تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 48 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 474

نام تاپيک: Mafia

آخر فروم باز Don Thomas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    سیسیل

پيش فرض

در کل
    داستانی بسیار بسیار عمیق و البته عبرت آموز به همراه موضوعی کاملا پر احساس و شخصیت هایی به یاد ماندنی و هزاران نکته دیگر که هرگز تکرار نخواهد شد و شخصی پی به این ماجرا و این عناوین خواهد برد که , خودش غرق در این بازی شود . . .

شاید
    اگر بخواهم بازی مافیا را در یک جمله یا یک کلمه خلاصه کنم ( که البته کار بسیار سختی است و حق این بازی در حد یک کتاب است ) و در کل اگر احساس خودم را بخواهم به خط تحریر بیان کنم . . .

می گویم :

اثری جاودانه و بیاد ماندنی که همیشه زنده خواهد بود .

چطور است دوستان نیز نظر خود را و احساس خود را در " یک جمله " پیرامون این بازی مطرح کنند , این اقدام رو هم به اسم " جملات بیاد ماندنی از گیمرها پیرامون بازیها " در این فروم ثبت می کنیم تا سالیان دور که در این فروم گشت و گذاری داشتیم , فراموش نکنیم که روزی فلان جمله را عنوان کرده ایم . . . .

آخر فروم باز Don Thomas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    سیسیل

پيش فرض

این هم نقشه " فیری رایدها " :

نقشه بزرگ شده ( 1024*768 ) آن را می توانید از لینک زیر دریافت کنید .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

سلام
    مقایسه بسیار جالبی بود. به نظر من مهم ترین ویژگی که باعث شد مافیا اینقدر پرطرفدار بشه داستان بازی بود و پایان غم انگیز این بازی که مسلماً اگر این بازی به این شکل تمام نمی شد این تاثیر رو روی بازی کننده نمی گذاشت. معمولاً در بسیاری از بازی ها چندان به داستان بازی توجه نمی شود اما در مافیا نه تنها به داستان بازی توجه بسیاری شده بود بلکه به شخصیت های بازی نیز توجه خاصی شده بود و فرد بازی کننده احساس می کرد که واقعاً در یک خانواده مافیایی چه حالتی وجود دارد. همچنین این بازی نشان می دهد که با یک اتفاق ساده چقدر می تواند زندگی فرد تغییر کند و از یک راننده ساده تاکسی به یکی از بزرگترین گانگسترهای آمریکا تبدیل کند. این بازی به نظر من همش درس زندگیه.
    Last edited by farhad1122; 16-04-2008 at 18:58.

آخر فروم باز *عیسی*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    صومعه سرا

پيش فرض

سلام.
    کسی موسیقی های این بازی زیبا رو به صورت Mp3 داره واسه دانلود؟

پروفشنال SR72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    God's Land

پيش فرض

سلام
    اینو می دونستم ولی به هر حال جالب بود. اگه کارهای هر 19 نفر رو انجام بدیم بعدش چی میشه؟
    ( به جز اینکه هر کدوم یه ماشین میدن). سرکاریه نه؟
    نه فرهاد عزیز ... من که گفتم تاحالا ندیدم کسی اینو تموم کنه ... به خاطر همین گفتم ...
    تو قسمت free ride نتونستم واسه اون مشتی که تو محله ی چینی ها هست کاری انجام بدم ...
    باید یه زن ل خ ت که سانسورم شده از کنار ساحل نجات بدی وگرنه یه چیزی شبیه بشقاب پرنده میاد میزنتش ... والله من که نتونستم ...
    با سلام
    بحث جالبی شروع خواهد شد
    البته بعد از مقایسه بین این دوبازی , بهتره که به این مطلب هم بپردازیم
    من هم این رو تایید می کنم , یه روز به صورت کاملا اتفاقی این نکته رو فهمیدم
    من هم این رو کشفش کردم .. ( ارشمیدس)
    طوفان که چه عرض کنم , تورنادو به پا کرد و چندین سبک بازی را همزمان با خود به آسمانها برد و هنوز که هنوزه , هیچ بازی نتوانسته از این عنوان , فراتر برود و امیدوارم شماره دوم از این بازی , باعث بدنامی و سنگینی این عقاب آسمان بازیها " MAFIA : the city of lost heaven " نشود و بلکه به عنوان یک نیروی فزاینده باعث بالاتر رفتن و اوج گرفتن این بازی بشود . . .
    ( البته اینها فقط نظر این حقیر بوده و صد البته هر شخصی نظری دارد که نظر دوستان نیز برای من دارای اهمیت فراوان می باشد ) . . .
    توضیحاتی بسیار بسیار مناسب و دقیق رو ارائه داده اید که بسیار سپاسگذارم . . .
    اگر دوستان پست ایشان را مطالعه نکرده اند , حتما مطالعه بفرمایند . . .
    البته این حقیر , نقشه تکمیل شده و علامتگذاری شده این مراحل را چندین وقت پیش در اختیار دوستان قرار داده بودم , و سعی می کنم دوباره آنها را در جایی آپلود کنم و در اختیار شما عزیزان هم قرار بدهم . . .
    Don thomas عزیز بسیار سپاسگذارم از ارائه ی این قیاس ...
    در کل
    داستانی بسیار بسیار عمیق و البته عبرت آموز به همراه موضوعی کاملا پر احساس و شخصیت هایی به یاد ماندنی و هزاران نکته دیگر که هرگز تکرار نخواهد شد و شخصی پی به این ماجرا و این عناوین خواهد برد که , خودش غرق در این بازی شود . . .
    شاید
    اگر بخواهم بازی مافیا را در یک جمله یا یک کلمه خلاصه کنم ( که البته کار بسیار سختی است و حق این بازی در حد یک کتاب است ) و در کل اگر احساس خودم را بخواهم به خط تحریر بیان کنم . . .
    می گویم :
    اثری جاودانه و بیاد ماندنی که همیشه زنده خواهد بود .
    چطور است دوستان نیز نظر خود را و احساس خود را در " یک جمله " پیرامون این بازی مطرح کنند , این اقدام رو هم به اسم " جملات بیاد ماندنی از گیمرها پیرامون بازیها " در این فروم ثبت می کنیم تا سالیان دور که در این فروم گشت و گذاری داشتیم , فراموش نکنیم که روزی فلان جمله را عنوان کرده ایم . . . .
    جمله ی بسیار زیبایی هست .
    سلام
    مقایسه بسیار جالبی بود. به نظر من مهم ترین ویژگی که باعث شد مافیا اینقدر پرطرفدار بشه داستان بازی بود و پایان غم انگیز این بازی که مسلماً اگر این بازی به این شکل تمام نمی شد این تاثیر رو روی بازی کننده نمی گذاشت. معمولاً در بسیاری از بازی ها چندان به داستان بازی توجه نمی شود اما در مافیا نه تنها به داستان بازی توجه بسیاری شده بود بلکه به شخصیت های بازی نیز توجه خاصی شده بود و فرد بازی کننده احساس می کرد که واقعاً در یک خانواده مافیایی چه حالتی وجود دارد. همچنین این بازی نشان می دهد که با یک اتفاق ساده چقدر می تواند زندگی فرد تغییر کند و از یک راننده ساده تاکسی به یکی از بزرگترین گانگسترهای آمریکا تبدیل کند. این بازی به نظر من همش درس زندگیه.
    فرهاد جان این جملت خیلی زیبا و منطقی و بجا بود .... دقیقا مافیا میخواد همین رو بگه که همه چیز در حال تغییره و به راحتی ممکنه ورق برگرده

در کل از دوستان به خاطر نظراتشون ممنونم

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

البته من 17 تا ماشینشو گرفتم.فقط اونی که بنزین نداشت رو نبردم تا آخر و اونی که میگفت زیر 30 نیاد.
    بنزینیه از همه سخت تره.من تا آخراش رو با تانکه هول دادم یبار اما بازم ترکید.تانک بیچاره باباش در اومد.فک کنم یکی دو ماهی علاف این 17 تا ماشین شدم.
    اون تعقیب هواپیما هم خیلی خیلی جالب بود.ماشینیم که میده برای اون سرعتی ترین ماشین بازیه
    کلا یادش بخیر عجب بازی ای بود.
    جمله ای که من میتونم بگم توش هیچی نیست.چون واقعا بازی حرفی واسه آدم نمیزاره.وقتی تموم میشه و مرگ تام رو میبینی واقعا می خوای بشینی گریه کنی.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام به همگی:
    خوب اینم دیگه تاپیک مافیا هست و من سوالی درباره مافیا2 دارم ؟
    1:این بازی شبیه جی تی ای هست یا شبیه پدر خوانده و یا...؟
    2:این بازی کی میاد ؟
    3:واس کامپیوتر هم میاد ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام به همگی:
    خوب اینم دیگه تاپیک مافیا هست و من سوالی درباره مافیا2 دارم ؟
    1:این بازی شبیه جی تی ای هست یا شبیه پدر خوانده و یا...؟
    2:این بازی کی میاد ؟
    3:واس کامپیوتر هم میاد ؟
    جواب سوال اول - شبیه به Mafia
    جواب سوال دوم - تاریخ انتشار هنوز مشخص نیست.
    جواب سوال سوم - بله - علاوه بر PC برای PS3 و X360 هم منتشر میشود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

هوا و هوس جان ممنون که جواب دادی متاسفانه نسخه اولش رو بازی نکردم ولی بجاش جی تی ای و پدر خوانده رو بازی کردم شبیه اونا نی؟

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

هوا و هوس جان ممنون که جواب دادی متاسفانه نسخه اولش رو بازی نکردم ولی بجاش جی تی ای و پدر خوانده رو بازی کردم شبیه اونا نی؟

بله همونجوری هستش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •