تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 47 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 464

نام تاپيک: معرفی و بررسی HDTV ـهای 2011 پاناسونیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه prodoctornuke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

چرا وقتی یه تصویر تمام مشکی پخش میشه توی پلاسما .دقت کنی و ازگوشه ببینی اینگار مثل برفک ریز میمونه؟اینگار یه برفک خفیف داره
    عادی هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز...من نمیدونم تا الان تلویزیون رو خریدی یا نه ...اما میخواستم یه توصیه کوچیک بهت بکنم ..البته اگه تا الان اگه خریدی که هیچ ..اما اینو دوست دارم بگم تا بقیه دوستان هم اینجا بخونن...
    اگه همونطور که خودت نوشتی تا الان از ال سی دی استفاده میکردی بهت پیشنهاد میکنم که اگه سراغ پلاسماها نری بهتره..ال سی دی ها مقدار روشنایی خیلی بالاتری نسبت به پلاسماها دارن بطوریکه تصویر بسیار براق و درخشان و اصطلاحا shiny دیده میشه و رنگها زنده تر ودرخشان تر هستند...پلاسما ها حتی بهترین مدلهاشون هم روشنایی پایینتری نسبت به ال سی دی ها دارن در نتیجه تصاویر کمی تاریک و کدر به نظر میرسن و البته همین موضوع باعث میشه که پلاسمها رنگ مشکی رو بهتر نشون بدن اما در عوض در نمایش رنگهای روشن ضعیفتر هستند...من نمیخوام قضاوت کنم که کدوم بهتره..هر کسی یه سلیقه ای داره..اما نکته اینجاس که اگه چشمات به ال سی دی عادت کردن بهتره که سراغ پلاسما نری چونکه ممکنه تاریک بودن و کمی کدر بودن تصویر تو ذوقت بزنه....این اتفاق برای من هم افتاد و راستش یه کم تو ذوقم خورد...چونکه از پلاسما ها خیلی تعریف شنیده بودم فکر میکردم که پلاسماها میتونن همون درخشندگی ال سی دی ها رو داشته باشن و در عین حال عمق رنگ مشکی بالاتری هم داشته باشند ..که در عمل دیدم اینطوری نیست....با اینکه پلاسماها مشکی بهتری دارن اما به همون نسبت هم تو نشون دادن رنگهای سفبد و روشن ضعف دارن...من اکثر پلاسماهایی که دیدم رنگ سفید رو خاکستری نشون میدن...ظاهرا این مساله ی کنتراست فقط با اومدن oled ها کاملا حل خواهد شد....
    توصیه شما کاملا اشتباه و ناشی از نداشتن اطلاعات هست البته بنده حقیر نمیدانم که شما چه نوع پلاسمایی را تست کردین ولی این جریان در محیطهای خیلی پر نور صادق هست که پلاسماها تصویرشان کم رمق میشود ولی در منزل ما زیر یک لوستر 6 شاخه با 6 لامپ شمعی تصویر پلاسما بسیار سرزنده تر و رنگها اشباعتر از هر led ای هست که بنده تا به حال داشته ام و دیده ام لازم به دکر هست که پلاسمای من vt20 میباشد در زیر نور کم مثل نور معمول منزل تصویر پلاسما عالیست و اشباع رنگ خارق العاده ای دارد و اتفاقا جزئیات بسیار بسیار بیشتر هم نسبت به led در تصاویر روشن نشان میدهد چون led به دلیل گامای پر خطا رنگهای نزدی به سفید را هم سفید برفی نمایش میدهد و قابلیت نمایش طیف وسیعی از رنگهای نزدیک سفید و خاکستری روشن را هم ندارد مگر آنکه کاملا کالیبره شود که در آن صورت هم برایتنس آن به میزان خیلی زیادی کاسته میشود ولی پلاسما عمق رنگ مشکی و جزئیات زیاد در رنگهای روشن و تیره حتی در مد داینامیک دارد که تصویر آن را به شکل نفس گیری زیبا و خارق العاده میسازد به شرط آنکه نور محیط کنترل شده باشد بنده از شما دعوت میکنم که در یک محیط کم نور مثل محیط منزل این دو را تست کنید چون نقطه ضعف پلاسما در محیطهای خیلی پر نور باعث این برداشت غلط هست.

چرا وقتی یه تصویر تمام مشکی پخش میشه توی پلاسما .دقت کنی و ازگوشه ببینی اینگار مثل برفک ریز میمونه؟اینگار یه برفک خفیف داره
    عادی هست؟
    این برفکها pwm نویز هست که از 40 سانتیمر به بعد قابل دیدن نیست و همه پلاسماها دارن.

3. 5 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بحث اطلاعات کم یا زیاد نیست چرا که حداقل حدود 4.5 سالی هست که من بشدت پیگیر مسائل تی وی ها (از همه نوع مدلش ) هستم و کاملا با انواع تکنولوژی ها و مسائل مختلف تی وی ها اشنا هستم...من فقط تجربه ی شخصی خودم از مشاهده ی یک ال سی دی سامسونگ در کنار یک پلاسمای سامسونگ رو بیان کردم... این تصاویر هم که شما زحمت کشیدیدو گذاشتید چیزی رو ثابت نمیکنن...چرا که ال سی دی ها در نمایش رنگها از گوشه ضعف دارند و رنگها (مخصوصا رنگ مشکی ) اصطلاحا کمی بور بنظر میرسندو شاید این ال سی دی یا ال ئی دی که تو عکس هست مشکل زاویه دیدش از بقیه ی مدلها حتی بیشتر هم باشه...اما حتی در همون عکس هم (که البته بنظر من ملاک مناسبی برای مقایسه نیست) جزییات تصویردر ال ئی دی بهتر از پلاسما دیده میشن...مثلا به تنه ی درخت نگاه کنید که بافتهای درخت در ال ئی دی کاملا دیده میشن اما در پلاسما بخاطر تیرگی زیاد مقدار زیادی از بافتها کدر شده اند و دیده نمیشند...اینو هم فراموش نکنید که من ال سی دی رو توصیه کردم و نه ال ئی دی. با اینکه تکنولوژی پنل ال سی دی وال ئی دی یکی هست اما همونطور که حتما هم میدونید ال ئی دی ها تو این دو سه ساله که وارد بازار شدن به خاطر استفاده از بک لایت متفاوت نسبت به ال سی دی ها ضعفهای خاص خودشون رو دارند (والبته مزایای خاص خودشون رو هم نسبت به ال سی دی ها دارن ) و هنوز تا کامل شدن ال ئی دی ها راه زیادی در پیش هست...پس این عکسها نمیتونه ملاک مقایسه باشه چون اصلا بحث ال ئی دی در کار نبوده و نیست....
    در مورد اینکه ال سی دی ها بطور کلی تصاویر رو زنده تر و اصطلاحا مشتری پسند تر نشون میدن که اصلا شکی نیست فکر کنم دیگه اینو اکثر کسانی که حتی تو همین فروم هم حضور دارند و صاحبنظر هم هستند قبول دارند بحث من هم اگه دقت کرده باشید در مورد قدرت نمایش طیف خاکستری نبود بلکه فقط میخواستم بگم برای کسی که ال سی دی داشته و چشمش به تصاویر زنده و روشن عادت کرده ال سی دی انتخاب مناسب تریه و ...اما در عوض پلاسماها هم مزایای خاص خودشونو دارند که شما هم در کامنتتون اشاره کردین...بهر حال من تو کامنت قبلی هم عرض کردم که این موضوع سلیقه ایه و هر کس یه جور تصویر رو میپسنده ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz11000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

st30 نمونه اروپایی

چطوره؟

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بحث اطلاعات کم یا زیاد نیست چرا که حداقل حدود 4.5 سالی هست که من بشدت پیگیر مسائل تی وی ها (از همه نوع مدلش ) هستم و کاملا با انواع تکنولوژی ها و مسائل مختلف تی وی ها اشنا هستم...من فقط تجربه ی شخصی خودم از مشاهده ی یک ال سی دی سامسونگ در کنار یک پلاسمای سامسونگ رو بیان کردم... این تصاویر هم که شما زحمت کشیدیدو گذاشتید چیزی رو ثابت نمیکنن...چرا که ال سی دی ها در نمایش رنگها از گوشه ضعف دارند و رنگها (مخصوصا رنگ مشکی ) اصطلاحا کمی بور بنظر میرسندو شاید این ال سی دی یا ال ئی دی که تو عکس هست مشکل زاویه دیدش از بقیه ی مدلها حتی بیشتر هم باشه...اما حتی در همون عکس هم (که البته بنظر من ملاک مناسبی برای مقایسه نیست) جزییات تصویردر ال ئی دی بهتر از پلاسما دیده میشن...مثلا به تنه ی درخت نگاه کنید که بافتهای درخت در ال ئی دی کاملا دیده میشن اما در پلاسما بخاطر تیرگی زیاد مقدار زیادی از بافتها کدر شده اند و دیده نمیشند...اینو هم فراموش نکنید که من ال سی دی رو توصیه کردم و نه ال ئی دی. با اینکه تکنولوژی پنل ال سی دی وال ئی دی یکی هست اما همونطور که حتما هم میدونید ال ئی دی ها تو این دو سه ساله که وارد بازار شدن به خاطر استفاده از بک لایت متفاوت نسبت به ال سی دی ها ضعفهای خاص خودشون رو دارند (والبته مزایای خاص خودشون رو هم نسبت به ال سی دی ها دارن ) و هنوز تا کامل شدن ال ئی دی ها راه زیادی در پیش هست...پس این عکسها نمیتونه ملاک مقایسه باشه چون اصلا بحث ال ئی دی در کار نبوده و نیست....
    در مورد اینکه ال سی دی ها بطور کلی تصاویر رو زنده تر و اصطلاحا مشتری پسند تر نشون میدن که اصلا شکی نیست فکر کنم دیگه اینو اکثر کسانی که حتی تو همین فروم هم حضور دارند و صاحبنظر هم هستند قبول دارند بحث من هم اگه دقت کرده باشید در مورد قدرت نمایش طیف خاکستری نبود بلکه فقط میخواستم بگم برای کسی که ال سی دی داشته و چشمش به تصاویر زنده و روشن عادت کرده ال سی دی انتخاب مناسب تریه و ...اما در عوض پلاسماها هم مزایای خاص خودشونو دارند که شما هم در کامنتتون اشاره کردین...بهر حال من تو کامنت قبلی هم عرض کردم که این موضوع سلیقه ایه و هر کس یه جور تصویر رو میپسنده ....
    شما از یک پلاسما و یک ال سی دی سامسونگ مقایسه گرفتین و احتمالا داخل مغازه اینکار را کرده اید که نور زیاد هست اگر از مغازه دار میخواستید که نور محیط را کم کند با واقعیت برتری پلاسما مواجه میشدید در ضمن پلاسماهای سامسونگ در ایران حد اکثر مدل متوسط هست ون مدلهای اصلی آن را به ایران وارد نمیکنند.
    باز هم تکرار میکنم اینکه شما میگوئید ال سی دی ها تصاویر را زنده تر پخش میکنند اشتباه هست و به دلیل این هست که شما تصویر یک پلاسمای خوب در نور کم را مشاهده نکرده اید .
    این تصاویر را یکی از مدیران سایت قرار داده است تصویر یک پلاسما مربوط به سال 2009 در یک اتاق با نور زیاد:

در یک اتاق با نور متوسط:

در یک اتاق با نور بسیار کم:

در مورد جزئیات کمتر پلاسما در اون تصاویر شما مطمئن هستید که اون عکسهارو دیده اید؟
    مثلا در این عکس شما جزئیات صورت را در تصویر ال ای دی اصلا میتوانید تشخیص دهید؟

7. 3 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

در مورد این بحث Velvet عزیز
    1- بله، این مسئله کاملا سلیقه ایه ..... یکی دوست داره رنگای کارتونی و مجازی ببینه =LED و یکی دوست داره رنگای واقعی همونجوری که هستو ببینه والبته با جزئیات بیشتر و عمق بیشتر = Plasma .

2- دوست عزیز شما نمیتونی منکر کنتراست و عمق رنگ بالا و فوق العاده پلاسما ها بشید ...این یه مسئله کاملا حل شده س

3-توو عکسای بالا هم مقدار زایه ی دید اونقدر نیست که بخواد تاثیر منفی رو LED یا LCD بزاره که 100 البته این یکی از ایرادای مادرزادیه این تکنولژیه . اگه قرار باشه با یه مقدار تغییر زاویه دید کیفیت تصویر اینقدر جا به جا شه باید گفت واقعا که ....................

4- من فقط یه نکته تکمیلی عرض کنم اینه که ، منظور از مقدار نور کم محیط یعنی مقدار نور متعارف محیط که توو 90% منازل مردم استفاده میشه ..... وگرنه که اگه قرار باشه کسی بجای یه لوستر 5 یا 6 شعله توو اتاقش پرژکتور بزاره ،یا توو خیابون TV ببینه مطمئنا پلاسما بدردش نمیخوره و حتما باید ال.ای.دی یا ال.سی.دی بگیره .

5- بازم میگم دوستانی که تجربه تاریک بودن تصاویر رو پلاسما رو دارن حتما برای خیلی وقت پیشا بوده ... یه سری به NEO PDP ها بزنید در مورد برایتنس .

6- شما هم یه زحمت بکش بجای دیدن تصاویر پلاسما روو براندای دیگه از براندای پایونیر و پاناسونیک استفاده کن که رفرنس هستن .
    Last edited by infernal_a; 23-08-2011 at 10:43.

9. این کاربر از infernal_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

اگه تمام کارشناسای دنیا بگن پلاسما بهتر از LED LCD هست (که همینم میگن) نمی دونم چرا بعضی ها ول کن LED و LCD نمیشن.
    آخه چی LED LCD خوبه؟ رنگهای طبیعی داره؟ که نداره. مشکی خوب داره؟ که نداره. زاویه دید داره؟ که نداره. سرعت خوب داره؟ که نداره.

فقط تنها چیزی که انگار بعض ها عاشقشن، نوره. که اونم تو خونه زیادش بکار نمیاد. پلاسما نورش کاملا کافیه.

11. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اگه تمام کارشناسای دنیا بگن پلاسما بهتر از LED LCD هست (که همینم میگن) نمی دونم چرا بعضی ها ول کن LED و LCD نمیشن.
    آخه چی LED LCD خوبه؟ رنگهای طبیعی داره؟ که نداره. مشکی خوب داره؟ که نداره. زاویه دید داره؟ که نداره. سرعت خوب داره؟ که نداره.

فقط تنها چیزی که انگار بعض ها عاشقشن، نوره. که اونم تو خونه زیادش بکار نمیاد. پلاسما نورش کاملا کافیه.
    حالا شما ببخش این ال سی دی رو !!! بچگی کرده ...حواسش نبوده... شما زیاد خودشو ناراحت نکن...

13. این کاربر از velvet revoulver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام.

در مورد این بحث Velvet عزیز
    1- بله، این مسئله کاملا سلیقه ایه ..... یکی دوست داره رنگای کارتونی و مجازی ببینه =LED و یکی دوست داره رنگای واقعی همونجوری که هستو ببینه والبته با جزئیات بیشتر و عمق بیشتر = Plasma .

2- دوست عزیز شما نمیتونی منکر کنتراست و عمق رنگ بالا و فوق العاده پلاسما ها بشید ...این یه مسئله کاملا حل شده س

3-توو عکسای بالا هم مقدار زایه ی دید اونقدر نیست که بخواد تاثیر منفی رو LED یا LCD بزاره که 100 البته این یکی از ایرادای مادرزادیه این تکنولژیه . اگه قرار باشه با یه مقدار تغییر زاویه دید کیفیت تصویر اینقدر جا به جا شه باید گفت واقعا که ....................

4- من فقط یه نکته تکمیلی عرض کنم اینه که ، منظور از مقدار نور کم محیط یعنی مقدار نور متعارف محیط که توو 90% منازل مردم استفاده میشه ..... وگرنه که اگه قرار باشه کسی بجای یه لوستر 5 یا 6 شعله توو اتاقش پرژکتور بزاره ،یا توو خیابون TV ببینه مطمئنا پلاسما بدردش نمیخوره و حتما باید ال.ای.دی یا ال.سی.دی بگیره .

5- بازم میگم دوستانی که تجربه تاریک بودن تصاویر رو پلاسما رو دارن حتما برای خیلی وقت پیشا بوده ... یه سری به NEO PDP ها بزنید در مورد برایتنس .

6- شما هم یه زحمت بکش بجای دیدن تصاویر پلاسما روو براندای دیگه از براندای پایونیر و پاناسونیک استفاده کن که رفرنس هستن .

خب دوست عزيز شما که خودت حرف منو تاييد کردي که سليقه اييه پس ديگه اين بحثها واسه چيه؟ منم منکر برتري هاي پلاسما نشدم تو همه کامنتهام اين موضوع کاملا مشهوده...بحث من "فقط وفقط وفقط " بر سر همون چيزي بود که شما بعنوان رنگهاي کارتوني و مجازي ازش اسم بردي...من کي منکر بقيه ي مزاياي پلاسماها شدم؟من خودم کاملا به تمام مزاياي پلاسماها واقفم .. اين جوابهاي شما و بقيه دوستان وقتي درسته که من منکر مزاياي پلاسماها ميشدم...دوستان خواهشا بي خيال اين بحث بشيد چون بي فايده س..اگر هم من باعث شدم اين بحث راه بيافته از همه دوستان عذر خواهي ميکنم ..

15. این کاربر از velvet revoulver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz11000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

جمع بندی کلی LCD LED برای جاهای پر نور . plasma برای جاهای با نور کم و محدود تا 3 عدد لامپ 18 وات کم مصرف که در مدلهای 2011 آسیایی و ایرانی فیلتره باز تاکید میکنم اگه حذف نشه با این وضع 5 تا لامپ 18 وات هم می شه روشن کنی در مدلهای 2011 با توجه به مدلهای 2010 این محاسبه برای دیدن تصویره خوب انجام شده برای plasma به طوری که در تصویر هیچ تغییری دیده نشه با این تعداد لامپ که عرض شد روشن کنی چون بیشتر بخواطر اینکه جاهای پر نور نمی شه استفاده کنی کمتر می خرند سال 2011 فکر کنم تعداد زیادی این پلاسماها رو بخرند بخواطر این فیلترا .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •