تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 507 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    17آباد

پيش فرض

کسی که به شما خیانت میکنه همون کسی هست که شما بهش اعتماد کردین .
    دقیقا... من هم به یه دختره اعتماد کردم و بهش دل سپردم ولی اون به خاطر یکی دیگه از من گذشت...
    یه کوچولو از خودم بگم:
    4سال پیش به یه دختره دل بستم و قرار شد باهم ازدواج کنیم...
    من تازه دانشگاه قبول شده بودم تو کرمان، رفتم دانشگاه بعد از اتمام ترم یک برگشتم تهران دیدم که دختره ازدواج کرده...
    بعد از اون قضیه درس و دانشگاه و زندگی رو بی خیال شدم...
    حدود 3ساله که دچار افسردگی شدم و از داروهای ضد افسردگی استفاده میکنم...
    از حدود 2سال پیش هم شروع به کشیدن سیگار کردم و به معنی واقعی کلمه بدبخت شدم...
    همه اینها به خاطر اعتماد به کسی بود که باورش داشتم...
    ... و الان هم تازه یواش یواش دارم بهتر میشم ولی چه فایده جوونیم و درس و زندگیم از دستم رفت، 4سال!
    ببخشید که سرتونو درد آوردم!

2. 11 کاربر از ALI-17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mehdi 65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بیگاری بهتر از بیکاریه

4. 5 کاربر از mehdi 65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mehdi 65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قدر مادرت رو بدون، تو این دنیا هیچکی بیشتر از اون به فکرت نیست

6. 12 کاربر از mehdi 65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

تو برخورد اول هرکی قد بازی در آورد و دیدی خیلی خیلی ادعاش میشه بدون این آدم انسان توخالی بیش نیست!از قدیم گفتن:"نترس از آنکه های و هوی دارد بترس از آنکه سر به توی دارد!"چون انسانی که واقعا یه چیزی بارش باشه نیازی نداره خودش به بقیه بگه چون تو عمل ثابت میکنه و با عملش به بقیه میفهمونه از بقیه برتره!

+
    هر وقت گفتم:"آزادام"،"جوونم"،"دوست دارم هری کاری رو میخوام انجام بدم چون آزادام"،"فقط یه بار میخوام انجامش بدم"
    به شکست خوردم.آدمی که واسه زندگیش چارچوبی خاص نداشته باشه و یه سری فیلتر واسه زندگیش نذاشته باشه به شکست میخوره!هر چیزی تو زندگی ارزش تجربه کردن رو نداره!بعضی چیزها هم ممکنه موقعش نرسیده باشه پس دلیلی نداره انجامش داد.

+
    اینکه هی بشینی بگی من با استعدادم و اگه بخونم میتونم موفق بشم و خیلی بارم هست و من از همه سر تر هستم هیچ دردی رو دوا نمیکنه!برتری؟با استعدادتری؟پس چرا چرا تو عمل ثابت نمیکنی؟!اگه انجامش نمیدی مطمئن باش پس برتر نیستی!

+
    همه انسان ها هم خوی تنبلی و بیکاری هم خوی تلاش و اراده رو در خودشون دارند!چه کسی که میشه استاد دانشگاه و چه کسی که معتاده و گوشه خیابون افتاده!بستگی به خودمون داره که کدام خوی رو در خودمون پرورش بدیم و کدام خویمون رو سرکوب کنیم!

+
    واسه دل خودت زندگی کن نه واسه حرف دیگران.اگه چند سال پیش تو دبیرستان رشته مورد علاقم رو انتخاب کرده بودم الان نیازی نبود تغییر رشته بدم و همه چیز بیفته تو "اما و اگر" که آیا اونی که میخوام قبول میشم یا نه!تغییر رشته واقعا سخته!
    به درک که مردم چی میخوان بگند!نهایتش مردم یه تعریف و تمجیدی می کنند و میرند وقتی خودت تنها شدی با کتابات چی کار میخوای کنی؟

+
    بهترین دوستت پدرت و مادرت و خواهر و بردارت هستند.کسی که فقط خیر و صلاحت رو بخواد همونان.بقیه رفیق بازی و دوست بازی ها همش کشکه.

پ ن:ببخشید خیلی حرف زدم!
    Last edited by Amirdb; 23-01-2011 at 11:19.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یه تجربه مهم این چند روز امتحانام بهش رسیدم.

درس را تو طول ترم بخونید و نزارید برا روزهای اخر.

9. 17 کاربر از sigma rainy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه khoshgelafi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دقیقا... من هم به یه دختره اعتماد کردم و بهش دل سپردم ولی اون به خاطر یکی دیگه از من گذشت...
    یه کوچولو از خودم بگم:
    4سال پیش به یه دختره دل بستم و قرار شد باهم ازدواج کنیم...
    من تازه دانشگاه قبول شده بودم تو کرمان، رفتم دانشگاه بعد از اتمام ترم یک برگشتم تهران دیدم که دختره ازدواج کرده...
    بعد از اون قضیه درس و دانشگاه و زندگی رو بی خیال شدم...
    حدود 3ساله که دچار افسردگی شدم و از داروهای ضد افسردگی استفاده میکنم...
    از حدود 2سال پیش هم شروع به کشیدن سیگار کردم و به معنی واقعی کلمه بدبخت شدم...
    همه اینها به خاطر اعتماد به کسی بود که باورش داشتم...
    ... و الان هم تازه یواش یواش دارم بهتر میشم ولی چه فایده جوونیم و درس و زندگیم از دستم رفت، 4سال!
    ببخشید که سرتونو درد آوردم!

همیشه دعا کن تن کسانی که دوست داری سلامت باشه.اگه یه بیماری میگرفت اون موقع حاضر بودی هزاربار قبل تر فراموشش میکردی ولی سلامتیش برمیگشت.
    باور کن. باور کن

11. 7 کاربر از khoshgelafi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

قدر مادرت رو بدون، تو این دنیا هیچکی بیشتر از اون به فکرت نیست
    نه شعاره-نه لوس بازی/بی قید و شرطترین عشق دنیاست .( بحث فرآیندش رو اینجا ندارم)

مادر من میگه مادری شعبه ‏ای از دیوانگیه!

یعنی تا دیوانه نباشی نمیتونی یکی رو انقدر دوست داشته باشی.

مخلص همه مادرای کاردرست دنیا
    پدرها هم برن دنبال کارو بارشون

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

یه تجربه مهم این چند روز امتحانام بهش رسیدم.

درس را تو طول ترم بخونید و نزارید برا روزهای اخر.
    معمولن این تجربیات توی دی و خرداد بدست میان و توی بهمن و تیر از دست میرن

13. 14 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

قول میدم همیشه لازم نیست جواب حرف هایی ( کاش بشه گفت حرف ! ) که خطاب به شما زده میشه رو داد ... بخصوص وقتی گویندگان قصد تضعیف دارن ... سکوت بهترین سلاحه ...
    البته خیلی جاها نباید ... ولی موقعیت سنجی تو مواقعی که جو خاص و نیازمنده سکوته ، اونو پیشنهاد میکنه ...
    همین امروز جایی بودم که حاضرجوابی و پاسخ فرد سوم از روی عصبانیت و اثبات اینکه حرفهای 2 نفر دیگه رو هواست موجبات خوشی بقیه رو فراهم میکرد !
    ...
    به قول بزرگی وقتی از کسی متنفری یا دشمنی عصبانیت و تغییر حالت و فشار تو فقط به خودت آسیب میرسونه و خرسندی طرف مقابل رو به همراه داره

15. 10 کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

ببینید بچه ها وقتی که پشت موتور میشینید و مدارک لازمو ندارید اول اینکه حواستون کاملا به سر پیچها و به چهار راهها حتما جمع باشه چون تو این روزا یه سری گداگشنه وایمیستنو الکی بهت گیر میدنو موتورتونو میخوابونن
    دوم اینکه همیشه سعی کنید بیشتر از 1 نفر پشت موتورتون نشینه چون اگه احیانا خواستید از دست مامور جماعت فرار کنین اگه بیشتر از 2 نفر باشین موتور میخوابه و میقتین تو دام این گداگشنه ها البته اینم بگم مدارکتم کامل کاملم باشه بازم میخوابونن چرا؟؟؟
    دلیل:یه موتوری که مدارکش کامل بود همه چی داشت مامور بازم موتورشو خوابوند فکر میکنید واسه چی ؟الان بهتون میگم :ماموره داشت موتورو زیرو رو میکرد تا اینکه یه یه اشکالی از موتور دربیاره خلاصه اینکه به طرف برگشت گفت چراغات چرا زنونه ؟
    خلافه پس باید بخوابه.
    حالا یه چی دیگه هیجوقت سعی نکنید با این گداگشنه ها دهن به دهن شید چون تو برگه ی پارکینگت یه چیزای الکی مینویسن که موقع ترخیص موتور باباتو درمیارن
    بعد اینکه اگه گواهینامه نداشتیدو موتورو خوابوندن اسم یه رفیقه بامرام که میدونید گواهینامشو میده ببرید و مثل من حالتون گرفته نشه و کلی مجبور شدم که جریمه بدم
    امیدوارم تجربم به دردتون بخوره

17. 7 کاربر از lg123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ببینید بچه ها وقتی که پشت موتور میشینید و مدارک لازمو ندارید اول اینکه حواستون کاملا به سر پیچها و به چهار راهها حتما جمع باشه چون تو این روزا یه سری گداگشنه وایمیستنو الکی بهت گیر میدنو موتورتونو میخوابونن
    دوم اینکه همیشه سعی کنید بیشتر از 1 نفر پشت موتورتون نشینه چون اگه احیانا خواستید از دست مامور جماعت فرار کنین اگه بیشتر از 2 نفر باشین موتور میخوابه و میقتین تو دام این گداگشنه ها البته اینم بگم مدارکتم کامل کاملم باشه بازم میخوابونن چرا؟؟؟
    دلیل:یه موتوری که مدارکش کامل بود همه چی داشت مامور بازم موتورشو خوابوند فکر میکنید واسه چی ؟الان بهتون میگم :ماموره داشت موتورو زیرو رو میکرد تا اینکه یه یه اشکالی از موتور دربیاره خلاصه اینکه به طرف برگشت گفت چراغات چرا زنونه ؟
    خلافه پس باید بخوابه.
    حالا یه چی دیگه هیجوقت سعی نکنید با این گداگشنه ها دهن به دهن شید چون تو برگه ی پارکینگت یه چیزای الکی مینویسن که موقع ترخیص موتور باباتو درمیارن
    بعد اینکه اگه گواهینامه نداشتیدو موتورو خوابوندن اسم یه رفیقه بامرام که میدونید گواهینامشو میده ببرید و مثل من حالتون گرفته نشه و کلی مجبور شدم که جریمه بدم
    امیدوارم تجربم به دردتون بخوره
    کلا میخوان موتورارو جمع کنن وگرنه همون گداگشنه ها به ماشین زیاد کاری ندارن...
    موتور تو تهران بهترین و بدترین وسیلست...

19. 4 کاربر از caca_caca888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •