دوست عزیز
مدل ایرانی LA40D585K7Rیعنی اینکه در ایران اسمبل شده قابلیت دیجیتال دارد ولی مدل خارجیLA40D550K7R آن خیر و ممکن است که دیجیتال اضافه بشود ولی این آیتم کاذب است و هیچ کانالی را پیدا نمی کند.
دوست عزیز
مدل ایرانی LA40D585K7Rیعنی اینکه در ایران اسمبل شده قابلیت دیجیتال دارد ولی مدل خارجیLA40D550K7R آن خیر و ممکن است که دیجیتال اضافه بشود ولی این آیتم کاذب است و هیچ کانالی را پیدا نمی کند.
سلام دوستان مدل تلویزیون من UA40b7000 هستش من تنظیمات رو پیدا کردم ولی وقتی به asia d تغییر میدم کانال دیجیتال سرچ نمیکنه . آیا به آنتن دیجیتال احتیاج هست یا کار خاصی انجام ندادم ؟؟؟؟
سلام دوستان . کمک فوری
نوشته بغل تلویزیون نوشته : مدل la40b650t1rxsv میباشد . ورژنش aa02 هستش
وارد تنظیمات شدم و رنگ تلویزیون دستکاری کردم و غیر عادی کردم .چگونه به حالت اول برگرده یا فریمر جدید برام بزاری ممنون میشم .
دوستان کسی نبود راهنمایی کنه (کمک کنه)
دوست عزیز
از این قسمت منو --> پشتیبانی ---> خود عیب یابی ----> تنظیم مجدد را ok کنید.
رفتم ولی نوشته به سایت سامسونگ مرچعه کنیذ .کد مدل la40b650 ,ویرایش نرم افزار
2003.1-cheaeac-t
الطفا کمک کنید
سلام تلویزیون من ua32eh4003r می باشد در دفترچه اون در سایت سامسونگ جلوی امکان دیجتال (dtv) کلمه ready نوشته شده
می خواستم ببینم دیجیتال اون رو چگونه فعال کنم؟
ممنون
ذوست عزیز
به این تایپیک مراجعه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ، من هم متاسفانه مشکل برخی از دوستان رو پیدا کردم و فقط آرزو میکنم یه نفر اینجا باشه که کمکم کنه
مدل تی وی من سامسونگ LA40B650 هست که تولید سال 1387 بوده ، وقتی مطالب این فروم رو خوندم رفتم سعی کردم تنظیمات ----T انجام بدم که متاسفانه با این کار زبان فارسی تلویزیون کلا حذف شده و فقط زبان انگلیسی و ژاپنی و یه زبان دیگه رو داره و در ضمن قسمت سرچ کانالیابی کلا به حالت خاکستری و خاموش دراومده ، چند بار به تنظیمات مخفی برگشتم و سعی کردم گزینه ای رو که تغییر دادم به حالت قبل برگردونم و ریست فکتوری کردم ولی متاسفانه هیچ بازگشتی در کار نبود.خواهش میکنم اگه کسی پیام منو دید راهنمایی کنه ، بی صبرانه منتظرم![]()
ذوست عزیزاگر مطالب پست اول کار ساز نیست
به این تایپیک مراجعه کنید. و از آیتمهای گفته شده در این تایپیک برای فعال سازی استفاده کنید امیدوارم کار ساز باشد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)