اروپايي نيست
اگه باشه چي پشتش نوشته
و اگر آسيايي باشه هيچ كدام از اين مطالب به دردش نمي خوره؟
اروپايي نيست
اگه باشه چي پشتش نوشته
و اگر آسيايي باشه هيچ كدام از اين مطالب به دردش نمي خوره؟
-اگر اروپايي باشه اسلواكي زده پشت پنل
در غير اينصورت مالزيا و يا سامسونگ خورده
-نه عزيز pvr كه در هيچ مدلي كه اين اطراف پيدا ميشه نيست
-----t هم تنها در سري هاي 6-8 هست
سلام دوستان
من مجبور شدم از طریقه منو مخفی ال سی دی ریست فکتوری کنم حالا منو هاش همه رنگشون سفید شده و زبان دستگاه هم انگلیسی و فرانسه شده چی کار کنم تا منو ها بحالت اول بیاد.
ممنون
با سلام و عرض ادب
در صورت امكان بنده رو راهنمايي بفرماييد كه اين گزينه region در منو مخفي در كدوم قسمت قرار دارد؟
عكس مربوط به يكي از پست هاي همين تاپيك ميشه كه در رپيد شير آپلود كرده بودند
فكر كنم مدل دستگاه ايشون 6960 بود
و مدل دستگاه من 6900 هست
-براي تغيير زبان ومنطقه بايد وارد منوي مخفي بشين وتغييرات local set رو روي ايران بگزاريد
-براي بعضي مدل ها فعال هست وفقط بايد وارد منوي مخفي بشين
-براي بعضي مدل ها فعال نيست كه بايد hotel mode رو در ابتدا روشن كنيد
-در صفحه اول اين تاپيك كامل با عكس خدمت دوستان ارائه شده
---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------
-صفحات اوليه رو مطالعه كنيد
c6900 همون c6960 هست
حسینی جان این قضیه تغییر مدل به مدل بالاتر برای hdtv منم صدق میکنه؟ la40b550 ؟ خطرات چی هست؟نوشته شده توسط t_tanhayam [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در بعضي سري ها فعال هست و Usb قابليت اجراي movie رو داره
-ولي در سري هاي قديمي تر خير كه راهش هم تغيير مدل به b7000 هست منتها مسئوليت اون رو بايد خودتون به عهده بگيريد
-عزيز معمولا براي سري هاي b6000 اينكار و ميكردند كه ارتقا پيدا كنه به B7000 براي اجراي فرمت هاي قابل اجرا
-منتها براي بقيه مدل ها متاسفانه فايده اي نداره و خطراتي مثل از دست دادن Usb پنل و ... بهمراه داره
سلام
من امروز یک سامسونگ 40C585 خریدم وقتی که روشنش کردم و کانال ها رو گرفتم یک منوی شفاف باز میشه در مورد ALLShare و ٍEnergy Save و... چند خط نشان میده. چطوری میتونم که این گزینه رو غیرفعال کنم؟؟؟
مرسی
آقا آبي -درود بر شما
نحوه وارد شدن به منوي مخفي سامسونگ B650 وفارسي نمودن آنرا خواستم
با سپاس
-سلام ودروود عزيز
-وارد شدن به منوي مخفي مشاب هست براي سري ها
info=menu=mute=power
بعد قسمت لوكال ست و يا كشور رو بگزار روي ايران
---------- Post added at 10:49 AM ---------- Previous post was at 10:48 AM ----------
-فكر ميكنم توي همين تاپيك يكي از دوستان مسير رو گفته بود خاطرم نيست كمي مطالعه كنيد
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)