چیزی راجع به جوابتون ندارم چون شکی تو حرفاتون نیست
با همه ی این تواسیف شما لبتاپ های dell رو به asus ترجیه میدین؟
چیزی راجع به جوابتون ندارم چون شکی تو حرفاتون نیست
با همه ی این تواسیف شما لبتاپ های dell رو به asus ترجیه میدین؟
فعلا asus بازار لپ تاپ را در دست داره و کیفیت خوبی هم ارائه میده.من هم تازه میخواستم لپتاپ n53sv را بگیرم منتها مشکل چیپستش و بازار کلاه بردار ایران توی این زمینه چاره ی برام نزاشته حالا می خوام xps l502 دل را بگیرم که فکر کنم بهترین انتخاب تو این رده باشه.
دوستان چرا اينقد چك و چونه ميزنيد؟
اون دوستمون كه گفته N53SV با برچسب و با سريال نامبر چك شده ديده خواهشاً يا آدرس فروشگاه رو بده دوستان تهرانى برن چك كنند يا خودش يك سر بره مدل دقيق و USB3 رو چك كنه و كانفيگ دقيقش رو بگه.
تا اونجايى كه من خبر دارم سازگار و الماس هنوز سرى بدون اشكالشون نيومده؛ ويستا هم همين كرمان آورده ( فروشگاه كامپيوتر مركزى )، ولى برچسب نداره و سريال نامبرشم ايراد داره اما ميگن چون تحريم بوديم بار رو نتونستيم برگردونيم فقط مادربرد و cpu اصلاح شده واسمون فرستادن و اينجا عوضشون كرديم و در واقع بدون اشكال هستند.
حالا من دوباره عصرى ميرم اگه خبر جديدى بود ميگم.
در ضمن نظر شخصى منم اينه كه Dellكيفيت محصولات ايرانش افتضاحه. و فقط Asus و Sony رو قبول دارم
امروز عصر هم دوباره رفتم ولی همچنان ناامید از رسیدن این محصولم
بدون برچسب، بدون USB3، بدون WebCam دو مگاپیکسلی
قیمت 1,360,000 تومان
ما که بالاخره بعد از دو ماه گشتن یه دونه ASUS K53SV با کانفیگ:
geeforce 540 2g vram
i7 2630 new version
6gig ddr3 ram
و تکنولوژی ice cool!
تو مشهدالرضا خریدیم
من ديروز گرفتم .. امروز اومدم ويندوز رو نصب كردم ، چندتا نرم افزار رو نصب كردم ديدم ديدم ديگه ديسك رو نمي شناسه ، الان هم سريال نامبر رو چك كردم زده مشكل داره...اومدم ثبت نام كردم كه همينو بگم..با تشكر از دوستاني كه اينو به ما انداختن..كسي دقيقا ميدونه مشكل چيه ؟
دوست عزیز بلوری و usb 3 هم داره؟؟؟؟
چند خریدی؟؟؟ گارانتیش چیه؟؟
مبارکه ، چند خریدی؟
چه رنگی گرفتی؟
دوستان ظاهرا n43 همون n53 هستش اما 14 اینجیش
از کم وکیف asus n43 میشه بگید .راستش وقتم محدوده این هفته باید بخرم(فوری)
Last edited by nassii; 22-04-2011 at 21:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)