نا منظمی اینجوری هستی اگه ....
تازه اومدی افلاین بودی
نا منظمی اینجوری هستی اگه ....
تازه اومدی افلاین بودی
ایشون زحمت زیادی برای این تابیک کشیدن لطفا بی انصافی نکنید![]()
اشتباه برداشت کردی پست من در ادامه جواب ایشون به یکی از دوستانه
ایشون در جواب برند HP گفته بود من منظم نیستم ونمیتونم قول بدم که برند hpرا کی شروع میکنم
منظور من اینه که ایشون شکسته نفسی میکنه با این همه اطلاعاتی که داره
وچون بهش عادت کردیم اگه نیم ساعت نباشه خمارشون میشیم(آفلاین)
سلام ممنون . ولی سوالم یه چیز دیگه ای بود ، قبلا هم گفتم که روزهای اولی که لپتاپ رو گرفته بودم سرویس تگ رو که وارد میکردم لیست مشخصات لپتاپ ( system configuration ) دقیقا مثل عکسایی بود که گذاشته بودین متاسفانه اون موقع save نکردم ولی بعد از یه مدت این لیست به شکلی که توی صفحه ی قبل گذاشتم ، در اومد .سلام
دوست عزیز
جواب پست قبلی که زدین رو زیر همون پست دادم. نقل قول نکردم تا شلوغ نشه.
موفق باشین.
احتمالا این امکان داره که شرکت این لیست رو تغییر داده باشه و دیگه قابل دسترس نباشه ؟
بازم تشکر .
سلام
اقا من یه 4520 اچ پی می خواستم بگیرم با این کانفیگ
- Intel Core i3-370M 2.4GHz
- 3GB DDR-3 RAM
- 320GB 7200rpm SATA HDD
- 15.6" display
- 512MB dedicated graphics
- Integrated web camera
- 6 cell battery
- Linux
قیمت رو ازسایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گرفتم با قیمت ایران 2 هزار تومن تفاوت داشت داستان چی هست ؟
نظر کلی شمادر مورد این مدل که من دست روش گذاشتم چی هست ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
نمیشه دقیقا گفت. چون ممکنه شما اون موقع سرویس تگ رو اشتباهی وارد کرده باشین . هر چند یه بازه زمانی بین انتقال سیستم از اروپا به آسیا وجود داره که مکمنه توی این بازه زمانی لیست تغییر نکنه. چون لپ تاپ شما اروپا هست و در خط آخر از لیست خروجی دبی (آسیا) هست سیستم شما تغییر ماهیت داده. ممکنه به خاطر این ،لیست تغییر کرده باشه.
ببینید طوری که من برداشت کردم لپ تاپ شما در ابتدا برای اروپا بوده ، با توجه به IBU که اروپا هست و تغییر نمیکنه . پس در ابتدا لیست خروجی مثل لیست های مثال زده بوده. بعد که لپ تاپ شما انتقال داده میشه به آسیا لیست تغییر می کنه. ولی چرا تغییر میکنه؟
من چندتا سرویس تگ اروپا پیدا کردم و جداول رو مقایسه کردم. خوشبختانه یکی از اونا جدول معمولی داشت. اونی که جدولش معمولی بود خودش از انگلیس آورده بود ، ولی بقیش خروجی مثل خروجی شما میدادن. با این تفاوت که Quantity فرق میکرد. اگر مبنای Quantity رو بر تعداد لپ تاپ هایی که انتقال پیدا کردن و نه همون سرویس تگ خاص قرار بدیم به نظر منطقی خواهد اومد. مثلا اگر Quantity رو 100 بزارن منطقی خواهد بود اگه بگیم سفارش دهنده آسیایی سفارش 100 تا از این دستگاه رو به توزیع کننده اروپایی داده و جدول خروجی هم میگه 100 تا هارد مثلا یا 100 تا کیبورد. ولی چرا به جای سفارش به توزیع کننده آسیایی که همون مدل رو داره و طبیعتا ارزونتر از توزیع کننده اروپایی تحویل میده ، سفارش دهنده ، توزیع کننده اروپایی رو برای خرید انتخاب می کنه؟ من چیزی به ذهنم نمیرسه. شاید این روش جدیدی باشه برای مخفی کردن اصالت سیستم. ولی شاید!
اگر بتونم حتما پیگیری میکنم.
موفق باشین.
یه سوال برای اینکه لپ تاپ ریفربیش بهمون نندازند باید چیکار کنیم؟
بعد از اینکه یه لپ تاپ خریدیم باید از کجا بفهمیم ریفربیش بوده یا نه؟ البته فکر کنم برای Dell رو توضیح دادین اما لپ تاپ من سونیه.
و راستی خیلی ممنون از تاپیک
دوست عزیز HP رو کی شروع می کنید؟
سلام
دوست عزیز شما قیمت رو چه جوری محاسبه کردین؟ منظورم اینه که درهم رو چه قدر گرفتین؟ یا اگه با دلار حساب کردین اون رو چه قدر گرفتین؟
آیا نمودار ارزش ریال در برابر درهم یا دلار رو نگاه کردین؟
ببینین خرید از خارج کشور مستلزم یه سری اطلاعات هست در مورد ارزش پول کشورهای مبدا و مقصد.
برای مثال همین الان که دارم پست رو می نویسم درعهم امارات از 300 تومان در 4 روز کذشته رسیده به 350 تومان. این باعث میشه اگه مثلا یه کالایی 1 میلیون تومن به پول ما قیمت می خورده الان که حساب کنید بشه 1 میلیون و 200 هزار تومن. اگه توی موقعی که درهم ارزشش بالاتر بره خرید کنید قطعا ضرر می کنید چون همون کالا توی ایران ارزونتر هست. چرا؟
چون مثلا لپ تاپی که توی ویترین فروشگاه می بینید ماله 2 ، 3 یا 4 روز پیش که این افزایش قیمت درهم اتفاق افتاده نیست. این لپ تاپ حداقل 3 ماه پیش خریداری شده و پولش هم با درهم سه ماه پیش محاسبه شده که مثلا 290 تومن بوده. تا اون لپ تاپ بخواد بیاد و توی ویترین قرار بگیره زمان میبره. تا فروشنده بخواد این خریدش رو بفروشه و به نوبت بعدی خریدش برسه یه زمانی طول خواهد کشید که بین 3 تا 6 ماه هست. توی این مدت هر اتفاقی از جمله بالا رفتن ارزش درهم و در نتیجه پایین اومدن ارزش پول ما ممکنه اتفاق بیفته. اگه شما توی زمانی، جنسی که مثلا 3 ماه پیش وارد کننده خریده رو قیمت بگیرید و اونوقت بیاین قیمت رو با درهم امروز محاسبه کنید قطعا شاهد اختلافی که نیستید هیچ تازه ممکنه اونی که توی ایرانه ، ارزونتر از دستگاه مشابه توی بازار خارج باشه.
چند روز که قیمت های ارز مشخص بشه و به ثبات نسبی برسه قطعا اون موقع هم قیمت ها در ایران هم افزایش پیدا خواهند کرد.
مثلا اگه الان قیمت درهم کنترل نشه و پایین نیارنش قطعا تا چند وقت دیگه فروشندگان مجبورن قیمت ها رو بالا ببرن تا بتونن برای نوبت بعدی خرید نخوان از جیبشون بزارن تا همون دستگاه سری قبل رو که قرار بوده سود بکنن ، بخرن.
امیدوارم متوجه صحبت هام شده باشین.
البته این رو هم اضافه کنم که بعد از اینکه آدرس این سایت رو توی تایپیک گذاشتم سایت Down شد و وقتی دوباره راه اندازی شد قیمت ها بالاتر رفته بودند. افزایش ارزش درهم نسبت به ریال هم مزید بر علت شده که قیمت ها بالا به نظر بیان.
موفق باشین.
دست شما درد نکنه جناب teknosys نمیدونم از دست ما دلخوری جواب نمیدی یا......
من اون لب تابی که گفته بودم خریدم حالا مشکل آداپتور دارم میخواستم بدونم مگه input همه لب تابها 110-240v نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)