تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 100 اولاول ... 232930313233343536374383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 995

نام تاپيک: معرفی و بررسی HDTV ـهای 2011 سامسونگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بالای 100 هرتز سری های 6 2011 به بالا.
    بله میشه smart باشه و web browser نداشته باشه. دو مدلی که سام سرویس از سری 6 آورده دقیقاً تفاوتشون در داشتن و نداشتن این مورده. سری 7 و 8 این قابلیت رو دارند.
    تقریباً همه مدلهای سامسونگ امکان پخش فرمتهای مختلف رو دارند. بنا به قیمت پشتیبانی از تعداد فرمتهای مختلف تغییر میکنه.
    یعنی مدلهایی از سری 6 که سام سرویس آورده browser ندارن؟
    اصلا تلویزیونی که امکان وب گردی و بروزر نداره، به خاطر چه امکاناتی اسمارت میگن بهش؟
    کدوم مدل از سری های 6 سام سرویس بروزر دارن و چه قیمتی هستند؟
    مدل های بدون گارانتی کدوم ها هستند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_amd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان بین C7000 و C6900 کدام را پیشنهاد میکنید با توجه به اینکه اختلاف قیمتی ندارند.
    بیشترین استفاده من هم تصاویر ماهواره و تصاویر 2d هست.
    C7000 در 2D بهتر از C6900 هست؟

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

دوستان بین C7000 و C6900 کدام را پیشنهاد میکنید با توجه به اینکه اختلاف قیمتی ندارند.
    C7000 بگیر بدلیل:
    هرتز بیشتر
    CMR بیشتر
    کنتراست دینامیک بیشتر

4. 3 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

c7000به دلیل 3بعدی بودن یه مزیت تقریبا بزرگ محسوب میشه،ولی تو تصاویر 2بعدی مطمئانا 6900بهتره

6. این کاربر از aftab_azad20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

ظاهراً سری D7xxx دو مدل داره که در یکیش Micro Dimming وجود نداره. ببینید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نه اگه دقت کنید میبینید که پایین D7000 و روبروی Micro Dimming نوشته Yes ، ولی پایین D7900 نوشته Micro Dimming Plus یعنی مدل D7900 علاوه بر MD دارای چیپMDP هم هست و یه مقدار بهتره که متاسفانه فقط هم در مدل های UNXXD7900 ، UNXXD8000 ، UN75D9500 موجوده.
    واقعا نمیدونم چرا سامسونگ MDP رو در مدل های UAXXD8000 و UEXXD8000 حذف کرده!!!!

8. این کاربر از ™ALI®EZA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با سلام
    یک نکته به همه دوستان بگم
    همه دوستان تنها در مورد کیفیت تصویر سامسونگ صحبت میکنند و در مورد زیبایی خود قاب و بدنه صحبتی نمیشه.بنده قصد خرید مدل d7000 سامسونگ 2011 را داشتم ولی وقتی از نزدیک این مدل را دیدم به کل پشیمان شدم.در مدلهای tv سال 2011 قاب دور پنل میشه گفت حذف شده است یا نقره ای رنگ شده است که از نظر من بسیار زشت و بدون ابهت شده.در بازار 2011کوچکترین و زشت ترین tv ها سامسونگ میباشد بر عکس سال 2009 که زیباترین قاب ها را داشت.

10. این کاربر از sahel625 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    خبری ا زمدلhigh end سامسونگ برای 2011 یعنی pnd8000 یا همون psd8000 نشد ؟
    بین این مدل و st30 پانا کدومو پیشنهاد میکنید؟

12. این کاربر از ehsanxps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aminashtari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه اگه دقت کنید میبینید که پایین D7000 و روبروی Micro Dimming نوشته Yes ، ولی پایین D7900 نوشته Micro Dimming Plus یعنی مدل D7900 علاوه بر MD دارای چیپMDP هم هست و یه مقدار بهتره که متاسفانه فقط هم در مدل های UNXXD7900 ، UNXXD8000 ، UN75D9500 موجوده.
    واقعا نمیدونم چرا سامسونگ MDP رو در مدل های UAXXD8000 و UEXXD8000 حذف کرده!!!!
    با عرض پوزش
    از سری 7 فقط مدل های UNXXD7000 و UEXXD7000 دارای Micro Dimming هستن ولی متاسفانه مدل UAXXD7000 Micro Dimming نداره.
    بنظرم زیاد نمیشه به این اطلاعات موجود در اینترنت اعتماد کرد!!! از تجربه های اشخاصی که داشتند استفاده کنیم بهتره.
    درسته هر دو مدل Micro Dimming دارند و یکیشون پلاس هست اما توی اون لینکی که شما از خود سامسونگ گذاشته بودید این مدل رو بدون Micro Dimming معرفی کرده. عجیبه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی خوب ظاهراً سری 7 2011 همه مدلهاش مجهز به Micro dimming هستند.
    Last edited by aminashtari; 30-07-2011 at 08:07.

14. این کاربر از aminashtari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    یک نکته به همه دوستان بگم
    همه دوستان تنها در مورد کیفیت تصویر سامسونگ صحبت میکنند و در مورد زیبایی خود قاب و بدنه صحبتی نمیشه.بنده قصد خرید مدل d7000 سامسونگ 2011 را داشتم ولی وقتی از نزدیک این مدل را دیدم به کل پشیمان شدم.در مدلهای tv سال 2011 قاب دور پنل میشه گفت حذف شده است یا نقره ای رنگ شده است که از نظر من بسیار زشت و بدون ابهت شده.در بازار 2011کوچکترین و زشت ترین tv ها سامسونگ میباشد بر عکس سال 2009 که زیباترین قاب ها را داشت.
    خب این کاملاً سلیقه ای هست. اولین مرحله در انتخاب tv ظاهر و بدنه هست که این دیگه نیاز به بحث و تبادل نظر نداره. هر کسی اول اگر ظاهر رو بپسنده در مرحله بعدی وارد تاپیک میشه تا راجع به مشخصات فنی تحقیقات کنه.
    نظر شخصی من اینه که اتفاقاً مدلهای 2011 با قاب نازک طراحی بسیار مدرنی دارند و کم کم دارن به تلویزیونهای آینده که مهمترین ویژگیشون حذف المانهای غیر تصویری هست برای بیشترین تاثیر گذاری، نزدیک میشن. و شما مطمئن باشید شرکت چند ملیتی مثل سامسونگ برای طراحی هاش به غیر از دانش مهندسای طراحش از نتیجه نظرخواهی های مردمی و مشتریهاش بصورت گسترده استفاده میکنه تا ببینه بازار چه چیزی رو میپسنده.
    اون زمان که من سری 6 رو گرفتم سری های 7 و 8 هنوز توی بازار نیومده بودند و الان پشیمونم که چرا یه مقدار بیشتر صبر نکردم. البته خب مجبور بودم و از خریدم بسیار راضی هستم.

16. 2 کاربر از aminashtari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی مدلهایی از سری 6 که سام سرویس آورده browser ندارن؟
    اصلا تلویزیونی که امکان وب گردی و بروزر نداره، به خاطر چه امکاناتی اسمارت میگن بهش؟
    کدوم مدل از سری های 6 سام سرویس بروزر دارن و چه قیمتی هستند؟
    مدل های بدون گارانتی کدوم ها هستند؟
    سام سرویس از سری 6 دو مدل داره که مدل پایینتر که 6940 هست browserنداره.
    همه smart ها دارای SMART HUB هستند که در اونها امکاناتی نظیر نصب Samsung Apps ، قابلیت به اشتراگ گذاری از طریق شبکه های اجتماعی مثل google talk Facebook، ارتباط از طریق Skype. به اشتراک گذاری عکس و فیلم بصورت بیسیم با کاربری زیباتر، قویتر و راحت تر نسبت به مدلهای قدیمی. امکان مشاهده بعضی تلویزیونها از طریق وب و ... مشترک هست. در کل اصلا فکر نکنید که میتونه توی قابلیتهای اینترنتی جایگزین کامپیوتر بشه علی الخصوص توی ایران با این وضعیت اینترنت. بنظرم هنوز اولای راهه...

مدل D6960 سایز 46 فکر میکنم 2730 باشه.
    Last edited by aminashtari; 30-07-2011 at 12:38.

18. این کاربر از aminashtari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •