ" نخواهد بود. هیچ دادگاهی به همچین چیزی رای مثبت نمیده. بحث تبلیغات هم رد شده است چون 99.9 درصد مشتری های این محصولات افرادی هستن که تا وارد یه مغازه نشن از وجود همچین چیزهایی باخبر نمیشن چه برسه اخبار جزئی مثل این چیزها رو دنبال کنن. اهداف این شکایت ها رو میشه اینطور خلاصه کرد:

• ایجاد یک جو ناپایدار بین سازنده های محصولات اندروید تا از ترس شکایت اپل اون آزادی عمل دلخواه در طراحی محصولاتشون رو نداشته باشند.

• دیدن نحوه جنگ متقابل. درسته اپل اول شکایت کرد، ولی فعلا شکایاتی که فعلا شرکای اصلی اندروید (سامسونگ، HTC و موتورولا و زیرشاخه هاشون) از اپل کردند بیشتر از 5 برابر شکایاتی است که اپل از اونها کرده. الان اپل دقیقا می دونه پورتفولیو پتنت های این افراد چیه، و اکثرا هرچی در دست داشتن رو در دادگاه ها ضد اپل رو کردن.

• در فشار قرار دادن گوگل برای تعجیل در تصمیمات حساس و مهم (مثل خرید 12 میلیارد دلاری نقد موتورولا به خاطر پتنت هاش که یک سوم حساب های بانکی گوگل رو خالی کرد).

• و در نهایت منشنج کردن اکوسیستم اندروید در زمانی که روحیه و فرهنگ استفاده از تبلت ها در دنیا در حال شکل گیریه.

• و اهداف استراتژیک دیگه که ما قطعا ازش خبر نداریم.

و الان تا حدودی به چهار هدف اول رسیده. این شکایات رو میشه به شکل یه تله استراتژیک برای دید که اتفاقا اکثرا خیلی جالب در این تله گرفتار شدن و الان تازه فهمیدن چی بود و چی شد. این بحث شکایات هم در پایان دورانشه و بزودی همه با هم کنار میان چون هرکی به اهدافش می رسه.

دوستان یه سوال...
    بین این همه تبلتی که تو بازار هست چرا اپل اومد از این شکایت کرد؟مثلا چرا از asusیا acer یا... نکرد؟
    چون سامسونگ مستعد ترین گزینه بود (بیشترین شباهت به محصولات اپل در مقایسه با بقیه) و البته بهترین محصولات رو داشت با بیشترین قابلیت فراگیر شدن در بازار.

13. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hesam68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان

من میخوام این تبلتو بخرم
    هدف اصلیمم خوندن کتاب پی دی افه
    میخواستم بدونم این تبلت وقتی باهاش یک فایل پی دی افو باز میکنیم تا چه حد میتونه زوم و بزرگش کنه
    من کم بینا هستم و این تبلت و این سیستم عانمل ابزار هایی واسه کم بیناها داره؟
    مثلا محیط و ایکون هارو درشت بکنه؟؟؟؟؟؟

ممنونتون میشم راهنماییم بکنین

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام دوستان

من میخوام این تبلتو بخرم
    هدف اصلیمم خوندن کتاب پی دی افه
    میخواستم بدونم این تبلت وقتی باهاش یک فایل پی دی افو باز میکنیم تا چه حد میتونه زوم و بزرگش کنه
    من کم بینا هستم و این تبلت و این سیستم عانمل ابزار هایی واسه کم بیناها داره؟
    مثلا محیط و ایکون هارو درشت بکنه؟؟؟؟؟؟

ممنونتون میشم راهنماییم بکنین
    حسام جان همونطور كه خدمتتون عرض كردم اين بحث نرم افزاري هست وعموميه درهمه تبلت ها
    تمام اپ هاي موجود مثل GO BOOK -COOL READER-POLARIS -QUICK OFFICE و يقيه روي همه تبلتهاي HC يك كاربرددارندباقابليت مورد نظر شما براي بزرگنمايي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •