تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 227 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

جالب میشه این و جک بیفتن به جون هم !

در ضمن سوال:

بایو ور گفته تعداد یاران توی این بازی کمتر از نسخه ۲ ه. یعنی یک چیزی در حد همون ۶ نفر نسخه ۱. از طرفی از همین الان اشلی .جیمز .لیارا . تالی و گروس جزو یاران دایمی هستند حالا اگر رکس یار دایم نباشه(که احتمال ۹۰ درصد نیست و فقط توی همون مرحله مربوط به کرگن زن حضور داره چون خیلی ها کشتنش قبلا) ۵ نفز از مجموع ۶ نفر یا نهایت ۸ نفر رو این دوستان گرفتند. تکلیف باقی چی میشه؟ میدونم با همشون حداقل یک مرحله میریم ولی خوب خیلی حیفه که حضور ندارند. از ۱۲ یار قبلی هیچکی نباشه توی گروه حال نمیده.

البته حدس میزنم بیشترشون بازم بیان توی صفینه و کارای جانبی کنن. به مثال موردین پژوهش کنه و لگیون کارای تکنیکی صفینه رو انجام بده ولی بازم افرادی مثل زیید جک کاتسومی میراندا و یک سری دیگه فایده جانبی هم ندارند!

من از اون لیست بالا بیشتر ترجیح میدم با اشلی و گروس(اگر جمیز جالب نباشه) برم.

2. 3 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

aa
    فقط 6 تا .... ؟؟؟
    من mass Effect 2 رو برای تجدید خاطره دوباره چندتا از مرحله هاش رو رفتم
    موقعی که باید Squad انتخاب می کردم ، وقتی میدیدم این همه یار دارم و همشون هم loyal و زیر دست من هستن کلی حال میکردم
    ولی الان انتخاب ها محدود میشن و کلا جالب نمیشه
    تازه معلوم نیست ماموریت های loyal هم برای یار ها هست یا نه

الان نمیدونم تو ME3 چقدر باید بازی کرد تا همه چیز رو کامل رفت..... ( 20 - 25 ساعت ... ؟؟!! ) من ME2 رو 40 ساعت بازی کردم
    با این داستانی که داره فکر نکنم شپرد وقت کنه بره سیارات دیگه و ماموریت فرعی انجام بده ...
    کلا باید داستان بازی کوتاه باشه ( که خدا کنه این طور نباشه )

امیدوارم Bioware سوپرایز های عالی ای برامون داشته باشه

4. 2 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

اگه تعداد یارا کم بشن ...ک اصن نمیشه ! من تو me2 هیچ کدومواز دس ندادم باید بام باشن دیگه ...
    اصن خوب نمیشه

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

aa
    فقط 6 تا .... ؟؟؟
    من mass Effect 2 رو برای تجدید خاطره دوباره چندتا از مرحله هاش رو رفتم
    موقعی که باید Squad انتخاب می کردم ، وقتی میدیدم این همه یار دارم و همشون هم loyal و زیر دست من هستن کلی حال میکردم
    ولی الان انتخاب ها محدود میشن و کلا جالب نمیشه
    تازه معلوم نیست ماموریت های loyal هم برای یار ها هست یا نه

الان نمیدونم تو ME3 چقدر باید بازی کرد تا همه چیز رو کامل رفت..... ( 20 - 25 ساعت ... ؟؟!! ) من ME2 رو 40 ساعت بازی کردم
    با این داستانی که داره فکر نکنم شپرد وقت کنه بره سیارات دیگه و ماموریت فرعی انجام بده ...

امیدوارم Bioware سوپرایز های عالی ای برامون داشته باشه

من احتمال میدم بین ۶ یا ۸ باشه تازه در ویدیو ها هم اثری از تالی به عنوان همراه نیست و چون یک مرحله هم بهسرزمین و سیاره اونها میریم من احتمال میدم تالی فقط واسه یک مرحله قابل انتخااب باشه.

اتفاقا منم با این نرم افزار ادیت سیو یک دور سیومو چک کردم دیدم چندتا کوست توی ۱ نرفتم از طرفی با لیارا رومانس کردم اشلی رو کشتم!!! دیگه مس افکت دو رو شروع کردم با gensis (خیلی dlc باحالیه حتما یک دور ببینید یک کمیک ۱۵ دقیقه ایه که هم اتفاقات ۱ رو توضیح میده هم میشه تصمیمات مهم رو اتخاذ کرد) حالا اگه وقت باشه میرم.

بازی اونطوری دیه ماموریت جانبی برای افراد جانبی فکر نکنم داشته باشه بیتشر توی نسخه ۳ نتیجه ماموریت ها رو روی فرد میبینیم. ولی مطمنا بازم هر شهری بریم کوست جانبی خواهد داشت.

از طرفی دیگه کارکتر ها خیلی باید پرو باشن بازم ماموریت وفاداری داشته باشند. ولی خوب بعضی ها ماموریت خاص خودشون رو دارند. مثل رکس که ماموریتش رو توی تریلر ها دیدیم. در این سری سری هم به سیاره asari ها و turian ها و quarian ها هم میزنیم و برام خیلی جذابه اونجاهارو ببینم طی دیدار از این مناطق یک کار بزرگ براشون انجام میدیم که این نژاد از ما در برابر حمله ریپر ها پشتیبانی میکنه. داستان کوتاه نخواهد بود مطمپنا وقتی ۴۰ هزار دیالوگ ضبط شده داستان بزرگی در انتظاره.

7. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان حتما فیلم Killer Elite رو ببینید مدل میراندا جون توی فیلم بازی میکنه.

9. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من وقتی این داستان قسمت سوم رو میخوندم یه لحظه تو ذهنم تلنگر خورد که ممکنه داستان اصلی بازی کوتاه باشه
    خب این خیلی بده من قسمت دوم رو حالا نصف نصف رفتم و ماموریت فرعی رو زیاد نمیرفتم 25 ساعت طول کشید که واقعا عالی بود
    اما بعضا وقتی فکر میکنم به قسمت سوم این بازی که خدای نکرده خراب کنه تنم میلرزه..میدونید چرا..؟

چون قسمت دوم به تمام واقع داستانش جذب میکرد من رو شپرد هدفش روی یک موضوع خاص متمرکز نمیشد اصلا گیمر احساس میکرد که کنترل دست خودش هست

بایو ور گفته تعداد یاران توی این بازی کمتر از نسخه ۲ ه. یعنی یک چیزی در حد همون ۶ نفر نسخه ۱
    این کم شدن تعداد رو منبعی چیزی بود نشون بدید ما هم ببینیم بخونیم چطوریه داستان
    کلا نگرانیم بیشتر شد...

11. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من وقتی این داستان قسمت سوم رو میخوندم یه لحظه تو ذهنم تلنگر خورد که ممکنه داستان اصلی بازی کوتاه باشه
    خب این خیلی بده من قسمت دوم رو حالا نصف نصف رفتم و ماموریت فرعی رو زیاد نمیرفتم 25 ساعت طول کشید که واقعا عالی بود
    اما بعضا وقتی فکر میکنم به قسمت سوم این بازی که خدای نکرده خراب کنه تنم میلرزه..میدونید چرا..؟

چون قسمت دوم به تمام واقع داستانش جذب میکرد من رو شپرد هدفش روی یک موضوع خاص متمرکز نمیشد اصلا گیمر احساس میکرد که کنترل دست خودش هست

این کم شدن تعداد رو منبعی چیزی بود نشون بدید ما هم ببینیم بخونیم چطوریه داستان
    کلا نگرانیم بیشتر شد...
    این داستان ۳ رو از کجا اواردی برادر؟ بده ما هم بخونیم. اگر همونیه که لو رفته کله داستان عوض شده و اون بخشی از داستان اصلی بود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

داستان کاملش که نه اون رویدادهاش...رو وگرنه کاملشو هم بهم بدن نمیخونم اسپویل بشه : دی

محتوای مخفی: قسمتی که من خوندم 

شپرد که میفهمه و اطلاعات جم کرده بود که ریپرها دارن به زمین حمله میکنن و به هر جا میگه و قبول نمیکنن حتی مقامات بالاتر حرفش رو قبول نمیکنن که میزنه اونا هم به زمین حمله میکنن و اینجا شپرد باید بره روی زمین
    تو این قسمتش من هم به این نتیجه رسیدم که احتمالا اکثر کارهامون تو روی زمین باشه اینش نگرانم کرد
    منبع هم الان جلو دستم نیست تو یه مطلب دیگه که دارم رو این بازی کار میکنم پیدا میکنم دیگه به واقع فکر کنم خود بایور گفته بود ...

این داستان ۳ رو از کجا اواردی برادر؟ بده ما هم بخونیم. اگر همونیه که لو رفته کله داستان عوض شده و اون بخشی از داستان اصلی بود
    مگه لو رفتنی هم داشتیم...؟ : دی عجب نه من نخوندم اصلا نمخونم چون بازی جذابیتشش رو از دست میده برام

+

پس با توجه به این اگر یارهامون کم باشن مممممم نمی دونم حتما یه سیستمی گذاشتن که خلائ اون مورد رو پر کنه برا این باید صبر کنیم ببینیم چی میشه

14. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

داستان کاملش که نه اون رویدادهاش...رو وگرنه کاملشو هم بهم بدن نمیخونم اسپویل بشه : دی

محتوای مخفی: قسمتی که من خوندم 

شپرد که میفهمه و اطلاعات جم کرده بود که ریپرها دارن به زمین حمله میکنن و به هر جا میگه و قبول نمیکنن حتی مقامات بالاتر حرفش رو قبول نمیکنن که میزنه اونا هم به زمین حمله میکنن و اینجا شپرد باید بره روی زمین
    تو این قسمتش من هم به این نتیجه رسیدم که احتمالا اکثر کارهامون تو روی زمین باشه اینش نگرانم کرد
    منبع هم الان جلو دستم نیست تو یه مطلب دیگه که دارم رو این بازی کار میکنم پیدا میکنم دیگه به واقع فکر کنم خود بایور گفته بود ...

مگه لو رفتنی هم داشتیم...؟ : دی عجب نه من نخوندم اصلا نمخونم چون بازی جذابیتشش رو از دست میده برام

+

پس با توجه به این اگر یارهامون کم باشن مممممم نمی دونم حتما یه سیستمی گذاشتن که خلائ اون مورد رو پر کنه برا این باید صبر کنیم ببینیم چی میشه
    خوب اسپویلر:
      محتوای مخفی: . 

داستان از جایی شروع میشه که شپرد در دادگاه نظامیه و داره در مورد اتفاقات arrival بازخواست میشه.حالا یا در همین موقع ریپر ها حمله میکنند و یا شپرد می افته زندان بعد اندرسون میاد فراریش میده که من فکر میکنم شپرد مدتی به زندان میافته در این مدت تیمش پخش و پلا میشه اندرسون تیم قبلی رو جمع میکنه و میره شپرد رو فراری میده. شما اگر دقت کنید موردین در تریلر ها داره روی کروگن زن ازمایش میکنه که سرو کله شپرد ظاهر میشه و جوری حرف میزنن که انگار مدتیه از هم دورند.
    اکثر کارها رو زمین نیست چون حمله ریپر ها به کل کهکشانه ولی مطمپنا بخش مهمیش روی زمینه ولی در این نسخه ما به سیاره اساری ها توریان ها و کواریان ها هم سر میزنیم و به مریخ هم سرک میکشیم. بخش عمده داستان مثل نسخه ۲ حول محور یک سری مراحلی میگزره که طی اون ما اعتماد سایر نژاد ها رو کسب میکنیم تا در نبرد در برابر ریپر ها مارو همراهی کنند و امکان داره در این مراحل تصمیمی بگیریم که اون نژاد با ما همراه نشه.

بعد یادمون نره ایلوسیو من میخواد شپرد رو بکشه که دلیلش مشخص نیست وس یک قسمت داستان هم جدل با سربروسه. علاوه بر اینکه هنوز نصفی از یارها تکلیفشون مشخص نیست.و معلوم نیست باید از کجا پیداشون کنیم.
    Last edited by AlexMercer; 27-12-2011 at 23:12.

16. 3 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وقت نکنه به سیارات دیگه بره و ماموریت فرعی هم نداره؟! اینا چه طور ممکنه؟ : دی
    اولا که بازی های نقش آفرینی بدون ماموریت فرعی نمیشن و نبود ماموریت فرعی برای این بازی ها مثل غذای بی نمک می مونه
    که امیدوارم توی این شماره نسبت به قبل خیلی بیشتر باشن و روی اونا خیلی کار شده باشه
    بعدشم 20-25 ساعت گیم پلی برای یه بازی نقش آفرینی میشه گفت کمه و در مجموع ماموریت های فرعی و اصلی حداقل باید 50 ساعت باشه که شماره قبلی هم برای هر بار کامل تموم کردن اون همین قدر وقت لازم بود
    در کل حالا که بازی تاخیر هم خورده حداقل توقع من ازش خیلی بالا رفته و توقع دارم نسبت به شماره قبلی قدمی رو به جلو باشه و از همه نظر فوق العاده باشه و ماموریت های فرعی اونم حتی در سطح بازی های شرکت هایی مثل راکستار و بتسدا باشه!
    مخصوصا با خوب عمل نکردن شرکت مورد علاقم یعنی بایوور توی سال 2011 دیگه دوس دارم توی 2012 حداقل با مس افکت 3 جوری عمل کنه که اون اشتباهاتش یکمی به فراموشی سپرده بشه : دی

18. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •