تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 510 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

من میترسم
    هی یه حسی بهم میگه نکنه مثل BF3 بشه بعده کلی امید در حد انتظارات نباشه؟!

به 7تا از رفقام گفتم اگه از گیم اسپات 9.5 یا بالاتر اوردش شیرینی یمیدم!برا همه بازیو میخرم

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

Bethesda قبلا خودشو نشون داده،نا امیدمون نمیکنه!
    Gamespot هم به نظرم اگه مسخره بازی در نیاره 9.5 میده!
    +
    مثل اینکه بازی برا pc لیک شده..........
    +
    به 7تا از رفقام گفتم اگه از گیم اسپات 9.5 یا بالاتر اوردش شیرینی یمیدم!برا همه بازیو میخرم
    نمیشه برا ما هم بخری؟!

3. 2 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من RPG زیاد میزنم اما بخاطر دوست ِ ناباب و زغال ِ خوب الدِر های قبلی رو بازی نکردم .
    حالا یه چند تا سوال ؛
    - آیا شخصیت ِ اصلی ِ بازی ، شخصیت ِ خاصی هست و قدرت هاش منحصر بفرد هست ؟ مثلا" DA:O ، کرکتر اصلی بالاخره گری واردن بود و پسر فلانی بود ( در چند کلاس خاص ) و کلا" متمایز از دیگر شخصیت ها بود اما DA2 ، این هاوکی ، یک آدم ِ کاملا" معمولی بود و هیچ فوق العاده بودنی درش موجود نبود .

- بازی های زیادی با اینکه اِلِمان های حماسی بودن رو دارند ، این حس رو القا نمیکنن ، مثلا" ویچر و یا DA2 ، اون شکوهی که در DA:O بود رو در بخش ِ Epic نشون نمیداد ، Elder ها چطورین ؟

- حجم ِ دانلود مشخص نشده ؟ چون لیک Proper هست و میشه با خیال ِ راحت گذاشت روی دانلود ولی چون لینکی ندیدم ازش حجم رو نمیدونم .

- توی آبلیویون ، بخاطر ِ تمایز توی انتخاب ها ، مسیر هم تغییر میکرد ؟

مرسی

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

من RPG زیاد میزنم اما بخاطر دوست ِ ناباب و زغال ِ خوب الدِر های قبلی رو بازی نکردم .
    حالا یه چند تا سوال ؛
    - آیا شخصیت ِ اصلی ِ بازی ، شخصیت ِ خاصی هست و قدرت هاش منحصر بفرد هست ؟ مثلا" DA:O ، کرکتر اصلی بالاخره گری واردن بود و پسر فلانی بود ( در چند کلاس خاص ) و کلا" متمایز از دیگر شخصیت ها بود اما DA2 ، این هاوکی ، یک آدم ِ کاملا" معمولی بود و هیچ فوق العاده بودنی درش موجود نبود .

- بازی های زیادی با اینکه اِلِمان های حماسی بودن رو دارند ، این حس رو القا نمیکنن ، مثلا" ویچر و یا DA2 ، اون شکوهی که در DA:O بود رو در بخش ِ Epic نشون نمیداد ، Elder ها چطورین ؟

- حجم ِ دانلود مشخص نشده ؟ چون لیک Proper هست و میشه با خیال ِ راحت گذاشت روی دانلود ولی چون لینکی ندیدم ازش حجم رو نمیدونم .

- توی آبلیویون ، بخاطر ِ تمایز توی انتخاب ها ، مسیر هم تغییر میکرد ؟

مرسی
    - شخصیت خودمون چرا متمایز هست با بقیه افراد... ما یک اژدها زاده ایم و می تونیم با اژدها ها صحبت کنیم و زبون اونا رو بفهمیم... ولی شخصیت خاصی نداریم و اونو دیگه خودمون توی بازی درست می کنیم
    -اوه! نگو! تنها مشکلش کم بودن سرباز ها بود اونم چون افت فریم نگیره! وگرنه همیشه توی این فضا می رفتی!!! فضای حماسی و خفن!
    - 5 ، 6 گیگ باید باشه...
    - نه! این بازی مثل بقیه بازی ها چند پایان نداره! انتخاب هاش اون طوری نیست که توی سرنوشت بازی تاثیر بذاره! مثلا تو انتخاب می کنی چه نوع آدمی باشی ، خوب بد ، جادوگر ، دزد یا ... توی گروه هایی که دوست داری مثلا گروه قاتل ها ، دزد ها ، جنگجویان ، جادوگران و... عضو میشی ، هر جا که خواستی فعالیت می کنی و حتی تا ریاست اون گروه هم پیش میری! کوئست های متفاوت ، طرز زندگی متفاوت ( مثلا می تونی زن بگیری ) یا... بیشتر فضاش و راه هایی که میشه در حین بازی توش قدم گاشت زیاده تا پایان های متفاوت از تنها یک راه...

6. 2 کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مرسی مبین جان
    کلا" Legend بودن و متمایز بودن ِ بازی خیلی اوضاع رو تغییر میده . نصف بار ِ Half-Life هارو Gordon Freeman یدک میکشه و تعداد معدودی بازی ِ دیگه . این Story Line و نحوه ی معرفی ِ کرکتر اصلی باعث میشه وقتی که حتی قیافه ی شخصیت رو هم خودمون کاستمایز میکنیم ، باز هم امکان ِ القای این حس باشه .

یعنی کاراکتر همونیه که توی آبلیویون بود یا اینکه خصوصیات این کرکتر لیک شده بوسیله ِ بتسدا ؟

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

همين الان سايت rlslog.net نسخه clonedvd بازي رو واسه PC گذاشت. تا اومدم اينجا پستش رو بدم ديدم سريع پستشون رو حذف كردن.

يه لحظه نزديك بود انفلاكتوس رو بزنم از خوشحالي. هرچند كه فايده اي هم نداره چون جديدا انگار روال شده كركر هاي محترم تا قبل از انتشار رسمي بازيها هيچ كركي ندن بيرون.

========================================

نه انگار شوخي شوخي نسخه PC ليك شده. خدا كنه اينو زودتر كركش كنن حداقل.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینی که داره میاد چه نسخه ایه؟
    سیستمم میکشه؟
    cpu 4x 2.4 ram 4gb vga 2gb
    یه نمه قدیمیه ولی دیگه عصای دستمونه

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

مثل اینکه بازی برای X360 لیک شده..........
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

چرا مد شده همه بازیا زود لیک میشن؟!

میگم فضای بازی قراره خوب و متنوع باشه(منظورم اینه هم شهر و جاهای سرسبز داشته باشه و هم جاهای تاریک و غمگین) یا نه مثل DA:O یا فال آوت 3 یه تم غمگین و تاریکی داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

میگم فضای بازی قراره خوب و متنوع باشه(منظورم اینه هم شهر و جاهای سرسبز داشته باشه و هم جاهای تاریک و غمگین) یا نه مثل DA:O یا فال آوت 3 یه تم غمگین و تاریکی داره؟
    هم شهر داره هم فضای تاریک داره هم فضای سر سبز و روشن کلا با اون چیزی که من دیدم میتونم بگم از نظر فضا کاملا سوپرایز می شید. ولی فال اوت هم خودش یک بازی در سطح بالا بود بطوریکه حدود 7 میلیون نسخه فروخت.

من میترسم
    هی یه حسی بهم میگه نکنه مثل BF3 بشه بعده کلی امید در حد انتظارات نباشه؟!

حرف شما رو میفهمم ولی لطفا این بازی رو با هیچ بازی دیگری مقایسه نکنید. bethesda game studios از سال 2006 دو تا بازی منتشر کرده یکی به نام oblivion و یکی به نام fallout 3 هردوتاشون شاهکار بودند. این غول بازی سازی به هیچ جایی وابسته نیست و بازی هاش رو هم خودش منتشر میکنه یعنی میتونن هر کاری دلشون بخواد می کنند. فقط چیزی که هست اونها یک پدر دارند به نام zenimax که در واقع نقش پدر رو براشون بازی میکنه. هر وقت پول کم بیارن از اونها میگیرن پس مثل بازی سازهای دیگه تحت فشار نیستند یعنی خودشون رو به پول نمیفروشن. بنابراین همیشه بازیهاشون شاهکارند. سال 2003 هم یک بازی به نام morrowind از همین سری الدر اسکرولز ساختند که اون هم شاهکار بود.
    Last edited by aristocrat; 01-11-2011 at 18:15.

13. 3 کاربر از aristocrat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

میدونم ولی من کلا خیلی اینجور فضا رو دوست ندارم!دوست دارم خیلی متنوع باشه!
    درباره فال آوت و الدر اسکرولز حرفتونو قبول دارم به جز New Vegas
    اونم خیلی خیلی خوب بود ولی خوب به پای بقیشون نمی رسید
    Last edited by Arrowtic; 01-11-2011 at 18:11.

15. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •