تو این فروم هم اطلاعات خیلی خوبی ازش دادن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو این فروم هم اطلاعات خیلی خوبی ازش دادن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من فیلم تری دی با کیفیت مناسب رو با فرمت avi در کول دیسک گذاشتم و سیستم تلویزیون رو به سه بعدی تغییر دادم ولی متاسفانه از پخش سه بعدی خبری نبود (حداقل چند فیلم و کلیپ رو درون کول دیسک گذاشته و تست کردم ولی بازم نتیجه نگرفتم).دوستان راهنمایی کنند حتما فیلم باید از دستگاه بلورای یا دی وی دی سه بعدی پخش بشه که از تلویزیون بصورت سه بعدی نشان داده بشه یا من جایی اشتباه کردم و نیاز به راهنمایی دارم .با تشکر
باسلام خدمت اساتید.میخواستم بدونم led های سونی ازطریق usb چه پسوندهای تصویری رو رو پخش میکنن؟ آیا پسوند معروف mkv رو هم پخش میکنن؟
خیر.این قابلیت ها بیشتر روی برندهای کره ای هستند
ببخشید متوجه نمیشم یعنی چی خیر؟! یعنی هیچ پسوندی رو نمیخونه؟! پس درگاه usb رو واسه چیزی گذاشتن؟
دوستانی که led سونی دارند مخصوصا جناب julipouli عزیز:آیا این سرویس Internet video (با استفاده از چ.ی.ز پ.ی ا.ن یا پ.ر.و.ک.س.ی)رو کسی تونست راه اندازی کنه مخصوصا سرویس Skype و Youtube ؟
پسوند mkv رو پخش نمیکنه
پسوند های avi mp3 jpg ... رو پخش میکنه اما پسوندهای اینترنتی مثل mkv flv ... رو پخش نمیکنه.کلا زیاد روی یو اس بی سونی حساب نکن چون زیرنویس فارسی رو هم پخش نمیکنه
بهتره wd hd player بخری که همه چیز رو پخش میکنه و مدام هم آپدیت میشه
دوستان اگر میشه زوود کمکم کنید
بین 46d7770و46nx720گیج شدم,به نظرتون کدومو انتخاب کنم؟
سلام
با بودجه 800تومنی ما اقشار کم در امد که رومونم زیاده تلوزیون lcd یا led حداقل 40 خوب چی میتونم بگیرم
می خوام برمم بانه بگیرم
جواب منه اقشار کم درامد رو کی میده حالا!!!!!؟؟؟؟
لزوما باید از بلوری پلیر تری دی پخش بشه ، تلویزیون فقط امکان نمایش تری دی رو داره
-----------------
بهترین سری سونی کدوم هست ؟ hx ؟ ex ؟ nx ؟
می خوام یک hx925 بگیرم ، مناسب تر از اون هست ؟ می خوام بهترین باشه در سری 46 اینج ، بالاتر از این هست ؟
Last edited by SIMON137; 07-09-2011 at 21:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)