تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 36 اولاول ... 232930313233343536 آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 353

نام تاپيک: ****عشق من (شورلت ایمپالا 1973)****

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    این عکس جعبه فیوز ماشین منه.
    متاستفانه باطری ساز میگه زنگ زده.و فیوزهاش هر روز میسوزه.
    گفت یه روز بازش میکنم و تمیزش میکنم.
    به نظرتون با چی میشه جعبه فیوز رو تمیز کرد که صدمه هم نبینه؟؟

2. 3 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

البته من نميدونم منظور اون برقكار از (زنگ زده.و فیوزهاش هر روز میسوزه) دقيقا چيه؟
    فيوز زماني ميسوزه كه از اون حد تعيين شدن آمپر مورد نظر، شدت جريان بيشتري ازش عبور بكنه و طبيعتا ميسوزه.
    در مورد باز كردن اون، پيچهاي اتصال اون رو به بدنه بايد باز كنين كه كار راحتي نيست و معمولا زنگ زده شدن.
    با كمي روغن ترمز پيچها رو خيس كنين و بگذاريد چند روز بمونه و بعد روغن معمولي بزنين و باز كنين. انتهاي پيچها رو از داخل موتور ميتونين ببينين و از اونجا روغن بزنين.
    اما من فكر ميكنم با اسپري كنتاكتشور چرب اين كار راحتتر باشه و با درآوردن تمام فيوزها و اسپري كردن و البته كمي سمباده نرم زدن ، كار ساده تري نسبت به باز كردن انجام بشه.
    پشت جعبه فيوز داخل موتور هست و معمولا از اون نقطعه ميتونه آب نفوذ بكنه. اطراف اون رو با چسب سليكون و يا خمير پلاستيك( مارك زل يا قوام) خوب آب بندي كنين تا دوباره مشكل پيدا نكنه.
    جريان بخاري به كجا رسيد؟
    برام جالبه بدونم داستان گرماي كم بخاري ايمپالا چي بود، شايد از اون تجربه منم تونستم يه راهي براي بهتر شدن وضعيت بخاري خودم بدون باز و بسته كردن پيدا كنم.

4. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    جناب کامارو منظور از زنگ زدن اینه که 2 تکه فلزی که فیوز رو نگه میداره اینها زنگ زدن و اتصال خوب برقرار نمیکنن.مثلآ راهنمای ماشین از کار میفته بعد یه دست که به جعبه فیوز میزنم درست میشه.
    آب بندی هم حتمآ با وسواس انجام میدم.چون جدیدآ از کنار ترمز دستی ماشین موقعی که بارون شدید میاد آب میاد داخل ماشین.

بخاری ماشین+بازو بست جعبه فیوز رو قراره تو هفته آینده ببرم پیش باطری ساز تا بازش کنه.خبرش رو حتمآ میدم.

6. 2 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اون دوتا فلز كانكتهاي فيوز هستن و نهايتا زنگ زدگي، باعث عدم اتصال مناسب ميشه كه خودتون هم اشاره كردين.
    با همون روش كه توضيح دادم، اگر سرويس كنين مشكل حل ميشه.توصيه ميكنم قبل از اينكه برقكار دستكاري بكنه، خودتون اين سرويس ساده رو انجام بديد و نتيجه رو ببينين. براي من هم پيش اومده.
    دوتا پيچ نگهدارنده پايه ترمز دستي هم از كنار همون جعبه فيوز ميگذره( سمت چپ اون) و باز هم از داخل موتور ميتونين ببينين. اگر دور اونها رو هم آب بندي كنين خوبه.

8. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    جانب کامارو ال تی چون تا حالا این کار رو انجام ندادم میترسم موقع در آوردن جعبه فیوز بزنم جا پیچها شو خراب کنم و یا اینکه خود جعبه فیوز خشک شده ممکنه بشکنه.خلاصه احتمال میدم اگر خودم دست بزنم خراب تر میشه!
    رفتم پرسیدم جعبه فیوز بیوک و نوا هم بهش نمیخوره فقط باید مال خودش رو گیر بیارم.

برای آب بندی پیچ های ترمز دستی باید قاب کنار ترمز دستی رو باز کنم؟برای باز کردن قاب, باید ترمز دستی رو اول باز کنم؟

10. این کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جعبه فيوز ماشين شما، بخاطر ساده تر بودن برق و كم بودن ادوات برقي توي كيلومتر، فيوز هاي كمتري داره، و البته احتمالا تعداد بيشتري از مدارات رو با تعداد كمتري فيوز پوشش دادن.
    البته ميشه مدلهاي بيوك يا نوا رو براش سوار كرد منتها توي سيمكشي تغييراتي داده ميشه و ممكنه نياز باشه پخشي از بدنه را هم براي عبور بخش انتهايي جعبه فيوز جديد بريده بشه، پس بهتره همين رو تا جايي كه ممكنه سالم نگه داريد.
    براي چسب كاري دور پيچهاي پايه ترمز دستي ، نيازي به باز كردن كل اون نيست، تنها بايد دوتا مهره بسته شده روي پيچهاي اون رو كمي باز كنين تا بتونين پشت اونها رو چسب سليكون بزنين و دوباره سفت كنين. اون پيچها رو درست در كنار جعبه فيوز، از سمت داخل موتور ميتونين پيدا كنين. اگر هم براتون خيلي سخت و قابل دسترسي نبود، روي اونها رو با چسب كاملا بپوشانيد

12. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

جناب حجازی 2 تا سوال:
    1-قضیه اون کامارو 70 که یه تاپیک بازسازی براش داشتید چی شد هنوز دارینش؟کنجکاو بودم ببینم کاراش به کجا رسید و موفق نشدم عکسش رو ببینم؟
    2-یه سوال دیگه این که قرار بود زحمت بکشید و از میکانیکتون بپرسید (در مورد نصب توربین 400 شورلت یا کادیلاک) ؟
    ضمنا بنده کل سیم کشی نوا که شامل داخل کاپوت و جعبه فیوز و سیمکشی داخل اتاق رو یکبار به صورت کامل از رو ماشین باز کردم و سیمهای خراب و سوخته یا ضعیفش رو عوض کردم .اگه با جعبه فیوز و سولفاته کردنش مشکل دارید پیشنهاد میکنم به کمک اسپری پاکشون کنید (همین اسپری که برا کاربراتور مصرف میشه ).من برا خودم همین کارو کردم چون اگه بخواد تعویض بشه باید کل سیمکشی قسمت جلو عوض بشه و یا کل سیمها رو جدا و تو جعبه فیوز جدید کار بگذارید (فکر کنم دردسرش زیاده).

14. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    بله اون کامارو رو هنوز دارم ولی به دلیل کسری بودجه بازسازی ماشین عقب افتاده.
    به زودی یه سری عکس از لوازمهایی که براش تهیه کردم و از خود ماشین میزارم.

اون سوال هم پوزش میطلبم چون یادم رفت بپرسم ولی حتمآ این سری میپرسم.
    سوالتون چی بود؟نصب توربین 400 روی موتور 6 سیلندر؟

شما با اسپری کاربراتور شور جعبه فیوز رو تمیز کردید؟سولفاته ها کاملآ پاک شد؟حتمآ این کار رو انجام میدم.

دوستان امروز یه کم به ماشین گاز دادم و شتاب گیری کردم شتاب ماشین واقعآ عالی شده.امروز یه آمریکایی باز سوار ماشین شد گفت تو شتاب نوا اتومات رو میگیره کسی صفر تا صد نوا اتومات رو میدونه؟
    دیگه فکر نکنم تو جاده شمال کم بیاره.
    Last edited by mohamad.hejazi; 05-12-2012 at 15:26.

16. 2 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بله خیلی ممنونم. اینکه ایا میشه به منظور افزایش شتاب اولیه توربین 400 نصب کرد؟
    بله با اسپری کاربراتور (چون حسابی حالت خورندگی داره در مورد چربی و رسوبات اب که منجر به سولفاته میشه)البته بنده مثلا برای دینام که توش رو تمیز کردم یا موتورهای الکتریکی مثل برف پاکن یا شیشه بالابر هرگز از این اسپری استفاده نمیکنم چون فورا لاکهای روی سیم پیچها رو ورقه میکنه و بجاش از مدلی که ضعیفتره و اونقدر خورنده نیست استفاده میکنم.ولی جعبه فیوز وسیمهای متصل به اون هیچ مشکلی پیدا نمیکنن و شما با اون اسپری و یه فلم موی کوچک میتونید چربیها و سولفاته هارو در چند مرحله کاملا پاک کنید البته اگر با دقت فیوزها رو خارج کنید و بعد اقدام به این کار کنید که دیگه خیلی عالی میشه.
    در مورد افزایش شتاب خبر خیلی خوبیه
    .من تو نوای قبلیم شتاب خوبی داشتم البته نمیدونم شاید موتورش مثل ایمپالای شما سوپاپ بزرگ بود ولی رنگ موتورش ابی بود و مدل 58.ولی ماشینی که الان دارم و مدل بالا هم هست حتی وقتی هم دنده ای بود شتابش به اون نوا نمیرسید واقعا نمیدونم جلیل با این تعمیرش چکار کرده چون هرچی به موتوره میرسم تنبلتر میشه لامصب.خب گاهی فکر میکنم شاید بهتر باشه یه موتور 8 برا نوا نصب کنم.البته میکانیک شما کجا و اون ...کجا.قبلا با نوای قبلیم یه بار تست شتاب گرفتم و تا جایی که یادمه فکر کنم 14 ثانیه بود.یاد قدیم و اون نوا بخیر .
    Last edited by MJ1970; 05-12-2012 at 16:18.

18. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

در مورد توربين 400 روي ماشين، چند وقت قبل يه بليزر پيش دوست من اومده بود كه گيربكس 350 با توربين 400 داشت و دوستم گفت اين كار خيلي اشتباهه چون فشار زيادي به گيربكس مياد و خيلي زود مشكل پيدا ميكنه.
    البته اون بليزر 8 بود و نوا 6 و اينهم شايد مورد رو بدتر بكنه.
    كلا فكر ميكنم چندان جور در نمياد كه دوتا توربين و گيربكس ناهمگون رو با هم نصب كنن.
    من هم در مورد شتاب اوليه نوا كمي مشكل دارم و اونجوري كه دلم ميخواد خودش رو نميكنه.حتي با بنزين سوپر هم فرقي نكرده و با بررسيهايي كه كردم احتمال ميدم مشكل از كيت كلاچ باشه.
    احتمالا هفته ديگه كلاچ رو باز كنم تا ببينم اوضاعش چطوره و در صورت لزوم عوضش كنم.

20. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •