من میترسم
هی یه حسی بهم میگه نکنه مثل BF3 بشه بعده کلی امید در حد انتظارات نباشه؟!
به 7تا از رفقام گفتم اگه از گیم اسپات 9.5 یا بالاتر اوردش شیرینی یمیدم!برا همه بازیو میخرم![]()
من میترسم
به 7تا از رفقام گفتم اگه از گیم اسپات 9.5 یا بالاتر اوردش شیرینی یمیدم!برا همه بازیو میخرم![]()
Bethesda قبلا خودشو نشون داده،نا امیدمون نمیکنه!
Gamespot هم به نظرم اگه مسخره بازی در نیاره 9.5 میده!
+
مثل اینکه بازی برا pc لیک شده..........
+
نمیشه برا ما هم بخری؟!به 7تا از رفقام گفتم اگه از گیم اسپات 9.5 یا بالاتر اوردش شیرینی یمیدم!برا همه بازیو میخرم![]()
![]()
من RPG زیاد میزنم اما بخاطر دوست ِ ناباب و زغال ِ خوب الدِر های قبلی رو بازی نکردم .
حالا یه چند تا سوال ؛
- آیا شخصیت ِ اصلی ِ بازی ، شخصیت ِ خاصی هست و قدرت هاش منحصر بفرد هست ؟ مثلا" DA:O ، کرکتر اصلی بالاخره گری واردن بود و پسر فلانی بود ( در چند کلاس خاص ) و کلا" متمایز از دیگر شخصیت ها بود اما DA2 ، این هاوکی ، یک آدم ِ کاملا" معمولی بود و هیچ فوق العاده بودنی درش موجود نبود .
- بازی های زیادی با اینکه اِلِمان های حماسی بودن رو دارند ، این حس رو القا نمیکنن ، مثلا" ویچر و یا DA2 ، اون شکوهی که در DA:O بود رو در بخش ِ Epic نشون نمیداد ، Elder ها چطورین ؟
- حجم ِ دانلود مشخص نشده ؟ چون لیک Proper هست و میشه با خیال ِ راحت گذاشت روی دانلود ولی چون لینکی ندیدم ازش حجم رو نمیدونم .
- توی آبلیویون ، بخاطر ِ تمایز توی انتخاب ها ، مسیر هم تغییر میکرد ؟
مرسی
- شخصیت خودمون چرا متمایز هست با بقیه افراد... ما یک اژدها زاده ایم و می تونیم با اژدها ها صحبت کنیم و زبون اونا رو بفهمیم... ولی شخصیت خاصی نداریم و اونو دیگه خودمون توی بازی درست می کنیم
-اوه! نگو! تنها مشکلش کم بودن سرباز ها بود اونم چون افت فریم نگیره! وگرنه همیشه توی این فضا می رفتی!!! فضای حماسی و خفن!
- 5 ، 6 گیگ باید باشه...
- نه! این بازی مثل بقیه بازی ها چند پایان نداره! انتخاب هاش اون طوری نیست که توی سرنوشت بازی تاثیر بذاره! مثلا تو انتخاب می کنی چه نوع آدمی باشی ، خوب بد ، جادوگر ، دزد یا ... توی گروه هایی که دوست داری مثلا گروه قاتل ها ، دزد ها ، جنگجویان ، جادوگران و... عضو میشی ، هر جا که خواستی فعالیت می کنی و حتی تا ریاست اون گروه هم پیش میری! کوئست های متفاوت ، طرز زندگی متفاوت ( مثلا می تونی زن بگیری ) یا... بیشتر فضاش و راه هایی که میشه در حین بازی توش قدم گاشت زیاده تا پایان های متفاوت از تنها یک راه...
مرسی مبین جان
کلا" Legend بودن و متمایز بودن ِ بازی خیلی اوضاع رو تغییر میده . نصف بار ِ Half-Life هارو Gordon Freeman یدک میکشه و تعداد معدودی بازی ِ دیگه . این Story Line و نحوه ی معرفی ِ کرکتر اصلی باعث میشه وقتی که حتی قیافه ی شخصیت رو هم خودمون کاستمایز میکنیم ، باز هم امکان ِ القای این حس باشه .
یعنی کاراکتر همونیه که توی آبلیویون بود یا اینکه خصوصیات این کرکتر لیک شده بوسیله ِ بتسدا ؟
اینی که داره میاد چه نسخه ایه؟
سیستمم میکشه؟
cpu 4x 2.4 ram 4gb vga 2gb
یه نمه قدیمیه ولی دیگه عصای دستمونه![]()
مثل اینکه بازی برای X360 لیک شده..........
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا مد شده همه بازیا زود لیک میشن؟!
میگم فضای بازی قراره خوب و متنوع باشه(منظورم اینه هم شهر و جاهای سرسبز داشته باشه و هم جاهای تاریک و غمگین) یا نه مثل DA:O یا فال آوت 3 یه تم غمگین و تاریکی داره؟
هم شهر داره هم فضای تاریک داره هم فضای سر سبز و روشن کلا با اون چیزی که من دیدم میتونم بگم از نظر فضا کاملا سوپرایز می شید. ولی فال اوت هم خودش یک بازی در سطح بالا بود بطوریکه حدود 7 میلیون نسخه فروخت.میگم فضای بازی قراره خوب و متنوع باشه(منظورم اینه هم شهر و جاهای سرسبز داشته باشه و هم جاهای تاریک و غمگین) یا نه مثل DA:O یا فال آوت 3 یه تم غمگین و تاریکی داره؟
حرف شما رو میفهمم ولی لطفا این بازی رو با هیچ بازی دیگری مقایسه نکنید. bethesda game studios از سال 2006 دو تا بازی منتشر کرده یکی به نام oblivion و یکی به نام fallout 3 هردوتاشون شاهکار بودند. این غول بازی سازی به هیچ جایی وابسته نیست و بازی هاش رو هم خودش منتشر میکنه یعنی میتونن هر کاری دلشون بخواد می کنند. فقط چیزی که هست اونها یک پدر دارند به نام zenimax که در واقع نقش پدر رو براشون بازی میکنه. هر وقت پول کم بیارن از اونها میگیرن
من میترسم
پس مثل بازی سازهای دیگه تحت فشار نیستند یعنی خودشون رو به پول نمیفروشن. بنابراین همیشه بازیهاشون شاهکارند. سال 2003 هم یک بازی به نام morrowind از همین سری الدر اسکرولز ساختند که اون هم شاهکار بود.
Last edited by aristocrat; 01-11-2011 at 18:15.
میدونم ولی من کلا خیلی اینجور فضا رو دوست ندارم!دوست دارم خیلی متنوع باشه!
درباره فال آوت و الدر اسکرولز حرفتونو قبول دارم به جز New Vegas
اونم خیلی خیلی خوب بود ولی خوب به پای بقیشون نمی رسید![]()
Last edited by Arrowtic; 01-11-2011 at 18:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)