من هم درست مشکل شما رو داشتم . یه بار دیگه از اول این مرحله رو رفتیم اینبار دیدم که ورودی غار اصلا بسته نشده. شما هم امتحان کنید و دوباره این مرحله رو از اول برید شاید مشکلتون حل شه.
من هم درست مشکل شما رو داشتم . یه بار دیگه از اول این مرحله رو رفتیم اینبار دیدم که ورودی غار اصلا بسته نشده. شما هم امتحان کنید و دوباره این مرحله رو از اول برید شاید مشکلتون حل شه.
خوب از سیو استفاده کنین
عزیز واقعا ممنون ولی میشه یه خواهشی کنم ؟
جان بچت توی یه سایت دیگه آپلود نکن! من نمیدونم شماها چه خیری از این رپیدشیر دیدین !
این همه سایت آپلود حالا همه گیر دادن به رپید شیر .
خواهشا یه جای دیگه آپلود کن .
Last edited by Oracle_Eldorado; 09-12-2007 at 16:35.
رو چشم شما امر کن تا چند دقیقه دیگه میزارم.
اقا من تو مرحله دوم توی اون کشتی گیر کردم یه علامتی روی صفحه میاد به شکل یک جت چنگی که زیرش یک انفجار رخ داده اونجا چیکار کنم من؟
علیرضا جان یه عکسی بزار .
اینطوری اصلا معلوم نیست کدوم مرحله هستی .
عكس بزار عزيز
صد در صد بازی من قاطی کرده من رفتم جایی که گیر کرده بودم دریچه ی غار بسته بود گفتم شاید بازی قاطی کرده بازم مرحله رو ریستارت کردم حالا رفتم ساختمونی که باید اون دختره رو نجات بدم و 2 تا تانک منفجر کنم اینکارا رو میکنم ولی اولا روی نقشه علامت اشتباهی رفته تو یه ساختمون دیگه یعنی علامت سبز روی یه ساختمون دیگست و یکیشم اینه که طبقه ی بالا یه نفر مونده هر چقدر با اصلحه و حتی آر پی جی میزنمش نمیمیرهبازی هم روون اجرا میشه اینم سیستم منه
VGA:7900 GT 256 MB/256 BIT
RAM:2 GIG DDR2
CPU:3000 INTEL FULLCASH
البته سی پی یو کمی کمه ولی بازی روون هستش فکر نمیکنم از سیستمم باشه راستی بازی مال شرکت تاکین هستش
موفق باشید.
Hitman67
عزيزم كارت گرافيكت آپديت كن اگه خوب نشد اشكال از بازي وهمون...راستي هروقت خواتي بازي بخري از شركت باران بخر .
ببخشید هی مدام سوال میکنم ولی میخواستم بپرسم که فولدر سیو کرایسس در کدوم مسیر هستش من نتونستم پیدا کنم.
بازم ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)