Shift دنده بالا CTRL هم دنده پایین هر دو کلید سمت چپ کیبورد....
Shift دنده بالا CTRL هم دنده پایین هر دو کلید سمت چپ کیبورد....
اونایی که میگن گرافیک 2 پایینتره.... خدا وکیلی یه تجدید نظر تو کارت گرافیکشون بکنن
قبول دارم... تو بعضی چیزا مثل Game Play و سبک و Simulat و از اینجور چیزا حرف و حدیث دارهولی تو گرافیک.................
Last edited by Keyvan2139; 16-04-2011 at 13:50.
شما میتونی بری توی آپشن... و تعریف کنی دکمه هایی رو که لازم داری
من برای خودم دستی رو روی space گذاشتم..
دیفالتش فکر میکنم alt باشه
من یکی از اونام که میگه گرافیک 2 پایین تره
.
والا نمیدونم !! شاید اینجور نباشه !! شاید شماره ی 1 اون موقع گرافیکش نو بود برام تازگی داشت و خیلی بهتر به نظر میرسید !! اما اینو راستش هنوز زیاد بازی نکردم !! همون 2.3 تا تست اولیه ای که کردم گرافیکش (مخصوصا ماشین هاش) زیاد جالب نیستن !! این نظره منهالبته شاید این اولین جاده ای که توش باید برونییم با این ماشین مورد نظر یکم ناجور هستن !! به هر حال ... هرچی دوستان بگن ما قبول داریم
![]()
من از دانلود ها دانلود کردم
چرا هیچ موزیکی تو بازی نیست؟
یعنی موزیکو برداشتن یا باید فعالش کرد؟
سجاد تو هنو داری میگی گرافیکش از یک پایینتره!خسته نشدی؟!من یکی از اونام که میگه گرافیک 2 پایین تره![]()
این تصور بعضی دوستان که میگن گرافیکش از شماره یک پایینتره به خاطر اینه که بازی رو ادامه نمیدن تا یه جایی که تفاوتهاش با شماره یک دیده میشه.حداقل تا وسطاش که برسین اینا روشن میشه..
این بازی نمیدونم چرا منو دلزده میکنه یا شاید من خیلی آماتورم تو ریسینگ ولی من dirt 2 رو تا 60% رفتم.
الان تو کوئیک ریس اون ماشین زرده که تپله رو بر میدارم هر چی بازی میکنم نفر 13 یا نفر 16 میشم.
دیگه اعصابم خورد شد رفتم ترینر آوردم رفتم بوگاتی خریدم که سرعتم بیشتر باشه بعد ماشین بقیه شرکت کننده ها هم
بوگاتی شد بازم نفر 16 میشم
به هیجا هم نمی خورم نه به دیوار نه به جدول ولی نمیدونم چرا همه از من جلو میزنن و من همش نفر 16 میشم.
ترمز اتوماتیکم روشنه بخاطر این نیست؟
نظر شما محترمه عزیز ولی یه نکته کوچولو وجود داره
یه سری بازیها هستن که اصل طراحیشون بر اساس گرافیک با بیت بالاست...
این بازیها با تنظیمات پایین یا متوسط کارت های گرافیک غیر حرفه ای یه چیزی تو مایه های افتضاح هستن
البته این یه جور ضعفه...
معمولا Game هایی موفق هستن که بتونن تو هر Range VGA گرافیک قابل قبولی ارائه بدن... مثل Mafia یا Call of Duty و...
Dirt2 گرافیک ضعیفی نداره، بلکه گرافیک بالایی میخواد!! باور کن با یه VGA متوسط یا ضعیف نمیشه ازش لذت برد![]()
Last edited by Keyvan2139; 16-04-2011 at 20:19.
دقیقا یکی از معضلات بازیهای ریسینگ.. همین ترمز اتوماته....
برش دار.. و به نسبت خودرویی که داری... و بااستفاده از خط راهنما .. وقتی که قرمز شد.. ترمز کن ..
البته گفتم بسته به خودرویی که داری..یعنی اگر ترمز خوب گرفتی و تیونینگش کردی.. میتونی وقتی قرمز شد.. همون اولش هم ترمز نگیری.... ( خودش یه راهه برا امتیاز گرفتن از رقبا)![]()
به نظر من اصلا بازیه با حالی نیست:ِ:ِ:ِ:ِ:ِ:ِ:ِ:ِ:ِ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)